טלויזית NEON

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
moss5
טרול
טרול
תגובות: 467
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #101 

clip99 כתב:נכון לעכשיו (לפי זאפ בכל אופן) מדובר בשילוב הכי זול של 65"+4K . במחיר 3600 שקל באמת אין מה לחשוב פעמיים , אחריות שנה כמו המותגים המובילים , למה לקטול ? למה לשלם פי 4 על אותו דבר? ההבדלים בפלט הסופי של המוצר הזה בהשוואה לטלוויזיות "נחשבות" קטנים בסדרי גודל כאלה , שהבחירה הכמעט-אוטומטית במובילות העדר מבוססת בעיקר על מניעים אמוציונאליים ובהכרח לא רציונאליים.

תאמרו אולי שאני לא יודע על מה אני מדבר? מתי יצא לכם בפעם האחרונה או בכלל להשתמש בכל הפיצ'רים הקיימים במכשירי האלקטרוניקה הבידורית השונים בסלון שלכם? האם אתם מכירים בכלל את כל צירופי ההגדרות האפשריים בהם , את האינטראקציה ביניהם וההשלכות שלהם על התוצאה הסופית? האם אתם מודעים לעובדה שברוב המקרים האפקטיביות של כל מיני טכנולוגיות המוטמעות במוצרים האלה לוקה בחסר, בלשון המעטה? האם אתם מודעים לעובדה שהמצב האידיאלי מכתיב התעסקות ראשונית חד פעמית עם ההגדרות , ואז למעט הדלקה-כיבוי-ווליום אין מה לחטט שם , והתעסקות מתמדת במטרה "לשפר" מעידה בעצם על חוסר שביעות רצון כרוני מחוויית השימוש? לי באופן אישי היו 2 רסיברים שהיו הטופ בזמנו , ומעולם לא יצא לי להשתמש בעשירית אפילו ממה שהיה להם להציע .

נתתם דעתכם שבמבחן "עיוור" בו מסתירים את המסגרת ושמים דגם לצד דגם , לאחר כיול , רובכם לא תבחינו בהבדל בין מדבקה למותג? או שההבדל יהיה מזערי מכדי להצדיק את הקפיצה במחיר? או שבכלל תעדיפו את המדבקה? מדבקות כמו הניאון הנידונה פה , חייבות להיות ממש, אבל ממש גרועות , בכדי שהמותג יקבל עדיפות גורפת וחד משמעית במבחן כזה. נראה לכם שזה המצב? מישהו מכם פעם ראה את הניאון? אולי תופתעו? נכון, אולי גם לא, אבל שוללים רק לאחר שרואים .

האם נתתם דעתכם לעובדה שגם דגמים יקרים סובלים במידה כזו או אחרת מחסרונות בתמונה כמו אחידות לקויה , עננות , מריחה, זמני תגובה , צבע לא מדויק , זוויות צפייה , קונטרסט בעייתי , צריבה - ממש כמו בדגמים הזולים ? ולעובדה שמשנה לשנה יש מגמה כללית של שיפור מתמיד בתחומים האלה , שזולגים גם לדגמים הזולים , מה שבעצם שומט את הקרקע תחת הצידוק לבחירה במותגים היקרים באופן מסורתי , ועל אחת כמה וכמה בהינתן פערי המחיר העצומים?

