מכשיר מיועד לארופה מה מי ומו - איך קונים למי פונים אפה משגים - לא שאני צריך את זה אבל טוב לדעת
ומה עם המחיר
באירופה ללא מסים כמעט 1800 אירו { בלי מיסים +מיסים בארץ }
מארהב עד הבית 7000 שח תעשה את החשבון לבד

מממ... מה זאת אומרת "החברה צריכה" ? איפה זה כתוב, בעשרת הדיברות ? מגילת העצמאות ?SONYES כתב:·ממש לא מדוייק כל אלו שקנו בכללם אני את 105D קנינו לפי היות יבואן כאן בארץ......
החברה צריכה לחייב את היבואן לתת שירות למכשרים שיובאו לארץ עי אנשים פרטיים לפני התאריך הקובע של הקמת הסוכנות .
כמו BMV נותנת חלפים ושרות גם לרכבים שיבאו באופן עצמאי לארץ - רק בנושא זה העניין פרוץ צריך לעשות סדר
...
·SONYES כתב: ומה עם המחיר? כמה יעלה לנו בסוף
באירופה ללא מסים כמעט 1800 אירו { בלי מיסים +מיסים בארץ }
מארהב עד הבית 7000 שח תעשה את החשבון לבד...

·istarmini כתב:·......
בודדים קונים כותרים. הרוב משתמש בו כסטרימר וכנגן דיסקים.
רכישת כותרים עם תרגום קצת בעיתית והם לא ממש זמינים באתרים המקובלים ,כמו אמזון למשל.
בדרך כלל כדי לרכוש כותרים עם תרגום צריך לחפש באתרים בפולין ,כי בדרך כלל אלו שנמכרים שם כוללים גם תרגום עברית, במידה ושוחרר כותר כזה....

·sufgi כתב:קצת מחירים למכשירים ללא עלות הפריצה כולל משלוח ומיסים (הערכה גסה)
ארה"ב
105D - כ 8,000 ש"ח
103D - כ 4,000 ש"ח
אירופה
105D - כ 8,800 ש"ח
103D - כ 5,200 ש"ח
ישראל
תבדקו עם פיוצ'ר ...
הפריצה עולה עוד כ 350 ש"ח ....

בדקת את שער הדולר לאחרונה ? ...zaviv כתב:·......
לא יודע איך הגעת לתמחור של ה- 103D לי עד הבית בתחילת פברואר השנה זה עלה 3,300 כולל הכל לפני פריצה כמובן...

·sufgi כתב:בדקת את שער הדולר לאחרונה ? ............

·נכון לא כולם קונים - אבל אם הנושא של התמונה חשוב לבעלי מקרנים אז כן יקנועופרפולק כתב:מה השמחה וההילולה מכשירי הדי וי די והבלו ריי כבר מזמן עבר זמנם . אז אופו יהיה בפיוצר אפשר לחשוב שאתם ואני קונים דיוידי כול יום כמו לחם....