שרשור תגובות: סלקום משיקה את סלקוםTV

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
שלח תגובה
נוקי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 376
נתן תודות: 63 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #101 

כל עניין הממיר/סטרימר ב99 ש"ח לחודש =29 ש"ח לחודש על כל ממיר נוסף +אין התחייבות מצידם שבאמת תוכל לקבל את התוכן כי הם לא אחראים לכלום נראה לי טיפשי.

לעומת זאת האפליקציה בעצמה היא הבשורה האמיתית מדובר על ספרית VOD איכותית ב39 שקלים בחודש ולזה אני שוקל להצטרף.

אם היו מציעים במקום/בנוסף לאפליקציה תוסף לKODI הייתי עף על זה :)

אין בפורום מישהו שמכיר מישהו שיכול לרמוז להם לכיוון?!?
"Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings"
BSD

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #102 

MartinHSabag
תרים ידים מלהגיב, זה מה שכולם רצו כאן אי פעם, היו על זה עשרות אלפי דיונים
"תנו לי VOD עם תרגום, וצפיה בערוצים 10 / 2 אני מוכן לשלם" פתאום שזה קיים בצורה נפלאה לדעתי.
הרוב כאן מתלונן בלי טעם, שימשיכו לשלם להוט / יס עשרות אלפי שקלים בחודש.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #103 

dhead666 כתב:נ.ב.

אדגיש ואוסיף שגם אני לא מבין את המשתמשים שהכניסו את Kodi לשרשור זה.
אם לא מובן לכם אז Kodi היא פלטפורמה להצגה והשמעת מדיה, היא לא שירות תכנים.

סלקום דאגו להרים שירות תכנים מצוין, הייתי שמח כמובן אם היה ניתן גם לשלב צפייה בתכנים משירות זה ב־Kodi אם בצורה ישירה ע"י הרחבה (כדוגמת הרחבת Hulu שמאפשרת צפייה בתכנים לבעלי חשבון premium).או בצורה עקיפה דרך דפדפן (כדוגמת Netflix שמאפשרת צפייה דרך דפדפן תומך drm כחלק מ־HTML5).
...
·

קיים כזה שנתיים בישראל, קוראים לו SmartVOD (גילוי נאות, אני עובד בחברה הזו)......
נכון, השירות לא מושלם (לא עובד על כל הפלטפורמות ואין בו מספיק תוכן, אבל הוא עולה 29.99 ש"ח....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שליחה #104 

benny123 כתב:MartinHSabag חייב להיות לקוח קיים של סלקום כדי לעשות זאת לא? תוסיף לזה את התשלום עבור המנוי שאתה נדרש להיות, ואז זה לא הכי משתלם..
...
·

אני לא חושב שאתה חייב להיות....אולי אני טועה.
About.me

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שליחה #105 

zahipan2 כתב:לא הבנתי מה הבעיה להציע ספורט 1 ו-2? גם ככה הלקוח משלם עליהם 68 שקל.
...
·

ה-minimum guaranty שהם דורשים בשנה.
About.me

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שליחה #106 

Triple-z כתב:האם האפליקציית סלקום ווליום וסלקום טיוי לוקחות מחבילת הגלישה במידה ואני לקוח סלקום בסלולר? בפלאפון למשל MUSIX אינו לוקח גלישה וזה יתרון גדול על פני שירותי המוזיקה האחרים (למרות שהאפליקציה עצמה דיי מעפנה)
...
·

למיטב ידיעתי זה כן נכלל בחבילת הגלישה.
About.me

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

Re: הבשורה האמיתית

שליחה #107 

נוקי כתב:כל עניין הממיר/סטרימר ב99 ש"ח לחודש =29 ש"ח לחודש על כל ממיר נוסף +אין התחייבות מצידם שבאמת תוכל לקבל את התוכן כי הם לא אחראים לכלום נראה לי טיפשי.

לעומת זאת האפליקציה בעצמה היא הבשורה האמיתית מדובר על ספרית VOD איכותית ב39 שקלים בחודש ולזה אני שוקל להצטרף.