אז מה היה לנו . טכנולוגיה "מתפתחת" שלא הגיעה לכלל הבשלה , הבדלים קטנים מכדי להצדיק הוצאת סכומים של 5 ספרות כאשר בכלל לאחר כיול וצפייה "עיוורת" אפשר לקבוע די בוודאות בכלל שגם לא יבחינו בהם , יחס עלות-תועלת הנוטה במובהק לטובת דגם המדבקה , ערימה של טכנולוגיות , BUZZWORDS , תפריטים והגדרות שלא תמיד ברור (לרוב האנשים, לא לכם ה"מבינים") מה הם עושים ואם בכלל (וזה כן ל"מבינים") הם תורמים במשהו , כאשר בשורה התחתונה הרוב בסוף במילא יושב ב-8 בערב לצפות באיכות המופלאה של השידור הציבורי/מסחרי בארץ והעוד יותר מופלאה של התכנים שדוחפים שם , ואם כבר יש משהו בUHD אז זה איזה סידרה או סרט חדשים בביטרייט נמוך ומקרטע באינטרנט , או שמדובר באיזה שיעמומון שמנסה לפצות על עלילה חלשה/לא מעניינת בעזרת מנת יתר של אפקטים , כמו רוב התוצרת ההוליוודית בת זמננו , ובכלל , עד שתהיה זמינות מסיבית של תכנים בפורמט הזה , ייצאו דגמים וטכנולוגיות שיהפכו את כל הLG של היום למיניהן - למיושנות.

אז מה הפלא שיש כאלה שמעדיפים את המדבקות? הם יודעים שלא כדאי להם לפוצץ 15000 שקל למול השיקולים לעיל . בשורה התחתונה , בעצם לאף אחד לא כדאי . הגידו כן לניאון , או שלפחות תנו להם לומר כך.
...
·
אחרי שנה תתכונן לזרוק את במסך הזה לפח הזבל כי שירות לא תקבל.
התמונה היא קטסטרופה בכל קנה מידה
אין כסף לקנות מסך נורמלי? אז חוסכים או מחלקים ל 36 תשלומים
גם אותי לא מעניינים כל הפיצ'רים למיניהם ומה שחשוב לי זה קבלת איכויות תמונה טובה נטו
איך אתה בכלל מציע השוואה במבחן עיוור של מסך הבית שימוש הזה למסך מותגי גם מדרג הביניים?

מקרנסקי
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1460
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 104 פעמים

שליחה #102 

משה5 - תמשיך, בזכותך זה יהיה קיים לנצח

clip99 - כל מילה זהב טהור.
כאילו שאנו לא חווים כל יום בשרשורים כל מיני בישין ומרעין ממותגי העל, והכי כואב על אלו שאנו משלמים פי ארבע וחמש.

tsror - מחכים לחוות דעת לגבי צפייה בתכני 4k (איכות)
ולגבי החדות, שוב שואל - האם מעיק בעיניים ? או שהסתדר בינתיים. חדות עילאית ברור שלא נקבל עם ניגודיות של פעם, אבל בכל זאת...

אגב, אפשר להשיגה ב-3k
זאפ זה רק המלצה
נערך לאחרונה על ידי מקרנסקי ב 19/10/2016 10:42, נערך פעם 1 בסך הכל.

moss5
טרול
טרול

שליחה #103 

כפול

מקרנסקי
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #104 

חבר בפורום רכש את הניאון. לפי כתביו - מבסוט מאוד
והחבר משה5 ממשיך במנטרה הקבועה שלו - ''בית שימוש'' ''קטסטרופה''.

איש קטן.

תמשיך להשקות, בזה אתה דווקא מוצלח.
אף אחד לא יודע כמה הרבה עליו לדעת,
בכדי לדעת כמה מעט הוא יודע

jjjsmith
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שאלות פתוחות

שליחה #105 

אוקיי, אני מקפיץ את השאלות הפתוחות (לטעמי משה, אתה סתם מציף תסכולים כאן - אנחנו עוסקים בהאם הטלוויזיה הזו טובה או לא, דיונים פילוסופיים לא שייכים לשרשור זה):

* מה תקן ה VESA - איזה מתקן קיר מתאים - כדי שיהיה אפשר להזמין את הטלוויזיה והמתקן באותו זמן?
* האם באמת תומך ב4K עם סטרימר חיצוני? ועם הסטרימר הפנימי?
* @מקרנסקי - איפה יש ב 3k?
* מה ההבדל בין הדגמים:
@tsor קנה ומדבר על דגם NE65FLED - NE65FLED מיובאת ע"י "תמוז" , והמחיר הזול ביותר (כולל משלוח) בזאפ הוא 3560
ואילו N65A-S4K מיובאת ע"י "אל-כל סחר בע"מ", והמחיר הזול ביותר בזאפ הוא 3398
נערך לאחרונה על ידי jjjsmith ב 19/10/2016 10:55, נערך פעם 1 בסך הכל.

