DEXTER - עונה 7

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
יוסיפוביץ
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 36

שליחה

מה שתגיד

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891

שליחה

Sexter

אני רוצה שאתה תכתוב את העונה הבאה !

Puma1
נראה לי שדב שמה לעצמה את הכדורים האלה ולא האנה, אולי היא הבינה שזה הדרך היחידה לגרום לדקסטר לתמוך בה ולהסגיר את האנה
...
רעיון חזק שלא חשבתי עליו ועושה המון שכל.
שי

יוסיפוביץ
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 36

שליחה

נראה לך שהיא תיקח סיכון למות רק בשביל להפיל את האנה הדפוקה הזו??
ראית איך הBMW שלה נראתה אחרי התאונה?

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

כן, דב שרוטה.
שי

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1574

שליחה

בחורה מאוהבת זה יותר גרוע מבחורה שרוטה ( דב זה שילוב של שניהם ) בכלל מאיפה האנה יודעת שדב תיקח איתה בקבוק מים ( ועוד את הבקבוק הספציפי הזה ) ותשתה בדיוק שהיא נוהגת ?

וגם היה לדב בקבוק ביד בזמן שהאנה באה אליה הביתה

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1813

שליחה

בחורה מאוהבת זה יותר גרוע מבחורה שרוטה ( דב זה שילוב של שניהם )
...
אפשר להגיד את זה גם על האנה :D
מאיפה ידעה שהיא תהיה עם אותו בקבוק? צירוף מקרים שקשור לתסריטאים... זה לא שהסדרה הזו נקייה מקטעים הזויים.
אבל לצורך העניין גם אני חושב שדב מסוגלת לביים תאונה, זה שהרכב רוסק קליל זה הגזמה של התסריט. עדיין לא ניתן לפסול את התאורייה הזו.
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.

Sexter
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1197

שליחה

יוסיפוביץ כתב:נראה לך שהיא תיקח סיכון למות רק בשביל להפיל את האנה הדפוקה הזו??
ראית איך הBMW שלה נראתה אחרי התאונה?
...
ככל הנראה מהסיבה הזו הכותבים בחרו שלא להראות לנו את התאונה עצמה.. בצורה זו נוכל לפתח כל מיני ספקולציות כמו דב מדרדרת את המכונית לאיזו תעלה... מוזר שאף שוטר לא בה לחקור את נסיבות התאונה... גם הפציעות שלה קלות מאד והיא הפכה לאובססיבית עם דקסטר...

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי

שליחה

עדיף ש 8 תתמקד בבריחה של דקסטר ובמרדף ושתסתייף בסצנת מיטה לוהטת של דקסטר + דברה + אנה (גם אם היא מתה) + הביבי סיטר אחותו של בטטה ויודעים מה, אפילו אסטור הבת של ריטה, שכאשר ראיתי אותה בפרק 9 כמעט והלכתי להסגיר את עצמי על פדופיליה... י (טוב האמת שקצת הגזמתי, אפשר להוציא את דקסטר מהסצנה הזו.. )
...
גדול !! חחחח , אני בעדך !
היה פרק טוב מאוד והפרומו לפרק הבא מעניין ביותר ,
(פיצוי על ההדרדרות הומלנד )

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

נראה לי שהם קצת נסחפו עם הסוף של הפרק, לזה לא ציפיתי, למרות שרגע לפני זה היה ברור שזה מה שהיא תעשה... נראה לאן יקחו את זה בעונה הבאה, אם עד עכשיו דב הייתה דפוקה, נראה לי בעונה הבאה היא בכלל תצטרך אישפוז, איך התסריטאים מתעללים בה :lol: :lol: :lol:

טוב התאוריה שלי הלכה, אבל ידעתי שהאנה לא תישאר בכלא ( למרות שלא דקסטר שחרר אותה ), מעניין אם היא תופיע גם בעונה הבאה או שפשוט תיעלם, נראה לי שהיא לא תחזור

liorreem
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2386
שם מלא: ליאור ראם

שליחה

גם אני בעד תיאוריית ההפללה של האנה ע"י דברה.
כבר בסוף הפרק כשראיתי את הטריילר אם הנשיקה של דקס והאנה - נראה שהם משלימים וזה כנראה בעקבות הגילוי הנ"ל.
התעלומה הגדולה - -האם דקס יכנס לכלא או בתעלול כלשהו (האנה מרעילה את העדה הראשית לא-גווארטה?) דקס ימלט.

בכל אופן - היום נדע הכל!

