מה קרה ל downrev?
נרשמתי לשם לפני איזה חצי שנה וחוץ מאולי שתיים שלושה מדובבים לא הורדתי כלום כי בשבילי אין שם שום דבר שאני צריך.Zen- כתב:www.fuzer.me......
התשובה שלילית מכיוון שאנחנו קהילה שיתופית וכל הרעיון הוא שיתוף הדדי של טורנטים, כמו שאתה רוצה להוריד טורנטים ובמהירות גבוהה כך גם אחרים.
scsa
ישנם דרכים להגיד ביקורת, אין לנו שום בעיה עם ביקורת, ביקורת זה דבר חיובי אדרבא התחלנו כבר לפעול בנושא הסרטים המדובבים והקטגוריה הזאת עתידה בזמן הקרוב לגדול משמעותית תחת קטגוריה משלה באתר.
הבעיה איתך שאתה לא נותן ביקורת אתה מנסה עד כדי לפגוע בפיוזר תוך חזרה על המילה "פח", אז או שיש לך משהו אישי נגדנו או שאתה בעל עניין מטעם היביטס.
יש לנו בפיוזר נכון לרגע זה למעלה מ 1600 משתמשים פעילים שמוצאים אתר אטרקטיבי לשיתוף קבצים ומציאת תוכן רב, להזכירך יחסית להיביטס ולדאון רב אנחנו אתר חדש, כל אחד מתחיל מלמטה ולאט לאט נבנה.
בניגוד אליך אנחנו רואים בהיביטס ובדאון רב "שותפים" לסצינה בישראל, לא רואים בהם מתחרים, גם אנחנו מרגישים אבדה לנוכח אי פעילות דאון רב, זוהי אבידה גדולה להרבה הרבה מאד תוכן.
חבל מאד שאתה בוחר בדרך ההכפשה ולא בדרך פירגון וביקורת בריאה......
אתן לך דוגמה , בהביטס יש את הנשואים פלוס בלעדית לאתר. הם הראשונים שהביאו את הסדרה הזאת מתורגמת בכל הפרקים.
יש להם הסמויה עם תרגום אולפנים... בקיצור יש להם תכנים בלעדים כי מישהו שם ממש מקליט מיס או הוט
חוץ ממדובבים יש לכם עוד בעיה ובגללה גם כתבתי "פח"
לא יודע איך זה עכשיו אבל לפני חצי שנה כל אחד היה מעלה אצלכם דברים איך שבא לו
עד היום אני זוכר "נשואים פלוס כל העונות" נכנסים בפנים וכתוב משהו כזה" "יש תרגום לעונות הראשות ולעוד כמה, לא יודע לאיזה"
WTF? זה או עם תרגום או שאל תעלו בכלל. היו עוד דברים כאלה
בקיצור אני ממש לא נגד ואין לי שום עניין בהביטס חוץ מזה שיש להם אחלה תכנים
אה ועוד משהו הסרט המצוייר של קסם של בית לקחתם מהביטס. אני יודע את זה כי חבר שלי התאים את הדיבוב לבד והעלה להביטס.
לא כזה סיפור ואני יודע שהוא נמצא גם באתר שלכם. דברו איתו , אולי אתן לכם עוד תכנים מדובבים
- MrHicUp
- חבר ותיק

- תגובות: 1571
- נתן תודות: 112 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
זיו, אני מבטיח שזאת החפירה האחרונה שלי בנושא אליך:
אני מבין שאתה לא יכול לפרט אבל... האם יש דברים שאתה יודע לגבי סגירת האתר שאתה לא יכול לפרט?
תשובה קצרה, כן או לא?
רק שנדע שמישהו יודע ומתישהו גם אולי יחשוף בפנינו את האמת מאחורי הסיפור, או שבאמת אף אחד(כולל אתה) לא באמת יודעים את הסיבה האמתית.
אני מבין שאתה לא יכול לפרט אבל... האם יש דברים שאתה יודע לגבי סגירת האתר שאתה לא יכול לפרט?
תשובה קצרה, כן או לא?
