שרשור תגובות: סקירה ראשונה: סלקוםTV על גבי ה AppleTV
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אלי
התוכן של סלקום בכלל, ובערוצי הלייב בפרט, הכל רץ ב 50 הרץ כך שמעבר לזה אמור בפירוש לשפר את איכות התמונה שלך. מעניין אל זה גם פותר את הקריסות (זה אפשרי כי יתכן שלמכשיר יש קודי עם ההסבה הזו).
התוכן של סלקום בכלל, ובערוצי הלייב בפרט, הכל רץ ב 50 הרץ כך שמעבר לזה אמור בפירוש לשפר את איכות התמונה שלך. מעניין אל זה גם פותר את הקריסות (זה אפשרי כי יתכן שלמכשיר יש קודי עם ההסבה הזו).
הנה עדכון למי שמעוניין להחליף ממיר קיים, ל-Apple tv.
יצרתי היום קשר עם השירות לקוחות כדי לברר את זה, לקח איזה חצי שעה עד שהגעתי לנציגה נחמדה (רחלי) מקשרי לקוחות, שהסבירה הכל בצורה הכי ברורה.
אז ככה:
לקוח קיים שמעוניין להחליף ממיר, ישלם 29 ש"ח לחודש בלי לקבל החזר. (בניגוד ללקוח חדש)
אפשר בהחלט להתנתק ולהחזיר את הציוד הישן, להצטרף שוב ואז זה מוגדר כלקוח חדש לכל דבר (אין היסטוריה או משהו)
ההטבה של החצי שנה ערוצי ספורט 5 פרימיום, היא לא באמת חצי שנה אלא מסתיימת במרץ 2017 לא משנה מתי מצטרפים, כך שמהבחינה הזאת אין הבדל.
היא אפילו הציעה לעשות בשבילי את כל התהליך. לנתק אותי, לתאם שליח יום למחרת שיקח את הממיר הישן, להמתין יומיים בערך שהציוד יקלט במחסן (רק אז באמת הניתוק מסתיים), ואז לפתוח לי לקוח חדש.
בגדול אני די מעוניין לעבור ל-Apple TV כי הממשק שלו נראה מהיר בהרבה מהממיר הרגיל, השלט נראה הרבה יותר נח - השלט הנוכחי מעצבן נורא, ויש אופציה לשלוט מהסמארטפון דרך אפליקציה. הקלטה וסטרימינג מהמחשב לא הכי חשובים לי.
מישהו יודע על עוד חסרונות אחרים כלשהם ב-Apple TV?
בנוגע לאיכות שידור גם עושה רושם שיש יתרון, הממיר שיש אצלי כרגע תומך ב720P 50hz או 1080I 25hz (לא יודע מה המשמעות של ה-I), בכל מקרה אין 1080P 50hz שאני מבין שב-Apple TV יש.
במידה וכן, גם מתלבט אם לעשות באמת את התהליך הזה ולקחת ממיר מהם שאז בעצם אני סוג של מתחייב ל3 שנים, או לקנות לבד.
היתרון בקניה לבד הוא שה-Apple TV מוגדר כאפליקציה כך שאני יכול להוסיף אותו כממיר נוסף מעבר לממיר הקיים ללא עלות נוספת, שזה בכלל נחמד.
יצרתי היום קשר עם השירות לקוחות כדי לברר את זה, לקח איזה חצי שעה עד שהגעתי לנציגה נחמדה (רחלי) מקשרי לקוחות, שהסבירה הכל בצורה הכי ברורה.
אז ככה:
לקוח קיים שמעוניין להחליף ממיר, ישלם 29 ש"ח לחודש בלי לקבל החזר. (בניגוד ללקוח חדש)
אפשר בהחלט להתנתק ולהחזיר את הציוד הישן, להצטרף שוב ואז זה מוגדר כלקוח חדש לכל דבר (אין היסטוריה או משהו)
ההטבה של החצי שנה ערוצי ספורט 5 פרימיום, היא לא באמת חצי שנה אלא מסתיימת במרץ 2017 לא משנה מתי מצטרפים, כך שמהבחינה הזאת אין הבדל.
היא אפילו הציעה לעשות בשבילי את כל התהליך. לנתק אותי, לתאם שליח יום למחרת שיקח את הממיר הישן, להמתין יומיים בערך שהציוד יקלט במחסן (רק אז באמת הניתוק מסתיים), ואז לפתוח לי לקוח חדש.
בגדול אני די מעוניין לעבור ל-Apple TV כי הממשק שלו נראה מהיר בהרבה מהממיר הרגיל, השלט נראה הרבה יותר נח - השלט הנוכחי מעצבן נורא, ויש אופציה לשלוט מהסמארטפון דרך אפליקציה. הקלטה וסטרימינג מהמחשב לא הכי חשובים לי.
