תן לי לנחש... זה אותו מסך שמסתובב בעולם לתצוגה/תערוכות.MartinHSabag כתב:טלHD,
אז תתפלא....154" אחד בדרך לכאן.......
אין מצב שמישהו הזמין מסך בחצי מיליון דולר לפני מיסים והובלה...

תן לי לנחש... זה אותו מסך שמסתובב בעולם לתצוגה/תערוכות.MartinHSabag כתב:טלHD,
אז תתפלא....154" אחד בדרך לכאן.......

בשביל חצי מליון דולר רק 4k...MartinHSabag כתב:דיברנו על ה-154" והיא ברזולוצית 4K.......

בואו נרד קצת מהעץ - אני אשמח אם "מותג העל" יורוקום/פנסוניק יפתיעו אותנו וסופסוף תהיה תמיכה בעברית במסכים כפי שהובטח בהשקה שלהם.dor8 כתב:יש לי תחושה חזקה ביותר שהתהפוכות של "מותג העל" פנסוניק בשנה שנתיים הקרובות לפחות בכל מה שקשור לתחום המסכים הולכות להפתיע אותך עד מאוד....

אתה לא תרגע עד שלא תהיה עברית, נכון?DannyZ כתב:בואו נרד קצת מהעץ - אני אשמח אם "מותג העל" יורוקום/פנסוניק יפתיעו אותנו וסופסוף תהיה תמיכה בעברית במסכים כפי שהובטח בהשקה שלהם.dor8 כתב:יש לי תחושה חזקה ביותר שהתהפוכות של "מותג העל" פנסוניק בשנה שנתיים הקרובות לפחות בכל מה שקשור לתחום המסכים הולכות להפתיע אותך עד מאוד.......

את מי זה מעניין אם תהיה תמיכה בעברית . אנשים רוכשים מסך לפי האיכות של המוצר והכי חשוב איכות התמונהDannyZ כתב: בואו נרד קצת מהעץ - אני אשמח אם "מותג העל" יורוקום/פנסוניק יפתיעו אותנו וסופסוף תהיה תמיכה בעברית במסכים כפי שהובטח בהשקה שלהם....

רוב האנשים רוכשים גימיקים ולא איכות תמונה, הם לא עושים השוואות ומסתכלים על הנתונים היבשים, הפורום הזה לא משקף את כלל האנשים אלא חלק מאוד קטן מהאוכלוסיה, ובטח דבר כמו עברית שחשובה לחלק גדול מהאוכלוסיה שלא יודעת אנגלית, לי אישית זה ממש לא רלוונטי, כל הגימיקים והסמרט TV לא באמת שווים משהו, אבל כמו שאמרתי, הפורום הזה לא משקף את מה שקורה בחוץ9000es כתב:את מי זה מעניין אם תהיה תמיכה בעברית . אנשים רוכשים מסך לפי האיכות של המוצר והכי חשוב איכות התמונהDannyZ כתב: בואו נרד קצת מהעץ - אני אשמח אם "מותג העל" יורוקום/פנסוניק יפתיעו אותנו וסופסוף תהיה תמיכה בעברית במסכים כפי שהובטח בהשקה שלהם....
ובזה אף אחד לא יכול להתחרות עם פנאסוניק ....

בוא אני אגיד לך משהו, ארי.kuku1000 כתב:אתה לא תרגע עד שלא תהיה עברית, נכון?
הבנו ותאמין לי שגם פאנסוניק ישראל הבינה אבל מה לעשות והיפנים לא מבינים עברית?...