Homeland - עונה 3

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
dgent
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2221

שליחה

פספסת, הרגו אותו בפרק שירו בקארי...

Chris_Barnes
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 224

שליחה

זו העונה הכי טובה בצורה משמעותית. שתי העונות הראשונות היו דיי אטיות עם הרבה סיפורים משפחתיים בלתי נגמרים ולא סימנו באופן ברור שהדגש הוא על הצד הביטחוני. המוות של ברודי היה מתבקש מבחינת האמינות של הסדרה, גם ההדלפה האמריקנית לאור האינטריגות הפנימיות בצמרת וגם מבחינת כך שכלפי איראן כבר לא היה לו שימוש ומבחינה ציבורית הוא היה דיי שרוף.

April
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 341

שליחה

עונה מצוינת לדעתי. (Y)
רק חבל שסול לא אימץ את הילד.
ושלא תלו גם את הבת של ברודי ואישתו.

maladjusted
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 638

שליחה

מעניין שכדי שסדרה בדיונית עם בעיות אמינות קשות תזכה ליהנות מקצת ניחוח אקטואליות, הם לא התביישו לרמוז שרוחאני (או בכיר אחר) הם שתולים של הסי.איי.איי.
כנראה קונספירציה מבית היוצר של הישראלים ברשימת הקרדיטים.

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6607
שם מלא: יניב דיין

שליחה

מסכים עם זיו. סצנת הסיום הייתה מרשימה הרבה יותר עם הייתה מסתיימת בתלייה של ברודי. כל החלק האחרון היה מיותר לאללה

jepe
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1411

שליחה

לדעתי בעונה הרביעית נגלה שברודי חי והתלייה הייתה מבויימת, תזכרו את מה שאני אומר לכם :שובב:

איתי_הגיתי
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6052

שליחה

jepe כתב:לדעתי בעונה הרביעית נגלה שברודי חי והתלייה הייתה מבויימת, תזכרו את מה שאני אומר לכם :שובב:
...
כן יתגלה שזה היה אימון במדינה ערבית ידידותית, כדי לבדוק את האמינות של ברודי...:-)
וגם אני חושב שהיה עדיף שהבת של ברודי תהיה איתו על המנוף בסצנת סיום, ליתר ביטחון לנו הצופים.
אכן הסידרה איבדה מהפוקוס של העונה הראשונה, אבל ככה זה כשמצליחים בענק על ההתחלה, אפשר רק לרדת...
לי הכי הפריע שהיצור הדביק החליף את סול, וקארי די ליקקה לו בסוף שם. ומזה האיסטנבול הזה?
עונה 4 תהיה בטורקייה?

clubnet פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5264
שם מלא: clubnet

שליחה

מה אפשר להגיד שכבר נאמר? הסידרה התחילה נפלא צלחה עונה 1 +2 טובות.
והידרדרה לה בעונה ה-3. איך שצפיתי בפרק ה-12 (לא קראתי אף ספויילר) ידעתי שברודי יתפס.
תאכלס התלייה שלו היתה הכרחית מה הוא יעשה בעונה 4? עוד הפעם יפליל איזה אירני או יהרוג עירקי?
אז החליטו בהפקה לשחרר אותו.. מצאו מוות מקורי שיחררו לו תחבל :wink:
מה כבר יכולים לבשל לנו בעונה 4? היו צריכים לסיים תעונה בכבוד..
וכרגיל מושכים אותנו לעוד פארסה.. (n)
jepe כתב:לדעתי בעונה הרביעית נגלה שברודי חי והתלייה הייתה מבויימת, תזכרו את מה שאני אומר לכם :שובב:
...
שמע בחו"ל הכל יכול להיות הורגים חופשי, וגם מחזירים לחיים שחקנים..
הפעם זה לא יקרה...
ברודי ז"ל (W) אין מה לעשות לפעמים צריך לעשות את זה....
ערוץ הטלגרם שלי מוזמנים להירשם :
עוסק במבצע "חרבות ברזל"
https://t.me/news_updates_il

jepe
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1411

שליחה

רק עכשיו גיליתי שסול זה השחקן מהנסיכה הקסומה ששיחק את איניגו מונטויה...:
Hello. My name is Inigo Montoya. You killed my father. Prepare to die

חחח גדול :lol: הלכה כל האמינות שלו כסוכן CIA

Chris_Barnes
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 224

שליחה

עם כזה מבט רציני שום דבר לא יכול לפגוע באמינות שלו :)

אם ממשיכים בקו הזה, ג'ף דניאלס (ה"שני" מטיפשים בלי הפסקה) שיחק לאחרונה בשורה של תפקידים של איש ניהול בכיר וזה הדיסוננס הקולנועי הכי גדול שיצא לי לראות

tomer_h
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2046

שליחה

אז באיחור לא קטן, אבל אופנתי, ראיתי עכשיו את כל העונות של הומלנד ברצף, הספקתי לעשות את זה ב-3 שבועות בערך, הספק לא רע בשבילי.. בסה"כ מאוד נהניתי וזו בהחלט אחת הסדרות הטובות שראיתי, בעיקר עונה ראשונה ולדעתי קלייר דאנס (למרות ואולי בזכות העיניים המטורפות של קרי...) ודמיאן לואיס עושים עבודה מעולה ומגיע להם פרסי האמי וגם את סול אהבתי מאוד.
עונה שניה הייתה נחמדה מאוד ועונה שלישית הייתה גם היא טובה, אבל הרגשתי שהיא מאולצת מדי. כלומר, בפרקים הראשונים הרגיש שהרבה קטעים היו מבויימים מדי, כדי להפיל אותנו בפח ולהכין לטוויסט בו קרי וסול עובדים יחד כדי להפיל את האיראני (כמו בדוגמא שעלתה פה, בה קרי המומה מבחירתו של סול לשרוף אותה). גם בהמשך היו מעט טוויסטים מאולצים, אבל בסה"כ היה מעניין ומותח מאוד, במיוחד 2 הפרקים האחרונים והסוף העצוב אך ההגיוני עם תלייתו של ברודי.

לגבי עונה 4, היא מתחילה באוקטובר השנה, ולפי מה שקראתי הסדרה תתמקד כמובן בקרי וניהול התחנה באיסטנבול עם מלחמה בטרור במזה"ת, עם הצוות הקבוע שלה מהעונות האחרונות וכנראה שאין מה לדאוג, גם סול כנראה יופיע, הפעם בתור פרילנסר שמייעץ ל-CIA. יש שמועות שנראה בכל זאת גם את ברודי, אבל כנראה לא בחיים... בפלאשבק או משהו בסגנון.
לא ברור מה יהיה עם התינוקת, היה תסריט בו אביה של קרי ישמור עליה כמו שהציע בסוף עונה 3, אבל השחקן האמיתי נפטר.. :( אז לא ברור מה יעשו בנושא הזה.
האמת שאני קצת חושש ממתיחת יתר של הסדרה ונראה שהיו צריכים לסגור את זה יפה אחרי 3 העונות, אני קצת בספק שזה ימשיך לעניין לעוד עונה, אבל אני בהחלט אתן לזה צ'אנס.

נ"ב- גם אני גיליתי רק אתמול שסול הוא בעצם איניגו מונטויה 8O (פריפר טו דיי!!)

חזור אל “סרטים וטלויזיה”