פרויקט TheMovieDB בעברית - מאגר הסרטים העולמי
-
tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
thetvdb זה המאגר הכי מעודכן של סדרות גמככה... אין מאיפה 'להעתיק אליו'..
אם כבר - אז להעתיק מ thetvdb אל themoviedb - שהאתר הזה תומך גם בסדרות, ויתר על כך, רוב התשומת לב מופנית אליו בשנים האחרונות,
למשל הענקית Trakt.tv עברה להשתמש רק ב themoviedb בכל הקשור לסדרות\סרטים, והזניחה את THETVDB.
בכל אופן - שלב שלב... אנחנו כבר במעל 60%.. עוד קצת קליקים וסיימנו
אם כבר - אז להעתיק מ thetvdb אל themoviedb - שהאתר הזה תומך גם בסדרות, ויתר על כך, רוב התשומת לב מופנית אליו בשנים האחרונות,
למשל הענקית Trakt.tv עברה להשתמש רק ב themoviedb בכל הקשור לסדרות\סרטים, והזניחה את THETVDB.
בכל אופן - שלב שלב... אנחנו כבר במעל 60%.. עוד קצת קליקים וסיימנו
בסדרות זה יותר מורכב.CaTz כתב:@itzikg
·
אפשר לעשות
השאלה היא האם יש רשימה של סדרות מתורגמות ומידע עליהן אצל TheWiz...
זה לא רק התרגום של הכותרת והתיאור,
אלא גם צריך להגדיר את מספר עונות ומספר פרקים בכל עונה (ואם רוצים ממש יפה אז גם לסדר את שמות הפרקים בעברית) .
ואת זה צריך לעשות רק באתר thetvdb.com
-
tomer953
- חבר מכור קשה

TheWiz - אתה יכול לשפוך קצת אור על הנתונים
כתוב בסטטיסטיקה שלך : 12775 רשומות
מה זה אומר? שאלו הן כל הרשומות שיש אצלך? שאלו הן כל הרשומות בכללי שלא היו מתורגמות?
ברגע שנהיה על 100% זה אומר מה? שאין סרט בודד באתר סרטים שאין לו ייחוס ב TMDB ?
האם אחרי ה100% יש לך 'כלי' להריץ בדיקה חוזרת, ולראות אם יש עוד רשומות? האם יש דרך 'להתמיד' עם השיטה, ולמשל כל חודש לבדוק תוצאות 'חדשות' כדי שנוכל לעדכן גם סרטים חדשים שיוצאים? (למרות שיש אנשים שעושים את זה לבד כבר)
כתוב בסטטיסטיקה שלך : 12775 רשומות
מה זה אומר? שאלו הן כל הרשומות שיש אצלך? שאלו הן כל הרשומות בכללי שלא היו מתורגמות?
ברגע שנהיה על 100% זה אומר מה? שאין סרט בודד באתר סרטים שאין לו ייחוס ב TMDB ?
האם אחרי ה100% יש לך 'כלי' להריץ בדיקה חוזרת, ולראות אם יש עוד רשומות? האם יש דרך 'להתמיד' עם השיטה, ולמשל כל חודש לבדוק תוצאות 'חדשות' כדי שנוכל לעדכן גם סרטים חדשים שיוצאים? (למרות שיש אנשים שעושים את זה לבד כבר)
הסקריפט מפנה לסרט שלא קיים במאגר של TMDB ושם נתקעים.
https://www.themoviedb.org/movie/306350 ... facts_form
https://www.themoviedb.org/movie/306350 ... facts_form
-
tomer953
- חבר מכור קשה

צא מהאתר, תסיר את התוסף, תתקין את התוסף שוב, כנס לאתר
-
tomer953
- חבר מכור קשה

-
tomer953
- חבר מכור קשה

סיימנו.
וואו זה היה מהיר יותר ממה שחשבתי
וואו זה היה מהיר יותר ממה שחשבתי
-
tomer953
- חבר מכור קשה

