*** קודי בלחיצת כפתור *** VIBE WIZARD *** לכל מערכות ההפעלה ***
מה יכול להיות הסיבה שהוא נכשל בהתקנה של IPTV SIMPLE CLIENT?
שאני מנסה להכנס פיזית ללשונית של טלויזיה הוא אומר מפעיל טלויזיה חיה ונתקע במצב הזה..
ניסיתי ידנית להפעיל לו את הטלויזיה חיה אבל הוא לא נותן הוא כותב לא נמצאה טלויזיה חיה
ולהתקין ידניתאת ההרחבה של IPTV SIMPLE CLIENT הוא נכשל
שאני מנסה להכנס פיזית ללשונית של טלויזיה הוא אומר מפעיל טלויזיה חיה ונתקע במצב הזה..
ניסיתי ידנית להפעיל לו את הטלויזיה חיה אבל הוא לא נותן הוא כותב לא נמצאה טלויזיה חיה
ולהתקין ידניתאת ההרחבה של IPTV SIMPLE CLIENT הוא נכשל
התקנתי והכל נראה מעולה.
לקח לי קצת זמן להבין את כל ההגדרות ולתפעל את המערכת כמו שצריך אבל זה רק אני
יש לי בעיה אחת שמציקה לי - כל הערוצים (למעט הערוצים הישראלים) בטלויזיה החיה לא עובדים.
אני לוחץ על הערוץ וזה טוען לרגע וזהו, לא מופיע כלום.
האם ניתן לסדר את זה?
שמתי לב שרוב הערוצים שמופיעים בקובץ m3u מפנים לכתובת localhost ואולי בגלל זה הערוצים לא עובדים?
אני מדבר על הערוצים שמופיעים בכתובת:
http://www.the-vibe.co.il/LiveTV/Channels
לקח לי קצת זמן להבין את כל ההגדרות ולתפעל את המערכת כמו שצריך אבל זה רק אני
יש לי בעיה אחת שמציקה לי - כל הערוצים (למעט הערוצים הישראלים) בטלויזיה החיה לא עובדים.
אני לוחץ על הערוץ וזה טוען לרגע וזהו, לא מופיע כלום.
האם ניתן לסדר את זה?
שמתי לב שרוב הערוצים שמופיעים בקובץ m3u מפנים לכתובת localhost ואולי בגלל זה הערוצים לא עובדים?
אני מדבר על הערוצים שמופיעים בכתובת:
http://www.the-vibe.co.il/LiveTV/Channels
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
כבר דובר על כך שמדובר בהעתקה "גסה" של מכלול התחנות שקיימות אצלנו תוך הוספת ערוצים ממקורות לא ברורים שאינם עובדים וקריאה לזה טלוויזיה - צר לי לאכזב אך זה לא יעבוד כפי שאביגדור רשם אם ישראלייב לא מותקן פיזית ומוגדר מול הטלוויזיה חיה.
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
לא רק שמדובר בקבוצה שמעתיקה בצורה עקומה מבלי לתת קרדיט (למרות הודעתי המנומסת בתחילת השרשור)
מוציאה שם רע ל-IsraeLive עם ההתקנה המסורסת שלה, היא גם מעתיקה ומשתמשת בניק שלי ללא רשותי.
ככה זה נראה באתר הבית שלהם:
[imgbig]http://i67.tinypic.com/24x2exs.jpg[/imgbig]

מוציאה שם רע ל-IsraeLive עם ההתקנה המסורסת שלה, היא גם מעתיקה ומשתמשת בניק שלי ללא רשותי.
ככה זה נראה באתר הבית שלהם:
[imgbig]http://i67.tinypic.com/24x2exs.jpg[/imgbig]

- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
לא ברור ההתנהלות שלהם ומה המניעים מאחוריהם.
אין קרדיט כלל למרות שהם טענו בעבר שיוסיפו - מעניין כמה זמן לוקח להוסיף קרדיט לכל המפתחים שעליהם החבילה שלהם יושבת.
אין סיבה ברורה למה הם הרסו את התוסף של ישראלייב ומה הם מנסים לעשות בזה - עובדה שאפשר לעבוד עם ישראלייב ב-KODI והכל בסדר ראו למשל את החבילה של TheWiz שקיימת כבר תקופה לא קטנה ברשת ולאיש לא נשרף המחשב כתוצאה משימוש בה.
