ערוצים חדשים בעידן +?
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
הודעה של הרשות השנייה למכרז
http://www.rashut2.org.il/daily.asp?cat ... bby&stts=0
ולא מידע על טסט שקורה בפועל ואיין שם מידע על חוסר מידע על ערוצי הרדיו בלוח המשדרים
ולא מידע על טסט שקורה בפועל ואיין שם מידע על חוסר מידע על ערוצי הרדיו בלוח המשדרים
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4313
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 905 פעמים
Re: הודעה של הרשות השנייה למכרז
·uh99 כתב:http://www.rashut2.org.il/daily.asp?cat ... bby&stts=0
ולא מידע על טסט שקורה בפועל ואיין שם מידע על חוסר מידע על ערוצי הרדיו בלוח המשדרים...
אז, אם באתר של הרשות השנייה אין שום איזכור לכך, אז הבחור שהחליט שהוא קרא שאחרי שידורי ניסיון יהיו שידורים סדירים, הוא קרא את זה בין השורות באתר או באלכסון או בעזרת טכניקות קריאה מתוחכמות אחרות. או שבכלל לא הייה מדובר על אתר של רשות השנייה לטלוויזייה ולרדיו, אלה באתר של איזושהי רשות אחרת, למשל ברשות הנמלים או ברשות למלחמה בסמים והזיות.
- uh99
- חבר מביא חבר

·Sash10 כתב:sys admin
כמה אנרגיות שליליות יש לך.
שידורי הניסיון ימשכו 3חודשים ולאחריהם שידורים סדירים.
תקרא באתר הרשמי של הרשות....
אולי זה בהאתר הסודי הרשמי של הרשות, אפילו במוקד 9524 * לא יודעים על איזה ניסוי שקיים
כאמור לפי האתר idanplus, שהוא לא רשמי, הרשות מתקינה משדרים חדשים ושידורי הנסיון ימשכו שלושה חודשים. מזה ומהפרסום באתר הרשות שהיא מקצה שלושה אפיקים חדשים אני מסיק שאולי אחרי שידורי הנסיון יהיו שידורים רשמיים.
www idanplus tv /נוספו-הערוצים-החדשים /
www idanplus tv /נוספו-הערוצים-החדשים /
כחלק מיישום התוכנית הכלכלית ל-2017-2018 ("חוק ההסדרים"), הוסיפה הרשות השנייה במהלך הימים האחרונים את הערוצים הנוספים שביקשו להתווסף למערך הקיים.
הערוצים שנוספו : ערוץ 1 HD , ערוץ 20 (המורשת) , ערוץ 9 (בשפה הרוסית), ערוץ 24 (המוזיקה), ערוץ הלא TV (בשפה הערבית)
ע"פ ההסדר ערוצים אלו יופצו בחינם למשך שנה וחצי כאשר המדינה תישא בהפרש העלויות עד להפרטתו של מערך עידן+, מה שיאפשר בעתיד (ע"י גורם פרטי) להוסיף ערוצים נוספים כגון סרטים, ספורט, ילדים ועוד.
הערוצים החדשים מתווספים לערוצים הקיימים (ערוצים 2, 10, 1, 33, 99 ו-23) ומהווים תוספת נכבדה ומשמעותית למערך הקיים, שעומד נכון לרגע זה על עשרת ערוצי הטלוויזיה בעלי הרייטינג הגבוה ביותר.
לצורך שדרוג המערך, התקינה הרשות השנייה מעל ל 70 משדרים המאפשרים לקלוט את השידורים החדשים באפיקים נפרדים (אפיק 28 ואפיק 32). התקנת המשדרים התבצעה באתרים בהם קיימים כיום המשדרים הרגילים כאשר כיוון המשדרים החדשים (אלומה) מופנים לאותם אזורים בהם הותקנו המשדרים הקודמים. החלטה נכונה זו פותרת את הצופים בהתקנה של אנטנה נוספת כפי שהיה בשידורים האנלוגיים בעבר. מהרשות השנייה נמסר כי גם בימים הקרובים תמשכנה ההתקנות של משדרים נוספים ע"מ לאפשר כיסוי מלא כמו כן שידורי הניסיון יימשכו 3 חודשים....
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4313
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 905 פעמים
·uh99 כתב:·......
אולי זה בהאתר הסודי הרשמי של הרשות, אפילו במוקד 9524 * לא יודעים על איזה ניסוי שקיים...
