מכת נמלים
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73247
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3154 פעמים
באיזור שלי יש רק בעל מקצוע אחד עם רק 2 מדרגים, לא בדיוק ערובה לאיכות.
לבנתיים מצאתי לבד 2 בעלי מקצוע, האחד דורש 350 שח והשני 200 שח.
לבנתיים מצאתי לבד 2 בעלי מקצוע, האחד דורש 350 שח והשני 200 שח.
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
השתמשתי במזרק כמו שזיו קנה ב EBAY. תוך יומיים נעלמו כל הנמלים מהבית למעט קן אחד של נמלים קטנטנות (פחות מחצי מ"מ אורך) שפשוט לא מספיקות להביא את הרעל למלכה ומתות בדרך חזרה אל הקן (מצאתי שורות של גוויות).
מבחינתי ההצלחה כבירה.
מבחינתי ההצלחה כבירה.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
בעקבות הדיון הזה גם אני מתכנן לקנות את הג'ל לנמלים
Combat Source Kill Max Ant Bait & Killer 0.21 oz
חשבתי באותה הזדמנות לנסות גם את הזה של הג'וקים - לאחרונה התחילו לנו מכה במרתף בתוך הממד.. ומסתמן שבקרוב אולי המקום יהיה שימושי
למישהו יש נסיון עם זה?
Combat Source Kill Max Small Roach 0.42 oz
Combat Source Kill Max Ant Bait & Killer 0.21 oz
חשבתי באותה הזדמנות לנסות גם את הזה של הג'וקים - לאחרונה התחילו לנו מכה במרתף בתוך הממד.. ומסתמן שבקרוב אולי המקום יהיה שימושי
למישהו יש נסיון עם זה?
Combat Source Kill Max Small Roach 0.42 oz
היום הגיעו עוד שפורפרות ג'ל נמלים + 1 ג'ל מקקים.Kitty כתב:כשאתה צודק אתה צודק..
בכל מקרה מישהו התנסה עם גרסת הג'ל נגד המקקים ויכול להמליץ?...
פיזרתי קצת בחצר. לא ברור לי איפה אני צריך לשים כי בניגוד לנמלים, המקקים בבית מופיעים בכל מיני מקומות אקראיים.
משה
- Huber
- חבר במועדון HT

אתמול הזמנתי הדברה, 200 שח לכל הבית, נכון לכרגע אין זכר לנמלים (לפני כן הם היו בכל פינה). אני אעדכן שוב בתוצאות אחרי שבוע ואחרי חודש. המדביר נתן אחריות לשלושה חודשים לנמלים ולחצי שנה למקקים.
להזכירכם, אצלי החומר שבשרשור לא עזר במאומה מעבר להאכלה של הנמלים
להזכירכם, אצלי החומר שבשרשור לא עזר במאומה מעבר להאכלה של הנמלים
- Huber
- חבר במועדון HT

בית עם גינה, אך הריסוס התבצע רק בבית. ביקשו מאיתנו שעות מינימום לא להיות בבית, שטיפה של הבית רק אחרי 2-3 ימים. רעיל? לדברי המדביר לא, לפחות ל אחרי ה 5 שעות. הריסוס נגד נמלים וג'וקים, כפי שציינתי 3 חודש אחריות נגד נמלים ו 6 חודש נגד מקקים.
כמובן שווידאנו שלמדביר יש את הרישיונות המתאימים.
כמובן שווידאנו שלמדביר יש את הרישיונות המתאימים.
- wantootree
-
- חבר פעיל

