טלוויזיה 55" LG OLED55B6Y: שרשור בעלים ראשי
בהמשך לסיפור הזה, נראה שהפעם לא תהיה ברירה אלא לפנות לח.י. ולקוות לטוב.זה-הכינוי כתב:הפתעה לא נעימה - היום (אחרי שבועיים עם הטלויזיה) פתאום הופיע רצף של פיקסלים ירוקים בשורה אחת.
רואים אותו בכל מצב וכמובן שכשהמסך שחור זה הכי בולט.
הפס הופיע גם בשידורי הכבלים, גם באנדרואיד בוקס, גם בניגון וידאו מקומי דרך ה USB וגם מעל התפריטים של הטלויזיה עצמה. כלומר, לא תלוי מקור.
כיבוי והדלקה לא עזרו וגם לא ניתוק מהחשמל לדקה.
הכנתי את עצמי לזה שביום ראשון על הבוקר אצטרך להתקשר ולהמתין לטכנאי ובינתיים ראיתי שיש אפשרות ל"ניקוי לוח OLED" (או משהו בסגנון) בהגדרות של הטלויזיה.
סקפטי לחלוטין החלטתי שאין לי מה להפסיד והרצתי את התהליך הזה.
התהליך לקח שעה ואחריו באופן מפתיע הפס נעלם.
(לא. הקיר לא מלוכלך... זה צל ממשהו שמונח על המזנון)
...
הפעם הופיעו שני קווים במקום שונה ובצבעים שונים.
יכול להיות שאם אריץ שוב את "ניקוי לוח ה OLED " זה יעלם, אבל לא נראה לי הגיוני להריץ את הפרוצדורה הזו פעם בכמה ימים...
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@זה-הכינוי
·
אל תתעסק עם זה בכלל חבל על הזמן. שטיפת הפאנל תפקידה לבצע משהו שונה לגמרי ולא להתמודד עם דברים מהסוג הזה. כנראה שהפאנל תקול.
פנה לשירות של ח.י ותשלח לנציגה במייל צילום של התקלה, כולל התמונה הקודמת והסבר בקצרה שתעביר לאחראי מעבדה. אני מאמין שיטפלו בך די מהר - או תיקון, במידה וזה אפשרי (יכול להיות בכלל כרטיס או משהו כזה) או החלפת מסך. לדעתי האישית בלבד - יחליפו לך פשוט מסך.
·
אל תתעסק עם זה בכלל חבל על הזמן. שטיפת הפאנל תפקידה לבצע משהו שונה לגמרי ולא להתמודד עם דברים מהסוג הזה. כנראה שהפאנל תקול.
פנה לשירות של ח.י ותשלח לנציגה במייל צילום של התקלה, כולל התמונה הקודמת והסבר בקצרה שתעביר לאחראי מעבדה. אני מאמין שיטפלו בך די מהר - או תיקון, במידה וזה אפשרי (יכול להיות בכלל כרטיס או משהו כזה) או החלפת מסך. לדעתי האישית בלבד - יחליפו לך פשוט מסך.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
@bixente
אין לי אייפון.... אבל אתה מחפש את זה:
https://itunes.apple.com/us/app/lg-tv-p ... 11484?mt=8
אין לי אייפון.... אבל אתה מחפש את זה:
https://itunes.apple.com/us/app/lg-tv-p ... 11484?mt=8
- guymargalit1000
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 133
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
כתוביות בטלוויזיה
חברים מישהו יודע למה אם יש לי כתוביות בתיקייה של הסרט הטלוויזיה לא מראה אותו? הקובץ מסוג srt שרשום שהיא תוכמת בו..
Re: כתוביות בטלוויזיה
@guymargalit1000
·
איך אתה מקרין את הסרט, אם דרך הUSB הכתוביות כן יוצגו ואם דרך הרשת באמת ראיתי שרק כתוביות שהם חלק מהMKV יוצגו
ירון
·
איך אתה מקרין את הסרט, אם דרך הUSB הכתוביות כן יוצגו ואם דרך הרשת באמת ראיתי שרק כתוביות שהם חלק מהMKV יוצגו
ירון
- guymargalit1000
-
- חבר פעיל מאוד

@a_yaron
·
אני מקרין את הסרט דרך כונן קשיח.
הקטע שיש קבצים מסויימים שהוא כן מנגן עם כתוביות, וקבצים מסויימים שלא, אפילו שאני משנה את השם של הכתוביות שיהיה זהה לשם של הסרט.
אין גם אפשרות לבחור לצרף קובץ כתוביות מסויים..
·
הקטע שיש קבצים מסויימים שהוא כן מנגן עם כתוביות, וקבצים מסויימים שלא, אפילו שאני משנה את השם של הכתוביות שיהיה זהה לשם של הסרט.
אין גם אפשרות לבחור לצרף קובץ כתוביות מסויים..
@guymargalit1000
אמממ... יש עניין של Encoding אולי? תעלה את הקבצים למחשב - תראה אם יש הבדל בין הקבצים, אולי אחד UTF והשני בקידוד אחר..
אמממ... יש עניין של Encoding אולי? תעלה את הקבצים למחשב - תראה אם יש הבדל בין הקבצים, אולי אחד UTF והשני בקידוד אחר..
- guymargalit1000
-
- חבר פעיל מאוד