רק שנדע שמישהו יודע ומתישהו גם אולי יחשוף בפנינו את האמת מאחורי הסיפור, או שבאמת אף אחד(כולל אתה) לא באמת יודעים את הסיבה האמתית.
·דבר ראשון אם אתה טוען שאתה לא יודע איך זה עכשיו ונרשמת לפני חצי שנה אז איך אתה יכול להתייחס בכלל לאתר?scsa כתב:נרשמתי לשם לפני איזה חצי שנה וחוץ מאולי שתיים שלושה מדובבים לא הורדתי כלום כי בשבילי אין שם שום דבר שאני צריך.......
אתן לך דוגמה , בהביטס יש את הנשואים פלוס בלעדית לאתר. הם הראשונים שהביאו את הסדרה הזאת מתורגמת בכל הפרקים.
יש להם הסמויה עם תרגום אולפנים... בקיצור יש להם תכנים בלעדים כי מישהו שם ממש מקליט מיס או הוט
חוץ ממדובבים יש לכם עוד בעיה ובגללה גם כתבתי "פח"
לא יודע איך זה עכשיו אבל לפני חצי שנה כל אחד היה מעלה אצלכם דברים איך שבא לו
עד היום אני זוכר "נשואים פלוס כל העונות" נכנסים בפנים וכתוב משהו כזה" "יש תרגום לעונות הראשות ולעוד כמה, לא יודע לאיזה"
WTF? זה או עם תרגום או שאל תעלו בכלל. היו עוד דברים כאלה
בקיצור אני ממש לא נגד ואין לי שום עניין בהביטס חוץ מזה שיש להם אחלה תכנים
אה ועוד משהו הסרט המצוייר של קסם של בית לקחתם מהביטס. אני יודע את זה כי חבר שלי התאים את הדיבוב לבד והעלה להביטס.
לא כזה סיפור ואני יודע שהוא נמצא גם באתר שלכם. דברו איתו , אולי אתן לכם עוד תכנים מדובבים...
אתה לא מודע למה שמתרחש באתר, כל השינויים השיפורים וכמות הטורנטים ואיכותם.
לחזור ולומר "פח" זה כן מראה שיש לך כנראה משהו נגדנו אחרת או שלא היית מתייחס לאתר או שהיית נותן ביקורת ולא יורד לרמה כזאת.
ואם יש איזו טענה לגבי גניבת טורנטים אז אפשר לפנות וללבן את העניינים, עובדה שאף אחד לא פנה אלינו בשום טענה כזאת או אחרת.
בשורה התחתונה אתה מוזמן להכנס לפיוזר ולראות בעצמך, לא מעוניין אתה לא חייב להשאר, רוצה לתת ביקורת עניינית? בשמחה, יש לנו פורום משוב בדיוק לנושאים מן הסוג הזה, רוצה ללכלך? הרבה כבוד מזה לא יצא לך.
וואו באמת שאין לי מושג איך הגעת לזה שיש לי משהו נגדכם אבל נו טוב שיהיהZen- כתב:·דבר ראשון אם אתה טוען שאתה לא יודע איך זה עכשיו ונרשמת לפני חצי שנה אז איך אתה יכול להתייחס בכלל לאתר?......
אתה לא מודע למה שמתרחש באתר, כל השינויים השיפורים וכמות הטורנטים ואיכותם.
לחזור ולומר "פח" זה כן מראה שיש לך כנראה משהו נגדנו אחרת או שלא היית מתייחס לאתר או שהיית נותן ביקורת ולא יורד לרמה כזאת.
ואם יש איזו טענה לגבי גניבת טורנטים אז אפשר לפנות וללבן את העניינים, עובדה שאף אחד לא פנה אלינו בשום טענה כזאת או אחרת.
בשורה התחתונה אתה מוזמן להכנס לפיוזר ולראות בעצמך, לא מעוניין אתה לא חייב להשאר, רוצה לתת ביקורת עניינית? בשמחה, יש לנו פורום משוב בדיוק לנושאים מן הסוג הזה, רוצה ללכלך? הרבה כבוד מזה לא יצא לך....
