·rgulian כתב:ח.י. שחררו גם בלק פריידי לגבי דגמים אחרים ,כמו 65UH850Y
...
אתה בטוח?
ראיתי במבצעים שלהם 65UF680Y שזה דגם ישן יותר!

·rgulian כתב:ח.י. שחררו גם בלק פריידי לגבי דגמים אחרים ,כמו 65UH850Y
...

·jacko-il כתב:לדעתי אותו סיפור.
אבל תשמע, מה שלא ייספק אותי ייראה לאדם אחר מדהים ושומט לסתות. כל אחד עם רף הציפיות והדרישות שלו.
לכן, תמיד ששואלים אותי על דעתי אני משתדל לגרום לאנשים ללכת לבחון את המסך בעצמם. כבר יצא לי יותר מידי פעמים לראות אנשים שסופר מתלהבים ממסך שלא הייתי מסכים לקבל בחינם.....

·Grappa כתב:@keyser
·
הי,
אשמח לדעת מה ההבדל בין 55EG960Y ל 55C6.
ניסיתי להפעיל ללא הצלחה את מנגנון ההשואה באתר בין דגמים אלו.
והאם ההבדל בין ה B6 ל C6 (מעבר לכיעור) הוא רק בתלת מימד ובכמות הכניסות או גם במפרט התמונה \ הצליל?
תודה...
· הטענות בחו"ל הן שדווקא המסכים הקעורים של סדרת ה-C הם העדיפים מבחינת הסיכוי לתקלות והאחידות.jacko-il כתב:·......
ה- EG960Y כבר לא רלוונטית כיום.
מאז כבר הספיקו להוציא את ה- EG920Y העדכנית יותר וכיום כבר בסדרה החדשה של ה- C6 (ושאר החברים). בתכני FHD SDR ההבדלים יהיו די מינוריים (אבל קיימים. ממערכת הפעלה זרירה יותר ועד ליכולות פאנל טובות יותר, כמו אחידות סביב השחור, גאמוט צבע ועוד). ההבדלים המהותיים הם בתמיכה בכל מה שקשור ל- HDR.
אבל בכל מקרה, אני לא חושב שה- EG960Y רלוונטית כיום. צריך להיות עליה חתיכת הנחה/מבצע כדי להעדיף לרכוש אותה על פני הסדרה החדשה.
לגבי ההבדלים בין ה- B ל- C , כבר נכתב על זה רבות כאן ובלא מעט אתרי סקירות בעולם - ההבדלים הם פאנל קעור מול שטוח ותמיכה בתלת מימד. בשאר בפרמטרים המסכים דומים.
ה- E וה- G זה כבר סיפור אחר. הם גם שונים לגמרי מבחינה עיצובית וגם הצ'יפסט (ערכת שבבים / חומרה) של המסך (כרטיס המסך אם תרצה) שונה לגמרי. בנוסף, לדעתי (דגש על דעתי כי בניגוד לשאר הדברים שרשמתי לזה אין לי הוכחות) הפאנלים המגיעים ל- E ול- G עוברים מיון קפדני יותר ונבחרים אלו שעוברים בדיקות מחמירות יותר....

·rgulian כתב:הדגם שאני רוצה זה UH.........

· בפורומים שאני בטוח שאתה מכיר טוב יותר ממני, הקונצזנוס שם למיטב הבנתי (מתוך קריאה של כמעט כל פוסט בנושא) היא שהמסכים הקעורים עדין נחשבים לקניה בטוחה יותר בהשוואה לדגמי B (שזה ברור) אבל גם בהשוואה ל-E ו-G היקרות יותר.jacko-il כתב:@קרמריקה
·
לא הבנתי מהן הטענות. אתה אומר שטענות אומרות שסדרת C עדיפה מבחינת אחידות ותקלות. ניתן להבין מזה בדיוק שני דברים הופכיים אחד לשני, אז אשמח אם תבהיר. כמו כן, אשמח אם תפרט על הטענות הללו ומי העלה אותן והיכן. לא יצא לי לקרוא טענות כאלה (לכאן או לכאן). כל הביקורות מצביעות על כך שה- B וה- C דומות כמעט לחלוטין.
@Grappa
לא ברור לי איך לא היה מובן מהפוסט הקודם, אך בכל זאת אחדד - ה EG920 כבר לא רלוונטית כיום. זה המשפט הראשון שרשמתי. מה השוואה בינה למה שנמכר היום משנה בכלל? אולי תחדד.....

·איזה הזמנת ובכמה רכשת ?wegabi כתב:לאחר צפיה נוספת במגוון מסכים זה לצד זה, מבחינתי לפחות הדילמה נפתרה.
אני אחיה בשלום עם 55 כל עוד הפער באיכות התמונה הוא כה גדול.
הוזמנה OLED מפיוצ'ר...
) באיזו טלוויזית 4K.