לפי מקורות זרים, במוקד 9524* מספרים את הפרטים החסרים, רק למי שמוסר למוקדן את הסיסמה המתאימה, שהיא: החידון לידיעת הארץ בוטל בגלל *************.
גם אני ניסיתי במוקד ולדעתי או שהנציגים לא מעודכנים או שהם לא יכולים לתת פרטים כרגע.uh99 כתב:·......
אולי זה בהאתר הסודי הרשמי של הרשות, אפילו במוקד 9524 * לא יודעים על איזה ניסוי שקיים...
כשהפנתי אותם להודעה באתר הרשות אמרו לי שזה לא ערוצי טלוויזיה חדשים אלא תדרים חדשים לערוצים קיימים, מה שלא נכון לפי החוק שההודעה מפורסמת לפיו.
זה כבר ממש לא נכון, הסיסמא היא בכלל "נחש צפע"sys_admin כתב:·......
לפי מקורות זרים, במוקד 9524* מספרים את הפרטים החסרים, רק למי שמוסר למוקדן את הסיסמה המתאימה, שהיא: החידון לידיעת הארץ בוטל בגלל *************....
- uh99
- חבר מביא חבר

- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
Liorp ו sys_admin ההודעות שלכם מכפישות אתר אחר כנגד חוקי האתר ולכן הוסרו. ראו הוזהרתם - נא להתנהג בתרבותיות או שנפרד כידידים.
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
@yaronnn
·
כל פרויקט עידן + התחיל כפרויקט נחמד שמדינת ישראל (קרי השליטים ממשרד האוצר) רצו לתפוש 2 ציפורים במכה אחת, לחסוך את עלויות התחזוקה של משדרי טלביזיה העתיקים שהחדשים שבהם היו מסוף שנות ה 70 ותחילת ה80 של המאה הקודמת וגם משרד התקשרות רצה לעמוד בדרישות של ה ITU לעבור לשידורים דיגיטליים וכמובן לפנות תדרים (מבחינת האוצר לדעתי סיבה משנית) כתבתי זאת כבר בעבר במקום להרים 4 עד 7 משדרים מרכזיים (וגם זה יותר מידי) כדי לכסות את כל הארץ ומספר משדרונים קטנים באזורים בעייתיים כמו בקעות למיניהם, הורם מערך שידור עם עשרות משדרים!! הכל נובע מהתחייבות מופרכת של מר מנשה סמירה שהיה מנכ"ל הרשות השנייה והתחייב בהשקה של המערך להגיע לכיסוי של מעל 80 אחוז מבתי האב בישראל עם אנטנה פנימית ואף הגדיל באמצעות חברי הכנסת להציע חוק שיחייב הסרת אנטנות חיצוניות מבתי אזרחי מדינת ישראל.
בפועל הייתה מספיקה כמות קטנה של משדרים עם דרישה מאזרחי מדינת ישראל לאנטנה חיצונית כמו של פעם בעלות התקנה חד פעמית. ועלות אחזקה שנתית של כמה מיליוני ש"ח בודדים.
המצחיק הוא שלפחות לפני 9 שנים שאמא שלי נכנסה לדירה חדשה ברמת השרון הערייה לא אישרה טופס 4 בלי אנטנה על הגג....
אני יכול לדווח שהיכן שאני מתגורר לפחות כיום בכפר חב"ד (איזור צומת בין דגן ראשון) שידורי הניסיון נקלטים גם עם אנטנת YAGI פנימית השידור עדיין לא ממש יציב מידי פעם יש בלוקים ופס הקול של הערוץ הראשון HD נשמע מעט מעוות
אני משתמש בטיונר הפנימי של טלביזיית LG וב VBOX.
·
כל פרויקט עידן + התחיל כפרויקט נחמד שמדינת ישראל (קרי השליטים ממשרד האוצר) רצו לתפוש 2 ציפורים במכה אחת, לחסוך את עלויות התחזוקה של משדרי טלביזיה העתיקים שהחדשים שבהם היו מסוף שנות ה 70 ותחילת ה80 של המאה הקודמת וגם משרד התקשרות רצה לעמוד בדרישות של ה ITU לעבור לשידורים דיגיטליים וכמובן לפנות תדרים (מבחינת האוצר לדעתי סיבה משנית) כתבתי זאת כבר בעבר במקום להרים 4 עד 7 משדרים מרכזיים (וגם זה יותר מידי) כדי לכסות את כל הארץ ומספר משדרונים קטנים באזורים בעייתיים כמו בקעות למיניהם, הורם מערך שידור עם עשרות משדרים!! הכל נובע מהתחייבות מופרכת של מר מנשה סמירה שהיה מנכ"ל הרשות השנייה והתחייב בהשקה של המערך להגיע לכיסוי של מעל 80 אחוז מבתי האב בישראל עם אנטנה פנימית ואף הגדיל באמצעות חברי הכנסת להציע חוק שיחייב הסרת אנטנות חיצוניות מבתי אזרחי מדינת ישראל.