עצוב לי שיש חובבנים ברשת שלוקחים דבר טוב ומקלקלים אותו בקלות ע"י ctrl+c/ctrl+v בלי לחשוב לרגע מה הם עושים לקהל המשתמשים שלהם ובלי לשאול בכלל איש רק כי אפשר כאשר במינימום אפשר לשקף למשתמש הקצה שהתקנת החבילה של the-vibe תדחוף לו מאות תחנות שלא יעבדו כי התוסף שמהן נלקחו התחנות כלל לא מקושר ועובד בחבילה עצמה... קטע.
אין קרדיט כלל למרות שהם טענו בעבר שיוסיפו - מעניין כמה זמן לוקח להוסיף קרדיט לכל המפתחים שעליהם החבילה שלהם יושבת.
אין סיבה ברורה למה הם הרסו את התוסף של ישראלייב ומה הם מנסים לעשות בזה - עובדה שאפשר לעבוד עם ישראלייב ב-KODI והכל בסדר ראו למשל את החבילה של TheWiz שקיימת כבר תקופה לא קטנה ברשת ולאיש לא נשרף המחשב כתוצאה משימוש בה.
עצוב לי שיש חובבנים ברשת שלוקחים דבר טוב ומקלקלים אותו בקלות ע"י ctrl+c/ctrl+v בלי לחשוב לרגע מה הם עושים לקהל המשתמשים שלהם ובלי לשאול בכלל איש רק כי אפשר כאשר במינימום אפשר לשקף למשתמש הקצה שהתקנת החבילה של the-vibe תדחוף לו מאות תחנות שלא יעבדו כי התוסף שמהן נלקחו התחנות כלל לא מקושר ועובד בחבילה עצמה... קטע.
אני חדש בתחום הזה של קודי ולא ידעתי שמתנהלים כאלה מאבקים בסצינה הזאת.
פשוט ההתקנה של the vibe הייתה קלה והציגה ממשק באמת יפה (לדעתי וטעמי).
אבל האם ניתן פשוט להוסיף את הערוצים הללו כעת או שאין פתרון חוץ מלמחוק הכל ולהתקין מחדש משהו אחר?
פשוט ההתקנה של the vibe הייתה קלה והציגה ממשק באמת יפה (לדעתי וטעמי).
אבל האם ניתן פשוט להוסיף את הערוצים הללו כעת או שאין פתרון חוץ מלמחוק הכל ולהתקין מחדש משהו אחר?
בקרוב יוצאים עם גרסאות התקנה חדשות, עיצובים חדשים, טלוויזיה חייה איכותית ועוד שלל הפתעות!!
מבטיחים להביא לכם את הקודי הטוב ביותר!!
מבטיחים להביא לכם את הקודי הטוב ביותר!!
- taoyossi
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 93 פעמים
·הדבר הכי חשוב לי זה שהמועדפים יעבוד כמו שצריך....mp3lll כתב:למה המעודפים נמחקים כל הזמן?
בכל פעם זה קורה... המשפחה משגעת אותי....
האם בגירסת the vibe זה לא עובד תקין?
תודה שוב על ה wizard המדהים הזה, באמת עבודה פשוט מדהימה!
חבל שוב שאין קרידיט ל the wiz ול israel live
כי הם באמת רואיים לכך..
בכל מקרה אני בטוח שאתם תוסיפו להם את הקרדיט שמגיע להם!
שאלה,
האם ה wizard מתעדכן באופן אוטמטי בזמן שיוצא עדכון?
או שיש איזשהו שלב שצריך לעשות כדי לעדכן?
אני מניח שיהיו תמיד עדכונים וכו.. ואני תמיד שואף להישאר up2date
תודה רבה!
חבל שוב שאין קרידיט ל the wiz ול israel live
כי הם באמת רואיים לכך..
בכל מקרה אני בטוח שאתם תוסיפו להם את הקרדיט שמגיע להם!
שאלה,
האם ה wizard מתעדכן באופן אוטמטי בזמן שיוצא עדכון?
או שיש איזשהו שלב שצריך לעשות כדי לעדכן?
אני מניח שיהיו תמיד עדכונים וכו.. ואני תמיד שואף להישאר up2date
תודה רבה!
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
·הוספתי את זה למשפחה, סיוט!taoyossi כתב:·הדבר הכי חשוב לי זה שהמועדפים יעבוד כמו שצריך..........
האם בגירסת the vibe זה לא עובד תקין?...
כל פעם או שהוא נעלם פתאום.
מעודפים נעלמים פתאום.
רזולוציה משתגעת.
החזרתי אותם לסקין המקורי, למטה הוספתי להם את האיקונים של התוספים ושלום.
מאז לא קיבלתי טלפון אחד.