@גיל37
·
אני עובד על OSMC ולא OPENELEC אבל ההגדרות הן דומות
אני מניח שהבעיה היא בדרייבר
רק אחרי שהתקנתי את שלושת הקבצים האלה (פקודות מצורפות) הוא זיהה לי אותו כמו שצריך וגם הצליח לקלוט
sushay כתב:חברים קיבלתי את הT230
כשאני מגדיר את הMUX מול DVBT2
אני לא מצליח למצוא שום ערוץ
כשאני מגדיר מול DVBT אני רואה את השידורים הרגילים
איך מגדירים את האפיקים החדשים?
sushay כתב:@NegativeIQ
·יש פה מישהו שהצליח לראות שידורי ניסיון לאחרונה?
אגב, איזו אנטנה מומלצת לרכישה?
...
ראיתי בפעם האחרונה לפני איזה שבועיים, בטח יחזור שוב במוקדם או במאוחר ואז מישהו יכתוב פה.
אנטנה מומלצת תלויה מאוד באזור המגורים. ההמלצה שלי היא תמיד לשאול מחבר, לראות אם עובד לך ואם כן לקנות אותו דבר.
@גיל37
·
הt230 מגיע עם תוכנה שלו התקנתי בשביל לשחק עם זה וראיתי באמת שהוא מסוגל לראות שני ערוצים של ערוץ 2 ושניים של 10 אני מניח שזה השידורים החדשים. רק שלא היה אות בשידור.אגב נוכחתי לדעת שהדונגל שברשותי שמבוסס כל i9135 קולט טוב יותר בתנאים שאין הרבה קליטה.
ניסית להפעיל את הt230 עם הקבצים שסיפקתי?
אגב התלבטתי להפעיל את הדונגל עם מדיה פורטל. האם מישהו ניסה?
@גיל37
·אני מצליח לראות עם T230 שידורי DVBT באיכות מצויינת עם הדונגל, נוכחתי לדעת שהוא מסוגל לקלוט גם מתוך הבית מבלי להוציא את האנטנה לעדן החלון לעומת I9135 שחייב להוציא אנטנה עם משטח מגנטי בשביל שייקלט משהו (לצורך ההשואה שתיהן עם אנטנה מגנטית)
אני לא מצליח לראות את שידורי הניסיון הגדרתי 562MHZ ו-570MHZ
יש הגדרות מסויימות שצריך או שההגדרות של 538 הן דומות ?
sushay כתב:@גיל37
·אני מצליח לראות עם T230 שידורי DVBT באיכות מצויינת עם הדונגל, נוכחתי לדעת שהוא מסוגל לקלוט גם מתוך הבית מבלי להוציא את האנטנה לעדן החלון לעומת I9135 שחייב להוציא אנטנה עם משטח מגנטי בשביל שייקלט משהו (לצורך ההשואה שתיהן עם אנטנה מגנטית)
אני לא מצליח לראות את שידורי הניסיון הגדרתי 562MHZ ו-570MHZ
יש הגדרות מסויימות שצריך או שההגדרות של 538 הן דומות ?
...
·קודם כל, אתה בטוח שיש לך קליטה של שידורי הניסיון ? קשה לי להאמין שאתה קולט אותם עם אנטנה סטיק קטנה אלא אם אתה גר באמת קרוב למקור השידור מכיוון שאין עדיין פריסה של משדרים ומשדרונים שאמורים לכסות את שטח המדינה.
אני קולט עם אנטנה גבוהה על הגג בשילוב עם מגבר תורן חזק של 40db. ועכשיו השידור רק ב 562Mhz.
במחשב אין בעיה וקולטים עם הדונגל והתוכנה שלו, ב OE הצלחתי רק פעמיים להגיע לנעילה על הערוצים של שידורי הניסיון אבל זה החזיק זמן מאד קצר והקליטה נעלמה. ניסיתי על הגדרות אוטומטיות כי אין לי את נתוני השידור (הקונסטלציה).
לדעתי זה לא מסתנכן כי בשידורי הניסיון לא משדרים אות שעון כמו שיש בעידן פלוס הרישמי (ואז השעון בממיר מתכוון אוטומטית מהשידור).
נראה שרק חלק ממשדרי הנסיון פועלים כרגע. אני קולט שברירי אות שבאים והולכים בערוץ 32 כשלפני כמה חודשים היתה קליטה יציבה וחזקה.
קולט מרמת-גן אנטנה חיצונית לכיוון גבעת קוזלובסקי - הקליטה של עידן+ הרגיל חלקה לגמרי בקונפיגורציה הזאת.
sushay כתב:אין לי ממיר או טלויזיה עם טונר T2 יש לי את T230 שעובד לי אגב מעולה על TVHEADEND
הסתדרת בסוף עם הקבצים שננתי לך ?
...
·ניסיתי וגם חפרתי בכל מיני פורומים בחו"ל וזה לא עבד.
בסוף עזבתי את זה כי יש דרישה מאד זניחה לעידן פלוס אצלנו בבית ובכל חדר יש שקע אנטנה עם 100 אחוז קליטה אז לא באמת שווה לי להתאמץ על הסטרימינג של זה יותר מדי.