@guymargalit1000
אממממ.. יש לי פתרון נוסף עבורך, אולי תנסה להוריד קובץ SRT אחר?
אממממ.. יש לי פתרון נוסף עבורך, אולי תנסה להוריד קובץ SRT אחר?
- guymargalit1000
-
- חבר פעיל מאוד

@guymargalit1000
מגניב.. אם עדיין לא יעבוד - שלח לי את הלינק של התרגום בפרטי - אני אבדוק לך את עניין הקידוד.
מגניב.. אם עדיין לא יעבוד - שלח לי את הלינק של התרגום בפרטי - אני אבדוק לך את עניין הקידוד.
- guymargalit1000
-
- חבר פעיל מאוד

1. אם יש תיקיית SUBS נוכחת תשנה את השם למשהו אחר.
2. שים את הSRT באותה רמה ובדיוק אותו שם של הקובץ.
3. אני בדך גלל משנה את הסיומת של הוידאו ל MP4 מפורמטים אחרים.
- לא קרה לי פעם שלא עבד. אם זה מנגן בVLC במחשב - אין סיבה לא ינגן בטלויזיה.
נדיר שיש בעיית קידוד. למקרים כאלה יש עורך SUBTITLES
2. שים את הSRT באותה רמה ובדיוק אותו שם של הקובץ.
3. אני בדך גלל משנה את הסיומת של הוידאו ל MP4 מפורמטים אחרים.
- לא קרה לי פעם שלא עבד. אם זה מנגן בVLC במחשב - אין סיבה לא ינגן בטלויזיה.
נדיר שיש בעיית קידוד. למקרים כאלה יש עורך SUBTITLES
בדקתי מספר סרטי 4K שהורדתי להתרשמות וראיתי שאחד מהם לא מוכן להתיחס לכתוביות והאחרים כן, בבדיקה ראיתי שההבדל היחיד בקובץ הזה שלערוץ האודיו לא מוגדרת שפה (נבדק בMKVToolNix GUI) שינוי השפה לאנגלית ושמירה מחדש (תהליף הלוקח זמן רב) יצר קובץ חדש שכן התיחס לכתוביות.guymargalit1000 כתב:@a_yaron
·
אין גם אפשרות לבחור לצרף קובץ כתוביות מסויים.....
תוכל לבדוק אצלך מה השפה המוגדרת לאודיו ?
ניתן לראות את הגדרת השפה גם דרך הVLC בבחירת ערוץ האודיו.
הבעיה עכשיו שצריך להחליט מה עדיף תמונה או אודיו, הסטרימר שלי לא תומך 4K אבל באודיו HD כן ואילו נגן הTV לא תומך אודיו HD.
האודיו דרך הסטרימר בניגון הסרט כ1080P היה הרבה יותר טוב מאשר ניגון דרך הTV את הסרט כ4K (ARC לרסיבר בDTS).
ירון
- guymargalit1000
-
- חבר פעיל מאוד

@a_yaron
·
אני אבדוק, אבל בכל מקרה הרסיבר שלי לא תומך בפורמטים החדשים של ה-HD, אלא רק ב-Dolby Digital ו-DTS.
ההבדל כזה משמעותי ששווה להחליף רסיבר?
·
אני אבדוק, אבל בכל מקרה הרסיבר שלי לא תומך בפורמטים החדשים של ה-HD, אלא רק ב-Dolby Digital ו-DTS.
ההבדל כזה משמעותי ששווה להחליף רסיבר?
·אני חושב שההבדל באיכות הוא המרה פחות טובה של האודיו בTV מHD לDTS רגיל ולא הבדל בין HD לDTS באופן כללי, זה רק ניחוש ולא בדיקה.guymargalit1000 כתב:@a_yaron
·
ההבדל כזה משמעותי ששווה להחליף רסיבר?...
אני מניח שנגינת הסרט מסטרימר התומך 4K תטפל בבעיה, תמונה לTV ואודיו לרסיבר ללא המרות אבל אין לי כזה עדין.
ירון
netflix ארצות הברית
החלפתי IP לארצות הברית במחשב (VPN) וחשכו עיניי מכל התוכן שמוסתר מישראל. מאחר ואין לי אף סטרימר אלא רק מודם ראוטר vtech מחובר ישירות לטלוויזיה -
מישהו יכול להגיד לי אם יש דרך לקנפג את אחד מהם לעבוד מול VPN ?
מישהו יכול להגיד לי אם יש דרך לקנפג את אחד מהם לעבוד מול VPN ?