אמזון DE\UK שולחים עכשיו ללא מעקב עם חברת ASENDIA
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
בהתאם לחוקי מרפי, יומיים אחרי שהמשלוח דרך ASENDIA הוכרז כ "lost" ואמזון שלחו חלופי, החבילה הגיעה...Itsik_G כתב:·......
עדכון: לאחר שעבר יותר מחודש ללא שום זכר למשלוח יצרתי קשר עם שירות הלקוחות. הם זיכו אותי על עלות המשלוח ושלחו מחדש את אותם מוצרים במשלוח אקספרס. לפחות שירות הלקוחות שלהם עדיין מצויין.
אני מאוד מקווה לא להיתקל שוב במשלוחים דרך החברה הזאת....
יצרתי קשר עם אמזון כדי לשלם על הפריטים העודפים, ממש אין לי זמן חשק להכנס לדואר ולהתעסק עם משלוח חזרה.
קיבלתי אתמול חבילה שעברה דרך אסנדיה 4 ימים לפני התאריך המשוער.(שבועיים מרגע המשלוח).
יש לי עוד חבילה שנשלחה לפניה ועבר כבר התאריך ב-4 ימים. אני מניח שרוב הבעיות הן של דואר ישראל, כי יש לי עוד כמה חבילות מסין שעבר כבר מעל חודש ולא הגיעו, לפני פסח חבילות הגיעו הרבה יותר מהר.
יש לי עוד חבילה שנשלחה לפניה ועבר כבר התאריך ב-4 ימים. אני מניח שרוב הבעיות הן של דואר ישראל, כי יש לי עוד כמה חבילות מסין שעבר כבר מעל חודש ולא הגיעו, לפני פסח חבילות הגיעו הרבה יותר מהר.
אני קניתי את הסוללות הנטענות המדוברות , אחלה מבצע , רק שהן עדיין אי שם ברחבי כדור הארץ (אולי ברחבי מודיעין).
לפחות אמזון היו הוגנים איתי והחזירו את דמי המשלוח ....
עכשיו נמתין בסבלנות לראות אם יגיעו הסוללות , אם בכלל.
דרור.
לפחות אמזון היו הוגנים איתי והחזירו את דמי המשלוח ....
עכשיו נמתין בסבלנות לראות אם יגיעו הסוללות , אם בכלל.
דרור.
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
הזמנתי לוח אם (כ-85 יורו כולל משלוח ומיסים) מאמזון גרמניה ב-19.4, היה אמור להגיע עד ה-12.5. כשלא הגיע קיבלתי תאריך חדש, ה-20.5, לא הגיע. פניתי לשירות הלקוחות רק כדי לברר איפה החבילה ונתנו לי זיכוי מלא מבלי שביקשתי.
הזיכוי לא עוזר לי במיוחד, כי כשביקרתי בעמוד המוצר גיליתי שכבר לא שולחים לישראל, וכך גם מוכרים רבים אחרים. לא יודע אם אקבל את המוצר שלי, זו חבילה די גדולה, לא ברור לי איך שולחים ללא מספר מעקב.
דואר ישראל עשה נזק בלתי הפיך, מבחינת מוכרים וחנויות רבות אנחנו ברשימה השחורה יחד עם ברזיל, מקסיקו וכו'.
הזיכוי לא עוזר לי במיוחד, כי כשביקרתי בעמוד המוצר גיליתי שכבר לא שולחים לישראל, וכך גם מוכרים רבים אחרים. לא יודע אם אקבל את המוצר שלי, זו חבילה די גדולה, לא ברור לי איך שולחים ללא מספר מעקב.
דואר ישראל עשה נזק בלתי הפיך, מבחינת מוכרים וחנויות רבות אנחנו ברשימה השחורה יחד עם ברזיל, מקסיקו וכו'.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73385
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
·wr1st כתב:מה לעזאזל אתם קונים באמאזון ששולחים לכם עם ASENDIA?
כל מוצר שקניתי באמאזון אירופאי נשלח עם UPS והגיע אלי תוך 3-5 ימים מהרגע שנשלח....
אז ברך על מזלך, בזמן האחרון כמעט כל מה שאני מזמין מאמזון US או UK מגיע עם הנזק הזה.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
צ'אט הבוקר מול אמזון אנגליה, שוב.
סוללות ה- ENELOOP שהוזמנו ב- 3 לאפריל מעולם לא הגיעו. נשלחו עם אסנדיה ומאז נעלמו.
ביקשו שאמתין עד ה- 17/5 וזיכו אותי כבר על השילוח. פניתם אליהם היום עם שאילתה - מה עושים?
נתנו לי או לבטל ולקחת זיכוי מלא או שישלחו לי מחדש. ויתרתי על הסוללות ולקחתי זיכוי מלא.