Mushon8
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #106 

@מקרנסקי
איפה יש ב 3k?

moss5
טרול
טרול

שליחה #107 

Gico כתב:העניין מאוד פשוט ולדעתי לא הרבה יחלקו עליו:
מי שקונה מוצר ממותג הנושא את שם היצרן, מקבל בדרך כלל מוצר יותר טוב.
מי שקונה מוצר מדבקה מקבל בדרך כלל Value For Money יותר טוב.
שתי האפשרויות הללו קבילות, והבחירה בינהן היא עניין של בחירה אישית, ושום ויכוח לא יישב זאת.
בהינתן שיש שנה אחריות על רוב המוצרים, זה נותן את הבטחון שמקבלים מוצר שבעיקרו הוא תקין, גם עבור מוצרי מדבקה.

אדם מרויח 10,000 ש"ח בחודש, ויש לו 500 ש"ח פנויים כל חודש כדי לקנות מכשירים חשמליים. נראה לכם שיקנה מוצר פרימיום ב-20K?
אדם מרויח 20,000 ש"ח בחודש, ויש לו 5,000 ש"ח פנויים כל חודש כדי לקנות מכשירים חשמליים. נראה לכם שיקנה מוצר מדבקה? מעטים מאוד יעשו זאת.
שני אלה מגיעים כאן לפורום ומתווכחים. נראה לכם שמישהו יצליח לשכנע את השני בצדקתו?
...
·
מסך קונים לתקופה ממוצעת של 4 או 5 שנים.
על 36 תשלומים שמעת?

מקרנסקי
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #108 

מופיע לי מדי פעם באימייל שלי מבצעים לגבי הנאונים למיניהם (דרך אתר גט איט או וואלה שופס)
פעם אחרונה לפני מס' ימים ב-3100 ש'ח

Mushon8
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32
קיבל תודות: 0

שליחה #109 

במסכים אני לא מבין, בכלכלה והתנהלות כלכלית של משק בית כן- לקנות ב 36 תשלומים זה ממש, אבל ממש לא הפתרון למי שאין הכנסה פנויה למסך טלויזיה.

מקרנסקי
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #110 

זה מזכיר לי אנשים שקונים מכוניות ב-60 תשלומים, מקדמה-תשלומים-והיתר בסוף.

אלו אנשים שאין להם מרחב ראייה עתידית. לאחר 30 תשלומים אחרי שמבינים שהערך של המכונית שלהם ירד פלאים, הם מקללים כל רגע.
ועוד תשלומים רבים לפניהם. אותו דבר לגבי טלויזיה - אחרי שנתיים שווי פחות מחצי - אבל פה זה פחות כואב, כי בכל זאת אי אפשר להשוות טלוויזיה חדשה למכונית חדשה מבחינת מחיר.
מכיר הרבה כאלה. אמיתי.
נערך לאחרונה על ידי מקרנסקי ב 19/10/2016 11:14, נערך פעם 1 בסך הכל.

jjjsmith
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #111 

* מי רוצה לחקור מה ההבדל בין הדגמים:

tsor קנה ומדבר על דגם NE65FLED - NE65FLED מיובאת ע"י "תמוז" , והמחיר הזול ביותר (כולל משלוח) שמצאתי הוא בשופר סל אונליין 3499 - http://www.shufersal.co.il/PublishingIm ... 970495.pdf

