שואב אבק NEATO מול IROBOT

רובוטים שואבי אבק, שוטפי רצפות וחלונות
neato
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 26
שם מלא: אמיר עציון
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #101 

BreezeNET כתב:אדון neato היקר
נמאס לנו (לי בכל אופן) לשמוע יבואנים מתבכיינים, כל מה שאמרת:
בואן שצריך לעבור מכון תקנים כל דגם
שצריך להחזיק מחסן, אולם תצוגה,
שחייב להקים מעבדת שרות (להכל תוסיף מיסים)
שצריך לעבוד עם סוכנים שלוקחים (בצדק) את הנתח שלהם
יבואן צריך להחזיק צוות עובדים מקצועי שלא בהתנדבות
יבואן צריך לתת תמיכת ללקוחות
תתפלא אבל אפילו מימון עולה כסף והרבה
שווק ופרסום כדי שאתה תדע מה זה ניטו צריך?
עלויות גביה, הנה"ח, רוא"ח, בנקים, מיסים מע"מ
...
תקף לכל חנות שנמצאת מעבר לים, אז תפסיקו לטעון שוב את הטענות הדביליות האלו כי האנשים באתר פה לא אידיוטים והראיה לכך שמה שניתן להביא מחו"ל מביאים.
...
וכבר נכתב למעלה שכל אחד בוחר את בחירותיו וחי איתם
מי שבוחר ללכת על מחיר זול לעכשיו ולהביא מחו"ל הדלת פתוחה בפניו
אין צורך לבקש רשות.
מה שהצפתי זה את ההתנפלות על יבואן מבלי להבין את ההבדלים וההשלכות.
יש השלכות על יבוא מחו"ל ונא לא להסתיר את האינפורמציה מהקוראים.
מלבד העובדה שהמפרט שונה וזה חשוב, אין להם עם מי לדבר ואיפה לתקן את הרובוט בבוא היום.
במקום להתנפל צריך להכיר את העובדות כך שיהיו ידועות ואז כל אחד יבין את בחירותיו
ואז אפשר לשקול איפה בסוף באמת הכי זול לרכוש
אגב, אם לא היו יבואנים והעולם היה מתנהל באינטרנט איך בכלל היית יודע על קיומם של מוצרים?
איך היית יכול לבחור בין איכות המוצרים?
אם היית רוצה לראות את המוצר בעיניים בהדגמה איך יכולת? באינטרנט?

ra
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2433
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 120 פעמים

שליחה #102 

מה שונה במפרט ?
האם לאמריקאי מפרט נחות ?
ולגבי שרות מקומי
ניסיתי לרכוש פריט שלכם (פס מגנטי) ואי אפשר היה להשיג גם לא ברשת
שמוכרת אתכם
שלא לדבר שאם אתה לא באזור שלכם אז אין דרך להזמין ברשת
רק ע"י טלפונים
דווקא חברה שאוסרת לתת שרות למי שרכש באזור אחר
היא אנטי צרכנית (מה יעשה עולה חדש שכבר רכש בחו:ל ?)
ולא מעודדת לסמוך על השירות שלה
שלא לדבר על התדמית הבעייתית שיהיה לה קשה
להשתחרר ממנה

יש משהו בסידור האתר שממש לא מדבר לקונים
להשאיר פרטים ? באיזו שנה אנחנו ?
מחירים ? השוק כנראה יעשה את שלו
בהצלחה בכל מקרה

isotoper
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 618
נתן תודות: 8 פעמים

שליחה #103 

חברה לא צריך להתנפל, מי שרוצה יקנה (ויקבל אחריות לשנתיים, ראש שקט ושרות מצויין- מנסיון של חבר שלי) ומי שלא , לא.
זה שוק פתוח. אל תגזימו עם התגובה.

ולנציג ניטו - ביקורת בונה : כדי להכניס מוצר מצויין כזה לשוק שנשלט כולו ע"י iRobot (ולא בהכרח בצדק), הייתי ממליץ לך לבצע מבצעי "חדירה" יותרר נוחים מבחינת מחיר, ויותר שיווק.
יש כאלו שיודעים שזה מכשיר מצויין ואין מה להשוות בינו לבין iRobot הפשוט, אבל ידוע ש(ציטוט מקובל:) "היבואן של ניטו בארץ לא כ"כ חזק"...

