לה ליגה 2013-2014
- taoyossi
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 93 פעמים
צאבי ואלכסיס מחוץ להרכב
ובכל זאת בוולנסיה אין קישור והתקפה.
בונקר בטוח יהיה והשאלה אם בארסה תפרוץ אותו
כל שצריך הוא גול אחד לפתוח את המשחק ואחכ השחיטה תבוא.
שנה שעברה ריאל התחילה את הליגה מול ולנסיה בתיקו וההמשך ידוע
ובכל זאת בוולנסיה אין קישור והתקפה.
בונקר בטוח יהיה והשאלה אם בארסה תפרוץ אותו
כל שצריך הוא גול אחד לפתוח את המשחק ואחכ השחיטה תבוא.
שנה שעברה ריאל התחילה את הליגה מול ולנסיה בתיקו וההמשך ידוע
-
AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
סופסוף אישור רשמי לסאגת בייל.
גם ריאל וגם טוטנהאם אישרו רשמית שבייל חתם בריאל.
הוא יוצג היום ב-14:00 בברנבאו ולמרות שלא צויין תג המחיר, הדיווחים מדברים על 99-100 מיליון יורו, שזה קצת יותר מתקציב כל קבוצות ליגת העל שלנו (תקציב ליגת העל ל-2013 עומד על 459.6 מיליון ש"ח).
פסיכים על כל הראש...
גם ריאל וגם טוטנהאם אישרו רשמית שבייל חתם בריאל.
הוא יוצג היום ב-14:00 בברנבאו ולמרות שלא צויין תג המחיר, הדיווחים מדברים על 99-100 מיליון יורו, שזה קצת יותר מתקציב כל קבוצות ליגת העל שלנו (תקציב ליגת העל ל-2013 עומד על 459.6 מיליון ש"ח).
פסיכים על כל הראש...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
א. באמת אפשר לקוות שיחתימו איזה בלם שיעזור קצת, אולי מישהו שהגובה שלו מעל 1.7 או 1.6 מ'. זה פשוט בדיחה רעה.
ב. לא מצליח להבין את המחירים המטורפים לשחקנים. מה גם שלדעתי אם לא שמעתי על שחקן עד הסאגה הזו, הוא כנראה לא כזה תותח. (או שאני טועה?)
ב. לא מצליח להבין את המחירים המטורפים לשחקנים. מה גם שלדעתי אם לא שמעתי על שחקן עד הסאגה הזו, הוא כנראה לא כזה תותח. (או שאני טועה?)
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אחרי שראיתי סרטון של כל השערים שלו ב2012/13 אין ספק שהוא מפגיז כבד. מעניין לראות אותו משתלב בליגה הספרדית בכלל, ובריאל בפרט.
יאללה סופר קלאסיקו...
יאללה סופר קלאסיקו...
- taoyossi
- חבר מכור קשה

אני ועוד לא מעט אוהדי ריאל פשוט לא מבינים את הטירוף הזה .
את אוזיל כנראה ישחררו היום תמורת 47 מיליון מה שיקזז מעט את ההוצאה המטורפת על בייל
ואת קאקה שהביאו ב 67 מיליון ישחררו היום בחינם ....
לדעתי בריאל יש מדפסת כסף אחרת אני לא מבין את ההתנהלות השערורייתית הזו בעיקר בתקופה זו של החיים בספרד ואירופה שכולם נחנקים מגרעון תקציבי
ולא לדבר על כך שהעודף אגו בחדר ההלבשה שנובע מאינפלציית כוכבים, בתוספת המאבק בין השוערים יביא לכך שריאל עלולה מהר מאוד למצוא עצמה בסאגת גלאקטיקוס מס' 2.
את אוזיל כנראה ישחררו היום תמורת 47 מיליון מה שיקזז מעט את ההוצאה המטורפת על בייל
ואת קאקה שהביאו ב 67 מיליון ישחררו היום בחינם ....
לדעתי בריאל יש מדפסת כסף אחרת אני לא מבין את ההתנהלות השערורייתית הזו בעיקר בתקופה זו של החיים בספרד ואירופה שכולם נחנקים מגרעון תקציבי
ולא לדבר על כך שהעודף אגו בחדר ההלבשה שנובע מאינפלציית כוכבים, בתוספת המאבק בין השוערים יביא לכך שריאל עלולה מהר מאוד למצוא עצמה בסאגת גלאקטיקוס מס' 2.
-
AviBiton
- גורו HTmobile

