UE50H6400 - שינוי באיכות תמונה אחרי עדכון

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
adibek פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 374
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #101 

חייב לעדכן אתכם!
היום הייתי אצל זוג מכרים שקנו טלויזיה סמסונג 50H6400
ישבתי מול הטלויזיה וראיתי את האיכות הירודה של התמונה, מריחות צבע, פיקסולים וריצוד
בדקתי הגדרות ובטלויזיה מופיעה עברית וגם רוסית במקלדת (זה חדש לי :D )
ניגשתי לטלויזיה ובדקתי מאחורה במדבקה וכמה ברור הטלויזיה מסוג UE50H6400 8O ובתוכנה UA!!!!!

כנראה שהמקרה שלי הוא לא יחודי לצערי!!!!
כמובן שלא רציתי לבאס אותם שהתמונה גרועה כי הם עברו מטלויזיה שמנה לטלויזיה הזאת ומבחינתם התמונה מדהימה.

לא יאמן!!!

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #102 

מסך 50H6400 הוא בהגדרה UE. אין אפילו טעם לבדוק מאחורה מפני שסמסונג מעולם לא ייצרה את המסך הזה בגרסאת UA.
לדעתי, אם אכן יש בעיה עם התמונה במסכים האלו, זה כנראה נובע מתוכנה שמתקינים בארץ שלא מתאימה לחומרה של המסך הזה. יכול להיות שיש הבדלים מסויימים ברכיבים מסויימים והתכנה לא עברה את האופטימזצייה כדי לעבוד איתם נכון. זו סתם השערה שאני חושב עליה בשלוף והיא לא מבוססת על כלום חוץ מניחוש מושכל.
חבר טוב שלי קנה לפני כמה חודשים UE55H6400 דרך י.שלום ואני יודע שהוא מאד מרוצה ממנה. הייתי אצלו גם מספר פעמים ולא יצא לי לראות שום תופעות מוזרות בתמונה. זה נראה שגם אצלו היא עברה גיור כי אני זוכר שהיתה עברית במסך - תפריטים, תמיכה בכתוביות וכו'. אולי אני אהיה אצלו בקרוב אז אוכל לבדוק יותר מקרוב מי נגד מי שם.
בנוסף, מחר חבר אחר שלי אמור לקבל 55H6400 מסמליין, אז גם אצלו אבדוק בימים הקרובים מי נגד מי, אם כי אני מניח שסמליין מביאים רק UA בגודל הזה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

winer-r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1652
נתן תודות: 143 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #103 

טוב, המכשיר שלי UE50H6400, ללא עברית. כרגע בדקתי והוא לא גויר, עדיין הוא UE.
אני רוצה להגיד לכם שאין לי שום בעייה, אני מרוצה מאוד מאיכות הצפייה ואין לי בעיות.

tascam
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2426
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #104 

ישרבלוף אז נגיד שיש עיברית
כמו שהמציאו מנוע 1600 במיוחד לישראל בגוף של סובארו לאגסי וזה לא סחב
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.

AviYeffet
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22
שם מלא: Avi Yeffet
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #105 

Welcome to the club
יש לי את אותה טלוויזיה ua55h6400אני סובל בערך מאותה בעיה כבר חודש וחצי ממתי שקניתי אותה.אצלי הצבעים נמרחים והתמונה נראת ערפילית.איפה לא נגעתי ,איפה לא שיניתי,שום דבר לא השתנה .הראות בטלוויזיה כמו תמונה של טלוויזיה של 2000 שקל.יש לי את אותה טלוויזיה ua46d6400 שמהרגע שנקנתה(3 שנים)לא נגעתי בה בשום הגדרה בגלל הראות המצויינת.פניתי לסם ליין כמה פעמים,טכנאי סם ליין,(יותר נכון סנדלרי סם ליין) אמרו לי שרואים בסדר,נכון לעכשיו אמרו לי שישלחו אליי טכנאי מקצועי(עד היום מה הם היו?)ויבדוק את הבעיה.אני יודע בדיוק אך אתה מרגיש. לשלם הרבה ולקבל nada מקווה שיפתרו את הבעיה במהרה.
·

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #106 

תבדקו מה מאפשר החוק לגבי ביטול עסקה כאשר סופק מוצר שלא תואם את האיכות המצופה. במקרה שאין לכם זכות כזו קבועה בחוק ובמידה וסמליין לא יסכימו להחזיר לכם את הכסף, נסו אפילו לאגד יחד כמה לקוחות כמוכם שרכשו את אותו המסך ואולי אפשר להגיש תביעה משותפת.

666pluto
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 91
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #107 

אז לקנות או לא לקנות?
כבר יומיים שאני סגור על העסקה הזו , מחיר זול מאוד 5000 ש"ח, אחריות 3 שנים של י.שלום, זוג משקפי תלת מימד, עברית מלאה.
הסיבה היחידה שעוד לא הזמנתי היא בגלל השרשור הזה!

