שדרגתי ל200מגה אבל אני לא מקבל את כל העלאה?
הגיע טכנאי היום. ראה שהמודם מחובר לשקע והלך
אחרי שהלך לאחר איזה משהו כמו שעה ומשהו המודם עשה לעצמו איתחול לבד. לאחר האיתחול המודם התחבר ל4 תדרי העלאה אז עשיתי בדיקת מהירות ו:
[img2=300x135]http://www.speedtest.net/result/3513928235.png[/img2]
כנראה שהבעיה נפתרה. ניראה אם יחזיק מעמד.
אחרי שהלך לאחר איזה משהו כמו שעה ומשהו המודם עשה לעצמו איתחול לבד. לאחר האיתחול המודם התחבר ל4 תדרי העלאה אז עשיתי בדיקת מהירות ו:
[img2=300x135]http://www.speedtest.net/result/3513928235.png[/img2]
כנראה שהבעיה נפתרה. ניראה אם יחזיק מעמד.
-
someonewhy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 109
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
חדשות טובות!אחרי בלי סוף וויכוחים עם הטכנאי וHOT ושיפוצים אני יכול לאשר גם אצלי שודרג ל4 ערוצים ואני מקבל 200 מגה חלק!!!!!!!!!!!!!
-
someonewhy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 109
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
מה שמוזר זה מראה לי 200 מגה ו5MB חלק אבל כשאני מוריד דברים למשל עם פרימיום זה לא עובר את ה6MB לשניה..וכן יש לי מחשב שתומך עד 1GB הורדה.
כי זה תלוי מאוד באותו השרת ובאותו האתר. יכול מאוד להיות שמאותו המקום או השרת שאתה מוריד, אותו אדם/אנשים קנות שרת של עד 100Mb ואז באופן יחסי לאחר כן מיני נפילות וכו', אתה בעצם מקבל "עד" 100מגה ביט הורדה דרכם.
יש שרתים שיתמכו בעד 200-1000 מגה ביט אבל זה יקר הרבה יותר ולא כל אחד שמקים שטח אחסון או שרת או אתר, מוכן לשלם על זה, כך שיש עוד לאן להתקדם גם בתחום הזה.
טורנט למשל? זה כבר משהו אחר, כאן אתה באמת יכול לנצל כמעט את כל החבילה.
יש שרתים שיתמכו בעד 200-1000 מגה ביט אבל זה יקר הרבה יותר ולא כל אחד שמקים שטח אחסון או שרת או אתר, מוכן לשלם על זה, כך שיש עוד לאן להתקדם גם בתחום הזה.
טורנט למשל? זה כבר משהו אחר, כאן אתה באמת יכול לנצל כמעט את כל החבילה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78843
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
אותי זה לא מעניין. אני בשמחה הייתי לוקח 1Gb/1Gb אם זה היה אפשרי. מה שמפריע לי כיום זה קצבי ה-upload העלובים של כל החברות. זה פשוט לא פרופורציונלי לכלום...
עדכון - החלפתי היום מהוטבוקס להוטבוקס 2, משלם 399 ש"ח להכל ומקבל גם 200Mbps הורדה (ו- 5.25Mbps העלאה).barman כתב:המהירות שרשומה שם היא 99999MB.
מעניין אם זו טעות בכתיבת היחידות באתר או בטעות סופר מעניינת....
כמו שחשבתי, בזב"ל כנראה שמו הגדרה מוזרה ואני מקבל את 200Mbps גם כשבפועל אני ב- 100Mbps ומשלם רק 29.9 ש"ח.
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
בזק בינלאומי לא שמו שום הגדרה, פשוט אין להם שלטה על המהירות בכלל בחיבור DHCP, לשום חברה אין, חוץ מהוטנט..
איזה שליטה יש להוטנט? בכלל נראה לי שהוט מתעדפים את הוטנט ....(אמנם לא חוקי)ValorHeart כתב:בזק בינלאומי לא שמו שום הגדרה, פשוט אין להם שלטה על המהירות בכלל בחיבור DHCP, לשום חברה אין, חוץ מהוטנט.....
השבוע עברתי להוט נט עם 200 מגה , בגלל תקלות חוזרות ב 014 עם גלישה לחו״ל וחוסר יכולת שלהם לשלוט בתקלות הללו
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
להוט נט יש שליטה בגלל שהם חברת הבת של הוט והכל שקוף אצלהם.. אבל לא יכול לעבור ל200 מגה בהוט ולהמשיך לשלם על 100 מגה בהוט נט..(למרות שזה אותו מחיר
)
המחיר בהוטנט ל- 200Mbps הוא 30 ש"ח, ועדיין זה מחיר שווה.ValorHeart כתב:להוט נט יש שליטה בגלל שהם חברת הבת של הוט והכל שקוף אצלהם.. אבל לא יכול לעבור ל200 מגה בהוט ולהמשיך לשלם על 100 מגה בהוט נט..(למרות שזה אותו מחיר)
...