ואני באתר שלכם לפחות פעם אחד בשבוע
ביקורת עניינית לא עניינית.. בוא נשאיר את ההחלטה הזאת מה לרשום ואיך לי
בקשר לסרט מדובב ההוא שכתבתי לך אז במקום לקפוץ ולהגיד "לא פנו עלינו" הייתי ממליץ לך פשוט לדבר עם הבן אדם שעשה את הטורנט כי כמו שאמרתי לך , הוא רשום באתר שלכם ואם הייתם רוצים אני מאמין שלא קשה להבין איך קוראים לו ולפנות עליו. יש לו הרבה מדובבים וכל מיני מצויירים. רק מנסה לעזור אם כבר התחלנו לדבר על זה
- MrHicUp
- חבר ותיק

- תגובות: 1571
- נתן תודות: 112 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
·MrHicUp כתב:זיו, אני מבטיח שזאת החפירה האחרונה שלי בנושא אליך:
תשובה קצרה, כן או לא?
רק שנדע שמישהו יודע ומתישהו גם אולי יחשוף בפנינו את האמת מאחורי הסיפור, או שבאמת אף אחד(כולל אתה) לא באמת יודעים את הסיבה האמתית....
מה זה חשוב עכשיו?
פתחו דיון על תחליפים לDOWNREV אבל אל תסיטו את הנושא, אנחנו רוצים כאן לדעת את האמת מאחורי נפילתו של אתר DOWNREV !
מצטט שוב את שאלתי .
-
אוריה
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
- שם מלא: אוריה גלזמן
- נתן תודות: 191 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
זה חשוב מאוד גם לי להבין ולדעת.
האתר היה חלק כמעט יום יומי מהחיים שלי.
יש לי 3 ילדים שמכירים אותו ולמדו לחפש שם בעצמם
גם הם שואלים אותי מה קרה פתאום וואללה אין לי תשובה ברורה
אוריה
האתר היה חלק כמעט יום יומי מהחיים שלי.
יש לי 3 ילדים שמכירים אותו ולמדו לחפש שם בעצמם
גם הם שואלים אותי מה קרה פתאום וואללה אין לי תשובה ברורה
אוריה
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8264
- נתן תודות: 421 פעמים
- קיבל תודות: 611 פעמים
DOWNREV באמת הרשים גם מבחינת תוכן וגם עם ממשק מצויין. מהתרשמות קצרה ושטחית מ FUZER הוא נחמד מאוד. לא יזיק לאמץ כמה רעיונות מ DOWNREV מבחינת הממשק אבל היי, לא יודע על מה אנשים מלינים. תגידו תודה רבה שמונעים את הצורך לחפש תרגומים, שקל מאוד לייצר יחס, שיש חנות מאוד נחמדה של בונוסים, שיש מקום לתוכן בעברית ותנו להם צ'אנס להשתפר ולגדול. זה לא קורה ביום ולוקח זמן ועבודה רבה.
פיוזר לעולם לא יגיע לאיכות של המערכת בטראקר המתחרים. הממשק קוד של האתר הוא פורום, לא טראקר.integral כתב:DOWNREV באמת הרשים גם מבחינת תוכן וגם עם ממשק מצויין. מהתרשמות קצרה ושטחית מ FUZER הוא נחמד מאוד. לא יזיק לאמץ כמה רעיונות מ DOWNREV מבחינת הממשק אבל היי, לא יודע על מה אנשים מלינים. תגידו תודה רבה שמונעים את הצורך לחפש תרגומים, שקל מאוד לייצר יחס, שיש חנות מאוד נחמדה של בונוסים, שיש מקום לתוכן בעברית ותנו להם צ'אנס להשתפר ולגדול. זה לא קורה ביום ולוקח זמן ועבודה רבה....
המסך שלי
LG OLED 65 CX

LG OLED 65 CX

- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 653
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
גם לדעתי פיוזר מאורגן טוב, נראה טוב, קל לדעת את זמן השיתוף בצורה ברורה, חלוקה לקטגוריות מפורטות..
ומעל הכל רצון טוב להתפתח ואוזן קשבת.