- תגובות: 67
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
במקרה הגעתי לשרשור הזה ואתרום קצת מחוויותי
במקרה הגעתי לפה ואני אתרום קצת מחוויותיי בנדון.
תחילה, נא לקרוא את תוכן המסמך בקישור הבא:
https://docs.google.com/open?id=0B2-CNn ... HNxUldlVkk
לאחר שקראתם את תמצית חוויותיי מ-2 הקיצים הקודמים (2010 ו- 2011), אשלים את התמונה.
המסמך נכתב באוגוסט 2011.
ההמשך היה שנשברנו והזמנו מדביר שריסס את הבית כולל ריסוס נגד פרעושים (נטפלו לכלב שלנו) ומאז לא נצפתה אף נמלה בביתנו עד לקיץ הזה (2012) שפעם בשבועיים לערך, התקבל דיווח מאחד מבני הבית שהוא ראה נמלה גלמודה משוטטת ללא מטרה.
כאמור במסמך, המצב בביתנו היה יוצא דופן והיו כנראה מספר מושבות של נמלים שהשתלטו על כל חלקה טובה בבית וצצו מכל הקירות ומכל הרצפות בכל החדרים וחדרי השירותים והמקלחות בבית, ולכן המיגור היה כנראה בלתי אפשרי ללא התערבות כימית.
אני חושד בשיפוצניק הערבי שהביא כנראה חול נגוע מהשטחים לצורך ריצוף כל הבית.
אגב, נתתי את הטיובות שקניתי (3 סוגים: MAXFORCE, DuPont ADVION, Gourmet Ant Bait Gel) לחברים בעבודה שהתלוננו על מכת נמלים ואצלם זה עבד.
לסיום, כיצד מגלים את פתחי הנמלים בקירות/רצפות:
לוקחים פיסות קרטון או נייר עבה, יוצקים עליהן 3 טיפות דבש ושמים במקומות מועדים לפורענות.
תוך 10 דקות עד שעתיים יצוצו הנמלים ותוכלו לאתר מהיכן הן באות/לאן הן שבות.
לאחר שקראתם את תמצית חוויותיי מ-2 הקיצים הקודמים (2010 ו- 2011), אשלים את התמונה.
המסמך נכתב באוגוסט 2011.
ההמשך היה שנשברנו והזמנו מדביר שריסס את הבית כולל ריסוס נגד פרעושים (נטפלו לכלב שלנו) ומאז לא נצפתה אף נמלה בביתנו עד לקיץ הזה (2012) שפעם בשבועיים לערך, התקבל דיווח מאחד מבני הבית שהוא ראה נמלה גלמודה משוטטת ללא מטרה.
כאמור במסמך, המצב בביתנו היה יוצא דופן והיו כנראה מספר מושבות של נמלים שהשתלטו על כל חלקה טובה בבית וצצו מכל הקירות ומכל הרצפות בכל החדרים וחדרי השירותים והמקלחות בבית, ולכן המיגור היה כנראה בלתי אפשרי ללא התערבות כימית.
אני חושד בשיפוצניק הערבי שהביא כנראה חול נגוע מהשטחים לצורך ריצוף כל הבית.
אגב, נתתי את הטיובות שקניתי (3 סוגים: MAXFORCE, DuPont ADVION, Gourmet Ant Bait Gel) לחברים בעבודה שהתלוננו על מכת נמלים ואצלם זה עבד.
לסיום, כיצד מגלים את פתחי הנמלים בקירות/רצפות:
לוקחים פיסות קרטון או נייר עבה, יוצקים עליהן 3 טיפות דבש ושמים במקומות מועדים לפורענות.
תוך 10 דקות עד שעתיים יצוצו הנמלים ותוכלו לאתר מהיכן הן באות/לאן הן שבות.
- Huber
- חבר במועדון HT

ריסוס עולה כ 200-300 שח. ההפרש מחיר בין הריסוס לשפורפרות הללו לטעמי האישי לא מצדיק את ההתעסקות. אני אישית בעד ריסוס על פני פתרונות עשה זאת בעצמך במקרה הזה, במיוחד שבמקרה שלי הפתרון הזה לא נתן מענה וריסוס כן.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78787
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
Huber
אני אומר לך בוודאות שחוץ מריסוס industrial strength (כזה שדורש סגירת הבית למשך יממה או יותר), המזרקים האלה עובדים יותר טוב משמעותית מריסוס.
אני אומר לך בוודאות שחוץ מריסוס industrial strength (כזה שדורש סגירת הבית למשך יממה או יותר), המזרקים האלה עובדים יותר טוב משמעותית מריסוס.
אני כבר אחרי המשלוח השני (שבו כבר הזמנתי 3 מזרקים).
זו מלחמה בלתי פוסקת, כי הקירות אצלי מלאים קינים והן כל פעם צצות ממקום אחר, אבל וזה מה שחשוב, ידי על העליונה. זה היה בלתי נסבל קודם.
זה הגיע למצב שאני מתעורר מגירודים כי יש נמלים קטנות שטיפסו על המיטה.
זו מלחמה בלתי פוסקת, כי הקירות אצלי מלאים קינים והן כל פעם צצות ממקום אחר, אבל וזה מה שחשוב, ידי על העליונה. זה היה בלתי נסבל קודם.
זה הגיע למצב שאני מתעורר מגירודים כי יש נמלים קטנות שטיפסו על המיטה.
משה
- Huber
- חבר במועדון HT

עופר, לא מתווכח, אבל אצלי אישית המזרקים עבדו כמו כוסות רוח למת והריסוס פתר את הבעיה.oferlaor כתב:Huber
אני אומר לך בוודאות שחוץ מריסוס industrial strength (כזה שדורש סגירת הבית למשך יממה או יותר), המזרקים האלה עובדים יותר טוב משמעותית מריסוס....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78787
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
Re: במקרה הגעתי לשרשור הזה ואתרום קצת מחוויותי
זהירות ספוילר:wantootree כתב:במקרה הגעתי לפה ואני אתרום קצת מחוויותיי בנדון.
...
עשית לי צרמורמת עם הקטע של המגבות