נראה שהממיר שלך מבצע איפוס לעצמו. ממירים של הוט לאחר איפוס עולים ישירת לערוץ 3.YanivPL כתב:אני יודע שכך זה במג'יק. מה לעשות שבמקרה הזה לא בוצעה הקלטה.......
דבר נוסף שרציתי לציין שכשאני מעיר את הקופסא ע"י לחיצה על מקש HOT היא לא חוזרת לערוץ האחרון בו צפיתי, אלא לערוץ HOT 3.
מוזר...
* הבוקר זה קרה שוב....
ריכוז פידבקים, והצגת יתרונות וחסרונות בממיר - HOT FIBER BOX.
אצלי זה קורה פעמים בחודש גם במג'יק HD . רק ששם, צריך להוציא מהחשמל ולחבר שוב, ואז לחכות רבע שעה לסינכרון.YanivPL כתב:מעניין מה גורם לו לעשות את זה... "פיצ'ר"? באג? או תקלה אצלי............
אין לי אפילו כח לחשוב מה הבעיה או לחכות לטכנאי - זה לא מטריד אותי.
אצלך זה קורה כל לילה - זה כבר מטריד.
- YanivPL
- חבר ותיק

- תגובות: 1342
- נתן תודות: 384 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
לא כל לילה, כל כמה שעות!idabari כתב:אצלי זה קורה פעמים בחודש גם במג'יק HD . רק ששם, צריך להוציא מהחשמל ולחבר שוב, ואז לחכות רבע שעה לסינכרון.......
אין לי אפילו כח לחשוב מה הבעיה או לחכות לטכנאי - זה לא מטריד אותי.
אצלך זה קורה כל לילה - זה כבר מטריד....
אבל ליניב לא עולה הודעה כזו.fiberbox כתב:קראתי את האשכול שוב ואתם מתבלבלים , הממיר לא עושה ריסט ,הוא נכבה לשעון ,יש הבדל, על פי איתמרסקי
יש בממיר טיימר ועולה הודעה הממיר יכבה את עצמו תוך 5 דק' אם לא מחובר לטלוויזיה דולקת במשך פרק זמן ....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32976
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אני דווקא חושב שזה דבר טוב, זה חוסך בחשמל.
אני רק מנחש - תבדוק בהגדרות של הממיר אם יש כיוון של טיימר "שינה" / Sleep או משהו כזה. אולי אפשר לשים את זה על "אף פעם".
אני רק מנחש - תבדוק בהגדרות של הממיר אם יש כיוון של טיימר "שינה" / Sleep או משהו כזה. אולי אפשר לשים את זה על "אף פעם".
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- YanivPL
- חבר ותיק

האמן לי שבדקתי, אין דבר כזה.pixies כתב:אני דווקא חושב שזה דבר טוב, זה חוסך בחשמל.
אני רק מנחש - תבדוק בהגדרות של הממיר אם יש כיוון של טיימר "שינה" / Sleep או משהו כזה. אולי אפשר לשים את זה על "אף פעם"....
- YanivPL
- חבר ותיק

אוקיי חברים, עדכון חשוב!
יצא לי לשוחח עם נציג המעורה ב-FiberBOX והוא הבהיר לי שזאת לא תקלה!
הוא הסביר שבמידה ואין שום פעילות בממיר משך 4 שעות, ה-FiberBox מרסט את עצמו במטרה לעשות Dumping לטבלאות ללא שימוש, לרענן את הזיכרון ובאופן כללי, לגרום לו לפעול מהר יותר.
בנוסף הוא אמר גם שזה פיצ'ר נהוג ומוכר אצל מפעילים נוספים – לא הם המציאו את הגישה הזו ושהיא משפרת מאוד את הביצועים.
בנוסף הוא גם הודה שאכן הממשק מיידע את המשתמש שהוא עומד לרסט ומאפשר לו לבטל את הפעולה.
הוא אמר שאם יש הקלטה מתוזמנת, הפעילות הזאת נדחית לגמר ההקלטה ואין שום סיבה שההקלטה שתיזמנתי תיפגע.

הוא הסביר שבמידה ואין שום פעילות בממיר משך 4 שעות, ה-FiberBox מרסט את עצמו במטרה לעשות Dumping לטבלאות ללא שימוש, לרענן את הזיכרון ובאופן כללי, לגרום לו לפעול מהר יותר.
בנוסף הוא אמר גם שזה פיצ'ר נהוג ומוכר אצל מפעילים נוספים – לא הם המציאו את הגישה הזו ושהיא משפרת מאוד את הביצועים.
בנוסף הוא גם הודה שאכן הממשק מיידע את המשתמש שהוא עומד לרסט ומאפשר לו לבטל את הפעולה.
הוא אמר שאם יש הקלטה מתוזמנת, הפעילות הזאת נדחית לגמר ההקלטה ואין שום סיבה שההקלטה שתיזמנתי תיפגע.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32976
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
זה סוג של - לא הצלחנו להתגבר על באגים של דליפות זכרון, אז נעשה ריסט מדי פעם והלקוח לא ירגיש...
היה יותר נכון לרסט את הממיר אבל להחזיר אותו למצב ON ולאותו ערוץ שהוא היה בו. זה ימנע הרבה שיחות מיותרות לתמיכה הטכנית, וזה נראה לי כמו משהו שדי קל להוסיף אותו בתוכנה של הממיר.
היה יותר נכון לרסט את הממיר אבל להחזיר אותו למצב ON ולאותו ערוץ שהוא היה בו. זה ימנע הרבה שיחות מיותרות לתמיכה הטכנית, וזה נראה לי כמו משהו שדי קל להוסיף אותו בתוכנה של הממיר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
יניב נסה לבצע ניסוי הלילה בהקלטה.YanivPL כתב:אוקיי חברים, עדכון חשוב!
...
שים לך תכנית שאמורה להתחיל להקליט 4-5 שעות לאחר שאתה הולך לישון ותדווח אם הכל בסדר.
- YanivPL
- חבר ותיק

אכן, זה מה שאני מתכוון לעשות, יכול להיות שאז היתה בעיה חד פעמית...RafiZamir כתב:יניב נסה לבצע ניסוי הלילה בהקלטה.......
שים לך תכנית שאמורה להתחיל להקליט 4-5 שעות לאחר שאתה הולך לישון ותדווח אם הכל בסדר....
אדווח פה מחר בבוקר