שרשור מרוכז לבעלי DENON AVR-X3000, חוות דעת ובעיות
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1111 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
הוא קיים במלאי. אמאזון uk. תזמין.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
·הוא קיים במלאי אך לא ישירות מאמזון אלא מספקים אחרים שלא בטוח ששולחים לישראלvivi כתב:הוא קיים במלאי. אמאזון uk. תזמין....
Dispatched from and sold by Atlantic Electrics Ltd
לאמאזון כספק נגמר המלאי:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00C ... ROKL5A1OLE
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1111 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
צודקים, לא שמתי לב לחנות.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
אני צריך עזרה ב- zone 2 שמחובר למקרן beqw w1070 ברסיבר.
יש לי מחשב HTPC שמחובר לכניסה של media player כאשר אני ביציאה הראשית שמחוברת ל- TV הרסיבר מפעיל את כל ערוצי השמע בהתאם למקור שמנוגן ב- HTPC
כאשר אני רוצה לראות במקרן ומפעיל zone2 ערוצי השמע מונחתים לסטריאו ב- HTPC וגם הרמקול במקרן מתחיל לעבוד.
זה כאילו zone 2 המקרן מחזיר למחשב לעבוד ב- 2 ערוצים בלבד !!
האם יש משהו שאני צריך להגדיר במקרן ו/או ברסיבר ו/או במחשב ?
תודה על העזרה
יש לי מחשב HTPC שמחובר לכניסה של media player כאשר אני ביציאה הראשית שמחוברת ל- TV הרסיבר מפעיל את כל ערוצי השמע בהתאם למקור שמנוגן ב- HTPC
כאשר אני רוצה לראות במקרן ומפעיל zone2 ערוצי השמע מונחתים לסטריאו ב- HTPC וגם הרמקול במקרן מתחיל לעבוד.
זה כאילו zone 2 המקרן מחזיר למחשב לעבוד ב- 2 ערוצים בלבד !!
האם יש משהו שאני צריך להגדיר במקרן ו/או ברסיבר ו/או במחשב ?
תודה על העזרה
טוב מצאתי אינפורמציה שתעזור למי שעובד עם zone 2.
http://www.avsforum.com/forum/90-receiv ... tml#user_M
אכן במצבים מסוימים זה עובר לסטריאו עם אותו חיבור מכוון גם לראשי וגם ל- zone 2.
Additionally the X3000/X4000 models are able to pass the same or an independent HDMI1-6 (rear panel only) audio source to the Zone 2 (HDMI) monitor out jack (note that when the same HDMI source is selected for both main and Zone 2, the main zone will be down mixed to the lowest common denominator of the two TVs connected to the monitor outputs even with Zone 2 set to OFF such that if the Zone 2 TV can only process a stereo 2.0 signal, the main zone will be down mixed to stereo as well)
http://www.avsforum.com/forum/90-receiv ... tml#user_M
אכן במצבים מסוימים זה עובר לסטריאו עם אותו חיבור מכוון גם לראשי וגם ל- zone 2.
Additionally the X3000/X4000 models are able to pass the same or an independent HDMI1-6 (rear panel only) audio source to the Zone 2 (HDMI) monitor out jack (note that when the same HDMI source is selected for both main and Zone 2, the main zone will be down mixed to the lowest common denominator of the two TVs connected to the monitor outputs even with Zone 2 set to OFF such that if the Zone 2 TV can only process a stereo 2.0 signal, the main zone will be down mixed to stereo as well)
fedex השתגעו, אחרי 20% הנחה הגעתי איתם ליותר מ-1500 שח למשלוח! נתתי את הדוגמא שלך ונציגת המכירות אמרה שמבנה ההצעה השתנה ואין מה לעשות.aviarmo כתב:גם אני הזמנתי במוצ"ש והגיע אתמול ב- UPS לבית.
גם שלי הגיע ללא אריזה חיצונית. ללא דפיקות או מכות באריזה או ברסיבר עצמו.
נראה לי שהוציאו משטח רק לישראל כי כל המלאי של אמאזון UK נגמר (-:
עוד לא הספקתי לחבר. נקווה שנתפנה בסופ"ש...
הלכתי על ups. לקחו 780 שח, נשמע סביר.
עכשיו שאלה,
יש לי טלוויזיה מחוברת לzone 1 ומקרן לzone 2. אני רוצה לראות יס דרך הטלוויזיה ומחשב [מחובר לhdmi הקידמי של הרסיבר] דרך במקרן.
אפשרי? למה אני לא מצליח? אפשר לשכפל מקור אחד לשני הzone-ים, אבל לא כל אחד עצמאית. משהו בהגדרות?
למי שיש בעיות איך לעבוד עם zone 2 ב- X-3000 כמו שלי היה יש קישור לפורום הבא שדן בסוגיה:
http://www.avforums.com/threads/denon-x ... n.1818833/
בגדול ב- X-3000 לא מקבלים אות משוכפל ב- 2 היציאות של אותה כניסה אלא ש- zone 2 הוא למעשה יציאה עצמאית והתנהגות אות האודיו בה משתנה לפי הרכיב שמחובר אליה. אם מחברים מקרן ל- zone 2 כדוגמת benq w1070 האודיו מונחת והופך להיות סטריאו גם ב- zone 2 וגם בראשי.