ואילו N65A-S4K מיובאת ע"י "אל-כל סחר בע"מ", והמחיר הזול ביותר בזאפ הוא 3398. @מקרנסקי אם יש לך לינק יותר זול, מוזמן לשים כאן

מקרנסקי
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #112 

לא jjjsmith
פעם בשבוע שבועיים ישנם מבצעים לגבי הנאון ואחרים שמוזרמים ישירות לאימייל שלי
בכל זאת, אפשר להתמקח ורצוי.
אף אחד לא יודע כמה הרבה עליו לדעת,
בכדי לדעת כמה מעט הוא יודע

yeuda
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1647
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #113 

שמתי לב להבדל במערכת אנדרויד :

ב NE65FLED :
CPU ARM Cortex A53 Dual Core CPU 64 bit
GPU Dual-Core Mali-720MP2
Frequency CPU 1.2G Hz, GPU 450M Hz
DDR Size 768M Byte, 4G Byte EMMC Flash

וב N65A-S4K :
מעבד: ARM Cortex A6 Dual Core
RAM: DDR 512MB, Dual 32-bit DDR3 Up to 2GB
GPU: SGX544MP4
זיכרון פלאש: eMMC, 2GB

נראה שהראשון יותר חזק (הכל יחסי) - מעבד מתקדם יותר, מעבד גרפי טוב יותר, יותר זיכרון, יותר FLASH

Gico
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 900
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 46 פעמים

שליחה #114 

moss5 כתב:
...
...
·
מסך קונים לתקופה ממוצעת של 4 או 5 שנים.
על 36 תשלומים שמעת?
...
מה יש לשמוע? על 36 תשלומים נותנים הנחה? כי אחרת עדיין משלמים 20K, ואף יותר מכך.

tsror פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 67

שליחה #115 

או השרשור האהוב עליי :) אני חייב להודות שכשפתחתי אותו לא ציפיתי בסוף גם לענות לעצמי (ואולי לעזור על הדרך לעוד כל כך הרבה אנשים).

יש תוצאות של בדיקה - הספקתי אתמול בערב. חברים יקרים - הטלויזיה מעל הציפיות. Value for money אמיתי (בתנאי שתחזיק מעמד יותר משנתיים).
איכות צפייה של 4קיי (http://4ksamples.com/) נראים פשוט מדהים, אין לי יכולת להגיד ולהשוות למסכים אחרים ומותגים - אבל רוב הפעמים כנראה גם לא אראה 4קיי אלא רק 1080.

אני לא קונה לעולם בתשלומים, לא 36 ולא 2. אם אין לי כסף אני לא קונה. במקרה הזה, הייתה לי אופציה להשאר עם הטלויזיה הקיימת או להשדרג לזאת, זהו - לא היה תקציב נוסף ואני שמח על כך (לפחות אחרי שבוע של שימוש).

הקודי והאנדרויד מעולים, ומספקים את הסחורה - בקיצור. אני מעלה לציון 9 את הקנייה.

Victormihov
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 106
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #116 

למה שהבן אדם יזרוק את הטיוי אחרי שנה??? מי אמר שהטיוי יפסיק לעבוד אחרי שנה ויתקלל משהו?
ומי אמר שטיוי ב30 אלף אחרי שנה לא יתקלל והאחריות כבר נגמרה והתיקון עולה 10 אלף? אז מי מרוויח פה ומי יוצא בהפסד?

הבן אדם נהנה???,אז מה אתם מקשקשים לו על הראש? הטלוויזיה חיה, לא חיה, *** שבזל... נתן 3000שקל ונהנה אז מה?, עבר חוק הטייקונים וקנה משהו זול, אז בוא נצחק אליו, אפילו לא ראיתם את המסך.... אבל חייבים להיות שליילים...

ברור שכש תתן מיליון שקל למרסדס האוטו יסע פצצה, אבל גם רכב ב30אלף נוסע...

