פלזמה LG 60PM6700 ואפקט אופרת הסבון - נפתרה הבעיה !
טוב אז קודם כל אצלי הגרסה היא לא מה שכתבת אלא - 04.00.09theone כתב:יצא לך לבדוק ? ולהתקין ?...
שזה כבר מוזר... איך יכול להיות שאנחנו באותה הארץ עם מכשיר זהה ואצל כל אחד מופיע שם אחר לגרסה
שנית , אני מוותר על העדכון בשלב הזה.... אני יותר מפחד שזה ידפוק משהו מאשר ישפר או יעזור.
אוריה
אצלי הגרסה היא לא 04.00.09 אלא ישנה יותר.theone כתב:גם הגרסא שלי כרגע 04.00.09 אבל כשאני מבצע בדיקת גרסה אני מקבל שיש גרסה יותר חדשה לעדכון 04.03.50....
אני כן מקבל עדכון שיש גרסה חדשה שהיא 04.00.09
לא מבין מדוע זה קורה.... מה שבטוח אני לא זז בשלב הזה...
אם אשמע על חבר שביצע עדכון והכל תקין - רק אז אבצע זאת
אוריה
אני לא חושב שיש הבדל בין 04.00.06 לבין 04.00.09 פרט שהראשון אני חושב שהוא BETA ושני הוא שחרור.
לגבי 04.03.50 אני חושב שיש שינויים יותר גדולים על פי המספור השונה (ברמה של המספר השני).
עוד לא התקנתי - אני אולי אתפתה היום או מחר.
לא מצאתי שום אזכור לגרסה זו ברשת.
לגבי 04.03.50 אני חושב שיש שינויים יותר גדולים על פי המספור השונה (ברמה של המספר השני).
עוד לא התקנתי - אני אולי אתפתה היום או מחר.
לא מצאתי שום אזכור לגרסה זו ברשת.
dudy26, אוריה, האם בגרסה שיש אצלכם (איזה גרסה?) ניתן לראות קטעי וידאו אם גולשים לאתר של MAKO VOD בדפדפן הרגיל?
אני התקנתי את הגרסה החדשה 04.03 וכן רואים, אני לו זוכר אם בגרסה הקודמת זה כן עבד (אני זוכר במעורפל שלא).
אני התקנתי את הגרסה החדשה 04.03 וכן רואים, אני לו זוכר אם בגרסה הקודמת זה כן עבד (אני זוכר במעורפל שלא).
הייtheone כתב:dudy26, אוריה, האם בגרסה שיש אצלכם (איזה גרסה?) ניתן לראות קטעי וידאו אם גולשים לאתר של MAKO VOD בדפדפן הרגיל?
אני התקנתי את הגרסה החדשה 04.03 וכן רואים, אני לו זוכר אם בגרסה הקודמת זה כן עבד (אני זוכר במעורפל שלא)....
גרסה שלי - 04.00.06 לדעתי יש גרסה עדכנית יותר אבל לא בא לי לגעת במה שעובד...אני יכול בהחלט לגלוש לאתר MAKO VOD ואף הצלחתי לצפות במשהו והכל באמצעות הדפדפן הרגיל כמובן...
מעבר לעובדה שמאוד לא נוח לגלוש באינטרנט שבפלזמה אני לא רואה תכנים כאלו... תמיד מוצא מהיכן להוריד ואז רואה באמצעות PLEX.
מדוע אתה שואל ? אתה לא מצליח ?
אוריה
היי,
טוב לקח לי קצת זמן אבל עכשיו בדקתי שוב....
גרסה שלי כיום: 04.00.06
גרסה חדשה מוצעת: 04.03.02
אני כרגיל לא רוצה לגעת במה שעובד טוב... בעיקר אחרי הסיפור שהיה עם אפקט אופרת הסבון.
מישהו מכיר את גרסת העדכון הזו עידכן ויכול לעדכן ?
אוריה
טוב לקח לי קצת זמן אבל עכשיו בדקתי שוב....
גרסה שלי כיום: 04.00.06
גרסה חדשה מוצעת: 04.03.02
אני כרגיל לא רוצה לגעת במה שעובד טוב... בעיקר אחרי הסיפור שהיה עם אפקט אופרת הסבון.
מישהו מכיר את גרסת העדכון הזו עידכן ויכול לעדכן ?
אוריה