אני הייתי מתחיל בעיצוב יותר מקצועי של האתר, זה נראה ממש חלטורה, ככה אתה רוצה להתמודד מול המתחרים ? חבל, ו...שיווק, שיווק , שיווק.

מקווה שאתה קורא את זה.

neato
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #104 

outtanames כתב:אני לא הישראלי שיודע הכל, אני סה"כ צרכן נבון. הגעת לפורום הלא נכון אם אתה חושב שתוכל למכור רובוט שואב ב 2880 שקל. אתה תתן לנו מחירים נורמליים נבוא לקנות אצלך, החלטת לדפוק קופה לשים מחיר פי 4, נזמין מאיביי.. שוק חופשי חביבי. חבל שהרבה "יבואנים" לא עושים חשבון כדאיות מציאותי. למזלנו קמו אנשים קצת יותר חכמים והקימו אתרי הזמנה מארה"ב לפה ועוקפים את כל היבואנים הטמאים. תענוג שיש תחרות, לא? :) אם אתה תהיה מציאותי אתה תוריד את המחיר למשהו תחרותי ואז תיבדק האופציה לקנות אצלך...

המחיר אצלך באתר שלא יגידו שאני מחרטט:
ניטו xv-15 ₪2887
...
:קיבינימט:
...
המחיר של ניטו xv-14 המקביל לניטו xv-11 עם שנת אחריות וערכה דומה הוא 1887 שקל
אתה מוכן לרכוש ניטו בארה"ב ללא שרות ותמיכה עבור פער כזה?

neato
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #105 

[quote="isotoper"]חברה לא צריך להתנפל, מי שרוצה יקנה (ויקבל אחריות לשנתיים, ראש שקט ושרות מצויין- מנסיון של חבר שלי) ומי שלא , לא.
זה שוק פתוח. אל תגזימו עם התגובה.

ולנציג ניטו - ביקורת בונה : כדי להכניס מוצר מצויין כזה לשוק שנשלט כולו ע"י iRobot (ולא בהכרח בצדק), הייתי ממליץ לך לבצע מבצעי "חדירה" יותרר נוחים מבחינת מחיר, ויותר שיווק.
יש כאלו שיודעים שזה מכשיר מצויין ואין מה להשוות בינו לבין iRobot הפשוט, אבל ידוע ש(ציטוט מקובל:) "היבואן של ניטו בארץ לא כ"כ חזק"...

אני הייתי מתחיל בעיצוב יותר מקצועי של האתר, זה נראה ממש חלטורה, ככה אתה רוצה להתמודד מול המתחרים ? חבל, ו...שיווק, שיווק , שיווק.

מקווה שאתה קורא את זה.[/quote]

צודק האתר החדש יעלה בימים הקרובים.
מבצעי החדירה הסתיימו לפני שנה וחצי בקרוב...

[interest]נערך ע"י uriler: הודעה פרסומית מעוסק בתחום[/interest]
נערך לאחרונה על ידי neato ב 10/04/2013 5:54, נערך פעם 1 בסך הכל.

isotoper
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #106 

בהצלחה.

adi518
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 268
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #107 

neato כתב:
outtanames כתב:אני לא הישראלי שיודע הכל, אני סה"כ צרכן נבון. הגעת לפורום הלא נכון אם אתה חושב שתוכל למכור רובוט שואב ב 2880 שקל. אתה תתן לנו מחירים נורמליים נבוא לקנות אצלך, החלטת לדפוק קופה לשים מחיר פי 4, נזמין מאיביי.. שוק חופשי חביבי. חבל שהרבה "יבואנים" לא עושים חשבון כדאיות מציאותי. למזלנו קמו אנשים קצת יותר חכמים והקימו אתרי הזמנה מארה"ב לפה ועוקפים את כל היבואנים הטמאים. תענוג שיש תחרות, לא? :) אם אתה תהיה מציאותי אתה תוריד את המחיר למשהו תחרותי ואז תיבדק האופציה לקנות אצלך...