איך יכול להיות שטלוויזיה כל כך מומלצת בפורום, יכולה להגיע עם תקלה כזו משמעותית, ולפי התגובות כאן זה לא בדיוק אחד או שניים שנתקלו בה!

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #108 

למיטב זכרוני, מירב (או כל) התלונות הן על דגמי UE50H6400 ולא על אחיו הגדול יותר, ה- 55.

666pluto
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #109 

@jacko-il
·
היו כמה אזכורים של דגם ה-55" גם כן.
הנה דוגמה של AviYeffet.
לפי מה שרשם, אצלו דגם ה-UA, אז לא מדובר רק בדגמי ה-UE (לא הבנתי אם לקח את הנתון מהתפריט או מהמדבקה).

להזמין ולקוות לטוב? כי בכל זאת, אני לא חושב שזו תקלה גורפת!
העניין הוא שבתקציב כזה לא מצאתי טלוויזיה מחברה אחרת באותה הרמה...

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #110 

אני באמת לא יודע מה לומר. ובשיא הכנות, אין לי מושג מה נהיה פה עם הדגם הזה ומי נגד מי ולמה.
עשרות רבות של חברים פה בפורום רכשו את המסך הזה בשנה האחרונה ובכלל, אלפי אנשים בארץ רוכשים אותו. זה ככל הנראה המסך הנמכר ביותר בעולם בשנה החולפת, אם לא בכלל אז לפחות לגודל הזה. (רק אתמול בערב ראיתי בפח של הבניין שלי קרטון של המסך הזה.. :lol: )
באופן אישי, ראיתי מספר פעמים את המסך הזה בכל מיני מקומות וגם אצל מספר חברים. כל מי שאני מכיר באופן אישי מרוצה מהמסך עד הגג. וכמובן, שגם לדעתי התמונה שלו מעולה והתמורה שלו למחיר פנטסטית, אחרת לא הייתי ממליץ עליו לאף אחד.

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4581
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 585 פעמים

שליחה #111 

אני לא הייתי מזמין, אלא אם אתה מוכן להישאר בקונפגורציה המקורית של השפה
אל תסתנוור מהמחיר, אתה משלם זול מקבל זול.

winer-r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1652
נתן תודות: 143 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #112 

666pluto כתב:אז לקנות או לא לקנות?
כבר יומיים שאני סגור על העסקה הזו , מחיר זול מאוד 5000 ש"ח, אחריות 3 שנים של י.שלום, זוג משקפי תלת מימד, עברית מלאה.
הסיבה היחידה שעוד לא הזמנתי היא בגלל השרשור הזה!

איך יכול להיות שטלוויזיה כל כך מומלצת בפורום, יכולה להגיע עם תקלה כזו משמעותית, ולפי התגובות כאן זה לא בדיוק אחד או שניים שנתקלו בה!
...
כך בחשבון שאין איזכור לשלטים, לא אחד ולא שתיים.
גם באתר שאני רכשתי דרכו היה כתוב תפריטים בעברית ואין.....
·

666pluto
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #113 

@ahersko
·
זה כל העניין, הוצאה של 5000 ש"ח ממש לא זולה!
אם אגדיל תקציב ל-6 אלף, יש אלטרנטיבה עם תמיכה בכתוביות עברית srt? תפריט לא חייב עברית.

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2164
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #114 

כבר כתבתי לא פעם מי שקונה סמסונג לוקח על עצמו הימור גם באיכות המוצר
וגם מחווית השירות הזוועתי של סם ליין .זה פשוט בזיון שהמסאגה הזו של רמת השירות של סם ליין לא משתפרת כל שנה עושים לנו הצגה של מסכים חדשים עם נאומים מטופשים של מנהל מוצר סמסונג וסמנכ"ל סמסנוג כמה הם משתפרים אבל בפועל הם לא עושים כלום ועובדים על חברי הפורום שוב ושוב
אמרתי פעם ואומר שוב עכשיו להתרחק ממוצרי סמסונג כמו מאש
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.

666pluto
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #115 

@shay1
·
הבעיה היא, איך שזה נראה, אין אלטרנטיבות!
ישר ממליצים על סמסונג, גם כשביקשתי אלטרנטיבה לדגם מקביל מחברה אחרת, אפילו העליתי תקציב ל6 אלף, אין משהו אחר שנכנס...