אם היו מציעים במקום/בנוסף לאפליקציה תוסף לKODI הייתי עף על זה :)

אין בפורום מישהו שמכיר מישהו שיכול לרמוז להם לכיוון?!?
...
·

האולפנים לא יאשרו בחיים לשים את זה על פלטפורמה כל כך פתוחה. כי אין DRM.....זה לא קשור לרצון.
מעבר לזה, תחשוב אתה בתור בעל שירות, היית רוצה להיות לצד פלטפורמה שמעודדת תוכן גנוב? האם האולפנים היו רואים את זה יפה (כם אם טכנית זה היה ישים)?
About.me

Triple-z
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 438
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #108 

אז זה יכול לגמור את החבילה במהירות.. לא להיט

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #109 

Triple-z כתב:אז זה יכול לגמור את החבילה במהירות.. לא להיט
...
·למה שלא תתקשר לסלקום ותשאל בשביל כולם?
זה בסה"כ הערכה. ברמת העיקרון - איך שום דרך שאם אתה לא בסלקום שיזכו אותך על זה.
אם אתה בסלקום - זה כבר שאלה אחרת.

Triple-z
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #110 

שאלתי רק ללקוחות סלקום, אני לא לקוח סלקום אני לקוח פלאפון ומשתמש הרבה ב-MUSIX (שלא לוקח לי מהגלישה).
נראה לי ששירות ווליום של סלקום הרבה יותר טוב שכולל פלייליסטים של להיטי הרדיו ותחנות רדיו לפי סגנון, אבל השאלה אם בתור לקוח סלקום זה גוזל לי מהגלישה או לא. ברור שבתור לקוח חיצוני זה לוקח מהחבילה כי זה כמו כל גלישה לשירות חיצוני.
החברה שרוצה למשוך לקוחות גם אל הסלולר שלה אמורה לעשות שאצלה זה לא יקח מהגלישה כדי לעודד מעבר אליהם בין יתר ההטבות שהם משווקים..

avigdork
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1460
נתן תודות: 95 פעמים
קיבל תודות: 227 פעמים

שליחה #111 

MartinHSabag כתב:
...
...
·

האולפנים לא יאשרו בחיים לשים את זה על פלטפורמה כל כך פתוחה. כי אין DRM.....זה לא קשור לרצון.
מעבר לזה, תחשוב אתה בתור בעל שירות, היית רוצה להיות לצד פלטפורמה שמעודדת תוכן גנוב? האם האולפנים היו רואים את זה יפה (כם אם טכנית זה היה ישים)?
...
·
עוד פעם אתה אומר ש-xbmc/kodi מעודדים תוכן גנוב?
קראת מה ש-dhead666 כתב? הם ממש לא מעודדים תוכן גנוב.
dhead666 כתב: Kodi (לשעבר XBMC) היא פלטפורמה פתוחה שלא קיימת הגבלה על אופן השימוש בה, קטלוגה כפלטפורמה לצריכת תוכן מפר זכויות יוצרים הוא מקומם.
זה שבפורום כן מתירים דיון וקישורים אל הרחבות תוכן שמאחזרות תכנים מאתרים שמפרים זכויות יוצרים היא אחת מהסיבות לכך שפה משייכים את Kodi לזאת.
הדיון בנושאים אלה אסור בהחלט בפורומי Kodi הרשמיים וצוות הפיתוח של Kodi מתעלם מכל שאלה או תקלה של משתמשים המזכירים את הרחבות אלה ומוחק גם שרשורים בנושא.

אתה יכול גם לקרוא את הסקירה שלי על יציאת גרסה 14.0 בה הדגשתי נושא זה באופן חד משמעי.
...
·

shaulch
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 419
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #112 

OBIONE1 כתב:אני לא מבין את התלונות וההתלהמות פה של רב המגיבים. :מבולבל:
כל תוכן היום ניתן להשיג בחינם בצורה חוקית או לא בתשלום או בחינם.
למי שאין בעיה לבצע זאת ומבחינתו זו לא התעסקות או בעיה אז שימשיך לעשות זאת ולא יתלונן.
למי שמתקשה או רואה זאת כהתעסקות מיותרת שיחפש לו פיתרון המתאים לצרכיו.

מה שסלקום מתחילה פו זו מהפכה בדיוק כמו מה שגולן התחילה בסלולאר.

גם לגולן היו בעיות בהתחלה שטופלו עם הזמן,ובמקביל כשעוד מפעילים נכנסו השוק נהיה תחרותי יותר וזול יותר.

תנו לשירות קצת זמן להתפתח!!!!

סלקום הקימו אתר אשר בו יש את רוב השאלות הנשאלות פה.

