·clip99 כתב:@a_yaron
·
לעניין המגברים קצת עשית סלט לוגי באמצע ההודעה אך אני מאמין שמדובר בטעות הקלדה , אבל אם השורה התחתונה שלך בנושא היא שיש הבדלים , צריך לוודא את זה רק לאחר עבודת הכנה מקיפה של כיוונון וכיול עוצמות ובקרים שונים....
אני לא רואה את הסלט הלוגי, ראיתי מגבר דו ערוצי שהוא פחות טוב מהרב ערוצי שלי וראיתי דו ערוצי שהוא טוב יותר מהרב ערוצי שהיה לי (ואותו רכשתי ומאז החלפתי...), כלום לא מוחלט ללא בדיקה
ואם אמשיך ראיתי רב ערוצי חדש שהוא פחות טוב מרב ערוצי ישן בהשמעת דו ערוצי (יש לי עדין את שני הרסיברים)
ואפשר להמשיך ראיתי ושמעתי אצלי דו ערוצי די יקרים שנשמעו לי פחות טובים מהדו ערוצי שלי, אם הם היו נשמעים לי טוב היתי רוכש אותם כך שהמחיר היקר יחסית שלהם לא היה מדד להצלחה
וכמובן שהכול תלוי גם בשאר החלקים במערכת
כלום לא מוחלט וצריך לנסות ולשמוע לבד
לגבי כבילה, אתה מחיחס ליכולות חשמליות, קיבוליות או כל תכונה אחרת שקיימת או שלא קיימת, אני לא
כבל הוא עוד חלק במערכת, מחברים ובודקים אם נשמע טוב יותר מהקודם אז הוא טוב יותר ולא מעניין אותי איך הוא מבצע את זה, העיקר התוצאה
לא אכפת לי אם יצרן הכבל הכניס לתוך הכבל את גו'ן לי הוקר בעצמו (בעצם אפשר רק את רוחו) או מערכת אודיו שלמה נוספת והשאיר את המערכת שלי מנותקת מהחשמל, רק איך שנשמע חשוב לי
ירון