הנציג התנצל על החוויה וכמחווה שירותית ציין שלא אשלם עבור משלוח על ההזמנה הבאה שלי מאמזון אנגליה.
אם וכאשר הסוללות יצוצו להן בעתיד, אצור קשר עם אמזון ואראה איך מסדירים תשלום עליהן..
סוללות ה- ENELOOP שהוזמנו ב- 3 לאפריל מעולם לא הגיעו. נשלחו עם אסנדיה ומאז נעלמו.
ביקשו שאמתין עד ה- 17/5 וזיכו אותי כבר על השילוח. פניתם אליהם היום עם שאילתה - מה עושים?
נתנו לי או לבטל ולקחת זיכוי מלא או שישלחו לי מחדש. ויתרתי על הסוללות ולקחתי זיכוי מלא.
הנציג התנצל על החוויה וכמחווה שירותית ציין שלא אשלם עבור משלוח על ההזמנה הבאה שלי מאמזון אנגליה.
אם וכאשר הסוללות יצוצו להן בעתיד, אצור קשר עם אמזון ואראה איך מסדירים תשלום עליהן..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

·User_Name כתב: דואר ישראל עשה נזק בלתי הפיך, מבחינת מוכרים וחנויות רבות אנחנו ברשימה השחורה יחד עם ברזיל, מקסיקו וכו'....
לגמרי. אני רק מקווה שהביצועים של ASENDIA גרועים באותה מידה גם במדינות אירופה כך שהמסקנה תהיה להפסיק לעבוד איתם ולא להפסיק לשלוח לישראל.
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

לינק לכתבה בתוכנית "הכל כלול" (3 דקות ראשונות של התוכנית):
http://hakolkalul.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1247273
http://hakolkalul.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1247273
הזמנתי נעליים לפני 27 ימים מאמזון DE, נשלח דרך אסנדיה, ללא מס' מעקב.
תאריך משלוח היה עד ה-19 במאי. לא הגיע, לאחר מכן שונה ל-21 במאי.
גם לא הגיע, התקשרתי היום, אמרה לי שהיא לא יכולה לשלוח לי מחדש ולא לזכות על דמי המשלוח, עד ה-31 במאי שמוגדר לה במחשב כ"תאריך אחרון למשלוח". לא מופיע לי התאריך הזה בשום מקום.
אם לא יגיע עד ה-31, ישלחו בשיטה המהירה ביותר, אבל גם אז לא יזכו על דמי המשלוח..
הנציגה הייתה פשוט מגעילה, לא שירותית, לא מנסה לעזור. אכזבה קשה מאמזון.
תאריך משלוח היה עד ה-19 במאי. לא הגיע, לאחר מכן שונה ל-21 במאי.
גם לא הגיע, התקשרתי היום, אמרה לי שהיא לא יכולה לשלוח לי מחדש ולא לזכות על דמי המשלוח, עד ה-31 במאי שמוגדר לה במחשב כ"תאריך אחרון למשלוח". לא מופיע לי התאריך הזה בשום מקום.
אם לא יגיע עד ה-31, ישלחו בשיטה המהירה ביותר, אבל גם אז לא יזכו על דמי המשלוח..
הנציגה הייתה פשוט מגעילה, לא שירותית, לא מנסה לעזור. אכזבה קשה מאמזון.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73385
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
·Itsik_G כתב:לינק לכתבה בתוכנית "הכל כלול" (3 דקות ראשונות של התוכנית):
http://hakolkalul.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1247273...
שוב, זה לא משנה מי אשם - אני לא מצפה מאמזון לשלוח בדואר ללא מספר מעקב כשאני משלם סכום לא מבוטל על דמי משלוח, אני מצפה לזה במשלוחים חינם מאתרים סיניים כגון אליאקספרס וכו, לא פה.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
הבזיון פשוט מורכב משני אלמנטים -
החלק של אמזון ששולחים מראש עם אסנדיה ללא מספר מעקב (וזה לא שזה משלוח חינם, כן?)
החלק השני שייך לדואר ישראל.
כל אחד מהם תורם לבעיה.
אם תחפשו AMAZON ASENDIA בגוגל תראו שגם בחו"ל יש תלונות על איחורים וחבילות שלא הגיעו.
החלק של אמזון ששולחים מראש עם אסנדיה ללא מספר מעקב (וזה לא שזה משלוח חינם, כן?)
החלק השני שייך לדואר ישראל.
כל אחד מהם תורם לבעיה.
אם תחפשו AMAZON ASENDIA בגוגל תראו שגם בחו"ל יש תלונות על איחורים וחבילות שלא הגיעו.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".