זהו, התחדשתי במסך OLED
קטן עליךBatnun כתב:·......
אבל היא לא רוצה למות!!!
חיבור אינטרנט מהיר ל-4K סטרימינג - יש
סטרימר 4K - יש כמה
PS4 Pro - עוד חודשיים
בקיצור, הכל מוכן ל-OLED, והקורו העקשנית נאחזת בחיים כאילו היא עושה את זה בכוונה...
Batnun
....
מקסימום תתרום אותה לאיזה נזקק וידאופילי ברחוב
·
·cohen_m כתב:·סחטיין.......
תמיד היית אחד החלוצים פה ברכישות מסכי היי אנד
ולא חושש מרכישות מייבוא פרללי...
תודה ידידי.
כן, יש שריטה קלה שלא מאפשרת לי להשאר אדיש למה שקורה מסביב
והאמת הפורום הזה ,ועופר בעיקר עם כל הביקורות שלו, עלו לי הרבה מאד כסף ברבות השנים....
תתחדש עופר. קנית מסך מדהים. מי יודע, אולי OLED היא הטכנולוגיה
האולטימטיבית בתחום מסכי הטלויזיה ומכאן ואילך רק ישפרו את הטכנולוגיה הזאת בדברים שהיא יותר חלשה בהם ביחס ל-LED, כמו עצמת הארה ?
קשה לחשוב על טכנולוגיה שיכולה להיות טובה יותר, כי מה יכול היות טוב יותר מפיקסל שמסוגל להאיר עצמאית בגוונים המבוקשים ?
אולי שיפור אפשרי בעוד 10 שנים יכול להיות טווח צבעים עוד יותר רחב ועוצמת הארה גדולה יותר ? אבל גם אז ייתכן שנראה שרק ישפרו את טכנולוגית ה-OLED. כמו שבתחום הספורט, השיא של בוב בימון בקפיצה לרוחק ל-8.90 באולימפיאדת מקסיקו ב-1968 רק תוקן קלות ב-5 סנטימרים נוספים אחרי 23 שנים על ידי מייק פאוול ב-1991 בטוקיו ולא תוקן מאז. אולי גם כאן הגיעו בתחום הטלויזיות לשיא טכנולוגי שישופר קלות, אבל לא יוחלף בטכנולוגיה אחרת ?
אבל אף אחד לא נביא ואי אפשר לדעת איזו טכנולוגיה תהיה בעתיד. בכל אופן, ממה שנראה לי, ייתכן שטכנולוגית ה-OLED היא טכנולוגיה אולטימיבית ומסכים בעתיד רק ישפרו את הטכנולוגיה הקיימת. מה דעתך,עופר ? האם ייתכן שבעתיד יפתחו טכנולוגיה שתאפיל אפילו על טכנולוגית ה-OLED ?
קשה לחשוב על טכנולוגיה שיכולה להיות טובה יותר, כי מה יכול היות טוב יותר מפיקסל שמסוגל להאיר עצמאית בגוונים המבוקשים ?
אולי שיפור אפשרי בעוד 10 שנים יכול להיות טווח צבעים עוד יותר רחב ועוצמת הארה גדולה יותר ? אבל גם אז ייתכן שנראה שרק ישפרו את טכנולוגית ה-OLED. כמו שבתחום הספורט, השיא של בוב בימון בקפיצה לרוחק ל-8.90 באולימפיאדת מקסיקו ב-1968 רק תוקן קלות ב-5 סנטימרים נוספים אחרי 23 שנים על ידי מייק פאוול ב-1991 בטוקיו ולא תוקן מאז. אולי גם כאן הגיעו בתחום הטלויזיות לשיא טכנולוגי שישופר קלות, אבל לא יוחלף בטכנולוגיה אחרת ?
