[סיקור] מחשב אנדרואיד מסוג Rikomagic MK802II
- FLASH1492
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
שלום
רכשתי ANDROID BOX דגם UG802 ומשום מה שאני מחבר אותו לטלויזיה אני לא מצליח לעלות את מערכת ההפעלה.
הוא כאילו עובד אבל לא רואים כלום על המסך. כמו בסירטון
מישהו יודע מה הבעייה ויכול לעזור לי לפתור אותה.
תודה.
רכשתי ANDROID BOX דגם UG802 ומשום מה שאני מחבר אותו לטלויזיה אני לא מצליח לעלות את מערכת ההפעלה.
הוא כאילו עובד אבל לא רואים כלום על המסך. כמו בסירטון
מישהו יודע מה הבעייה ויכול לעזור לי לפתור אותה.
תודה.
-
benny123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
ברצוני לעדכן
ששוחרר לפני יומים גרסה חדשה ל-XBMC הכוללת את נגן MXPLAYER כנגן החיצוני
הצלחתי לנגן באופן לא רע בכלל תכני XVID ברשת הביתית ללא קרטועים, טרם נוסה MKV
כמו כן בדקתי את ערוצי הטלוויזיה מהחבילה שלי, תכני RTMP עובדים וגם MMS ו-HTML עד פה נפלא!
מה הבעיה? באפר קצר מדי ולא ברור לי למה... כי ברור שזה לא הערוצים כי במחשב ובאייפון הם עובדים פיקס מכאן שאני חושד או ברמת תוכנה או במוצר בגלל שאין עליו כרטיס זכרון ואין לו לאן להעתיק את המידע הזמני.. לא ממש התעסקתי בזה אלא רציתי לראות אם דברים זזים לטובה ונראה שכן.. אז לשיפוטכם:
http://code.google.com/p/xbmc-android/d ... k&can=2&q=
ששוחרר לפני יומים גרסה חדשה ל-XBMC הכוללת את נגן MXPLAYER כנגן החיצוני
הצלחתי לנגן באופן לא רע בכלל תכני XVID ברשת הביתית ללא קרטועים, טרם נוסה MKV
כמו כן בדקתי את ערוצי הטלוויזיה מהחבילה שלי, תכני RTMP עובדים וגם MMS ו-HTML עד פה נפלא!
מה הבעיה? באפר קצר מדי ולא ברור לי למה... כי ברור שזה לא הערוצים כי במחשב ובאייפון הם עובדים פיקס מכאן שאני חושד או ברמת תוכנה או במוצר בגלל שאין עליו כרטיס זכרון ואין לו לאן להעתיק את המידע הזמני.. לא ממש התעסקתי בזה אלא רציתי לראות אם דברים זזים לטובה ונראה שכן.. אז לשיפוטכם:
http://code.google.com/p/xbmc-android/d ... k&can=2&q=
- alon24
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1838
benny123
אני לא מצליח לנגן את הערוצים שלך עם XBMC הזה על GS3 בכלל, אף ערוץ (ניסיתי עידן +) לא עובד לי
איזה גירסת NAVIX אתה משתמש?
אני לא מצליח לנגן את הערוצים שלך עם XBMC הזה על GS3 בכלל, אף ערוץ (ניסיתי עידן +) לא עובד לי
איזה גירסת NAVIX אתה משתמש?
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
בני סחתיין על העבודה, הפירוט וההשקעה!
חזק ואמץ!
אני שוקל לרכוש את המוצר אבל רציתי לוודא האם המוצר תומך בסרטונים באינטרנט, אני לא מתכוון לצפייה של FHD וסרטים כבדים שנמצאים ברשת הביתית או צפייה ישירה של סדרות.
אלא לראות תוכניות מאתרי אינטרנט של ערוצי טלויזיה (חדשות וכו).
כמו כן, האם לאחר שאני מגדיר עליו את חשבון האנדרואיד שלי אני רואה את כל האפליקציות שקניתי לטאבלט?
או שאני צריך לקנות את הכל שוב?
כמו כן, האם ניתן לגשת לקבצים ברשת הביתית שהם לא קבצי מדיה "כבדים", או לא קבצי מדיה בכלל?
תודה!!
חזק ואמץ!
אני שוקל לרכוש את המוצר אבל רציתי לוודא האם המוצר תומך בסרטונים באינטרנט, אני לא מתכוון לצפייה של FHD וסרטים כבדים שנמצאים ברשת הביתית או צפייה ישירה של סדרות.
אלא לראות תוכניות מאתרי אינטרנט של ערוצי טלויזיה (חדשות וכו).
כמו כן, האם לאחר שאני מגדיר עליו את חשבון האנדרואיד שלי אני רואה את כל האפליקציות שקניתי לטאבלט?
או שאני צריך לקנות את הכל שוב?
כמו כן, האם ניתן לגשת לקבצים ברשת הביתית שהם לא קבצי מדיה "כבדים", או לא קבצי מדיה בכלל?
תודה!!
של כל דבר עם 4 גלגלים!
- alon24
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1838
תיקון
חלק מהערוצים עובדים לי וחלק לא, מה קרה לערוץ 10 לא יודע
חלק מהערוצים עובדים לי וחלק לא, מה קרה לערוץ 10 לא יודע
-
benny123
-
- חבר מכור קשה

