משחקי הכס - Game of Thrones - עונה 3
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
עם כל הכבוד למה שאמר פרנק דולגר, מי שזה לא יהיה, את ההחלטות בסדרה עושים וייס ובניוף, והם דיברו על שמונה עונות, וגם זה לא היה סגור. זה אמנם נותן למרטין רק עוד שנה אחת, אבל גם שנה זה משהו.
כן, בהחלט ייתכן שהסדרה תסתיים לפני הספרים. זה לא סותר בשום צורה את הטענה שמרטין כן יודע איך הסיפור יסתיים.
כן, בהחלט ייתכן שהסדרה תסתיים לפני הספרים. זה לא סותר בשום צורה את הטענה שמרטין כן יודע איך הסיפור יסתיים.
ומה יקרה אם "לא יהיה סוף טוב"?April כתב:יש לי הרגשה לא טובה לגבי הסיום של הסדרה הזו.
יש לסופר הזה נטיות פסיכופטיות חזקות, סוף טוב לא יהיה כאן....
סוף טוב אפשר למצוא במקומות אחרים...
כל הרעיון בסדרה הזאת זה שיש טשטוש חזק מאד בין "טוב" ו"רע". למשל, ג'יימי לאניסטר היה נראה כמו הרשע האולטימטיבי בעונות 1-2, אך אחרי השתלשלות האירועים עם בריאן פתאום הוא כבר לא כל כך רע, נכון?
ומי אמר שעדיף להיות אידיוט מושלם מאשר "רע"?
אני מעריך הרבה יותר מישהו כמו ליטלפינגר, שאומנם לא בדיוק צדיק בסדום מכל בחינה אפשרית, אך לפחות הוא לא עושה טעויות אסטרטגיות הגובלות בפיגור שכלי, כמו שרוב עשה - לחתום על הסכם עם Walder Frey, ולהיות תלוי בו לחלוטין בהקשר של התוצאות של המלחמה הזאת, ואז לירוק לו בפנים ולזרוק את ההסכם לפח.
ואז הוא הוסיף חטא על פשע, ובאמת חשב שה-freys יוותרו לו, כשעל ההסכם השני הוא כבר "חתם" כשכל הקלפים שלו פרוסים על השולחן, ובעצם פריי ידע שהוא מחזיק אותו בביצים.
ולהגן על רוב באמצעות גילו הצעיר גם לא בדיוק קביל, כי אפילו אחיותיו הקטנות מראות יותר איפוק, בגרות והבנה של ההשלכות של מעשיהן.
שלא לדבר על דאנאריס טרגריאן שעושה חייל מעבר לים באמצעות ההחלטות האמיצות והבלעדיות שלה, לא פחות ואף יותר מכוחם של הדרקונים כשלעצמם או מהיועצים המרשימים שלה.
בסדרה השתלשלות האירועים קרתה קצת מהר מדי ויתכן שמרבים הצופים לא ירדו לסוף דעתו של המשורר לגבי המשמעות של עריפת הראש של karstark יחד עם התלות ב-twins, ולכן ההפתעה של ה-red wedding הייתה גדולה יותר מאשר אצל קוראי הספרים.
הדבר שאני מייחל לו הכי פחות זה - happy ending. אני מייחל לסיומת "מציאותית" ואובייקטיבית. כאשר חשוב לציין שההגדרה של "מציאותי" היא - בהינתן כל האילוצים והנתונים הקיימים, מבקש לא לבלבל עם העובדה שמדובר בעולם "fantasy".
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9321
- נתן תודות: 1555 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
DorM כתב:מה נסגר איתכם?!
אתם רוצים לדבר על הספרים? על דברים עתידיים??? תפתחו שרשור משלכם!
מה נסגר עם הקטע הזה שאתם מדברים על דברים שעדיין לא שודרו וזריזי נותן פה ספויילר לסוף הסדרה?...
אולי האשמה בי.
אם כי, סך הכול ביקשתי לדעת אם הסדרה נאמנה למקור.
ממש לא הזמנתי ספויילרים
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
באסה... נגמר מהר 
לפחות התחלתי לקרוא את הספרים
לפחות התחלתי לקרוא את הספרים
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
אפשר למות עד אז.dgent כתב:Season 4 :10 Months (not official) and counting
...
שילמדו מהישרדות האמריקאי וישדרו 2 עונות בשנה.
כן, כי להפיק עונה של משחקי הכס זה זול, פשוט ומהיר כמו להפיק עונה של הישרדות.BigDragoon כתב:אפשר למות עד אז.dgent כתב:Season 4 :10 Months (not official) and counting
...
שילמדו מהישרדות האמריקאי וישדרו 2 עונות בשנה....
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
פרק 10 תמיד משמש לסגירת קצוות. אמנם בעונה הראשונה היה גם בנג בפרק 10, אבל אחרי זה של פרק 9, בקושי שמעו אותו.
- liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
אני פה בגלל אישתי....
מצטער, אחרי 3 עונות, אני עדיין לא זוכר את השמות של כולם. יותר מדי דמויות, יותר מדי סיפורים, כל סיפור זז בקצב צב. אולי אם היום מפצלים את זה ל-4 סדרות שונות, הייתי נהנה.
ברוך שפטרנו (לבינתיים)
מצטער, אחרי 3 עונות, אני עדיין לא זוכר את השמות של כולם. יותר מדי דמויות, יותר מדי סיפורים, כל סיפור זז בקצב צב. אולי אם היום מפצלים את זה ל-4 סדרות שונות, הייתי נהנה.
ברוך שפטרנו (לבינתיים)
לדעתי יוצרי הסדרה דווקא גאונים.
הם עושים בכוונה את הקליימקס פרק לפני הסיום.
הם או חושבים "עכשיו נראה אתכם לא מספרים לחברים שלכם ולא רואים את הפרק האחרון של העונה."
ועובדה שהפרק האחרון שבר שיאי צפייה של הסדרה.
הם עושים בכוונה את הקליימקס פרק לפני הסיום.
הם או חושבים "עכשיו נראה אתכם לא מספרים לחברים שלכם ולא רואים את הפרק האחרון של העונה."
ועובדה שהפרק האחרון שבר שיאי צפייה של הסדרה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73269
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73269
- שם מלא: ערן