המחיר אצלך באתר שלא יגידו שאני מחרטט:
ניטו xv-15 ₪2887
...
:קיבינימט:
...
המחיר של ניטו xv-14 המקביל לניטו xv-11 עם שנת אחריות וערכה דומה הוא 1887 שקל
אתה מוכן לרכוש ניטו בארה"ב ללא שרות ותמיכה עבור פער כזה?
...
עד כמה שאני יודע 14 לא מקביל ל 11. אלא 15 מקביל ל 11 ול 12. ה11 זה צבע ירוק וה12 זה צבע לבן. ה 15 זה הגרסה אירופאית. זה הכל.

אגב חבר'ה קבלו מה מוכר באיביי שמוכר את הניטו לחו"ל רושם:
Hello,

Unfortunately, we have discontinued Neato VX11 due it it's high failure rate.
If you like, you can shop for other vacuums like iRobot, there are many great models on our Ebay store.

Please, let me know if you have any questions.

Sincerely,

- fishisfast
...
וששאלתי שוב:
Unfortunately, yes. It does work well, but in our experience, either parts or the motherboard will fail more often than not. So we have decided to stop selling it completely.
Thanks!

- fishisfast
...
מעניין...

בכל אופן היום צץ לו מוכר חדש באיביי שמוכר את הניטו 11 ב 650 שקל, צריך להוסיף משלוח ומע"מ:

http://www.ebay.com/itm/New-Neato-XV-11 ... 257c9ebc46

liqnit
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 336
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שרות מצוין בניטו ישראל

שליחה #108 

להוסיף לנושא של שרות
קנינו את XV-14 במבצע - עקב בעיה בגלגל הוא לא נסע. טלפון אחד למרכז השרות ושיחה עם אמיר - יום למחרת הרובוט הוחלף בחדש.
השרות והיחס מדהימים בכל קנה מידה ובמיוחד יחסית לנושא של שרות בישראל
אני ממליץ בחום לקנות בארץ.
אין לי שום קשר ליבואן - רק רציתי להמליץ על מוצר מצוין ושרות עוד יותר

ron5054
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 510
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #109 

לאמיר (ניטו):
ההבדל בין ייבוא אישי עד הבית אלייך הוא 500 ש"ח בקירוב. זה לא מעט כסף.
אז אני בתור צרכן לוקח את האופציה שאם תיהיה תקלה וזה "אם" גדול אז בעלות של 300 שח משלוח אני אקבל מכשיר חדש.

כדי שאני ירכוש ממך ולא ייבא בעצמי אתה צריך לתת ערך מוסף לתוספת במחיר.

אם במקום ל"המציא" באתר מודל שנקרא xv14+ שזה אותו רובוט עם עוד פילטר ושנתיים אחריות במחיר של 2400 ש"ח היית נותן שנתיים אחריות על xv14 הבסיסי שעולה 1890 הייתי מזמין אחד עוד היום. אבל זה רק אני.

mudonroad
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
קיבל תודות: 0

הפער במחיר בניטו מוגזם

שליחה #110 

עבור ה xv-14 או (xv-11)
זה לא פער של 500 זה פער של פי 2.
650 למכשיר בEBAY בתוספת 310 מעמ ומשלוח ימי יוצא 960
לעומת 1887 בארץ
גם עבור ה xv-21 הפער הוא פי 2
1069 בEBAY בתוספת 400 משלוח ימי ומע"מ יוצא בערך 1500
בארץ זה 3187
נערך לאחרונה על ידי mudonroad ב 09/04/2013 18:01, נערך פעם 1 בסך הכל.

norisk
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 49
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

ניטו לוקח

שליחה #111 

תחזוקה קלה
זמני פעולה קצרים יותר מה IROBOT
שוחק פחות סוללה

ממליץ בחום על הניטו

adi518
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #112 

ומה עם על הסיפורים האלה על לוח-אם שהולך וכאלה? נשמע כאילו אנחנו עדיין בחבלי לידה עם השואבים האלה.. גם שמתי לב שזה התחיל רק ב 2010.