alon24 אין שום בעיה עם ערוץ 10 פשוט יש לך מגבלות במוצר מול ה-XBMC גם לי יש כפי שכתבתי פה עד לעדכון האחרון של ה-XBMC לא הצלחתי כלל להפעיל RTMP היה נכנס ויוצא שלא לדבר על הצורה בה סרטים רצו ברשת הביתית ועכשיו יש שיפור ניכר.
עדיין המלאכה ארוכה כי בלתי אפשרי למשל לצפות בערוצי HTTP הבאפר שה-XBMC מקנה לי כל כך קטן שאפילו דקה לא רצה חלק...
אני אנסה בהמשך לדחוף למחשבון הזה כרטיס 8 ג"ב ולעביר אליו את ה-XBMC ולראות אם חל שינוי בניסיון להבין מה הבעיה...
tvholic עם התוכנות הנכונות הכל אפשרי...
דרך סייר של האנרואיד או סייר מתקדם שתוריד בחינם מהחנות יש לך אפשרות להכנס לרשת הביתית, לצפות/להעתיק קבצים כאוות נפשך.
צפייה בתכנים, האפליקצייה של מאקו עובדת פיקס, כנל אפליקצייה של טלוויזיה מבית FILMON, האפליקצייה של וואלה עובדת אך הסרטים לא עובדים תקין מבחינת אודיו לדעתי בעיות פענוח שמע שאיתו האתר עובד..
יוטיוב וכאלה עובדים פיקס כולל 720P אלחוטי.. לא נתקלתי בקושי כלשהו...
בדבר משתמש בחנות לא רוצה לומר סתם, המשתמש שלי מוגדר שמה וכל מה שאני שולח מהיוזר בווינדוס להורדה אכן מורד איך שאני מפעיל את המחשבון הזה
מה שכן אם יש לך אפשרות להמתין עם הרכישה הייתי מציע לך להמתין כי סטיקים מבוססי 4 ליבות עומדים להכנס לשוק חזק והתחרות תיהיה לטובת הצרכן ואז גם מחיר ה-MK802II מבוסס ליבה אחד ירד למטה במידה ואתה נעול עליו למרות שלא הייתי הכי ממליץ..
עדיין המלאכה ארוכה כי בלתי אפשרי למשל לצפות בערוצי HTTP הבאפר שה-XBMC מקנה לי כל כך קטן שאפילו דקה לא רצה חלק...
אני אנסה בהמשך לדחוף למחשבון הזה כרטיס 8 ג"ב ולעביר אליו את ה-XBMC ולראות אם חל שינוי בניסיון להבין מה הבעיה...
tvholic עם התוכנות הנכונות הכל אפשרי...
דרך סייר של האנרואיד או סייר מתקדם שתוריד בחינם מהחנות יש לך אפשרות להכנס לרשת הביתית, לצפות/להעתיק קבצים כאוות נפשך.
צפייה בתכנים, האפליקצייה של מאקו עובדת פיקס, כנל אפליקצייה של טלוויזיה מבית FILMON, האפליקצייה של וואלה עובדת אך הסרטים לא עובדים תקין מבחינת אודיו לדעתי בעיות פענוח שמע שאיתו האתר עובד..
יוטיוב וכאלה עובדים פיקס כולל 720P אלחוטי.. לא נתקלתי בקושי כלשהו...
בדבר משתמש בחנות לא רוצה לומר סתם, המשתמש שלי מוגדר שמה וכל מה שאני שולח מהיוזר בווינדוס להורדה אכן מורד איך שאני מפעיל את המחשבון הזה
מה שכן אם יש לך אפשרות להמתין עם הרכישה הייתי מציע לך להמתין כי סטיקים מבוססי 4 ליבות עומדים להכנס לשוק חזק והתחרות תיהיה לטובת הצרכן ואז גם מחיר ה-MK802II מבוסס ליבה אחד ירד למטה במידה ואתה נעול עליו למרות שלא הייתי הכי ממליץ..
- nir_oz
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 35
היי חבר'ס,
איזה מפצל USB יעבוד פה? כל אחד או שצריך משהו מיוחד?
אני שוקל לחבר לו USB TO LAN ודאנגל לשלט והארד דיסק.. קיצר, אין לו מספיק פורטים.
MK802 iii RikoMagic
ניר
איזה מפצל USB יעבוד פה? כל אחד או שצריך משהו מיוחד?
אני שוקל לחבר לו USB TO LAN ודאנגל לשלט והארד דיסק.. קיצר, אין לו מספיק פורטים.
MK802 iii RikoMagic
ניר
-
benny123
-
- חבר מכור קשה