בפועל הייתה מספיקה כמות קטנה של משדרים עם דרישה מאזרחי מדינת ישראל לאנטנה חיצונית כמו של פעם בעלות התקנה חד פעמית. ועלות אחזקה שנתית של כמה מיליוני ש"ח בודדים.
המצחיק הוא שלפחות לפני 9 שנים שאמא שלי נכנסה לדירה חדשה ברמת השרון הערייה לא אישרה טופס 4 בלי אנטנה על הגג....
אני יכול לדווח שהיכן שאני מתגורר לפחות כיום בכפר חב"ד (איזור צומת בין דגן ראשון) שידורי הניסיון נקלטים גם עם אנטנת YAGI פנימית השידור עדיין לא ממש יציב מידי פעם יש בלוקים ופס הקול של הערוץ הראשון HD נשמע מעט מעוות
אני משתמש בטיונר הפנימי של טלביזיית LG וב VBOX.
ערוצי Nile ?
ביצעתי סריקת ערוצים אתמול (ממיר DVB-T מובנה בטלויזיה) וגיליתי שנוספו כמה ערוצים בערבית, ביניהם 3-4 ערוצים של Nile (מצריים ?)
מאיפה זה בא ??
מאיפה זה בא ??
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
Re: ערוצי Nile ?
@winner
·התשובה בגוף השאלה...בתנאי מזג אוויר מסויימים בעיקר
תנאי חום באזור המרכז לפחות ברמת השרון תל אביב ובשאר הישובים הקרובים לקו החוף ניתן לקלוט את השידורים האלה. כבר לפני יותר מ 9 שנים שאני מכיר ולעיתים גם את קפריסין ומי שקרוב יותר לחיפה אז גם טורקיים. הנושא הוזכר פה בפורום מספר פעמים.
·התשובה בגוף השאלה...בתנאי מזג אוויר מסויימים בעיקר
תנאי חום באזור המרכז לפחות ברמת השרון תל אביב ובשאר הישובים הקרובים לקו החוף ניתן לקלוט את השידורים האלה. כבר לפני יותר מ 9 שנים שאני מכיר ולעיתים גם את קפריסין ומי שקרוב יותר לחיפה אז גם טורקיים. הנושא הוזכר פה בפורום מספר פעמים.
·היכן אתה גר ?winner כתב:ביצעתי סריקת ערוצים אתמול (ממיר DVB-T מובנה בטלויזיה) וגיליתי שנוספו כמה ערוצים בערבית, ביניהם 3-4 ערוצים של Nile (מצריים ?)
מאיפה זה בא ??...
באיזה אפיק נקלטים הערוצים האלו ?
·אני במודיעיןגיל37 כתב:
·היכן אתה גר ?......
באיזה אפיק נקלטים הערוצים האלו ?...
איך רואים את האפיק ? מדובר בממיר מובנה בטלויזיה סמסונג.
אגב, נראה לי שההבדל מהסריקה הקודמת הוא האנטנה - בסריקה הראשונית היתה מחוברת אנטנת מוט קצרה שבאה עם הממיר וזוהו רק ערוצי עידן +, הפעם מחוברת אנטנת דיפול (חוט), אפילו לא יאגי ובכ"ז נקלטו הרבה יותר ערוצים.
אני מבין שלערוצים שנוספו צריך ממיר T2
- yaniv_barlev
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 126
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
אני גר בפתח תקווה, בדקתי גם דרך המסך שלי שיש לו T2, וגם דרך ממיר T2, אין עדיין את הערוצים האלו...
ממש חבל, אני מחכה כבר הרבה זמן לערוץ 20 בעידן פלוס
ממש חבל, אני מחכה כבר הרבה זמן לערוץ 20 בעידן פלוס