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #113 

outtanames כתב:ומה עם על הסיפורים האלה על לוח-אם שהולך וכאלה? נשמע כאילו אנחנו עדיין בחבלי לידה עם השואבים האלה.. גם שמתי לב שזה התחיל רק ב 2010.
...
הניטו הראשון יצא לשוק בשנת 2010...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

adi518
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #114 

כן.. אז זה מאשש את חבלי הלידה שלו.

yaronkle
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5344
שם מלא: ירון קליין
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 332 פעמים

שליחה #115 

outtanames,
בתור אחד שנכווה מרכישה ב- ebay (אוזניות אלחוטיות 5.1), כיום אני חושש מלהזמין מוצרים יקרים.
לא רק שהמוכר התנער מהשירות, גם הייצרן התנער האחריות מכיוון שלא רכשתי ממשוק מורשה.

אני לא רוצה לחשוב על עוגמת הנפש (זמן וכסף) אילו הייתי מזמין מחו"ל ומקבל שואב תקול כפי שקרה לי פה.
השירות שקיבלתי מהיבואן שווה כל שקל (f)

adi518
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #116 

באיביי תמיד יש סיכון, אבל לעיתים רבות ההפרש מצדיק את הסיכון הזה. באיביי, צריך לדעת ממי לקנות ולתחקר את המוכר כמה שיותר לפני קנייה, זה נותן לך מושג די טוב מי הבנאדם ומה תודעת השירות שלו. עד היום הזמנתי מאות מוצרים באיביי חלקם הרבה יותר יקרים מהשואב הזה ולא הייתה בעיה. כמו שאמרתי, לפני רכישות גדולות אני משקיע הרבה זמן בלבדוק את המוכר וגם בודק אופציה לדבר איתו טלפונית. עד היום זה עבד יופי ולכן אין לי חששות. החשבון היחיד שאני עושה זה חשבון הכדאיות. (Y)

isotoper
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #117 

yaronkle כתב:outtanames,
בתור אחד שנכווה מרכישה ב- ebay (אוזניות אלחוטיות 5.1), כיום אני חושש מלהזמין מוצרים יקרים.
לא רק שהמוכר התנער מהשירות, גם הייצרן התנער האחריות מכיוון שלא רכשתי ממשוק מורשה.

אני לא רוצה לחשוב על עוגמת הנפש (זמן וכסף) אילו הייתי מזמין מחו"ל ומקבל שואב תקול כפי שקרה לי פה.
השירות שקיבלתי מהיבואן שווה כל שקל (f)
...
1+
גם אני קניתי מהיבואן, עלה לי יותר אבל יש לי שקט נפשי לשנתיים. אין לי כוח לרוץ אח"כ אחרי כל העולם (תרתי משמע), בשביל לתקן שואב.
אגב מכשיר מדהים עם תוצאות מרשימות.
רק הקטע של הפילטרים , צריך למצוא תחליף מחו"ל, אם מישהו מצא מקוריים שיעדכן.

miko79
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1121
שם מלא: עומר
נתן תודות: 128 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #118 

500 לשנה אחריות, מה דעתכם?

Trip
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 952
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 91 פעמים

Re: שרות מצוין בניטו ישראל

שליחה #119 

liqnit כתב: השרות והיחס מדהימים בכל קנה מידה ובמיוחד יחסית לנושא של שרות בישראל
אני ממליץ בחום לקנות בארץ.
...
כשאני הזדקקתי לשירות של ניטו ישראל (קישור) נאלצתי לעשות עשרות שיחות טלפון עד שקיבלתי שירות כמו שצריך, אחרי עצבים, הסברים, ויכוחים ותלונות. זה היה רחוק מלהיות "מדהים בכל קנה מידה".
יכול להיות שמאז (לפני שנה) דברים השתנו, אבל אני קיבלתי דווקא חיזוק ללמה לקנות מחו"ל בפעם הבאה ולוותר על ה"שירות" המקומי.

