Game of Thrones - עונה 5
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73425
- שם מלא: ערן
סטאניס מחוץ לתמונה,ג'ון מת, דאינריז לא ממש שולטת בדרקונים שה - נראה עגום.
הקנאי הדתי ההוא עשה טעות פטאלית כשהוא שיחרר את סרסיי. אני די בטוח שהיא עומדת למחוק אותו ואת הכת שלו מהמפה, ולא בדרך המהירה וחסרת הכאבים. קצת התפלאתי שהבן שלה לא בא לקבל אותה בשער.
אני די בטוח שאף אחד לא עצוב שסטאניס הובס, אני רק רוצה לראות מה יהיה בגורלה של המכשפה האדומה והאם סר בצל יתן לה לחיות.
היה לי קצת לא אמין שמסריחוני בסוף עזר לסנסה, אחרי כל הבגידות שלו עכשיו הוא פתאום מתעורר? הרגיש לי לא אמין לחלוטין.
מסקרן מה יעלה בגורלה של אריה והאם היא תישאר עיוורת. ד"א, אני היחיד שלא מבין איך היא תמשיך עוד עונה לגלם דמות בת 14 כשהיא כבר תהיה בת 19 בעונה הבאה?
חאליסי חוזרת לחאלאסאר, הפעם בלי התואר - לא ממש מעודד אבל בהחלט מסקרן.
ההרעלה של הבת של סרסיי כנראה תוביל למלחמה בין 2 האומות, למרות שבסידרה הזו אי אפשר לדעת כמעט כלום (וזה אחד הדברים המרכזיים שאני אוהב בה).
אה, כן, ג'ון מת. לא מאמין למי שיגיד שהוא צפה את המאורע הזה. בהחלט פרק משובח.
הקנאי הדתי ההוא עשה טעות פטאלית כשהוא שיחרר את סרסיי. אני די בטוח שהיא עומדת למחוק אותו ואת הכת שלו מהמפה, ולא בדרך המהירה וחסרת הכאבים. קצת התפלאתי שהבן שלה לא בא לקבל אותה בשער.
אני די בטוח שאף אחד לא עצוב שסטאניס הובס, אני רק רוצה לראות מה יהיה בגורלה של המכשפה האדומה והאם סר בצל יתן לה לחיות.
היה לי קצת לא אמין שמסריחוני בסוף עזר לסנסה, אחרי כל הבגידות שלו עכשיו הוא פתאום מתעורר? הרגיש לי לא אמין לחלוטין.
מסקרן מה יעלה בגורלה של אריה והאם היא תישאר עיוורת. ד"א, אני היחיד שלא מבין איך היא תמשיך עוד עונה לגלם דמות בת 14 כשהיא כבר תהיה בת 19 בעונה הבאה?
חאליסי חוזרת לחאלאסאר, הפעם בלי התואר - לא ממש מעודד אבל בהחלט מסקרן.
ההרעלה של הבת של סרסיי כנראה תוביל למלחמה בין 2 האומות, למרות שבסידרה הזו אי אפשר לדעת כמעט כלום (וזה אחד הדברים המרכזיים שאני אוהב בה).
אה, כן, ג'ון מת. לא מאמין למי שיגיד שהוא צפה את המאורע הזה. בהחלט פרק משובח.
- Hertz33
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
אני מאמין שמי שצפה את מותו של ג'ון סנאו זה מי שקרה את הספרים. אני בהלם. אריה התקדמה עוד צעד בלימודיו של אל חסר הפנים לדעתי(גם הוא עיוור כמדומני).
"על החתום...."
- Batnun
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3631
משום מה יש לי הרגשה שהמכשפה האדומה תקים לתחיה את ג׳ון... לא סתם היא הופיעה שם בדיוק בעיתוי הנכון.
Batnun
.
Batnun
.
- manola
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1433
אין ספק, פרק סיום חזק מלא ברגעי WTF?!
קראו לי שטחי, אבל הדבר שאני בעיקר אזכור מהפרק הוא
Blonde fake bush
Blonde fake bush
- jepe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1411
הסצינה עם סרסיי הייתה מדהימה. היה יכול להיות יותר מדהים וחשבתי שיקרה שגימי יופיע ויראה אותה באמצע הצעדת בושה.
לפי הסיום שממש נתנו קלוזאפ על גון סנואו היה כאילו תחושה שכל רגע הוא יקום לתחיה.
לדעתי בלבד זה לא הסוף שלו.
לפי הסיום שממש נתנו קלוזאפ על גון סנואו היה כאילו תחושה שכל רגע הוא יקום לתחיה.
