שואב אבק רובוטי ...irobot VS neato VS iclebo VS hom bot & etc
עידכון נוסף על מצב ה-LG:
לאחר התיקון השני אצל הייבואן הרובוט לא הספיק להתחבר לחשמל ומייד שוב צעק שהחיישנים תקולים. התקלה גורמת לכך שהרובוט מנקה שטח של מטר על מטר ומכריז בחגיגיות שסיים ואז שעה מחפש את עמדת ההטענה (50% ללא הצלחה).
לא הסכמנו לשלוח את הרובוט שוב לתיקון (ראבק, חודש עבודה נתן וחודשיים בתיקונים), והייבואן הסכים לשלוח רובוט חדש חליפי שהגיע אלינו ביום שני האחרון (אך ללא הפיצוי שגם הובטח לנו בעקבות הטירטורים).
כרגע הוא עדיין בקופסא שלו ומחכה שיפעילו אותו, אני מאוד מקווה שזו יחידה אחת תקולה ולא משהו דפוק בכל הפס ייצור...
המשך יבוא?
לאחר התיקון השני אצל הייבואן הרובוט לא הספיק להתחבר לחשמל ומייד שוב צעק שהחיישנים תקולים. התקלה גורמת לכך שהרובוט מנקה שטח של מטר על מטר ומכריז בחגיגיות שסיים ואז שעה מחפש את עמדת ההטענה (50% ללא הצלחה).
לא הסכמנו לשלוח את הרובוט שוב לתיקון (ראבק, חודש עבודה נתן וחודשיים בתיקונים), והייבואן הסכים לשלוח רובוט חדש חליפי שהגיע אלינו ביום שני האחרון (אך ללא הפיצוי שגם הובטח לנו בעקבות הטירטורים).
כרגע הוא עדיין בקופסא שלו ומחכה שיפעילו אותו, אני מאוד מקווה שזו יחידה אחת תקולה ולא משהו דפוק בכל הפס ייצור...
המשך יבוא?
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9008
- נתן תודות: 1567 פעמים
- קיבל תודות: 1348 פעמים
אני עובד על משהו... בקרוב...HaGingi כתב:נראה לי שכדאי להוסיף כאן סקר (כמו שיש בסטרימרים)
מה יש לכל אחד, שנת הרכישה ו...אולי גם ציון (בין 1 ל-5 למשל) למספר קטגוריות...
מעבר לזה - נפתח סקר לגבי המותג. האם התוצאות יהיו מפתיעות ?
- HaGingi
- חבר ותיק

- תגובות: 1675
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 71 פעמים
נראה לי שיהיה עדיף לשים את המשאל ב-Post חדשavihuli כתב:אני עובד על משהו... בקרוב...HaGingi כתב:נראה לי שכדאי להוסיף כאן סקר (כמו שיש בסטרימרים)
מה יש לכל אחד, שנת הרכישה ו...אולי גם ציון (בין 1 ל-5 למשל) למספר קטגוריות...
מעבר לזה - נפתח סקר לגבי המותג. האם התוצאות יהיו מפתיעות ?...
אנשים שנכנסים הנה מדלגים ישירות להודעות החדשות
שמן הסתם ... נמצאות בדף האחרון
הג'ינג'י

-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9008
- נתן תודות: 1567 פעמים
- קיבל תודות: 1348 פעמים
עדיין המשאל מופיע בכל דף עד שלא ענית עליו. בכל מקרה - חסרים כמה וכמה מותגים ולא מצליח להוסיף אותם ידנית כרגע... 
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
עד עתה, אף הודעה שלך לא נמחקה אבל אחרי שראיתי אותן, כן, אני אישית הסרתי שתי הודעות שלך (עם אותו תוכן) אשר מטרתן היא אחת, להתנגח ולהכפיש חברה.katya_d כתב:כתבתי תגובה שלילית שמשום מה נעלמה פתאום. אפשר לדעת למה? רק תגובות חיוביות מתקבלות כאן?...
