DEXTER - עונה 7
- יוסיפוביץ
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 36
מה שתגיד
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
Sexter
אני רוצה שאתה תכתוב את העונה הבאה !
Puma1
אני רוצה שאתה תכתוב את העונה הבאה !
Puma1
רעיון חזק שלא חשבתי עליו ועושה המון שכל.נראה לי שדב שמה לעצמה את הכדורים האלה ולא האנה, אולי היא הבינה שזה הדרך היחידה לגרום לדקסטר לתמוך בה ולהסגיר את האנה...
שי
- יוסיפוביץ
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 36
נראה לך שהיא תיקח סיכון למות רק בשביל להפיל את האנה הדפוקה הזו??
ראית איך הBMW שלה נראתה אחרי התאונה?
ראית איך הBMW שלה נראתה אחרי התאונה?
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

כן, דב שרוטה.
שי
- puma1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1574
בחורה מאוהבת זה יותר גרוע מבחורה שרוטה ( דב זה שילוב של שניהם ) בכלל מאיפה האנה יודעת שדב תיקח איתה בקבוק מים ( ועוד את הבקבוק הספציפי הזה ) ותשתה בדיוק שהיא נוהגת ?
וגם היה לדב בקבוק ביד בזמן שהאנה באה אליה הביתה
וגם היה לדב בקבוק ביד בזמן שהאנה באה אליה הביתה
- sheva23
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
אפשר להגיד את זה גם על האנהבחורה מאוהבת זה יותר גרוע מבחורה שרוטה ( דב זה שילוב של שניהם )...
מאיפה ידעה שהיא תהיה עם אותו בקבוק? צירוף מקרים שקשור לתסריטאים... זה לא שהסדרה הזו נקייה מקטעים הזויים.
אבל לצורך העניין גם אני חושב שדב מסוגלת לביים תאונה, זה שהרכב רוסק קליל זה הגזמה של התסריט. עדיין לא ניתן לפסול את התאורייה הזו.
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
- Sexter
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1197
ככל הנראה מהסיבה הזו הכותבים בחרו שלא להראות לנו את התאונה עצמה.. בצורה זו נוכל לפתח כל מיני ספקולציות כמו דב מדרדרת את המכונית לאיזו תעלה... מוזר שאף שוטר לא בה לחקור את נסיבות התאונה... גם הפציעות שלה קלות מאד והיא הפכה לאובססיבית עם דקסטר...יוסיפוביץ כתב:נראה לך שהיא תיקח סיכון למות רק בשביל להפיל את האנה הדפוקה הזו??
ראית איך הBMW שלה נראתה אחרי התאונה?...
- uris
-
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
גדול !! חחחח , אני בעדך !עדיף ש 8 תתמקד בבריחה של דקסטר ובמרדף ושתסתייף בסצנת מיטה לוהטת של דקסטר + דברה + אנה (גם אם היא מתה) + הביבי סיטר אחותו של בטטה ויודעים מה, אפילו אסטור הבת של ריטה, שכאשר ראיתי אותה בפרק 9 כמעט והלכתי להסגיר את עצמי על פדופיליה... י (טוב האמת שקצת הגזמתי, אפשר להוציא את דקסטר מהסצנה הזו.. )...
היה פרק טוב מאוד והפרומו לפרק הבא מעניין ביותר ,
(פיצוי על ההדרדרות הומלנד )
- puma1
-
- חבר ותיק

נראה לי שהם קצת נסחפו עם הסוף של הפרק, לזה לא ציפיתי, למרות שרגע לפני זה היה ברור שזה מה שהיא תעשה... נראה לאן יקחו את זה בעונה הבאה, אם עד עכשיו דב הייתה דפוקה, נראה לי בעונה הבאה היא בכלל תצטרך אישפוז, איך התסריטאים מתעללים בה
טוב התאוריה שלי הלכה, אבל ידעתי שהאנה לא תישאר בכלא ( למרות שלא דקסטר שחרר אותה ), מעניין אם היא תופיע גם בעונה הבאה או שפשוט תיעלם, נראה לי שהיא לא תחזור
טוב התאוריה שלי הלכה, אבל ידעתי שהאנה לא תישאר בכלא ( למרות שלא דקסטר שחרר אותה ), מעניין אם היא תופיע גם בעונה הבאה או שפשוט תיעלם, נראה לי שהיא לא תחזור
- liorreem
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
גם אני בעד תיאוריית ההפללה של האנה ע"י דברה.
כבר בסוף הפרק כשראיתי את הטריילר אם הנשיקה של דקס והאנה - נראה שהם משלימים וזה כנראה בעקבות הגילוי הנ"ל.
התעלומה הגדולה - -האם דקס יכנס לכלא או בתעלול כלשהו (האנה מרעילה את העדה הראשית לא-גווארטה?) דקס ימלט.
בכל אופן - היום נדע הכל!
כבר בסוף הפרק כשראיתי את הטריילר אם הנשיקה של דקס והאנה - נראה שהם משלימים וזה כנראה בעקבות הגילוי הנ"ל.
התעלומה הגדולה - -האם דקס יכנס לכלא או בתעלול כלשהו (האנה מרעילה את העדה הראשית לא-גווארטה?) דקס ימלט.
בכל אופן - היום נדע הכל!
- puma1
-
- חבר ותיק