לדעתי בלבד זה לא הסוף שלו.
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
גם זורם בו דם מלכים.., אני גם חושב שעוד לא סיימו עם ג'ון
שי
- iakovl
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
למרות שאני כבר יודע מה יקרה (כאמור קורא ספרים) זה עדיין לא זה כשרואים את זה על המסך, אין מה להגיד HBO יודעים ליצור סדרות מופת
- Huber
-
- חבר במועדון HT

·manola כתב:אין ספק, פרק סיום חזק מלא ברגעי WTF?!
Blonde fake bush...
ברור ששיטחי, פיספסת את השדיים
- ariel-ro
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3493
פרק מטורף! לנה הידי נתנה 5 דקות חזקות ביותר.(בלי הומור על עירום נשי)
לדעתי זהו סופו של ג'ון סנואו. גם שטיריון הרג את טיווין אמרו שלא בטוח שהוא מת...
העונה הבאה תהיה על הספר החמישי? או שיפסיקו לחלוטין להיצמד לספרים?
ניפגש באפריל 2016!
לדעתי זהו סופו של ג'ון סנואו. גם שטיריון הרג את טיווין אמרו שלא בטוח שהוא מת...
העונה הבאה תהיה על הספר החמישי? או שיפסיקו לחלוטין להיצמד לספרים?
ניפגש באפריל 2016!
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
סיום חזק לעונה יחסית חלשה.
אגב, בסצינת ה Walk of shame של סרסיי נעשה שימוש בכפילת גוף (Body Double). העירום הוא לא של לנה הדי.
אגב, בסצינת ה Walk of shame של סרסיי נעשה שימוש בכפילת גוף (Body Double). העירום הוא לא של לנה הדי.
- crusader
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
יש לי רק משפט אחד לומר על הסיום של העונה:
Shame, Shame, Shame
Shame, Shame, Shame
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
סיום עגום מאוד
סטאניס שרף לחינם את ביתו וג'ון סנואו נרצח
אפשר להתנחם במצעד הבושה של סרסיי...
אגב, אשמח אם מישהו יזכיר לי איך לקנאי הדתי - הדרור העליון - יש פתאום כל כך הרבה כח לעצור לכלוא ולשפוט אנשי מלוכה בלי שאף אחד פוצה פה
סטאניס שרף לחינם את ביתו וג'ון סנואו נרצח
אפשר להתנחם במצעד הבושה של סרסיי...
אגב, אשמח אם מישהו יזכיר לי איך לקנאי הדתי - הדרור העליון - יש פתאום כל כך הרבה כח לעצור לכלוא ולשפוט אנשי מלוכה בלי שאף אחד פוצה פה
- avioren
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
זאת הבעיה הכי גדולה בעיני בפרקים האחרונים, אלא אם כן הספרים נותנים הסבר משכנע.guyezra כתב:אגב, אשמח אם מישהו יזכיר לי איך לקנאי הדתי - הדרור העליון - יש פתאום כל כך הרבה כח לעצור לכלוא ולשפוט אנשי מלוכה בלי שאף אחד פוצה פה...
איך חבורת משיחיסטים משתלטים על המלוכה בעוד צבא ענק עומד בצד מבוייש.
ורק אל תגידו לי שהם מחכים להוראות מהמלך.
בכל צבא בסיטואציה דומה (בעבר ובהווה) היה הצבא נוקט מהלך חד צדדי, גם אם זה אומר הפיכה, ומחסל את כל החבורה שאפילו לא מצויידת בכלי מלחמה.
ובלי קשר, זה היה אחד הפרקים הטובים בסדרה (אחרי החתונה האדומה).
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

·Itsik_G כתב:סיום חזק לעונה יחסית חלשה.
אגב, בסצינת ה Walk of shame של סרסיי נעשה שימוש בכפילת גוף (Body Double). העירום הוא לא של לנה הדי....
ברצינות? אפא קראת את זה? ממש בזיון...
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
@Huber
אפשר למצוא אזכורים לזה בכל מקום ברשת.
הנה אחד לדוגמא:
Game of Thrones fans complain about Lena Headey's use of a nude body double
מסתבר שאחת הסיבות לכך הוא הריון של השחקנית בזמן הצילומים.
אפשר למצוא אזכורים לזה בכל מקום ברשת.
הנה אחד לדוגמא:
Game of Thrones fans complain about Lena Headey's use of a nude body double
מסתבר שאחת הסיבות לכך הוא הריון של השחקנית בזמן הצילומים.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
בנוגע לשאלה על הספרים, מלבד כמה סצינות בודדות וקווי העלילה שבוטלו, הסדרה סיימה את הספר החמישי ובנקודות מסויימות עברה אותו, לא שזה משנה הרבה כי כבר עכשיו כל קשר בין הסדרה והספרים מקרי בהחלט.