אז במקום להעלות השערות או תלונות תכנסו אליו ותקראו קצת.
כמו כן אם תקראו את כל הכתבה במלואה על חלק מהשאלות שלכם תקבלו שם תשובות

לדעתי זו בשורה מצויינית למי שלא רוצה לשלם הון לחברות הכבלים ומעוניין רק לצרוך תוכן מסוים והוא אינו משתמש טכני כלל .
...
מסכים איתך למעט המשפט שקשור למשתמש אינו טכני --זה מתאים לכל מי שרוצה לצרוך תוכן מדובב לילדים + סדרות/סרטים עם כתוביות. כיום אין אפשרות להשיג את זה בצורה חוקית בלי להיות מחובר ליס/הוט/סלקום ולא משנה אם יש לך XBMC או אם אתה טכני. רק חלק קטן ניתן להשיג מאתרים בצורה יחסית נוחה עם XBMC. רוב התגובות פה , זה של חכמים שלא מבינים איך זה שסלקום מציאה משהו בכסף על משהו שהם גונבים.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #113 

אנשי Kodi,
השאלה היא פשוטה,
האם בישראל יש אפשרות לעשות שימוש בתוכנה ולקבל:
תכני VOD
תכני LIVE
תכני מוזיקה
בתשלום או שלא בתשלום.

באופן חוקי כמו שאתם אומרים, וללא שימוש בעזרים חיצוניים (VPN)

Oran
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 340
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #114 

MartinHSabag כתב:
...
...
·

ה-minimum guaranty שהם דורשים בשנה.
...
·
אם כך נראה לי שיש מקום להתערבות רגולטורית.
נראה כי הדואופול הקיים (בזק והוט) יעשו הכל למנוע מספקי תוכן לקשור חוזים עם השחקנים החדשים. צריך להוריד כמה שיותר חסמים.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #115 

Avi_h כתב:
...
...
כמה שליליות.

ההצעה לא הכי טובה בעולם אבל בהחלט בשורה למי שמאס בגדולות.
רוב האנשים שאני מכיר במיוחד מבוגרים לא יודעים מה זה טורנט\מחשב\תרגום ורוצים יותר מעידן פלוס.
אנחנו יודעים איך להשיג את התכנים הללו בדרכים עקיפות (ובד"כ לא חוקיות).

סה"כ תכולה יפה במחיר הוגן גם אם צריך עוד כמה ממירים.
הבשורה העיקרית היא שזה יגרום לתזוזה אצל הגדולות ויעיר את השוק המונופולי הזה.
·
...
·

אשמח אם תסביר למה אתה מתכוון ב- "כמה שליליות" ? איפה הייתי שלילי בתגובות שלי בכלל?
יש כאן אנשים שיוצאים במגננה מוזרה על הסלקום TV הזה בחירוף נפש ו- "עפים" פה על חברים אחרים שסה"כ רושמים את הביקורת או הדעה שלהם - למה זה קשה לקבל את העניין שזה לא פתרון שמתאים לכולם. כמו שפתרונות אחרים לא מתאימים לקהלים אחרים, גם הפתרון הזה הוא חלקי. סלקום יודעים את זה ואין להם שום בעיה עם זה, הם פונים לקהל ספציפי כנראה ויש כאלה שזה יתאים להם כמו כפפה.
אבל כשמישהו רושם, תודה על הכתבה אבל לי זה לא מתאים בגלל X או Y, עולות מכאן תגובות בסנגון של "תפסיקו להתלונן!", "ישראלים תמיד מתלוננים", "לא מתאים לכם על תיקחו" וכל מיני תגובות שכונה כאלה. שוב, מגנים על העסק הזה כאילו זו ממש חברת סטרטאפ שלכם. שחררו קצת אנשים, סה"כ רושמים ביקורת ותו לא.

לאחר שכל זה נאמר, זה שזה לא מתאים לי לא אומר שאני לא שמח על השירות שהם השיקו. כן ירבו. אני מפרגן, תחרות בשוק רק תעזור לנו. גם למי שזה לא יתאים לו כמו כפפה, זה יעזור בצורה עקיפה בעצם זה שזה יוצר תחרות בשוק וכנראה יגרום לאיזשהי ירידת מחירים. חוץ מזה, מי יודע, אולי סלקום אט אט יראו כי טוב וכי הפידבק חיובי ויוסיפו עוד תכנים ושיפרו (אולי אפילו חזון אחרית הימים ויהיו שם שידורי ספורט מגוונים, מי יודע.)