בנוגע לאיכות שידור גם עושה רושם שיש יתרון, הממיר שיש אצלי כרגע תומך ב720P 50hz או 1080I 25hz (לא יודע מה המשמעות של ה-I), בכל מקרה אין 1080P 50hz שאני מבין שב-Apple TV יש.
במידה וכן, גם מתלבט אם לעשות באמת את התהליך הזה ולקחת ממיר מהם שאז בעצם אני סוג של מתחייב ל3 שנים, או לקנות לבד.
היתרון בקניה לבד הוא שה-Apple TV מוגדר כאפליקציה כך שאני יכול להוסיף אותו כממיר נוסף מעבר לממיר הקיים ללא עלות נוספת, שזה בכלל נחמד.
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3326
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
מוזר.avicohh כתב:הנה עדכון למי שמעוניין להחליף ממיר קיים, ל-Apple tv.
אז ככה:
היתרון בקניה לבד הוא שה-Apple TV מוגדר כאפליקציה כך שאני יכול להוסיף אותו כממיר נוסף מעבר לממיר הקיים ללא עלות נוספת, שזה בכלל נחמד....
חבר שהוא לקוח שלהם התקשר וביקש להחליף ממיר באפל טיוי ואמרו לו שאין בעיה
·
אלי חבוש
אתה בעצמך כתבת ככה בכתבה שלך לא?
אולי אצל החבר שלך זה היה ממיר נוסף שאותו הוא ביקש להחליף.
אם אפשר שאלה.
אני מבין שאתה בדקת בעצמך את הממיר הזה (בסרטון) ואני מניח שיצא לך לבדוק גם את הממיר הישן. האם אתה ממליץ באמת להחליף?
בעיקר מעניין אותי הנוחות תפעול והמהירות.
תודה.
בכל אופן ככה אמרה לי גם הנציגה הרגילה, וגם ההיא מהקשרי לקוחות שנראה בהחלט שהיא יודעת טוב על מה היא מדברת. היא אמרה גם שהיא כבר עשתה לכמה לקוחות קיימים את התהליך הזה בדיוק בשביל החלפת הממיר.כששאלתי את מנכ"ל סלקום, ניר שטרן, אם ניתן להחליף ממיר רגיל בממיר של אפלTV ללא תשלום נוסף כלשהו, נאמר לי שאין החלפה כזו. "אז הלקוח יכול להתנתק מהשרות ולחזור אליו אחרי יומיים ולבקש אפלTV או להחזיר ממיר נוסף ואחר כך לבקש אפלTV?" ניסיתי להתחכם.... לכך ענה לי שטרן - אנחנו לא מכוונים ללקוחות מתוחכמים, הלקוחות שלנו מחפשים דרך פשוטה, מהירה ונוחה לצפות בתכנים.
Read more: http://www.htmag.co.il/article07626.html#ixzz4Si2mUGAx...
אולי אצל החבר שלך זה היה ממיר נוסף שאותו הוא ביקש להחליף.
אם אפשר שאלה.
אני מבין שאתה בדקת בעצמך את הממיר הזה (בסרטון) ואני מניח שיצא לך לבדוק גם את הממיר הישן. האם אתה ממליץ באמת להחליף?
בעיקר מעניין אותי הנוחות תפעול והמהירות.
תודה.
@avicohh
יש עוד חסרון לאפליקציה באפל טי וי לעומת הממיר, למי שחשוב לו ערוצי עידן+ כמו החינוכית, ערוץ הכנסת או 33 אז הם זמינים רק בממיר. עדיין לא ראיתי אף התייחסות רשמית לנושא, אפילו להיפך, בהשקה נאמר שכל ערוצי עידן שם... בפועל זה תומך רק בערוצי 2, 10 והערוץ הראשון. כמובן אלא הערוצים המרכזיים ויכול להיות שזה מספיק לרוב המוחלט של הלקוחות, אבל לומר שהאפליקציה כוללת את ערוצי עידן+ נשמע כמו שקר לבן.
יש עוד חסרון לאפליקציה באפל טי וי לעומת הממיר, למי שחשוב לו ערוצי עידן+ כמו החינוכית, ערוץ הכנסת או 33 אז הם זמינים רק בממיר. עדיין לא ראיתי אף התייחסות רשמית לנושא, אפילו להיפך, בהשקה נאמר שכל ערוצי עידן שם... בפועל זה תומך רק בערוצי 2, 10 והערוץ הראשון. כמובן אלא הערוצים המרכזיים ויכול להיות שזה מספיק לרוב המוחלט של הלקוחות, אבל לומר שהאפליקציה כוללת את ערוצי עידן+ נשמע כמו שקר לבן.