איני שופט או שוטר ותפקידי לא להחליט אם את צודקת או החברה, אבל מה שבטוח הוא שמשתמש שנרשם רק למטרה אחת, לנצל את הבמה שלנו לסגירת חשבונות או להפעלת לחצים, לא מקובלת עלינו ובמיוחד כשכתבת שאת כבר בהתנהלות משפטית מולם.
תסיימי את ההליכים איתם ואז את מוזמנת לבוא ולספר את התוצאות, עד אז, נא לא לערב אותנו בדברים שמתנהלים בבתי משפט.
תודה.
עידכון נוסף (ואינשאללה אחרון) על מצב ה-LG HOMBOT SQUARE:
הרובוט החדש טפו טפו טפו עובד בסדר (ולא מתלונן על החיישנים).
הקושחה שלו (FIRMWARE) כנראה שונה מהרובוט שהיה לי קודם (האינדיקטור המרכזי:הקודם היה מצייר 'סמיילי' בזמן הפעלה, הנוכחי מראה קוביה מרקדת).
הרובוט החדש גם לא נתקע על אחד מהכיסאות שלי ונראה שבאופן כללי מנווט יותר טוב.
לא ברור למה הרובוטים האלו לא באים עם חיבור USB על מנת לתת להם עידכונים (זה כנראה יהיה שיקול מרכזי יותר ברכישה הבאה).
גם הפיצוי הקטן על הטירטור הגיע בדואר (ללא צורך בהצקות נוספות לייבואן).
המצב הנוכחי הוא שאני מרוצה מהרובוט, אבל עדיין חושש מתקלות בעיקבות הניסיון העגום עם הקודם...
כולי תקווה שהמשך לא יבוא
הרובוט החדש טפו טפו טפו עובד בסדר (ולא מתלונן על החיישנים).
הקושחה שלו (FIRMWARE) כנראה שונה מהרובוט שהיה לי קודם (האינדיקטור המרכזי:הקודם היה מצייר 'סמיילי' בזמן הפעלה, הנוכחי מראה קוביה מרקדת).
הרובוט החדש גם לא נתקע על אחד מהכיסאות שלי ונראה שבאופן כללי מנווט יותר טוב.
לא ברור למה הרובוטים האלו לא באים עם חיבור USB על מנת לתת להם עידכונים (זה כנראה יהיה שיקול מרכזי יותר ברכישה הבאה).
גם הפיצוי הקטן על הטירטור הגיע בדואר (ללא צורך בהצקות נוספות לייבואן).
המצב הנוכחי הוא שאני מרוצה מהרובוט, אבל עדיין חושש מתקלות בעיקבות הניסיון העגום עם הקודם...
כולי תקווה שהמשך לא יבוא
לא שמתי לב שיש כניסה כזו, אני אחפש.
אבל זה גם מוביל לשאלה הבאה, איפה מוצאים שידרוגים?
עריכה:
מצאתי אחד כאן:
http://www.lg.com/au/support-product/lg-VR6270LVMB#
אבל באתר הישראלי של LG אין כלום כרגע...
אבל זה גם מוביל לשאלה הבאה, איפה מוצאים שידרוגים?
עריכה:
מצאתי אחד כאן:
http://www.lg.com/au/support-product/lg-VR6270LVMB#
אבל באתר הישראלי של LG אין כלום כרגע...
לצערי ה-LG שוב ביקר אצל השרות עם אותה תקלה בדיוק כמו קודמו.
הפעם, למרבה ההפתעה הוא הוחזר ללא שום טיפול ועם הכותרת "אין שום בעיה", בשיחה עם הטכנאי התברר שיש לחצן צהוב בתחתית המכשיר שעושה לו - RESET בלחיצה ארוכה ושזה פתר את הבעיה (מה שאומר שאין שום בעיה בחיישן, אלא רק בקושחה?)