תגידו מזל טוב לבן אדם ותפסיקו עם ה ״תקלקל, אתה תפסיד ואתה תיפול, אתה טיפש, אתה לא משלנו..

אבל כש מישהו קןנה טיוי ב50אלף ומעלה תמונות, חייבים ללקק לו את התחת ? אה? למה? בגלל שהוא עשיר...

גם אני יכול עכשיו לתת מזומן 50אלף נו ו? אני יותר מהבן אדם שקנה ב3000..

לבחור: תהנה מהטיוי ואל תקשיב ל״מומחים״ כאן. שיהיה לך כיף איתה הרבה הרבה שנים ואל תחשוב דברים שליליים, עשית קניה מאוד חכמה.
כל הכבוד על האומץ:)

***אפשר עוד תמונות מהטיוי, מהצד, מאחורה, חיבורים ואיך מציג 4k- בזמנך הפנוי כמובן.

מקרנסקי
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #117 

וואו !

''בקיצור. אני מעלה לציון 9 את הקנייה.''
התחלנו בציון 4 עד 5...

אין מה לומר - שיחקת אותה tsror (f)

נשארה רק בעיית החדות שלא התייחסת אליה...sharpness או מה שזה לא יהיה, האם כיוונת ? יש שיפור ?

שמח בשבילך, וגם קצת עצוב
האם באה לסיומה סאגת השרשורים המופלאה המפתיעה וההזוייה מכולן ?

מקרנסקי
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #118 

עכשיו אני מאמין לכל אותם מאות מגיבים שרכשו את המכשיר (אותם נתונים מפרט דומה fhd) ונתנו לה ציון גבוה מאוד.
בעצם, גם קודם לכן האמנתי. זה לא אחד או שניים או עשרים.
מדובר במאות !

(ושוב אני נאלץ להזכיר, הכל יחסי - אבל מבחינת עלות-איכות שכל אחד יעשה את החשבון שלו)

עכשיו אני חייב להתקשר ליבואן שיעשה לי הנחה משמעותית
עשיתי/נו להם קידום מכירות אדיר.

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4592
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 427 פעמים

שליחה #119 

@clip99

אתה אומר בבטחה שבמבחן עיוור לא יזהו הבדל בין המכשיר הזה למכשיר שעולה 5 ספרות. מילא היית אומר את זה לגבי דגמי רמת הכניסה של החברות.
אני בספק רב מאוד שבהנתן תוכן סביר שאני בוחר, לא אוכל לזהות בצורה מובהקת איזה מהם מכשיר המדבקה הזול כאשר מדובר בספינות הדגל של החברות (LG, סמסונג, סוני).

מקרנסקי
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #120 

בהנחה ששניהם מכויילים לתפארת
שים אחד ליד השני - תרגיש הבדלים מן הסתם

שאלת מיליון הדולר - האם מידת ההבדל באיכות שווה לתשלום של עד פי 3 לרמת הביניים, או פי 5 לספינות הדגל המפוארות ???
מי שהממון בכיסו, שאלת מיליון הדולר לא תדגדג לו את קצה הלסת.
מי שממונו לא ממש מצוי בכיסו - חייב לבדוק את הסוגיה.

לגבי רוכש הנאון המאושר, לו אין הדילמה הזאת - פשוט אין לו למה להשוות, הוא רואה נהדר וקדימה הפועל.

בשורה התחתונה
למה ללכת רחוק
קחו למשל את הייסנס M7000
תשוו אותה לאחת מספינות הדגל הדגולות שעולות לפחות פי שתיים
תראו הבדלים ?
מינוריים (לעין לא וידאופילית)

שווה לשלם פי שניים ?
שכל אחד יעשה מה שמבין.
הזכרתי את הייסנס ? אז עכשיו יש לכם ביקורת של נאון מאחד מחברי הפורום - ופה ההבדל במחיר הוא לא פי שניים, אלא פי חמישה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”