-
סהרגבריאלי
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 272
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
@EtchDee
·
אין את ערוץ 33 והכנסת...
אתה לא רציני נכון?
·
אין את ערוץ 33 והכנסת...
אתה לא רציני נכון?
@סהרגבריאלי
רציני ביותר. יש אנשים שעוקבים אחרי הדיונים במליאה, ויש קהל לחינוכית.
שוב, ברור שאלה נישות ולא רלוונטיים לרוב. עדיין, להציג את אפליקציית סלקוםtv לאפל טי וי כאילו היא מעבירה את כל שידורי עידן+ זה... לא מדויק.
רציני ביותר. יש אנשים שעוקבים אחרי הדיונים במליאה, ויש קהל לחינוכית.
שוב, ברור שאלה נישות ולא רלוונטיים לרוב. עדיין, להציג את אפליקציית סלקוםtv לאפל טי וי כאילו היא מעבירה את כל שידורי עידן+ זה... לא מדויק.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
החינוכית זה ערוץ איכותי, תוכן עשיר לילדים ותוכן איכותי למבוגרים... מסע עולמי, זהו זה, קרובים קרובים ולחולי הנוסטלגיה שבינינו יש שפע מה לראות.. אחלה ערוץ חבל שהם לא מעלים אותו דרך האינטרנט גם... צעד לא מובן
·יש את הכל ביוטיוב של החינוכית, אין שום משמעות לשידור און ליין מאחר ומדובר על סדרות.benny123 כתב:החינוכית זה ערוץ איכותי, תוכן עשיר לילדים ותוכן איכותי למבוגרים... מסע עולמי, זהו זה, קרובים קרובים ולחולי הנוסטלגיה שבינינו יש שפע מה לראות.. אחלה ערוץ חבל שהם לא מעלים אותו דרך האינטרנט גם... צעד לא מובן...
@ariesjer
הילדים (קטנים) שלי נהנים מלראות את החינוכית כערוץ פשוט. ביוטיוב, צריך לבחור תוכנית, לבחור פרק, לדלג על פרסומות צועקות... יש עדיין ערך לערוץ לינארי, לדעתי. לדוגמה, באפל מיוזיק השכילו להוסיף ״רדיו״ חדש beats1
הילדים (קטנים) שלי נהנים מלראות את החינוכית כערוץ פשוט. ביוטיוב, צריך לבחור תוכנית, לבחור פרק, לדלג על פרסומות צועקות... יש עדיין ערך לערוץ לינארי, לדעתי. לדוגמה, באפל מיוזיק השכילו להוסיף ״רדיו״ חדש beats1
-
סהרגבריאלי
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 272
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
@benny123
·
חינוכית - ערוץ פצצה!
רק שהוא עובד בגישה ייחודית בארץ (ויש מצב שאפילו בעולם) לפיה הוא משדר את תכניו ביו-טיוב לפני השידור בערוץ
כלומר - שידורי הבכורה הם ברשת ולא בערוץ
ערוץ היו-טיוב של החינוכית מכיל 2,866 תכני ילדים ועוד אלפי תכנים של נוסטלגיה/מבוגרים
https://www.youtube.com/user/The23Kidz
הם אפילו קיבלו פרס על הגישה החדשנית בשנת 2014
אין סיבה כלכלית להשקיע בערוץ שמשדר דרך האינטרנט כאשר יש לך יו-טיוב באפל TV
לגבי ערוצים 33 והכנסת... סה"כ נתוני הצפייה המצטברים של 2 הערוצים ביחד עומד על נתח של 0.33% מכלל הצפיה הארצית
ככה שגם פה, אין הצדקה כלכלית
·
חינוכית - ערוץ פצצה!
רק שהוא עובד בגישה ייחודית בארץ (ויש מצב שאפילו בעולם) לפיה הוא משדר את תכניו ביו-טיוב לפני השידור בערוץ
כלומר - שידורי הבכורה הם ברשת ולא בערוץ
ערוץ היו-טיוב של החינוכית מכיל 2,866 תכני ילדים ועוד אלפי תכנים של נוסטלגיה/מבוגרים
https://www.youtube.com/user/The23Kidz
הם אפילו קיבלו פרס על הגישה החדשנית בשנת 2014
אין סיבה כלכלית להשקיע בערוץ שמשדר דרך האינטרנט כאשר יש לך יו-טיוב באפל TV
לגבי ערוצים 33 והכנסת... סה"כ נתוני הצפייה המצטברים של 2 הערוצים ביחד עומד על נתח של 0.33% מכלל הצפיה הארצית
ככה שגם פה, אין הצדקה כלכלית