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #116 

666pluto כתב:@shay1
·
הבעיה היא, איך שזה נראה, אין אלטרנטיבות!
ישר ממליצים על סמסונג, גם כשביקשתי אלטרנטיבה לדגם מקביל מחברה אחרת, אפילו העליתי תקציב ל6 אלף, אין משהו אחר שנכנס...
...
אם במיילא אתה משחק רולטה רוסית ברכישת סמסונג אז כבר עדיך לקנות יבוא מקביל ולחסוך 1000-2000 ש"ח. במיילא הכאב ראש יהיה אותו דבר אם תזדקק לשירות .
חוץ מיזה יש פנאסוניק וסוני שהם לא רעים בכלל והשירות (בעיקר יורוקום) עולה אלפי מונים מהשירות המחורבן של סם ליין נכון שהסמארט טי וי של סמסונג הכי עשיר בפורמטים אבל עדיף שקט נפשי מאשר פורמטים ואפליקציות מרובות (שברובם אתה לא משתשמש )אבל עם אכזבה מהטלוויזיה ומהשרות
אותו דבר כשאתה טיפש.

HTuser1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 501
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #117 

shay1 כתב:כבר כתבתי לא פעם מי שקונה סמסונג לוקח על עצמו הימור גם באיכות המוצר
וגם מחווית השירות הזוועתי של סם ליין .זה פשוט בזיון שהמסאגה הזו של רמת השירות של סם ליין לא משתפרת כל שנה עושים לנו הצגה של מסכים חדשים עם נאומים מטופשים של מנהל מוצר סמסונג וסמנכ"ל סמסנוג כמה הם משתפרים אבל בפועל הם לא עושים כלום ועובדים על חברי הפורום שוב ושוב
אמרתי פעם ואומר שוב עכשיו להתרחק ממוצרי סמסונג כמו מאש
...
·

לטלוויזיות של סמסונג יש צבעים חמים שאני ממש אוהב, לאבא שלי יש טלוויזיה מ 2013 F6400 וזה קנה אותי ולכן אקנה סמסונג בקרוב.

אם זה נכון שהשרות שלהם זוואתי אז חבל מאד שלא מוחים על כך כמו שצריך, הייתי מצפה מכל חברי הפורום הרבים שהגיעו למסיבת השקה במקום לפרגן על הקפה והעוגיות ו'היוקרה' לצעוק שם משהו בקשר לשרות, כן הפגנה קטנה על יוקר המחייה והשרות שם בהצגת המוצרים שהייתה, כן לנער ולעורר לא יזיק, אפשר גם להתארגן כאן מספר אנשים ולפנות לסמסונג העולמית בתלונה מסודרת ורצינית, אני בטוח זה היה מזיז משהו בסמסונג העולמית גם בארץ.

666pluto
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #118 

@shay1
·
לא הייתה לי כוונה לקנות עם אחריות של סמליין. כבר התנסיתי בשירות של היבואן הנ"ל, וגם שקל אחד לא הייתי מוען להוסיף בשבילה!
המחיר הוא 4990 ש"ח, דרך האתר buy2usa, יבואן מקביל י.שלום, אחריות שנה+2, משרפי תלת מימד, לפחות כתוב וטוענים עברית מלאה...
אותה הטלוויזיה מיבוא רשמי תעלה לי 5900 ומעלה, לא רואה סיבה הגיונית להוסיף סכום כזה בשביל סמליין.

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #119 

HTuser1 כתב:
...
...
·

לטלוויזיות של סמסונג יש צבעים חמים שאני ממש אוהב, לאבא שלי יש טלוויזיה מ 2013 F6400 וזה קנה אותי ולכן אקנה סמסונג בקרוב.

אם זה נכון שהשרות שלהם זוואתי אז חבל מאד שלא מוחים על כך כמו שצריך, הייתי מצפה מכל חברי הפורום הרבים שהגיעו למסיבת השקה במקום לפרגן על הקפה והעוגיות ו'היוקרה' לצעוק שם משהו בקשר לשרות, כן הפגנה קטנה על יוקר המחייה והשרות שם בהצגת המוצרים שהייתה, כן לנער ולעורר לא יזיק, אפשר גם להתארגן כאן מספר אנשים ולפנות לסמסונג העולמית בתלונה מסודרת ורצינית, אני בטוח זה היה מזיז משהו בסמסונג העולמית גם בארץ.
...
אל תתאמץ סמסונג העולמית יושבת ביקום והוא מכשירה את השרץ שנקרא סם ליין שנית לא פעם דברו כאן וגם במפגשים על רמת השירות אבל נכנס מאוזן אחת יוצא מאוזן שנייה כי ברגע שיש "תעודת הכשר" מסמסונג העולמית אז הכל מותר .מה שנשאר שכל אחד יעשה את השיקולים שלו לטוב ולרע ומה הוא מעדיף שקט נפשי או תמונה טובה
אותו דבר כשאתה טיפש.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #120 