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

חחח הפרק כבר שודר אתמול, בוקר טוב

Sexter
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1197

שליחה

אף אחד לא שם לב שאנה השירה עציץ בפתח הדלת של דקסטר? יש לי הרגשה שהריסון הולך למות מהרעלה או להיות קרוב לזה בתחילת העונה הבאה... בכל מקרה, ברור כי דקסטר יסגור חשבון עם אנה... לדעתי הסוף הכי טוב לסדרה הזו הוא שדקסטר חוזר לחיים נורמיליים ללא צורך להרגוב שוב מבלי להתפס... אבל קשה לי להאמין שזה מה שיהיה כי המריקאים תמיד מעדיפים להעביר מסרים מוראליים שרוצחים חייבים להענש.... בכל מקרה, צימולים לעונה 8 מתחילים בפבואר מוקדם מהרגיל והעונה ככל הנראה תתארך ל 16 פרקים בכדי לעגל את סה"כ הפרקים ל 100... אגב בעקבות הרייטיג הגבוה שך עונה 7, רשת שאוטיים רוצה עונה נוספת 9... אבל המפיקים לא בעד...

liorreem
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

puma1 כתב:חחח הפרק כבר שודר אתמול, בוקר טוב
...
שודר היום בארבע בבוקר.
קמת לראות?

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

liorreem כתב:
puma1 כתב:חחח הפרק כבר שודר אתמול, בוקר טוב
...
שודר היום בארבע בבוקר.
קמת לראות?
...
חחח לא אני רואה ב-8 בבוקר, אבל הגבת אחרי שכבר ראיתי את הפרק ושללתי את התאוריה שלי בהודעה לפניך

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

Sexter כתב:אף אחד לא שם לב שאנה השירה עציץ בפתח הדלת של דקסטר? יש לי הרגשה שהריסון הולך למות מהרעלה או להיות קרוב לזה בתחילת העונה הבאה... בכל מקרה, ברור כי דקסטר יסגור חשבון עם אנה... לדעתי הסוף הכי טוב לסדרה הזו הוא שדקסטר חוזר לחיים נורמיליים ללא צורך להרגוב שוב מבלי להתפס... אבל קשה לי להאמין שזה מה שיהיה כי המריקאים תמיד מעדיפים להעביר מסרים מוראליים שרוצחים חייבים להענש.... בכל מקרה, צימולים לעונה 8 מתחילים בפבואר מוקדם מהרגיל והעונה ככל הנראה תתארך ל 16 פרקים בכדי לעגל את סה"כ הפרקים ל 100... אגב בעקבות הרייטיג הגבוה שך עונה 7, רשת שאוטיים רוצה עונה נוספת 9... אבל המפיקים לא בעד...
...
לא נראה לי, היא עדין אוהבת אותו, לפי דעתי העציץ סתם הייתה מתנת "פרידה" ולא נראה לי שיחזירו אותה לעונה הבאה ( למרות שאני מקווה שכן ) אבל אחרי איך שזה נגמר יכול להיות שאם היא תחזור זה יהיה מאולץ

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1813

שליחה

ואלה חתיכת טוויסט היה במכולה 8O
לדעתי או יותר נכון אני מקווה, שהאנה תהיה חלק מסויים מהעונה הבאה
SEXTER התאוריות שלך מפחידות :twisted: העציץ בהחלט נראה לא מעודד במיוחד, אבל זו יכולה להיות גם מתנת פרידה מבלי הצורך לפגוע במישהו
יפה שהתסריטאים משאירים את הדברים הללו פתוחים, הדמות של האנה עדיין לא ברורה והעובדה שהיה לה אומץ לפגוע בדב רק מראה במי מדובר.
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585

שליחה

אז מה יהיה בסוף הסדרה? עם מי דקסטר יברח לארגנטינה - האנה או דברה?

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

שמתם לב שהעונה הזאת דמויות שקיבלו פעם נפח הרבה יותר גדול בקושי הופיעו ?

הסיפור הדבילי עם קויין שהתאהב בחשפנית, בטיסטה שפתח מסעדה, ומסוקה שבקושי הופיע העונה, יותר מדי פוקוס בדקסטר ובדב העונה.

הסדרה תסתיים לדעתי שהוא יגיע לארגנטינה לבד, ושם ימשיך במסורת.
שי

liorreem
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

הקטע הכי מביך של הפרק האחרון: דברה יורה בלה-גווארטה ואז רצה לבכות לה על הכתף (n)

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

טוב נו, היא שרוטה :D

מסכנה, גם הקטע שהיא ברכב איתו ושומעת רעש מתא המטען והוא אומר לה שזה ההוא, והיא יוצאת מהרכב עם הראש למטה, היה גדול.
שי

חזור אל “סרטים וטלויזיה”