הלחצן לא מוזכר בחוברת ההוראות כמובן (גם שקע ה-USB לא מוזכר).
כבר ברור לי שתוך כמה שבועות אתקל בבעיה שוב, הפעם אני מבטיח גם לצלם את ההתנהגות של הרובוט ולדווח אם אכן פשוט צריך לרסט אותו כל כמה זמן.
הפעם, למרבה ההפתעה הוא הוחזר ללא שום טיפול ועם הכותרת "אין שום בעיה", בשיחה עם הטכנאי התברר שיש לחצן צהוב בתחתית המכשיר שעושה לו - RESET בלחיצה ארוכה ושזה פתר את הבעיה (מה שאומר שאין שום בעיה בחיישן, אלא רק בקושחה?)
הלחצן לא מוזכר בחוברת ההוראות כמובן (גם שקע ה-USB לא מוזכר).
כבר ברור לי שתוך כמה שבועות אתקל בבעיה שוב, הפעם אני מבטיח גם לצלם את ההתנהגות של הרובוט ולדווח אם אכן פשוט צריך לרסט אותו כל כמה זמן.
מישהו התנסה ב CROWN M-388?
או במכשירים זולים?
או במכשירים זולים?
**מצלמת פנים, הכלב מפרק לי את הבית**
ziv_r כתב:@haimbl,
ונגיד שתתקין מצלמות ושתתפוס וידאו של הכלב מבצע את זממו, מה בדיוק תעשה עם זה, תראה את זה לכלב ותגיד לו שהוא לא יכול להתחמק? הרי ברור לך שזה הוא....
- wantootree
-
- חבר פעיל

- תגובות: 67
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
לפני כשבוע קניתי שואב אבק רובוטי BELLERS BLGR8200
עולה 650 ש"ח.
שואב טוב מאוד. אני מרוצה.
מגיע עם עמדת טעינה, קיר וירטואלי, מברשות צד וסנן HEPA נוספים.
ניתן לתכנות.
עובד שעה וחצי ואוסף כמות נכבדה של שערות הכלב שלי וגרגרי אבק וחול.
כאמור זה רק שבוע אצלי וימים יגידו איך יתפקד בעתיד, אבל את זה אפשר להגיד על כל שואב רובוט. במיוחד הזולים.
עולה 650 ש"ח.
ניתן לתכנות.
כאמור זה רק שבוע אצלי וימים יגידו איך יתפקד בעתיד, אבל את זה אפשר להגיד על כל שואב רובוט. במיוחד הזולים.
החיים פשוטים, אל תסבך אותם.
- wantootree
-
- חבר פעיל

- תגובות: 67
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
לפני כשבוע קניתי שואב אבק רובוטי BELLERS BLGR8200
עולה 650 ש"ח.
ניתן לתכנות.
עולה 650 ש"ח.
ניתן לתכנות.
החיים פשוטים, אל תסבך אותם.
שאלה
אני גם מתלבט בין שני הדגמים ואני רציתי לשאול אם כל הסוגים של ניטו שנימצאים באינטרנט תומכים ב 220 ואט לפי השקע הישראלי
אה ועוד כמה שאלות:
מהן ההבדלים בין סדרת בטוואק ל xv?
שמעתי שלבטוואק יש מברשת צד,זה כל כך משנה? אפשר גם להוסיף מברשות צד גם לסדרת XV ?
וגם מה ההבדלים בין הסוגים של XV?
אשמח שתענו לי על שאלות אלה,
עידן
אה ועוד כמה שאלות:
מהן ההבדלים בין סדרת בטוואק ל xv?
שמעתי שלבטוואק יש מברשת צד,זה כל כך משנה? אפשר גם להוסיף מברשות צד גם לסדרת XV ?
וגם מה ההבדלים בין הסוגים של XV?
אשמח שתענו לי על שאלות אלה,
עידן