חחח הפרק כבר שודר אתמול, בוקר טוב
- Sexter
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1197
אף אחד לא שם לב שאנה השירה עציץ בפתח הדלת של דקסטר? יש לי הרגשה שהריסון הולך למות מהרעלה או להיות קרוב לזה בתחילת העונה הבאה... בכל מקרה, ברור כי דקסטר יסגור חשבון עם אנה... לדעתי הסוף הכי טוב לסדרה הזו הוא שדקסטר חוזר לחיים נורמיליים ללא צורך להרגוב שוב מבלי להתפס... אבל קשה לי להאמין שזה מה שיהיה כי המריקאים תמיד מעדיפים להעביר מסרים מוראליים שרוצחים חייבים להענש.... בכל מקרה, צימולים לעונה 8 מתחילים בפבואר מוקדם מהרגיל והעונה ככל הנראה תתארך ל 16 פרקים בכדי לעגל את סה"כ הפרקים ל 100... אגב בעקבות הרייטיג הגבוה שך עונה 7, רשת שאוטיים רוצה עונה נוספת 9... אבל המפיקים לא בעד...
- liorreem
-
- חבר ותיק

שודר היום בארבע בבוקר.puma1 כתב:חחח הפרק כבר שודר אתמול, בוקר טוב...
קמת לראות?
- puma1
-
- חבר ותיק

חחח לא אני רואה ב-8 בבוקר, אבל הגבת אחרי שכבר ראיתי את הפרק ושללתי את התאוריה שלי בהודעה לפניךliorreem כתב:שודר היום בארבע בבוקר.puma1 כתב:חחח הפרק כבר שודר אתמול, בוקר טוב...
קמת לראות?...
- puma1
-
- חבר ותיק

לא נראה לי, היא עדין אוהבת אותו, לפי דעתי העציץ סתם הייתה מתנת "פרידה" ולא נראה לי שיחזירו אותה לעונה הבאה ( למרות שאני מקווה שכן ) אבל אחרי איך שזה נגמר יכול להיות שאם היא תחזור זה יהיה מאולץSexter כתב:אף אחד לא שם לב שאנה השירה עציץ בפתח הדלת של דקסטר? יש לי הרגשה שהריסון הולך למות מהרעלה או להיות קרוב לזה בתחילת העונה הבאה... בכל מקרה, ברור כי דקסטר יסגור חשבון עם אנה... לדעתי הסוף הכי טוב לסדרה הזו הוא שדקסטר חוזר לחיים נורמיליים ללא צורך להרגוב שוב מבלי להתפס... אבל קשה לי להאמין שזה מה שיהיה כי המריקאים תמיד מעדיפים להעביר מסרים מוראליים שרוצחים חייבים להענש.... בכל מקרה, צימולים לעונה 8 מתחילים בפבואר מוקדם מהרגיל והעונה ככל הנראה תתארך ל 16 פרקים בכדי לעגל את סה"כ הפרקים ל 100... אגב בעקבות הרייטיג הגבוה שך עונה 7, רשת שאוטיים רוצה עונה נוספת 9... אבל המפיקים לא בעד......
- sheva23
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
ואלה חתיכת טוויסט היה במכולה
לדעתי או יותר נכון אני מקווה, שהאנה תהיה חלק מסויים מהעונה הבאה
SEXTER התאוריות שלך מפחידות
העציץ בהחלט נראה לא מעודד במיוחד, אבל זו יכולה להיות גם מתנת פרידה מבלי הצורך לפגוע במישהו
יפה שהתסריטאים משאירים את הדברים הללו פתוחים, הדמות של האנה עדיין לא ברורה והעובדה שהיה לה אומץ לפגוע בדב רק מראה במי מדובר.
לדעתי או יותר נכון אני מקווה, שהאנה תהיה חלק מסויים מהעונה הבאה
SEXTER התאוריות שלך מפחידות
יפה שהתסריטאים משאירים את הדברים הללו פתוחים, הדמות של האנה עדיין לא ברורה והעובדה שהיה לה אומץ לפגוע בדב רק מראה במי מדובר.
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
אז מה יהיה בסוף הסדרה? עם מי דקסטר יברח לארגנטינה - האנה או דברה?
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

שמתם לב שהעונה הזאת דמויות שקיבלו פעם נפח הרבה יותר גדול בקושי הופיעו ?
הסיפור הדבילי עם קויין שהתאהב בחשפנית, בטיסטה שפתח מסעדה, ומסוקה שבקושי הופיע העונה, יותר מדי פוקוס בדקסטר ובדב העונה.
הסדרה תסתיים לדעתי שהוא יגיע לארגנטינה לבד, ושם ימשיך במסורת.
הסיפור הדבילי עם קויין שהתאהב בחשפנית, בטיסטה שפתח מסעדה, ומסוקה שבקושי הופיע העונה, יותר מדי פוקוס בדקסטר ובדב העונה.
הסדרה תסתיים לדעתי שהוא יגיע לארגנטינה לבד, ושם ימשיך במסורת.
שי
- liorreem
-
- חבר ותיק

הקטע הכי מביך של הפרק האחרון: דברה יורה בלה-גווארטה ואז רצה לבכות לה על הכתף 
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

טוב נו, היא שרוטה
מסכנה, גם הקטע שהיא ברכב איתו ושומעת רעש מתא המטען והוא אומר לה שזה ההוא, והיא יוצאת מהרכב עם הראש למטה, היה גדול.
מסכנה, גם הקטע שהיא ברכב איתו ושומעת רעש מתא המטען והוא אומר לה שזה ההוא, והיא יוצאת מהרכב עם הראש למטה, היה גדול.
שי