·נכון, ובכלל מענין איך הוא יחזיק כל-כך הרבה הקלטות+צפיות+גלישה במקביל, צריך להיות סרבר חייתי...ZvikaPeer כתב:תקנו אותי אם אני טועה אבל ...
גם אם יש ברשותך פייברבוקס ועוד 3 מיני פייבר , נפח ההקלטה הכולל עומד על 0.5 טרה.(גודל הדיסק של הפייבר הראשי)
אני טועה ?...
שרשור תגובות: HOT מציגה את 'HOT MULTI': הדור הבא של הטלוויזיה והאינ
מוזר, קראתי את כל הכתבות בכל האתרים על השקת הממיר...ZvikaPeer כתב:תקנו אותי אם אני טועה אבל ...
גם אם יש ברשותך פייברבוקס ועוד 3 מיני פייבר , נפח ההקלטה הכולל עומד על 0.5 טרה.(גודל הדיסק של הפייבר הראשי)
אני טועה ?...
או שאני לא מבין נכון או שזה לא מוסבר נכון, כי הם מציגים את זה שניתן להקליט בכל ממיר ולצפות מכל הממירים כאילו כל ממיר בעל דיסק קשיח נפרד מה שיוצר נפח ענק להקלטות (אם יש 2-3-4 ממירים בבית) ככה לפחות זה מוצג!
איך הסקת אחרת?
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
הדייל של הוט חזר "new_wave" טרול
http://www.hometheater.co.il/vp588837.html
onetime
סע לשלום המפתחות בפנים
onetime
סע לשלום המפתחות בפנים
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
"חדשות הלווין" תראו מי שמדברזורו44 כתב:הדייל של הוט חזר "new_wave" טרול
onetime
![]()
סע לשלום המפתחות בפנים...
אתה מה סוכן של לוווינים פרטיים ו YES בשקל תשעים עם 4618 הודעות שאין לו חיים
זוכר שמות משתמשים ישנים באופן הזוי , לאן התדרדרת ?.
זורו 44 ,יש לי חיים, אין לי שאיפות להגיע ל 4618 הודעות בפורום .
ועכשיו נחזור לעניין עצמו חוות דעת של MR YAIR לאחר התקנה
http://www.hometheater.co.il/vt242472.html
יציאות אודיו אנלוגיות
נראה לי שיש יציאת אודיו אנלוגית - pl 3.5, כך שתוכל לחבר את לרסיבר בכניסת aux אם יש לך, ואם לא תוכל להשתמש בכבל pl 3.5 ל זוג RCA ולחבר לאחת מכניסות ה RCA.pessik כתב:Pessik: הממיר החדש של הוט ( HOT MULTI ) , כמו הממיר החדש של יס (yesQuattro )
אין יציאות אנלוגיות (שתי בננות עגולות RCA אדום\לבן)
עבור מי שאין לו HDMI ברסיבר , והכניסה הדיגיטלית העגולה (coax) כבר תפוסה
וגם עבור מי שמשתמש ברסיבר סטריאו שאין לו בכלל כניסות דיגיטליות
אני לא יכול להצטייד בממירים החדשים - חבל שהם לא חשבו על זה![]()
...
·
-
NitzanAdato
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 187
- שם מלא: ניצן אדטו
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 45 פעמים
החיבורים של המיני פייברבוקס.
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
·האם כניסת usb ויציאת av פעילות כמו כן כניסת sdNitzanAdato כתב:החיבורים של המיני פייברבוקס....
-
NitzanAdato
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 187
- שם מלא: ניצן אדטו
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 45 פעמים
בדקתי, גם אצלי יש רעשים דרך החיבור הזה.
טוב אחרי שיחות עם כמה נציגים וכמה תשובות הזויות כמו ("אנחנו לא תומכים בחיבור הזה":lol::lol:)אני מקבל את הרושם שאין מה לעשות עם זה.
2 בעיות עד עכשיו בממיר הזה :
1. הPL הזה שהוא כנראה ליופי ואני לא אוכל לשמוע בחדר בRS 180 שלי...
2. השלט WAVE החדש שמגיע עם הממיר תומך רק ב9 חברות (toshiba,hitachi,panasonic,samsung,sony,hisense-haier,lg,philips,sharp,thomson)
מסיבה לא ברורה בכלל בהתחשב בעובדה שהממיר הולך לחדרים ששם בעיקר הטלויזיות הנידחותת אצלי בחדרי שינה יש KONKA MAG וכו...
חוץ מזה נראה טוב, האינטרנט עובד מעולה עם הMOCA קליטה מעולה בכל החדרים ומהירות טובה מאוד.
מצ"ב חוסך תמיכה בחיבור:נגד החוקים:
2 בעיות עד עכשיו בממיר הזה :
1. הPL הזה שהוא כנראה ליופי ואני לא אוכל לשמוע בחדר בRS 180 שלי...
2. השלט WAVE החדש שמגיע עם הממיר תומך רק ב9 חברות (toshiba,hitachi,panasonic,samsung,sony,hisense-haier,lg,philips,sharp,thomson)
מסיבה לא ברורה בכלל בהתחשב בעובדה שהממיר הולך לחדרים ששם בעיקר הטלויזיות הנידחותת אצלי בחדרי שינה יש KONKA MAG וכו...
חוץ מזה נראה טוב, האינטרנט עובד מעולה עם הMOCA קליטה מעולה בכל החדרים ומהירות טובה מאוד.
מצ"ב חוסך תמיכה בחיבור:נגד החוקים:
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
בקיצור אותו עיקרון כפי שאצל יס יש את הקוואטרו ואת הזאפרים כך בהוט יש את פייבר בוקס ואת המיני...
- ramsalemix
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 568
- נתן תודות: 134 פעמים
- קיבל תודות: 112 פעמים
האם יש פה מישהו בחבילה של 200Mb שמחובר בחיבור ישיר משקע הEthernet של הmini FiberBox למחשב ואיך האינטרנט החוטי עובד ביחס להוטבוקס?
פשוט לא ברור לי למה הנציגים של הוט אומרים לי שאני יחובר באמצעות הMoCA(שמסוגל לספק עד 100Mb) אם אני יחליף לFiberBox וmini FiberBox, כשהmini מסוגל לספק 200Mb אז למה יש צורך בMoCA?
*אני בחבילה של 200/5.
פשוט לא ברור לי למה הנציגים של הוט אומרים לי שאני יחובר באמצעות הMoCA(שמסוגל לספק עד 100Mb) אם אני יחליף לFiberBox וmini FiberBox, כשהmini מסוגל לספק 200Mb אז למה יש צורך בMoCA?
*אני בחבילה של 200/5.
לפי מה שהוסבר לי בהתקנה, למוקה אין הגבלת מהירות המכשיר מנתב את האות לשאר הממירים וזה לא 200 מגה אלא עד 200 מגה מכיוון שכל נקוצה לפי הצריכה שלה גורעת מהמהירות.
הקטע הזה של ההפצת רשת זה פשוט עולם אחר בהשוואה לשאר הפתרונות(חשמל, מגדילי טווח וכו)
הקטע הזה של ההפצת רשת זה פשוט עולם אחר בהשוואה לשאר הפתרונות(חשמל, מגדילי טווח וכו)