היתרון של חיבור זה הנה באפשרות להציג ב- zone 2 מקור שונה מ- zone 1 ולא חיבור כפול זהה (טוב למי שמחבר אמצעי תצוגה בחדר אחר).
חבל שאין את האופציה לבחור האם היציאה השניה תהיה שיכפול של הראשונה או שונה (אני מניח שזה כנראה טכנולגית יותר מורכב לבצע).
ב- X-4000 יש 3 יציאות אחת ראשית, שניה שהיא שכפול וושלישית שונה (כמו ב- X-3000)
http://www.avforums.com/threads/denon-x ... n.1818833/
בגדול ב- X-3000 לא מקבלים אות משוכפל ב- 2 היציאות של אותה כניסה אלא ש- zone 2 הוא למעשה יציאה עצמאית והתנהגות אות האודיו בה משתנה לפי הרכיב שמחובר אליה. אם מחברים מקרן ל- zone 2 כדוגמת benq w1070 האודיו מונחת והופך להיות סטריאו גם ב- zone 2 וגם בראשי.
היתרון של חיבור זה הנה באפשרות להציג ב- zone 2 מקור שונה מ- zone 1 ולא חיבור כפול זהה (טוב למי שמחבר אמצעי תצוגה בחדר אחר).
חבל שאין את האופציה לבחור האם היציאה השניה תהיה שיכפול של הראשונה או שונה (אני מניח שזה כנראה טכנולגית יותר מורכב לבצע).
ב- X-4000 יש 3 יציאות אחת ראשית, שניה שהיא שכפול וושלישית שונה (כמו ב- X-3000)
- DarkWolf789
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 375
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
לא הבנתי את הפאונטה של הZONE 1 ו ZONE 2 מישהו יכול להסביר לי ?
Re: נראה שהמכשיר חזר למלאי באמזון גרמניה
אופס... לא שמתי לב לפערים בין DE ל-UK ..... נמשיך לחכותilanafri כתב:.......
לא בקיא בפלטפורמה של אמזון אבל....
.... מישהו יכול להסביר מה המשמעות מבחינת אחריות ושירות אם אני קונה דרך ספק אחר ולא ישירות אמזון?
אגב, יצרתי קשר עם אמזון UK בשאלה אם יש צפי לחידוש מלאי.
בתשובה נאמר לי שאין כל הערכה אבל בכל זאת הנציג פנה למחלקת הרכש כדי שיבדקו אם ניתן לחדש מלאי.
נקווה לטוב
.
אגב, יצרתי קשר עם אמזון UK בשאלה אם יש צפי לחידוש מלאי.
בתשובה נאמר לי שאין כל הערכה אבל בכל זאת הנציג פנה למחלקת הרכש כדי שיבדקו אם ניתן לחדש מלאי.
נקווה לטוב
.
- dorosen
- חבר פעיל

- תגובות: 67
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
טוב צצה לה "בעייה" חדשה, הרסיבר הפסיק להגיב לשלט משום מה, הוצאתי מהחשמל והחזרתי, עכשיו הוא לא מסכים להיכבות... פשוט רשום Main Zone off כאשר אני מנסה לכבות (מהשלט או מהרסיבר).
לא מצאתי כלום בManual או ברשת..
לא מצאתי כלום בManual או ברשת..
@dorosen
·
גם אני לא הבנתי למה הרסיבר לא נכבה, יש פתרון:
קודם כל, השלט של דנון מאוד בסיסי ומוגבל באפשרויות. חייבים להשתמש באפליקציה של דנון.
יש אפליקציה לאנדרואיד ולios (פשוט תרשום denon בשדה חיפוש באפ-סטור, זאת התוצאה הראשונה) הורדתי לטלפון ולאייפד, עובד סביר.
כשעובדים עם שני zone-ים ורוצים לכבות את הרסיבר ולא את הzone, תכנס לכפתור למעלה משמאל zones >> ואז למטה מימין יש אפשרות לכבות את all zones - זה מכבה את הרסיבר.
בכלל, באפליקציה יש יותר אפשרויות sound mode שלא היה בשלט המקורי! כולל: multi ch stereo שנותן לדעתי את תצורת הסאונד הכי טובה.

·
גם אני לא הבנתי למה הרסיבר לא נכבה, יש פתרון:
קודם כל, השלט של דנון מאוד בסיסי ומוגבל באפשרויות. חייבים להשתמש באפליקציה של דנון.
יש אפליקציה לאנדרואיד ולios (פשוט תרשום denon בשדה חיפוש באפ-סטור, זאת התוצאה הראשונה) הורדתי לטלפון ולאייפד, עובד סביר.
כשעובדים עם שני zone-ים ורוצים לכבות את הרסיבר ולא את הzone, תכנס לכפתור למעלה משמאל zones >> ואז למטה מימין יש אפשרות לכבות את all zones - זה מכבה את הרסיבר.
בכלל, באפליקציה יש יותר אפשרויות sound mode שלא היה בשלט המקורי! כולל: multi ch stereo שנותן לדעתי את תצורת הסאונד הכי טובה.