לפי המידע בפורומים ברשת, מפצל שיעבוד הינו מפצל בעל הזנת כוח עצמאי ללא תלות ב-MK.
- nir_oz
-
- חבר שרק התחיל

-
benny123
-
- חבר מכור קשה

אכן אבל שים לב אני אישית לא יכול להבטיח שזה יעבוד לך (בכל זאת מע"ה אנדרואיד)
אני חיברתי ישירות כונן 2 טרה עם מקור מתח משלו והעסק עבד, לא ניסיתי עם מפצל.. USB אחד תפוס ע"י דונגל אלחוטי של לוג'יטק שמשתלט לי על עכבר ומקלדת מדגמים שונים של לוג'יטק - לדעתי גם מצלמה אלחוטית תעבוד עם המתאם הזה כי הוא אוניברסלי של לוג'יטק.
ה-USB הנוסף אין בו שימוש ואם יש זה לחיבור כונן קשיח/DOK ככה ש-2 מספיקים לי מעל ומעבר...
אני חיברתי ישירות כונן 2 טרה עם מקור מתח משלו והעסק עבד, לא ניסיתי עם מפצל.. USB אחד תפוס ע"י דונגל אלחוטי של לוג'יטק שמשתלט לי על עכבר ומקלדת מדגמים שונים של לוג'יטק - לדעתי גם מצלמה אלחוטית תעבוד עם המתאם הזה כי הוא אוניברסלי של לוג'יטק.
ה-USB הנוסף אין בו שימוש ואם יש זה לחיבור כונן קשיח/DOK ככה ש-2 מספיקים לי מעל ומעבר...
- nir_oz
-
- חבר שרק התחיל

תודה!
עוד שאלונת, פשוט עוד לא קיבלתי את המכשיר.
האם ניתן לחבר אותו לכניסת HDMI ברסיבר?
עוד שאלונת, פשוט עוד לא קיבלתי את המכשיר.
האם ניתן לחבר אותו לכניסת HDMI ברסיבר?
- dvdscr
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 108
קניתי את המכשיר - קיבלתי אותו היום, דגם 802IIIS
חיברתי אותו לטלוויזיה עם HDMI ולחשמל עם מתאם 2 אמפר, 5 וולט.
יש אור כחול בתוך הסטיק אבל הוא לא משדר כלום החוצה.
הטלוויזיה מראה no signal (כן, ה-HDMI שלי עובד), חיבור למחשב לא נותן כלום.
המתנתי בערך 10 דקות שיסיים boot ויעלה אבל כנראה שמשהו לא עובד בפנים.
רעיונות יש?
חיברתי אותו לטלוויזיה עם HDMI ולחשמל עם מתאם 2 אמפר, 5 וולט.
יש אור כחול בתוך הסטיק אבל הוא לא משדר כלום החוצה.
הטלוויזיה מראה no signal (כן, ה-HDMI שלי עובד), חיבור למחשב לא נותן כלום.
המתנתי בערך 10 דקות שיסיים boot ויעלה אבל כנראה שמשהו לא עובד בפנים.
רעיונות יש?
- dan75
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 135
גם אני הזמנתי את ה mk802iis אני מקווה לא להתאכזב
- dhead666
-
- גורו HTPC

