תחליט
אמרתי, יש כנראה מנגנון של זיהוי פסים שחורים, כך שייפעל באופן מלא ללא צורך בקרופ. אבל נראה לי שגם זה יפגע בחווייה.
מעולם לא היה לי אמבילייט. אפשר להבין למה אין לי מושג לגבי הדברים.
zaguri1
חבר פעיל מאוד
תגובות: 211
שליחה
לא אומר שיהיה מגבלה, פשוט רוב התאורה תהיה מוחשכת למעט פסים בצד ימין ושמאל.
ולגבי הדוגמה שנתתי, זה נכון לכל מקור בלוריי ברשת, לא מפיצים (אולי מישהו יוכל להסביר למה) סרטים ביחס 16:9.
בכל מקרה, אין דבר כזה "להתאים את הסרט למסך" - זה פשוט נקרא קרופ. לוותר על המידע שיש בצידי התמונה כדי שהתמונה תיכנס בול למסך 16:9. מי שאוהב לבצע את זה שיבושם לו. זה עניין של העדפה אישית ופרקציוניזם. על גופתי המתה אני לא אעשה קרופ לסרט.
לגבי האמיבלייט הזה עם סרטים עם "בארים שחורים" - זה לפי דעתי מאבד את כל הפואנטה ולא שמיש בתכנים כאלו (אני לא אוהב אמבילייט ללא קשר לזה, אך זה כבר דפוק ברמה העקרונית). כל הרעיון של האמבילייט זה להשלים את התמונה ולהוות איזה רצף כזה עם התאורה. ברגע שיש בארים שחורים ואז שוב תאורה זה פשוט ייראה מאד מוזר לעין ויהרוס את כל הפואנטה. כלומר - לא שמיש עבור רוב התכנים הקיימים בעולם. (כי לא נראה לי שמישהו כאן קונה אמבילייט כדי להפעיל את זה עם מהדורת החדשות..)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
dudumagic
חבר פעיל מאוד
תגובות: 454
שליחה
אוקיי רכשתי רק מקריאה של התגובות הראשונות בפוסט .
עכשיו לענייננו איך זה פועל ?
כבל HDMI מהכשיר לרסיבר ? זהו זה עובד ?
רסיבר AVR2000 דנון - טלויזיה סמארט 8500 סמסונג 55 אינץ - יש גם PS4 .
shimi810
חבר פעיל מאוד
תגובות: 172
שליחה
פרטו בבקשה גם על דרך החיבור דרך כבל הבננה הצהוב.
לשתי אפשרויות החיבור.
הרבה אנשים מגיבים שם בתגובות שהם לא קיבלו את המוצר ואפילו יש טענות שכל הפרויקט שם הוא תרמית.
הרבה ביקשו החזר כספי דרך פיפאל,
לצערי שילמתי באשראי :_(
shimi810
חבר פעיל מאוד
שליחה
גם אני. ראיתי שזו הדרך היחידה שהייתה לתשלום...
כבר אמרו כאן (לא זוכר אם בשרשור הזה) - אם לא מקבלים מוצר, מכחישים עסקה בחברת האשראי.
מקווה מאד שזו לא תרמית אלא רק אי קבלת מוצרים בעקבות חברות הדואר (שמקווה שיישלחו שוב אם לא מגיע)
הר הערכות שצולם שם לא נקנה לשימוש אישי, הכל מצולם ויש הוכחות (למרות שזה אכן אפשרי... לגייס באמצעות אחרים לרכישה אישית, אבל למה?)
shimi810
חבר פעיל מאוד
שליחה
סליחה, שיניתי עמדה לחלוטין.
(וסליחה על הדאבל פוסט)
אוף, ציפיתי לקבל במחיר של כרטיס הלוח את כל הערכה.
עכשיו באמת קיבלתם תשובה למה אין סיכוי לכל הרכיבים במחיר הזה...
והר הקופסאות? באמת שאין לדעת מה שיש בפנים...
הוא צילם רק ערכה אחת (שאולי הכין ידנית לעצמו), וזהו, השאר ישלח מוצרים רנדומליים...
חבל שאין פלטפורמה אחת בטוחה, מצידי שיהיו קרטל - מכירות כאלה לא צריכות להיות!
sky1sky10
חבר מביא חבר
תגובות: 3357
שליחה
אופסססס.....
לפתוח מעכשיו בקשת החזר מפייפל? או לחכות?
shimi810
חבר פעיל מאוד
שליחה
אני בעצמי לא בטוח, מקסימום תפתח בקשת החזר 5 ימים לפני המועד האחרון (45 יום).
בהכחשת עסקה בכרטיס האשראי אני מניח שאפשר הרבה יותר.
הציעו שם גם לפנות למשטרה.
sam22
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
שליחה
אז זהו? אין כלום?
מישהו פנה לאינדיגוגו?
העם דורש..... כל מיני דברים
sky1sky10
חבר מביא חבר
שליחה
shimi810 כתב:אני בעצמי לא בטוח, מקסימום תפתח בקשת החזר 5 ימים לפני המועד האחרון (45 יום).
