סקירת המודם/נתב DSL-7850U של חברת D-LINK
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
איזה סקסי, אין דברים כאלו, אני כבר מת לכבל צהוב דק כזה שמגיע אליי לארון תקשורת.
דרך אגב, הredback יושב בארון חיצוני ברחוב או במבנה של מרכזיה של בזק?
דרך אגב, הredback יושב בארון חיצוני ברחוב או במבנה של מרכזיה של בזק?
-
NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
התשובה לכל שלוש השאלות היא "כן".
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
תנסה להזמין עם ששליח שיגיע עם 7850 מהמחסן המכירות של בזק מה שאני עשיתי ..simc כתב:טוב לאחר בדיקה מעמיקה
אין אותו כרגע במלאי באף חנות בזק סטור
לא בתל אביב לא בראשון לא ברעננה ולא בפ"ת
אז אצטרך כנראה לחכות ולא לחבר את ה 6740 שלי
ולהחליף אותו כשיגיע ה 7850 למלאי...
- want_upload
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 462
- נתן תודות: 423 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
נראה לי שחידשו את קושחה בנתב.
עכשיו יש לי
אני לא זוכר מה היה קודם
לא יכולתי להפעיל את הראוטר , אבל אחרי שעשיתי RESET להדרות הוא התחיל לעבור
עכשיו יש לי
קוד: בחירת הכל
Firmware Version: DSL-7850U_A1_BZ_1.01.17-02062013
Build Timestamp: 02062013לא יכולתי להפעיל את הראוטר , אבל אחרי שעשיתי RESET להדרות הוא התחיל לעבור
אני על 15 מגה וביקשתי לשדרג ל30 מגה. ביקשתי גם את הנתב 7850 אבל אמרו לי שאין אותו במלאי והנתב היחיד שיש כרגע הוא ה-6740. מאחר ואין לי אפשרות לא להשתמש בו כי אין לי מודם/נתב VDSL אחר ביקשתי שירשמו אצלם שכאשר חוזר ה-7850 למלאי אוכל לבצע החלפה של ה-6740 אחד תמורת אחד.
אם אין לכם אפשרות להחזיר את ה-6740 כי אין להם נתב אחר להשתמש בו אני ממליץ לכם לבקש גם את אפשרות ההחלפה.
אם אין לכם אפשרות להחזיר את ה-6740 כי אין להם נתב אחר להשתמש בו אני ממליץ לכם לבקש גם את אפשרות ההחלפה.
שלום לכולם,
לאחר השדרוג האוטומטי של הנתב מגרסא 14 ל17
אני סובל מניתוקים קבועים וניפילת עוצמת שידור (144 לעומת 300).
ביצעתי factory reset לנתב אך ללא תוצאות.
אשמח לעזרה או אולי אפשרות לחזור לגרסא הקודמת.
חג שמח לכולם
בברכה,
בוריס
לאחר השדרוג האוטומטי של הנתב מגרסא 14 ל17
אני סובל מניתוקים קבועים וניפילת עוצמת שידור (144 לעומת 300).
ביצעתי factory reset לנתב אך ללא תוצאות.
אשמח לעזרה או אולי אפשרות לחזור לגרסא הקודמת.
חג שמח לכולם
בברכה,
בוריס
למה *באמת* בזק העלימה לחלוטין את הנתב הזה?
מישהו יודע בוודאות מה קרה לנתב הזה? מדוע בכלל אין אותו בבזק סטור? ומדוע בזק הורידה את כל האיזכורים לגביו מהאתר שלה? כאילו לא היה ולא נברא...
אין אותו בעמוד התמיכה לנתבי הרשת האלחוטית באתר של בזק (שם אף פעם לא הועלה חומר לגביו),
ואין אותו בעמוד נתבי הרשת האלחוטית באתר של בזק (שם הוא דווקא היה למשך כמה שבועות - אבל בזק הסירה הכל ולא השאירה זכר...).
מה הסיפור? לי זה נראה כמו משהו יותר מורכב מסתם חוסר במלאי!
בזק יכלה לרשום בעמוד האינטרנט שהמלאי אזל ושהוא יחודש. אבל היא לא עשתה את זה, אלא היא פשוט הסירה הכל לחלוטין...
האם למשל הייתה בעיה מול האישורים ממשרד התקשורת לגבי תדר ה5 ג'יגה הרץ? או שהיו בעיות/הפרעות כלשהן בתדרים האלה?
ומלכתחילה לא הבנתי למה בזק לא קידמה את הנתב הייחודי הזה - לא היו שום פירסומות, בפרט לא קמפיין עם גידי גוב. למה? הרי כבר היה למשל קמפיין של גידי גוב ל20מגה כ"סטנדרט החדש בבזק"...
עד שסוף סוף בזק הציעה נתב טוב, עם רשת קווית של ג'יגה - ואז היא מבטלת הכל?!
אז מה קרה באמת?
ומה לגבי נתבים חדשים לVDSL - האם יש משהו בקנה? בפרט, נתב עם רשת ג'יגה קווית ועם שני חיבורי USB ולא רק אחד, ואולי גם עם תמיכה בתקן אלחוט 802.11AC?
אין אותו בעמוד התמיכה לנתבי הרשת האלחוטית באתר של בזק (שם אף פעם לא הועלה חומר לגביו),
ואין אותו בעמוד נתבי הרשת האלחוטית באתר של בזק (שם הוא דווקא היה למשך כמה שבועות - אבל בזק הסירה הכל ולא השאירה זכר...).
מה הסיפור? לי זה נראה כמו משהו יותר מורכב מסתם חוסר במלאי!
בזק יכלה לרשום בעמוד האינטרנט שהמלאי אזל ושהוא יחודש. אבל היא לא עשתה את זה, אלא היא פשוט הסירה הכל לחלוטין...
האם למשל הייתה בעיה מול האישורים ממשרד התקשורת לגבי תדר ה5 ג'יגה הרץ? או שהיו בעיות/הפרעות כלשהן בתדרים האלה?
ומלכתחילה לא הבנתי למה בזק לא קידמה את הנתב הייחודי הזה - לא היו שום פירסומות, בפרט לא קמפיין עם גידי גוב. למה? הרי כבר היה למשל קמפיין של גידי גוב ל20מגה כ"סטנדרט החדש בבזק"...
עד שסוף סוף בזק הציעה נתב טוב, עם רשת קווית של ג'יגה - ואז היא מבטלת הכל?!
אז מה קרה באמת?
ומה לגבי נתבים חדשים לVDSL - האם יש משהו בקנה? בפרט, נתב עם רשת ג'יגה קווית ועם שני חיבורי USB ולא רק אחד, ואולי גם עם תמיכה בתקן אלחוט 802.11AC?