שלום לכולם,
אחרי מספר פוסטים כאן בפורום בהם לא היה ברור מה נסגר עם איכות התמונה ב H6400 החלטתי לקפוץ לכמה חברים ולבדוק בעצמי. כבר הכרתי את המסך מהעבר ומביקורות שונות אבל רציתי לראות מה קורה איתו כיום. אז ככה, אתמול חבר טוב שלי קיבל את ה UA55H6400 מסמליין והיום הלכתי אליו לעזור לו בהתקנה, בחיבורים ובהגדרות בסיסיות. לאחר מכן הלכתי לחבר אחר, הוא קנה לפני מספר חודשים מי.שלום את ה- UA55H6400 (שאיתו יש קטע מעט מוזר: האריזה שלו היתה של UE ובתפריט של המסך רשום סוג UE אבל במדבקה בפועל מאחורה רשום UA, אז אני כבר לא מבין מי נגד מי איתו ולמה. יש תמונות בהמשך)
אז ככה, לדעתי התמונה שלהם פנטסטית. לא מצאתי שום בעיה עם שום דבר ממה שהוזכר כאן בתקופה האחרונה. לא הבחנתי בשום בעיה עם שחורים ולא עם צבעים ולא ראיתי בעיה עם כלום. בשניהם יש עברית ואותם שלטים (שניהם הגיעו עם שלט יחיד של סמארט) והם למעשה מסכים זהים לחלוטין עד כמה שהצלחתי לחפור. שום הבדל. כולל חנות אפליקציות, יוטיוב, עידן פלוס וכו'. הכל נבדק והכל עובד פיקס.

מה שכן, בהדלקה ראשונית לאחר שבחרתי מצב סרט ממש לא אהבתי את התמונה. התמונה היתה מלאה ברעשים מלאכותיים ובגדול נראתה די רע האמת. אבל, כל שועל וותיק בתחום מיד מזהה שזה נובע ממנגנון חידוד כלשהו שפועל. במצב ברירת מחדל, מצב סרט במסך בוחר חדות בערך של "20". הערך הזה מוגזם בעליל וחובה להוריד אותו למינימום, או מקסימום לערך של 5 עם התוכן ממש איכותי (בתכנים באיכות נמוכה זה מוסיף יותר ארטיפקטים מאשר אשלייה של חדות). כלומר, שחקו עם זה בין הערכים 0 ל- 5, אני באופן אישי הייתי כנראה בוחר לכבות את זה - 0, על סמך מה שראיתי.

מסך ראשון:
המסך מסמליין (שנה אחריות מלאה + שנתיים מוגבלות לפי תעודת האחריות שלהם. מספר סידורי הוסתר. גרסאת תכנה 2139)
המדבקה בגב:
[imgbig]http://s28.postimg.org/m8l3l8fzh/image.jpg[/imgbig]
עידן פלוס, סתם ערוץ 10. ראו סביר עד כמה שאפשר לומר סביר על עידן פלוס. הצילום יצא לא משהו בגלל המכשיר טלפון שלי.
[imgbig]http://s30.postimg.org/jnwce98ip/IMG_20 ... 123534.jpg[/imgbig]
ניגון סרט מהרשת הביתית עם הנגן הפנימי של המסך. ראו מעולה! זה עבר אולי פחות טוב בצילום אבל התמונה פצצה.
[imgbig]http://s14.postimg.org/xoocl15f5/IMG_20 ... 142010.jpg[/imgbig]
ניגון סרט מה- SmartVOD המובנה במסך:
[imgbig]http://s1.postimg.org/4ri499kdb/IMG_20150717_133341.jpg[/imgbig]

מסך שני:
המסך מ י.שלום (שנה אחריות + שנתיים מוגבלות. מספר סידורי הוסתר, גרסאת תכנה נראה כמו 2604)
המדבקה בגב:
[imgbig]http://s29.postimg.org/orfakajcn/image.jpg[/imgbig]
גרסאת התכנה המותקנת: (שימו לב! רשום תכנה UE. על המסך מאחורה רשום UA)
[imgbig]http://s27.postimg.org/f2kzorkqb/IMG_20 ... 153713.jpg[/imgbig]
שידור יס:
[imgbig]http://s7.postimg.org/4ghgimcuz/IMG_20150717_154220.jpg[/imgbig]
[imgbig]http://s10.postimg.org/8n1dp3xdl/IMG_20 ... 154346.jpg[/imgbig]
ניגון סרט מה- SmartVOD המובנה במסך:
[imgbig]http://s9.postimg.org/4rphobwmn/IMG_20150717_155413.jpg[/imgbig]
[imgbig]http://s17.postimg.org/ms115a6en/IMG_20 ... 155124.jpg[/imgbig]

לסיכום, לדעתי שוב זה אחלה מסך. לי אין מושג אם יש עם מסכים מסויימים בעיות או לא, אני בכל אופן לא ראיתי כאלו, גם במסכים האלה וגם באחרים.
שבת שלום לכולם!
אם אוכל לעזור במשהו תבקשו.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”