אני היחיד שממש מבועס מהסדרה בעונה הזאת? אין שום היגיון ועקביות בהתנהגות של כל הדמויות. זה בסדר לעשות פה ושם דמויות מטומטמות או מטורפות אבל בסדרה אין אפילו דמות אחת שמתנהגת בהיגיון.
אני היחיד שממש מבועס מהסדרה בעונה הזאת? אין שום היגיון ועקביות בהתנהגות של כל הדמויות. זה בסדר לעשות פה ושם דמויות מטומטמות או מטורפות אבל בסדרה אין אפילו דמות אחת שמתנהגת בהיגיון.
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
הסיפור של הדרורים די פשוט, אבל בהחלט בנוי ככה שהוא בא לרוב האשים כהפתעה מוחלטת, וזה נכון במידה רבה גם למי שקרא את הספרים. הם מתחילים מלמטה אבל לא בוחלים באמצעים, ומנצלים את האווירה המאוד עויינת במעלה המלך אחרי המלחמה, עוד מיסים והפערים האדירים מהאצולה. באופן אירוני, הם מקבלים דחיפה מאוד רצינית מסרסיי עצמה, שמבקשת לנצל אותם כדי להיפטר מהטיירלים ולהשתלט מחדש על הממלכה, ולכן נותנת להם כוח פוליטי רב באמצעות שליטתה במועצה הקטנה של טומן.guyezra כתב:אגב, אשמח אם מישהו יזכיר לי איך לקנאי הדתי - הדרור העליון - יש פתאום כל כך הרבה כח לעצור לכלוא ולשפוט אנשי מלוכה בלי שאף אחד פוצה פה...
רק מה, סבתא טיירל עושה לה הפוך על הפוך - או שזה הדרור העליון בעצמו שנסמך על דבריו של לאנסל לאניסטר, או גם וגם - ובמהלך אירוני מושחז, הדרור העליון מורה גם על כליאתה של סרסיי בעצמה בעוון פשעיה הרבים (והם רבים!). האירוניה כפולה מכיוון שאפילו ברגע כליאתה לא סרסיי ולא הצופים/קוראים מבינים כמה בעצם היא חלשה: היא כבר לא המלכה, היא פעלה לאורך כל הדרך להחליש את טומן ולכן עכשיו הוא לא חזק מספיק כדי לצאת להציל אותה מציפורני הדרורים (וגם ככה הוא יותר כבש מבנאדם, וזה משהו שחוזר על עצמו לכל אורך הסדרה - הוא ההיפך המוחלט של ג'ופרי: תמים, חלש אופי ורך לבב).
נוסיף לכל הנ"ל את חולשתה הכללית של משפחת לאניסטר בעקבות מותו של טייווין ויציאתו החפוזה והמיותרת (ובדיעבד גם הכושלת עד אימה) של ג'יימי לדורן (גם של מרין טרנט לבראבוס - מי בכלל נשאר ממשמר המלך!?), ונקבל ממלכה שמחכה בקוצר רוח לכובש הגדול הבא שלה?
נ.ב. חלק מקווי העלילה בעונה הזאת נצמדו לא רע לספרים (לדוג' ג'ון סנואו), חלק חדשים לחלוטין ומעולם לא הופיעו באף ספר (אלא אם הם מופיעים בספר השישי שעתיד לצאת לאור במהרה בימינו) ווחלק מופיעים בספר החמישי אך נשמטו כליל מהסדרה (לדוג' עלילות בראן בצפון הרחוק). לתחושתי האישית (כמי שקרא את כל הספרים לפני בערך חמש שנים כשהחלה הפקת הסדרה), העונה הבאה תהיה מבוססת בחלקה על קווי עלילה שהופיעו בספר החמישי ונשמטו מהעונה החמישית, ובחלקה על קווי עלילה שמתבססים על הספר השישי - מי יודע, אולי הוא אפילו ייצא לאור עד אפריל הבא...
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4854
·קית הרינגטון אמר שהמפיקים הודיעו לו שהחוזה שלו נגמר והוא לא צפוי לחזור...Shayosef כתב:גם זורם בו דם מלכים.., אני גם חושב שעוד לא סיימו עם ג'ון...
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
אולי הוא כשחקן לא, אבל הדמות שלו כמהלך אולי כן...
לא יודע
לא יודע
שי