הדבר שדורש טיפול הוא בסיס המשתמשים. ניכר שחסרה עדיין פעילות רבה של משתמשים, דבר שמקשה קצת על צבירת יחס.
יחד עם זאת הצוות שם עושה מאמץ רב מאוד כדי לטפל בזה ולהרים את האתר.
לדעתי זה עניין של זמן. האתר יתרומם ויצליח, בעיקר עכשיו כאשר DOWNREV נסגר והרבה משתמשים מחפשים בית חדש.
צריך לזכור שלוקח זמן להתרגל לממשק חדש ולאתר חדש בכלל.
לדעתי, לא יפה ולא מכובד לקרוא לאתר "פח".
צריך לתת כתף ולעזור לאתר לעלות ולהצליח.
ומעל הכל רצון טוב להתפתח ואוזן קשבת.
הדבר שדורש טיפול הוא בסיס המשתמשים. ניכר שחסרה עדיין פעילות רבה של משתמשים, דבר שמקשה קצת על צבירת יחס.
יחד עם זאת הצוות שם עושה מאמץ רב מאוד כדי לטפל בזה ולהרים את האתר.
לדעתי זה עניין של זמן. האתר יתרומם ויצליח, בעיקר עכשיו כאשר DOWNREV נסגר והרבה משתמשים מחפשים בית חדש.
צריך לזכור שלוקח זמן להתרגל לממשק חדש ולאתר חדש בכלל.
לדעתי, לא יפה ולא מכובד לקרוא לאתר "פח".
צריך לתת כתף ולעזור לאתר לעלות ולהצליח.
לירן
- RachelRapaport
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
תגובה לאוריה
בקשר להודעה שלך
אוריה שלום . קראתי את כל ההתכתבויות שלך וההתדיינויות של שאר החברים באתר סביב אתר ה downrev ואני רוצה לספר לך שאני מאד מזדהה איתך ואני חווה אותן תחושות של אובדן. האתר היה בשימוש יומיומי שלי ובני ביתי . אתר נפלא וארגיש בחסרונו. נרשמתי בינתיים לאתר hebits ואני מודה לאל שהאתר פתח שעריו לציבור הרחב. בלעדיו הייתי מרגישה אבודה יותר . תודה ששיתפת בתחושותיך, רחל
כמו כן אני רוצה להגיד שלום לכל החברים פה. מאד התרשמתי מההתייחסויות הרציניות שלכם ואהבתי את הגישה העניינית והעוזרת. תודה לכם שאיפשרתם לי להתחבר אליכם, רחל
אוריה שלום . קראתי את כל ההתכתבויות שלך וההתדיינויות של שאר החברים באתר סביב אתר ה downrev ואני רוצה לספר לך שאני מאד מזדהה איתך ואני חווה אותן תחושות של אובדן. האתר היה בשימוש יומיומי שלי ובני ביתי . אתר נפלא וארגיש בחסרונו. נרשמתי בינתיים לאתר hebits ואני מודה לאל שהאתר פתח שעריו לציבור הרחב. בלעדיו הייתי מרגישה אבודה יותר . תודה ששיתפת בתחושותיך, רחל
כמו כן אני רוצה להגיד שלום לכל החברים פה. מאד התרשמתי מההתייחסויות הרציניות שלכם ואהבתי את הגישה העניינית והעוזרת. תודה לכם שאיפשרתם לי להתחבר אליכם, רחל
-
אוריה
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
- שם מלא: אוריה גלזמן
- נתן תודות: 191 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
Re: תגובה לאוריה
·RachelRapaport כתב:בקשר להודעה שלך
כמו כן אני רוצה להגיד שלום לכל החברים פה. מאד התרשמתי מההתייחסויות הרציניות שלכם ואהבתי את הגישה העניינית והעוזרת. תודה לכם שאיפשרתם לי להתחבר אליכם, רחל...
היי רחל,
ברוך בואך לאתר המיוחד והאיכותי הזה ! כאן בהחלט תמצאי המון עזרה בהמון תחומים ותוכלי לשאול הכל.
בהצלחה !