בקיצור, שיהיה המשך שבוע טוב לכולם.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

נוקי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 376
נתן תודות: 63 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #116 

avigdork כתב:
...
...
·
...
אני משער שהכוונה היא שהאולפנים רואים בתוכנה כאת שמעודדת גנבה וזה אכן כך.

לפני 15 שנים טענו שכל המטרה של האינטרנט היא לגנוב מוסיקה, היום רוב המוסיקה יוצאת קודם לאינטרנט ורק אח"כ אולי למדיה פיסית.אולי עוד כמה שנים יבינו שמי שרוצה לגנוב, יגנוב והוא לא צריך פלטפורמה כזאת או אחרת בשביל זה...
"Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings"
BSD

Avi_h
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1762
נתן תודות: 79 פעמים
קיבל תודות: 53 פעמים

שליחה #117 

jacko-il כתב:
...
...
·

אשמח אם תסביר למה אתה מתכוון ב- "כמה שליליות" ? איפה הייתי שלילי בתגובות שלי בכלל?
יש כאן אנשים שיוצאים במגננה מוזרה על הסלקום TV הזה בחירוף נפש ו- "עפים" פה על חברים אחרים שסה"כ רושמים את הביקורת או הדעה שלהם - למה זה קשה לקבל את העניין שזה לא פתרון שמתאים לכולם. כמו שפתרונות אחרים לא מתאימים לקהלים אחרים, גם הפתרון הזה הוא חלקי. סלקום יודעים את זה ואין להם שום בעיה עם זה, הם פונים לקהל ספציפי כנראה ויש כאלה שזה יתאים להם כמו כפפה.
אבל כשמישהו רושם, תודה על הכתבה אבל לי זה לא מתאים בגלל X או Y, עולות מכאן תגובות בסנגון של "תפסיקו להתלונן!", "ישראלים תמיד מתלוננים", "לא מתאים לכם על תיקחו" וכל מיני תגובות שכונה כאלה. שוב, מגנים על העסק הזה כאילו זו ממש חברת סטרטאפ שלכם. שחררו קצת אנשים, סה"כ רושמים ביקורת ותו לא.

לאחר שכל זה נאמר, זה שזה לא מתאים לי לא אומר שאני לא שמח על השירות שהם השיקו. כן ירבו. אני מפרגן, תחרות בשוק רק תעזור לנו. גם למי שזה לא יתאים לו כמו כפפה, זה יעזור בצורה עקיפה בעצם זה שזה יוצר תחרות בשוק וכנראה יגרום לאיזשהי ירידת מחירים. חוץ מזה, מי יודע, אולי סלקום אט אט יראו כי טוב וכי הפידבק חיובי ויוסיפו עוד תכנים ושיפרו (אולי אפילו חזון אחרית הימים ויהיו שם שידורי ספורט מגוונים, מי יודע.)

בקיצור, שיהיה המשך שבוע טוב לכולם.
...
זה בסדר להביע ביקורת והאמן לי שגם לי יש. באופן אישי לא עובר כי נכוותי עם סלקום ולא בא לי לחזור לקבל מהם חשבונית.
אבל, כל צעד בכיוון של תחרות בשוק המנוון והרדום שלנו מבורך.
אני די בטוח שהפורום פה הוא לא קהל היעד. לא עף על אף אחד ואיש בדעותיו יחזיק.

לדעתי, מעבר לצרכים האישיים של כל אחד ואחד, בתמונה הגדולה יש פה בשורה.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שליחה #118 

avigdork כתב:
...
...
·
...
·זו היתממות.
זה כמו להגיד שסכין קפיצית לא חייבת להיות בשימוש לפשע אלא אפשר לחתוך איתה סלט.
התירוץ הזה לא תפס ב-iMesh ולא ב"פלטפורמות" אחרות שמרבית התוכן שרץ עליה היה לא חוקי....
About.me

avigdork
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1460
נתן תודות: 95 פעמים
קיבל תודות: 227 פעמים

שליחה #119 

זה כמו להגיד שסכין מטבח לחיתוך בשר, נועדה לרצח..

Triple-z
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #120 

רצח בדרך כלל יכלול חיתוך בשר כלשהו :P

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”