אבל אף אחד לא נביא ואי אפשר לדעת איזו טכנולוגיה תהיה בעתיד. בכל אופן, ממה שנראה לי, ייתכן שטכנולוגית ה-OLED היא טכנולוגיה אולטימיבית ומסכים בעתיד רק ישפרו את הטכנולוגיה הקיימת. מה דעתך,עופר ? האם ייתכן שבעתיד יפתחו טכנולוגיה שתאפיל אפילו על טכנולוגית ה-OLED ?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
Re: תתחדש עופר. קנית מסך מדהים. מי יודע, אולי OLED היא הטכנולוגיה
@איציק37
·
אין כרגע טכנלוגיה אולטמטיבית. לכל אחת יש יתרונות וחסרונות מובהקים ואינהרנטיים.
ולגבי הנושא שאתה שואל עליו - דובר עליו רבות בפורום. אני יכול לתת לך שני דיונים שאני ממליץ לך לקרוא ואולי לחפש עוד בנושא מעבר עם זה ממש מעניין אותך ואתה מוכן להשקיע מעט יותר מאשר האכלה עם כפית..
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0
בהצלחה
·
אין כרגע טכנלוגיה אולטמטיבית. לכל אחת יש יתרונות וחסרונות מובהקים ואינהרנטיים.
ולגבי הנושא שאתה שואל עליו - דובר עליו רבות בפורום. אני יכול לתת לך שני דיונים שאני ממליץ לך לקרוא ואולי לחפש עוד בנושא מעבר עם זה ממש מעניין אותך ואתה מוכן להשקיע מעט יותר מאשר האכלה עם כפית..
בהצלחה
תודה שחר. קראתי את המאמר המרתק של גיל ואת השרשור
על מסכים שבשני הלינקים שצירפת לי ולמדתי הרבה דברים חדשים.
אין ספק שהתחרות הזאת בין הטכנולוגיות השונות לייצור מסכי הטלויזיה, שמובילות LG, סאמסונג ,סוני, פנאסוניק ובמידה מסוימת גם הייסנס, היא אחד הנושאים המרתקים ביותר בתחום הקולנוע ביתי ותמשיך ללוות אותנו בשנים הקרובות.
אין ספק שהתחרות הזאת בין הטכנולוגיות השונות לייצור מסכי הטלויזיה, שמובילות LG, סאמסונג ,סוני, פנאסוניק ובמידה מסוימת גם הייסנס, היא אחד הנושאים המרתקים ביותר בתחום הקולנוע ביתי ותמשיך ללוות אותנו בשנים הקרובות.
רק מעדכן שהאתמול בערב הצעצוע נחת על שולחני....
הרבה לא הספקתי לעשות מלבד חיבור ראשוני להוט ול NUC.
רושם ראשוני בהתאם לציפיות - שחור קטלני, צבעים טבעיים , תמונה בהירה ובוהקת (למרות שקצת הפחידו אותי עם הבהירות של האולד). התוכן הראשון שצפיתי בו היה ליגת האלופות (מנשלדגלבך -ברצלונה) - התמונה כמובן מדהימה (במהגבלות של ה HD בארצנו).
דבר קטן שהציק לי זה סוג של טשטוש חלש שרואים בתמונה (בא לידי ביטוי במספרים על החולצה שלא נראים בבירור) . מאמין שכיול יפתור את זה, ועוד דבר קטן ששמתי לב - שהכדור עף באוויר יש סוג של judder סביב הכדור (כמו שובל קטנטן שרץ אחרי הכדור) - יכול להיוק שזה קשור לזה שהמסך אמריקאי עם 60HZ ?
התוכן השני שראיתי היה כמה דקות של סרט FHD 1080P שרץ דרך הNUC - פה באמת נפלה לי הלסת....איכות מטורפת עם כיול בסיסי בלבד. באמת חבל על הזמן.
לגבי 4K - לצערי כל סרט שניסיתי לנגן דרך ה NUC קרטע וגמגם (NUC I5 אמור למתוך בתכני 4K). לא יודע אם זה בגלל השרת שממנו ירד הסרט או בגלל החומרה שלי. אשמח לקבל טיפ ממי שיודע.
ועוד שתי שאלות קצרות:
1. אשמח לקבל את ה SETTINGS של המסך מכאלה שכבר כיילו אותו
2. המסך אמריקאי כמו שאמרתי ומגיע עם תקע אמריקאי כולל הארקה. האם קיים מתאם מתאים לזה (כרגע אני משתמש במתאם עם שני הפינים) ?
