Magnum T-2629 HD ממיר dvb-t2 חדש במחיר 170 שקל.
פונקציית time-shift נועדה שתוכל לעצור צפייה בערוץ מסויים לכמה דקות, נגיד אתה צופה באח הגדול ופתאום בא לך להתפנות לשירותים לישיבה ארוכה, אתה לוחץ על הtime shift ואחרי שחזרת אתה יכול ללחוץ play ולחזור לצפות מבלי לפספס את התוכנית שבה אתה צופה. וכמובן שיש יכולת להריץ קדימה, במידה ואתה לא מעוניין לראות משהו מסוים כמו פרסומות או חלק משעמם בתוכנית.
זה היה מהר רק הבוקר סיפרתם לי שעידכון בדרךצביקהרשקוביץ כתב:עדכון נוסף לממיר:
http://www.satsigma.co.il/T2update
שם הקובץ: Magnum2629 update-5.img.ssu
זה היה מהר רק הבוקר סיפרתם לי שעידכון בדרך
שאפו...
שאפו
- צביקהרשקוביץ
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 20
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 7 פעמים
התוכנה החדשה כוללת גם את העדכון הקודם. אין צורך להתקין את הקובץ הקודם לפני כן.adifred כתב:
האם העדכון החדש כולל את העדכון הקודם או שצריך להתקין את שניהם?
...
תופעות שניתקלתי בעידכון הזהצביקהרשקוביץ כתב:עדכון נוסף לממיר:
התוכנה מבצעת 2 תיקונים:
1. ישור לוח השידורים לימין.
2. אפשרות לשינוי גדול הפונט (כרגע נמצא על מצב גדול)
...
1:הכתוביות big הם ממש לא big הם small
2:רקע השחור בכתוביות מיותר ומפריע (מזכיר את הכתוביות בסרט ערבי של ימי שישי בערוץ הראשון)
3:הכתוביות כמעט באמצע המסך להוריד אותם למקום הנכון
4:סימיני פיסוק וסימני שאלה מופיעים בתחילת משפט בצפיה בסרט עם תרגום srt
סה'כ במייל אחד ליצרן ניתן לתקן אבל בגלל שזה סינים אולי תצטרכו יותר ממייל אחד
תודה על התמיכה ואשמח לעזור בהמשך
מה זה אומר מריחות ?
זה כל הזמן ? זה קורה לפעמים ? זה קורה בכל הערוצים או רק בחלק מהם ?
תבדוק את איכות ועצמת הקליטה שלך.
אם האיכות פחות מ-60 אחוז, יש סיכוי שיהיה לך קשה לקבל תמונה חלקה ואז צריך לשפר את האנטנה.
אם הקליטה טובה, כנראה בעיה בממיר.
שימו לב שאנחנו נכנסים לעונה שהקליטה ממדינות שכנות מתחזקת מאד לפעמים ומפילה את עידן פלוס (כי הגאונים החליטו לשדר על אפיק 26 שיש בו שידור חזק של קפריסין ואפיק 29 שיש בו שידור של מצרים).
זה מה שהיה ביום שישי האחרון וגם עם שתי אנטנות עוצמתיות ומגבר תורן, הייתה לי קליטה אפסית של שני אפיקי עידן פלוס ולעומת זאת, קליטה טובה מאד של ערוצי קפריסין.
זה כל הזמן ? זה קורה לפעמים ? זה קורה בכל הערוצים או רק בחלק מהם ?
תבדוק את איכות ועצמת הקליטה שלך.
אם האיכות פחות מ-60 אחוז, יש סיכוי שיהיה לך קשה לקבל תמונה חלקה ואז צריך לשפר את האנטנה.
אם הקליטה טובה, כנראה בעיה בממיר.
שימו לב שאנחנו נכנסים לעונה שהקליטה ממדינות שכנות מתחזקת מאד לפעמים ומפילה את עידן פלוס (כי הגאונים החליטו לשדר על אפיק 26 שיש בו שידור חזק של קפריסין ואפיק 29 שיש בו שידור של מצרים).
זה מה שהיה ביום שישי האחרון וגם עם שתי אנטנות עוצמתיות ומגבר תורן, הייתה לי קליטה אפסית של שני אפיקי עידן פלוס ולעומת זאת, קליטה טובה מאד של ערוצי קפריסין.
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
בהמשך למה שגיל אמר אני יכול לספר לך שהיה לי ממיר שיום אחד הפסיק לקלוט ממש כלום הייתי בטוח שהממיר הלך האנטנה לא זזה והיתה לי קליטה דיי גבוהה בסביבות ה 80.
כשקניתי את הממיר של מגנום ישר חיברתי אותו וראיתי שגם אצלו אין קליטה, מסתבר שמשהו השתנה באיכות הקליטה בנהריה לרעה.
הארכתי את החוט עד הגג ושמתי את האנטנה על המזגן ורק אז קיבלתי קליטה טובה.
הממיר הקודם היה גם ככה לא משהו(יציאת HDMI לא עובדת, סנכרון בין תמונה לקול לא תמיד טוב) אז לא התבאסתי שקניתי חדש.
כשקניתי את הממיר של מגנום ישר חיברתי אותו וראיתי שגם אצלו אין קליטה, מסתבר שמשהו השתנה באיכות הקליטה בנהריה לרעה.
הארכתי את החוט עד הגג ושמתי את האנטנה על המזגן ורק אז קיבלתי קליטה טובה.
הממיר הקודם היה גם ככה לא משהו(יציאת HDMI לא עובדת, סנכרון בין תמונה לקול לא תמיד טוב) אז לא התבאסתי שקניתי חדש.
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
- adidas1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 784
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
תודה על התגובה וכל הכבוד על עדכוני הממיר.צביקהרשקוביץ כתב:עדכון נוסף לממיר:
התוכנה מבצעת 2 תיקונים:
1. ישור לוח השידורים לימין.
2. אפשרות לשינוי גדול הפונט (כרגע נמצא על מצב גדול)
romgold
השלט של הממיר אינו יכול לשלוט על הטלווזיה
adidas1
בחרת באופציה של דילוג לקובץ הבא,על מנת לדלג בתוך בקובץ אנא השתמש בצמד הכפתור השמאלים (מעל המספרים 1 ו 2)
לוח השידורים מראה את התאריך של היום ובהמשך מראה את יתר ימי השבוע. במקרה שלך:
16/5/14 (יום שישי) ולאחר מכן את יום שבת (17/5/14),במידה ותגלול ליום שבת תראה את התאריך של מחר
...
בקשר לתשובה של לוח השידורים, זה עדיין לא ברור לי. צילמתי את התמונה בתאריך ה 16 למאי שזה יום שישי. בתמונה המצורפת כתוב 16/5/14 יום שבת. אבל היום זה יום שישי, לא יום שבת. אם אני מעביר את לוח השידורים יום אחד קדימה התאריך עדיין לא נכון. אני מפספס פה משהו?
התווסף סעיף 5
תופעות שניתקלתי בעידכון הזה
2:רקע השחור בכתוביות מיותר ומפריע (מזכיר את הכתוביות בסרט ערבי של ימי שישי בערוץ הראשון)
5:ב tvg התאריך לא תואם ליום המוצג
תופעות שניתקלתי בעידכון הזה
5:ב tvg התאריך לא תואם ליום המוצג