איתי, הגזמת
בייל הוא ללא ספק שחקן מוכשר מאד, הוא מוכר כבר לא מעט זמן.
מה שכן, הסכום ההזוי הזה נראה תלוש מהמציאות, אני לא יודע כמה מרצ'נדייז הוא ימכור (מה גם שלפי הפרסומים, ההכנסות שלו יכללו גם 60% מהמרצ'נדייז שקשורים בו, לשם השוואה, רונאלדו מסתפק ב-40%).
אבל, אם יש מי שישלם, אז למה שלא לקחת...
ולידיעה אחרת, קאקה חוזר למילאן, הוא סיכם שם לשנתיים, אני מאחל לו הצלחה (רק לא במפגש מול בארסה
), אחד השחקנים היותר אהובים.
בייל הוא ללא ספק שחקן מוכשר מאד, הוא מוכר כבר לא מעט זמן.
מה שכן, הסכום ההזוי הזה נראה תלוש מהמציאות, אני לא יודע כמה מרצ'נדייז הוא ימכור (מה גם שלפי הפרסומים, ההכנסות שלו יכללו גם 60% מהמרצ'נדייז שקשורים בו, לשם השוואה, רונאלדו מסתפק ב-40%).
אבל, אם יש מי שישלם, אז למה שלא לקחת...
ולידיעה אחרת, קאקה חוזר למילאן, הוא סיכם שם לשנתיים, אני מאחל לו הצלחה (רק לא במפגש מול בארסה
-
AviBiton
- גורו HTmobile

taoyossi ,
קאקה אמנם עבר בחינם (גם זה הזוי כשלעצמו), אבל ריאל יחסכו עליו מעל 20 מיליון יורו בשנתיים הללו (שכר של 10 מיליון יורו נטו בעונה).
לא ראיתי את הידיעה על אוזיל, מי הרוכש המאושר?
קאקה אמנם עבר בחינם (גם זה הזוי כשלעצמו), אבל ריאל יחסכו עליו מעל 20 מיליון יורו בשנתיים הללו (שכר של 10 מיליון יורו נטו בעונה).
לא ראיתי את הידיעה על אוזיל, מי הרוכש המאושר?
- taoyossi
- חבר מכור קשה

אבי - אוזיל ב 99% סגור בארסנל. (כך לפחות לפי התקשורת במדריד) ולמרות ההצהרה שלו שהוא מתכוון להשאר במדריד
אני מסכים שיהיה חיסכון שנתי על השכר של קאקה, אבל לדעתי הוא יכול היה לתרום הרבה יותר אם היה נשאר ואני ממש מצטער על כך שהוא עוזב, יש ספקולציה שמדברת שבעיסקת קאקה נקבל את אל-שאראווי (הלוואי וזה יתממש) אבל זו רק ספקולציה .....
כך או כך עוד כמה שעות כל הספקולציות יתפזרו להן בסיום מועד ההעברות ההזוי ביותר שהיה לנו בשנים האחרונות.
אני מסכים שיהיה חיסכון שנתי על השכר של קאקה, אבל לדעתי הוא יכול היה לתרום הרבה יותר אם היה נשאר ואני ממש מצטער על כך שהוא עוזב, יש ספקולציה שמדברת שבעיסקת קאקה נקבל את אל-שאראווי (הלוואי וזה יתממש) אבל זו רק ספקולציה .....
כך או כך עוד כמה שעות כל הספקולציות יתפזרו להן בסיום מועד ההעברות ההזוי ביותר שהיה לנו בשנים האחרונות.