אני מצטט כאן את הפסקה הרלוונטית מהפוסט ההוא:
אחרי חודש וחצי, הופיעה על המסך תקלת "Critical Battery Error" והרובוט הפסיק לשאוב. מכאן ואילך היחס שלי למוצר (ובעיקר ליבואן) הלך והתדרדר. ההרגשה הכללית היא שמדובר בחברה שלא מתורגלת בפניות של לקוחות ולא יודעת איך להתנהל מבחינת יעילות, שירותיות ובעיקר איך לשמור על אמון הלקוחות. כשמדובר במוצר יוקרה (ורובוט ב-2600 ש"ח הוא בהחלט מוצר יוקרה) הייתי מצפה לקבל יחס מהיר ומקצועי וזה לא המצב.

זה התחיל ב 3-4 שיחות טלפון עם שירות הלקוחות (שיחות עם נטע-לי, יובל ואמיר שכנראה הוא האיש הטכני הוא משהו בסגנון) שבכל אחת הבטיחו להעביר את התקלה הלאה ולחזור אלי עם פתרון. אחרי שבוע בו הרובוט לא זז ממקומו ואחרי שיחה עצבנית משהו, אמיר הבטיח לשלוח שליח לאסוף את הרובוט. יש לציין ששירות הלקוחות יושב ליד ראשון לציון, ואני גר בחיפה הרחוקה, מה שכנראה מסבך את הבעיה.

חיכיתי עוד מספר ימים עד שהשליח יגיע ולבסוף הגיע שליח עם קטנוע ואסף את הרובוט, כשהוא בקושי מצליח להכניס אותו לארגז של הקטנוע.

שבוע נוסף עבר והתקשרתי לשירות הלקוחות. שוב השארתי פרטים, שוב לנציגה אין מושג מי אני ומה קרה ושאני אסביר לה את המקרה.אחרי שהדגשתי שלא חזרו אלי בפעמים הקודמות היא הבטיחה לחזור עם תשובה.
אתם מנחשים מה ההמשך - אף אחד לא חזר. בסוף של אותו יום התקשרתי שוב ושמעתי שוב תירוצים וסיבות למכביר. אחרי בדיקה קצרה (נציג א' מעביר לנציג' ב שצעוק לנציג ג' "מה עם הרובוט של XXX?") הסתבר שהם עדיין לא קבלו אותו".
שבוע שלם עבר, להם אין מושג איפה הרובוט ואף אחד לא חשב לחזור אלי ולשאול אותי אם בכלל אספו אותו ממני.

אמיר הבטיח לשלוח למחרת רובוט חלופי או את הרובוט שלי (אם איכשהו בדרך קסם הוא יגיע לידיהם).
כרגע אני ממתין לרובוט החלופי.

....

היבואן אכן ניסה להתחמק בכל דרך אפשרית מאיסוף/שליחת הרובוט מאזור הצפון. הוא הציע שאגיע למרכז בהזדמנות ואביא אותו, או שבדרך לסופ"ש באילת (אותו תכננתי) אעבור בביתו של אחד העובדים ואפקיד את הרובוט ועוד כהנה וכהנה הצעות. אחד הנציגים גם דאג להסביר שוב ושוב כמה הבעיה פשוטה ולוקחת כמה דקות לתקן.

אם אני קונה מוצר קטן ב 2600 ש"ח נשמע לי הגיוני למדי שהוא יאסף מביתי וישלח לביתי, בלי קיצורי דרך מיותרים באמצע.
...

THEACE123
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 73
נתן תודות: 5 פעמים

שאלה לבעלי הניטו

שליחה #120 

האם הניטו צריך להיות כל הזמן מחובר למטען שמחובר לחשמל?
או כשיש את הנורה הירוקה צריך לנתק מהחשמל ולחבר שוב רק אחרי שמפעילים אותו והוא מסיימם את הניקיון?

האם יש צורך בלרוקן לגמרי את הבטריה כל תקופה מסויימת על מנת לשמר את חיי הבטריה?

נ.ב

האם יכול להיות שאחרי הטעינה הראשונה (3 שעות) הניטו עבד כחצי שעה בלבד ובאמצע הניקיון חזר להטעין את עצמו?
הדירה היא רק 80 מטר כולה? האם זה קשור לזה שזו הפעלה ראשונה לאחר הטענה של 3 שעות בלבד?

תודה.

שלח תגובה

חזור אל “רובוטים ביתיים”