מוזר ומעניין בלוחות - מודעות למכירה - הגרסה ההזויה.
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 263 פעמים
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
נראה לי בדיחה שנתפרה עבור השרשור הזה. אף אחד לא באמת כזה מטומטם וגם הדיסלקט הכי קליני בעולם יודע לאיית את השם של עצמו. לא כך?RAMIRAMI68 כתב:זה מה קוראים אותו ,אתה הורגת אותי...
אגב הרוטל והציפורן... "איכס"!
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
·RAMIRAMI68 כתב:זה מה קוראים אותו ,אתה הורגת אותי
http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.p ... b1f2a05ede...
מודעה כמו זאת היא הוכחה ניצחת לכמה שעם ישראל הולך ונעשה יותר ויותר עילג ומטומטם,והאינטרנט רק מגביר ומפיץ את הטמטום של העם שלנו.
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 153
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
אם זה מנחם אותך במשהו (אותי לא), זה לא רק עם ישראל. זה כולם.Kosh כתב:·......
מודעה כמו זאת היא הוכחה ניצחת לכמה שעם ישראל הולך ונעשה יותר ויותר עילג ומטומטם,והאינטרנט רק מגביר ומפיץ את הטמטום של העם שלנו....
- tnsilver
- חבר מביא חבר

אכן לא נראה כך. גם בתמונות נראה רסיבר של Harman Kardon בסגנון ה-HK-3480 ולא שום דבר של Sony, כפי שנטען (או לפחות נעשה ניסיון כזה)... הכוונה במודעה 'מעניינת' - אבל לטעמי הביצוע ירוד למדי. עד שיד-2 יתחילו לגבות תשלום עבור מודעות - נאלץ לספוג גם כאלה...BennyO כתב:אין מצב שזה אמיתי!...
כן. בייחוד בחופשת הקיץ. יש לאחרונה, גם ב-AudioKarma בפורום פטפונים, שרשורים של אנשים שנראה כאילו ההורים שלהם אחים והמקבילה האזורית האמריקאית של יד 2, "craigslist" נראית לרוב כמו תוצר של ניסוי מחתרתי של חברה פרמצבטית בסמי הזיה על קופים.dragon כתב:אם זה מנחם אותך במשהו (אותי לא), זה לא רק עם ישראל. זה כולם....
-
Form78HiFi
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 129 פעמים
- tnsilver
- חבר מביא חבר

מצחיק! PD-264 ב-4250 ש"ח?
אני מכיר חבר פורום חביב שרכש (טרי, ממש לאחרונה) בדיוק את אותו הדגם ב... עשירית מכך.
יתכן וזו שגיאה במודעה? יכול להיות שלמוכר 'נפלט' אפס מיותר מהמקלדת?
אני מכיר חבר פורום חביב שרכש (טרי, ממש לאחרונה) בדיוק את אותו הדגם ב... עשירית מכך.
יתכן וזו שגיאה במודעה? יכול להיות שלמוכר 'נפלט' אפס מיותר מהמקלדת?
- tomyeshuah
- חבר ותיק

- תגובות: 1583
- נתן תודות: 496 פעמים
- קיבל תודות: 403 פעמים
זו אחת השאלות הראשונות שאני שואל בשיחה עם מפרסם מודעה בסגנון. ליתר דיוק, אני לא שואל, אלא מציין למוכר את הטעות - ומיד הדבר מוביל להורדה משמעותית במחיר (אמנם לא "אפס" שלם, אך לפחות מחצית מהסכום המבוקש).tnsilver כתב:יכול להיות שלמוכר 'נפלט' אפס מיותר מהמקלדת?...
PD-284 אני מבקש. אל תעליבו את לוקי.tnsilver כתב:מצחיק! PD-264 ב-4250 ש"ח?![]()
אני מכיר חבר פורום חביב שרכש (טרי, ממש לאחרונה) בדיוק את אותו הדגם ב... עשירית מכך.![]()
יתכן וזו שגיאה במודעה? יכול להיות שלמוכר 'נפלט' אפס מיותר מהמקלדת?...
אפתח עליו שרשור בסופש.
-
Form78HiFi
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 129 פעמים
- tomyeshuah
- חבר ותיק

- תגובות: 1583
- נתן תודות: 496 פעמים
- קיבל תודות: 403 פעמים
אלה הם ה - SB-400
זוג מעניין הידוע גם תחת המותג "Technics", כך שווק שנתיים מאוחר יותר. (1973 בקירוב).

זוג מעניין הידוע גם תחת המותג "Technics", כך שווק שנתיים מאוחר יותר. (1973 בקירוב).
2 דברים הזויים שראיתי היום בשיטוט ביד 2 :
1. פטיפון לנקו L75 ב150 שקל (!) מצב לא ידוע אבל לפי התמונה היה נראה שווה , כמובן שהתקשרתי וכבר יש מישהו אחר בדרך...אהה ,והייתה גם אופציה לרמקולים של גודמנס ב80 שקל , והמחיר גמיש.
2. מחיר מטורלל על רסיבר STK לא נחשק בעליל
1. פטיפון לנקו L75 ב150 שקל (!) מצב לא ידוע אבל לפי התמונה היה נראה שווה , כמובן שהתקשרתי וכבר יש מישהו אחר בדרך...אהה ,והייתה גם אופציה לרמקולים של גודמנס ב80 שקל , והמחיר גמיש.
2. מחיר מטורלל על רסיבר STK לא נחשק בעליל
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
·eliad2 כתב:2 דברים הזויים שראיתי היום בשיטוט ביד 2 :
2. מחיר מטורלל על רסיבר STK לא נחשק בעליל...
היי אליעד, המודעה אכן הזויה, המחיר חסר פרופורציה, אבל דווקא הרסיבר הזה הוא לא מבוסס הגברת STK..
- tnsilver
- חבר מביא חבר

במודעה קוראים לו "ישראל". למה לטשטש את השם שלו - הוא קטין? הפריבילגיה המשפטית הזו שמורה לקטינים וקרבנות עברות מין ולא לכל מיני קומבינטורים שמפרסמים במרחב הציבורי. הקרבנות היחידים של המודעות העילגות האלה ושל אנסי השכל שמפרסמים אותן הם אנחנו. אולי צריך לטשטש את השמות שלנו? 
שימו לב לתמחור המדוייק !
מעניין שדווקא 4250 ולא 4235... כנראה חשב לתמחר ביורו וזה שער ההמרה..
מי שחושק בו והוא נראה לו איכותי מספיק, אולי עדיף שער המרה לדולר היותר ובאיביי כרגע יש מכירה בארה"ב על אחד כזה בדיוק (רק עם מכסה אבק שבגרסא הישראלית של יד-2 נעלם לו) רק בלי ראש.
כל התענוג באיביי כולל הובלה ומיסים יוצא כ - 2000 ש"ח.
מה שמשאיר לכם כ 2250 ש"ח לקניית ראש אל מול הגרסא הישראלית
עסקה מעניינת לא ?
בציניות....
מי שחושק בו והוא נראה לו איכותי מספיק, אולי עדיף שער המרה לדולר היותר ובאיביי כרגע יש מכירה בארה"ב על אחד כזה בדיוק (רק עם מכסה אבק שבגרסא הישראלית של יד-2 נעלם לו) רק בלי ראש.
כל התענוג באיביי כולל הובלה ומיסים יוצא כ - 2000 ש"ח.
מה שמשאיר לכם כ 2250 ש"ח לקניית ראש אל מול הגרסא הישראלית
עסקה מעניינת לא ?
בציניות....
-
- גרסאת יד - 2
-
- גרסאת EBAY