חברים - המלאכה הושלמה, זה לא מובן מאליו מה שראינו כאן היום - וזה התאגדות של כולנו למען מטרה משותפת.
אני רוצה להודות לכל התורמים שנתנו מזמנם למען הפרויקט, ולמפתחים שלקחו חלק בפיתוח הכלים והעזרים שעזרו לנו לעשות את זה בשעות ספורות.
התודה והקרדיט שייכים אליכם - כל הכבוד.
כל התוצאות שעדכנו באתר יבואו לידי ביטוי בסקרפר בעוד מספר שעות, זה לא נכנס באופן 'מיידי', לכן מי שרוצה לסרוק את הספריה שלו בקודי, שימתין כ-12 שעות מעכשיו.
תודה לכולם!
אני רוצה להודות לכל התורמים שנתנו מזמנם למען הפרויקט, ולמפתחים שלקחו חלק בפיתוח הכלים והעזרים שעזרו לנו לעשות את זה בשעות ספורות.
התודה והקרדיט שייכים אליכם - כל הכבוד.
כל התוצאות שעדכנו באתר יבואו לידי ביטוי בסקרפר בעוד מספר שעות, זה לא נכנס באופן 'מיידי', לכן מי שרוצה לסרוק את הספריה שלו בקודי, שימתין כ-12 שעות מעכשיו.
תודה לכולם!
- mr_natasha
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 29
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
מדהים!
·לא יודע לגבי גרמני, אבל יצא לי לתרגם איטלקיים וצרפתים למינהם.MeniBI כתב:תודה רבה לכם לכולם
רק שאלה: גם סרטים ישראלים, וזרים מופיעים שם? (צרפתי, איטלקי, גרמני וכו'...)...
אפילו נתקלתי בכותרים שהיו חסרים באנגלית לסרטים צרפתיים אז הייתי צריך לוותר על האוטומציה ולייצר קודם באנגלית ואז לתרגם לעברית
כל הכבוד לכולם. כוחה של הקהילה וקוד פתוח זה דבר יפה.
It's hard to predict, especially the future
-
tomer953
- חבר מכור קשה

CaTz \ TheWiz
צריך שדרוג קטן לתוסף.. הוא סיים 'לחלק' את התוצאות, ולא נותן יותר דפים,
אך נשארו תוצאות לא מתורגמות, אנשים מראים לי לא מעט עמודים שאין להם תרגום, ויש להם תרגום בעמוד סרטים...
אם אפשר לעשות שהתוסף יהיה 'חצי אוטומטי', כלומר ברגע שאני אכנס לדף לא מתורגם, ואלחץ על תרגום - הוא יביא את המידע הרלוונטי לאותו הסרט שאני נמצא בו.
או לחלופין - לעשות אותו דבר כמו מקודם, רק להביא מידע עדכני על חוסרים, ולהתחיל שוב את הפרויקט (מניח שהפעם יהיו הרבה פחות תוצאות להשלים..)
צריך שדרוג קטן לתוסף.. הוא סיים 'לחלק' את התוצאות, ולא נותן יותר דפים,
אך נשארו תוצאות לא מתורגמות, אנשים מראים לי לא מעט עמודים שאין להם תרגום, ויש להם תרגום בעמוד סרטים...
אם אפשר לעשות שהתוסף יהיה 'חצי אוטומטי', כלומר ברגע שאני אכנס לדף לא מתורגם, ואלחץ על תרגום - הוא יביא את המידע הרלוונטי לאותו הסרט שאני נמצא בו.
או לחלופין - לעשות אותו דבר כמו מקודם, רק להביא מידע עדכני על חוסרים, ולהתחיל שוב את הפרויקט (מניח שהפעם יהיו הרבה פחות תוצאות להשלים..)
- RafalovitchTom
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 588
- שם מלא: Rafalovitch Tom
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
·ישנם מדריכים מצויינים של gidi shachar ביוטיוב לקודי.ronbubl כתב:אפשר לפרסם בתחילת הפוסט מדריך להחלפת הסקרפר עבור סדרות וסרטים?...
הגדרת ספריה (וכפועל יוצא מזה הגדרת סקרייפר לספריה) זו פעולה פשוטה ובסיסית.
בין אם זה לספריה מקומית ובין אם זה ל-"קיר" (מונח שגוי ומטעה).