תודה לכל העוזרים (ותמונות בהמשך יגיעו...)
הרבה לא הספקתי לעשות מלבד חיבור ראשוני להוט ול NUC.
רושם ראשוני בהתאם לציפיות - שחור קטלני, צבעים טבעיים , תמונה בהירה ובוהקת (למרות שקצת הפחידו אותי עם הבהירות של האולד). התוכן הראשון שצפיתי בו היה ליגת האלופות (מנשלדגלבך -ברצלונה) - התמונה כמובן מדהימה (במהגבלות של ה HD בארצנו).
דבר קטן שהציק לי זה סוג של טשטוש חלש שרואים בתמונה (בא לידי ביטוי במספרים על החולצה שלא נראים בבירור) . מאמין שכיול יפתור את זה, ועוד דבר קטן ששמתי לב - שהכדור עף באוויר יש סוג של judder סביב הכדור (כמו שובל קטנטן שרץ אחרי הכדור) - יכול להיוק שזה קשור לזה שהמסך אמריקאי עם 60HZ ?
התוכן השני שראיתי היה כמה דקות של סרט FHD 1080P שרץ דרך הNUC - פה באמת נפלה לי הלסת....איכות מטורפת עם כיול בסיסי בלבד. באמת חבל על הזמן.
לגבי 4K - לצערי כל סרט שניסיתי לנגן דרך ה NUC קרטע וגמגם (NUC I5 אמור למתוך בתכני 4K). לא יודע אם זה בגלל השרת שממנו ירד הסרט או בגלל החומרה שלי. אשמח לקבל טיפ ממי שיודע.
ועוד שתי שאלות קצרות:
2. המסך אמריקאי כמו שאמרתי ומגיע עם תקע אמריקאי כולל הארקה. האם קיים מתאם מתאים לזה (כרגע אני משתמש במתאם עם שני הפינים) ?
תודה לכל העוזרים (ותמונות בהמשך יגיעו...)
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9006
- נתן תודות: 1567 פעמים
- קיבל תודות: 1347 פעמים
תחתוך ותחבר שקע ישראלי. למה צריך מתאם ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
המסך תומך בחמישים הרץ ו220V?אופיר28 כתב:ועוד שתי שאלות קצרות:
תודה לכל העוזרים (ותמונות בהמשך יגיעו...)...
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
50HZ כוונת yuria היא לגבי תמיכה ביס/הוט דרך HDMI.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
@אופיר28
·פעם שניה, תתחיל מלהחליף ראש. אם יש לך אפשרות לפרק את התקע עצמו זה הכי טוב, אם לא אתה יכול לחתוך את הכבל ואז להחליף. אם אתה חושש להתעסק בזה, אז קח בחשבון שמתאמים עם הארקה זה משהו נדיר והרבה יותר יקר מתקע ב3 שקל. אז אל תגביל עצמך לאיזור מגוריך אלא חפש מישהו עם המוצר ושלם כבר דמי משלוח.
·פעם שניה, תתחיל מלהחליף ראש. אם יש לך אפשרות לפרק את התקע עצמו זה הכי טוב, אם לא אתה יכול לחתוך את הכבל ואז להחליף. אם אתה חושש להתעסק בזה, אז קח בחשבון שמתאמים עם הארקה זה משהו נדיר והרבה יותר יקר מתקע ב3 שקל. אז אל תגביל עצמך לאיזור מגוריך אלא חפש מישהו עם המוצר ושלם כבר דמי משלוח.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
מישהו יכול להסביר לי איך הגענו משירשור התחדשות של מסך X לדיון על כבל חשמל של מסך Y??..
לי באופן אישי מפריע שמערבבים דיונים כי זה גורם לי לאבד פוקוס דווקא בשירשורים שמעניינים אותי.
לי באופן אישי מפריע שמערבבים דיונים כי זה גורם לי לאבד פוקוס דווקא בשירשורים שמעניינים אותי.