בהכחשת עסקה בכרטיס האשראי אני מניח שאפשר הרבה יותר.
הציעו שם גם לפנות למשטרה.
...
·תודה,
איפה רשום מתי היום האחרון?
ran_carney
חבר ותיק
תגובות: 1919
שליחה
שילמתי ב 14/9, 45 יום עברו כבר מזמן.
מה עושים במצב כזה?
sky1sky10
חבר מביא חבר
שליחה
ran_carney כתב:שילמתי ב 14/9, 45 יום עברו כבר מזמן.
מה עושים במצב כזה?
...
·אני שילמתי ב 21.9 וכרגע פתחתי בקשה ל REFUND. קיבלתי אישור לפתיחת הבקשה והודעה שיהיה טיפול תוך 30 יום.
PAYPAL גם הודיעו שעם המוכר הנ"ל - התקשורת חסומה.
eyalgro
חבר פעיל מאוד
תגובות: 291
שליחה
הי חברים !
אני זה שגילה את הקמפיין ופתח את השרשור הזה ובעצמי הזמנתי קיט כפול... אני מרגיש די *** עם זה...
אבל, אני יושב כבר יותר משעה וחושב על זה, אם זו באמת עקיצה או רמאות או איך שלא תקראו לזה, למה לנוכלים, אם הם באמת כאלה, לשלוח בכלל משהו לא נכון ולפתוח קן צרעות שכזה ? אם הם באמת נוכלים, למה לא להמשיך ולהשלות את כולם בדחיות ופשוט להרוויח עוד מהקמפיין...
למה להעלות תמונות של הקיטים או של משלוחי רספברי ? נראה לי, ושוב יכול להיות שאני תמים מדי אבל ייתכן וזה שהעלה את התמונה של הפמפרס הוא יריב עסקי או מקמפיין מקביל... למה הוא לא מעלה תמונות של הלייבלים של המשלוח ועוד הוכחות שזה באמת משלוח מהם ?
אני אישית דיברתי עם המפתחים יותר מפעם אחת ותמיד היו להם תשובות ענינייות, בקיצור זה מעלה יותר מדי סימני שאלה...
בעדכון האחרון, מלפני 12 יום, הם כתבו שהם שלחו את החבילות הראשונות וכעת הם מכינים משלוח נוסף...
אני שילמתי בפייפל, ומועד ביטול העסקה עבר מזמן... אין לי הרבה מה להפסיד מלבד זמן... אני פשוט אחכה עוד איזה חודש ואקווה לטוב...
כתבתי להם אימייל עכשיו, אעדכן אם אקבל תגובה.
ושוב, אם בסופו של דבר זה באמת יתברר כתרמית, מתנצל על כך מעומק ליבי, אני כמו כולכם באותה סירה...
sam22
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
שליחה
אייל,
שטויות.
תרגיש בנוח.
זה באמת מוזר.
שלחתי שאלה לאינדיגוגו
העם דורש..... כל מיני דברים
eyalgro
חבר פעיל מאוד
שליחה
@sam22
·
שלחתי אליהם מייל... אעדכן אם וכאשר אקבל תגובה...
נקווה לטוב, זה כל שנשאר...
tomer861
חבר פעיל מאוד
תגובות: 224
שליחה
מה שמדאיג שהם לא הגיבו לכל האשמות האלה,
רק להרגיע את הקונים ואת פיפאל שמחזירים לכולם כסף.
sky1sky10
חבר מביא חבר
שליחה
@eyalgro
·מה הכוונה מועד ביטול העסקה עבר? אם המועד עובר אז PAYPAL לא היו מאפשרים פתיחת CASE או שפיספסתי משהו?
eyalgro
חבר פעיל מאוד
שליחה
@sky1sky10
·
אם עברו מעל 45 ימים ממועד ביצוע העסקה, פייפל אוטומטית מוגנים על-פי החוזה שלהם...
הם ייאפשרו לך לפתוח דרישה להחזר, אבל הסיכוי שיקבלו את דרישתך הוא אפסי...
הייתי במצב דומה עם קמפיין שעלה לפני יותר משנה והציע תושבות לאייפון 5 לרכב... עד היום אף אחד לא קיבל תמורה והנוכלים נעלמו...
פתחתי מול פייפל דרישה ולאחר יומיים קיבלתי תשובה שהתיק נסגר משום שעברו מעל 45 ימים...
האמת, מאד מרגיז, בייחוד בהתחשב בכך שהם מאפשרים לקמפיינים כאלה לעבוד איתם בידיעה מלאה שמועד האספקה של המוצר הוא הרבה אחרי שעברו 45 יום... נראה לי כמו יופי של תביעה ייצוגית !!!
בכל מקרה, שיהיה בהצלחה !
בוא נקווה שנקבל משהו וזו לא תרמית... חוץ מלהשאר אופטימיים, אין הרבה שנוכל לעשות כרגע...