- תגובות: 2975
אמנם השרשור הזה על Rikomagic MK802II אך אני מאמין שיש פה גם משתמשים עם Rikomagic MK802III שמבוסס על Rockchip RK3066.
לא ממש עקבתי אחרי השרשור הזה אך להבנתי התבססתם על גרסאות XBMC שמפעילות נגן חיצוני.
אני ממליץ לכם להציץ בשרשור שלי אם לא ראיתם כבר ולהתעדכן בתמיכה של XBMC דרך libstagefright בפענוח וידאו בחומרה בפלטפורמת Rockchip RK3066.
אני ממליץ לכם לנסות בעצמכם גרסה זאת ולהעביר פה חוו"ד.
רק להבהרה כרגע מדובר על תמיכה בRockchip RK3066 ולא בAllwinner A10 (שלא ברור אם יתמך בכלל).
לא ממש עקבתי אחרי השרשור הזה אך להבנתי התבססתם על גרסאות XBMC שמפעילות נגן חיצוני.
אני ממליץ לכם להציץ בשרשור שלי אם לא ראיתם כבר ולהתעדכן בתמיכה של XBMC דרך libstagefright בפענוח וידאו בחומרה בפלטפורמת Rockchip RK3066.
רק להבהרה כרגע מדובר על תמיכה בRockchip RK3066 ולא בAllwinner A10 (שלא ברור אם יתמך בכלל).
- nir_oz
-
- חבר שרק התחיל

תודה על העדכון.dhead2009 כתב:אמנם השרשור הזה על Rikomagic MK802II אך אני מאמין שיש פה גם משתמשים עם Rikomagic MK802III שמבוסס על Rockchip RK3066.
רק להבהרה כרגע מדובר על תמיכה בRockchip RK3066 ולא בAllwinner A10 (שלא ברור אם יתמך בכלל)....
אני עדיין מחכה שהמכשיר שלי יגיע. דיכאון ההזמנות האלה מסין.
אגב, הבנתי שיצאה גרסא רשמית לאנדרואיד. על זה את מדבר?
לפי מה ששמעתי היא דיי עובדת ויציבה ככה. האם זה נכון?
ברגע שאני אקבל את המכשיר אני אתקין את הXBMC ואתן חוות דעת אישית.
פשוט להוריד מהמרקט ולהתקין או שיש גרסאות נייטלי שפועלות טוב יותר?
מדובר באמת בRikomagic 802iii
- eladme
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 423
עכשיו הזמנתי מדיל אקסטרים יצא איזה חצי דולר יותר אבל משלוח אוסטרלי יהיה יותר מהיר:)
- amirchen
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 850
- שם מלא: אמיר חן
אני קניתי מכשיר אחר (עם שלט מלא וחיבור רשת קווי) ופעלתי לפי מה שכתבו כאן בשביל לראות וידאו מלא דרך הרשת.
הכל עובד יפה וחלק רק לא הצלחתי לראות במסך מלא כי יש לי את ה-Status Bar למטה , וכיוון שהמכשיר לא ROOT אז אני לא יכול להתקין עליו את HIDE BAR.
יש משהו אחר שעושה את אותה עבודה על מכשירים שהם לא ROOT?
הכל עובד יפה וחלק רק לא הצלחתי לראות במסך מלא כי יש לי את ה-Status Bar למטה , וכיוון שהמכשיר לא ROOT אז אני לא יכול להתקין עליו את HIDE BAR.
יש משהו אחר שעושה את אותה עבודה על מכשירים שהם לא ROOT?
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
לא חושב שיש אפשרות כזאת, אמיר. אם איזה נגן וידאו אתה משתמש על המכשיר?
- amirchen
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 850
- שם מלא: אמיר חן
mx playertoxin כתב:לא חושב שיש אפשרות כזאת, אמיר. אם איזה נגן וידאו אתה משתמש על המכשיר?...
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
הייתי בטוח שהנגן עושה את זה באופן אוטומטי. אולי זה יעזור?: https://play.google.com/store/apps/deta ... 2.surelock