הוט מהיום ספק ISP כל המהירויות כ 20 שקל
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
בלי קשר לזה שזה כבר נמצא אצל שאר הספקיות ככה שזה באמת לא משנה ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- batman
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
אתם מפספסים את הנקודה. זה תנאי של HOT כמוכרת התשתית, לא של HOTNET כספקית אינטרנט!
תנאי כזה לא מופיע בטריפלים הקודמים שלהם, ולדעתי גם לא מופיע אצל ספקית התשתית המתחרה, בזק.
תנאי כזה לא מופיע בטריפלים הקודמים שלהם, ולדעתי גם לא מופיע אצל ספקית התשתית המתחרה, בזק.
- GioraS
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 222
השאלה היא למה הסעיף הזה נמצא שם, גם אם כעת זה לא מיושם בפועל, אם זה שם יש סיכוי שיפעילו אותו מתי שהוא,cobraf כתב:הסעיף הזה נמצא שם לכל מקרה שהם ירצו להגביל, לגבי עד כמה זה חוקי לא ברור, להתייחס לסעיף הזה ברצינות כרגע אין ממש טעם כי כמו שאמרו לך כבר זה לא מייושם בפועל...
הרי HOT מאז ומעולם התייחסו ללקוחות שלהם כאל בני ערובה, לא נראה לי שמשהו השתנה בעניין הזה.
כמו עניין עלאות המחירים שלהם בלי להודיע מראש. אני מציע לכל אלו שנרשמים למיבצע, להתחיל לקחת כבר עכשיו
כדורים נגד הלם כשהמחיר יקפוץ ל- 620 ש"ח.
נערך לאחרונה על ידי GioraS ב 17/02/2012 12:58, נערך 4 פעמים בסך הכל.
- adirbooking
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
לא יודע אם זה אמור לשנות משהו או שזה אומר משהו אבל...
HOT חוזרים ומדגישים כי האינטרנט שלהם הוא עד 100MBIT..
מה שאומר שאולי אחרי 50 ג'יגה הקו מתחיל לקרטע וזה כי.... "זה עד 100 מגה" ?
אני עדיין לא רץ לשדרג..
HOT חוזרים ומדגישים כי האינטרנט שלהם הוא עד 100MBIT..
מה שאומר שאולי אחרי 50 ג'יגה הקו מתחיל לקרטע וזה כי.... "זה עד 100 מגה" ?
אני עדיין לא רץ לשדרג..
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
אצל 014 רשום 65 גיגה, אצל נטוויזן רשום 100 גיגה, אצל 012 רשום 50 גיגה, אצל השאר לא בדקתי.
מישהו שמע על מישהו שהגבילו אותו?????
אני לא ונאמר לי מהספקיות שלא יצא שהם הגבילו אף אחד בגלל זה.
אז אולי מספיק לבלבל את המוח עם זה? זה רק סעיף שהם הוסיפו שאומר שהם יכולים לעשות משהו במידה והם מחליטים, תיהיו בטוחים שהם לא יעשו עם זה משהו.
ודבר נוסף ומאוד חשוב שמרגיז אותי.
מי שיודע קצת על תשתית של VDSL יודע שבבזק ה100 מגה הוא לא באמת 100 מגה והמקסימום האפשרי הוא 90 מגה!!!!!!
וכמובן ששם המרחק מאוד מאוד משפיע בגלל שזה קווי טלפון מסכנים אז רוב האנשים היום לא יכולים לקבל מעל 30 מגה. ומי שכן לא יקבל 90 מגה, נדירים האנשים שיכולים לקבל מהירות כזאת.
ועוד דבר, אני מהנדירים האלה! יש לי קו שיכול להסתנכרן על 112 אבל הם לא נותנים לי להסתנכרן על המהירות הזאת, זאת אומרת שהם מגבילים אותי מקסימום ל90 מגה (סנכרון של 99.9 בPTM) וכרגע אני עם הסנכרון המקסימלי בVDSL ואני מקבל 80 מגה, וזה לא מעניין להם את התחת שאני מקבל 80 ולא 90 או יותר, ברגע שאתה מקבל יותר מ60, יאללה סע לשלום, זה מה שהם אומרים.
בהוט לעומת זאת, 100 זה 100 אמיתי, אתה תוריד על 100 מגה ולא רק על 90 כמו אצל בזק!
ואצל הוט 80 מגה נחשב בגדר לא תקין והם יעשו משהו על מנת לעזור לך.
אז תעשה לי טובה ואל תחפיש את שמה של הוט זה ממש מרגיז אותי שאתה בכלל לא מודע לאיך בזק מתנהלת, פשוט גועל נפש ולא אכפת לה ממני , לעומת הוט שבאמת מנסים ועוזרים!
[behave]פניה לגופו של אדם - מרטין [/behave]
מישהו שמע על מישהו שהגבילו אותו?????
אני לא ונאמר לי מהספקיות שלא יצא שהם הגבילו אף אחד בגלל זה.
אז אולי מספיק לבלבל את המוח עם זה? זה רק סעיף שהם הוסיפו שאומר שהם יכולים לעשות משהו במידה והם מחליטים, תיהיו בטוחים שהם לא יעשו עם זה משהו.
ודבר נוסף ומאוד חשוב שמרגיז אותי.
מי שיודע קצת על תשתית של VDSL יודע שבבזק ה100 מגה הוא לא באמת 100 מגה והמקסימום האפשרי הוא 90 מגה!!!!!!
וכמובן ששם המרחק מאוד מאוד משפיע בגלל שזה קווי טלפון מסכנים אז רוב האנשים היום לא יכולים לקבל מעל 30 מגה. ומי שכן לא יקבל 90 מגה, נדירים האנשים שיכולים לקבל מהירות כזאת.
ועוד דבר, אני מהנדירים האלה! יש לי קו שיכול להסתנכרן על 112 אבל הם לא נותנים לי להסתנכרן על המהירות הזאת, זאת אומרת שהם מגבילים אותי מקסימום ל90 מגה (סנכרון של 99.9 בPTM) וכרגע אני עם הסנכרון המקסימלי בVDSL ואני מקבל 80 מגה, וזה לא מעניין להם את התחת שאני מקבל 80 ולא 90 או יותר, ברגע שאתה מקבל יותר מ60, יאללה סע לשלום, זה מה שהם אומרים.
בהוט לעומת זאת, 100 זה 100 אמיתי, אתה תוריד על 100 מגה ולא רק על 90 כמו אצל בזק!
ואצל הוט 80 מגה נחשב בגדר לא תקין והם יעשו משהו על מנת לעזור לך.
אז תעשה לי טובה ואל תחפיש את שמה של הוט זה ממש מרגיז אותי שאתה בכלל לא מודע לאיך בזק מתנהלת, פשוט גועל נפש ולא אכפת לה ממני , לעומת הוט שבאמת מנסים ועוזרים!
[behave]פניה לגופו של אדם - מרטין [/behave]
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
Class889
ומה עם איכות הגלישה בהוט ? האם בשעות מסויימות ה 100 הופך ל 20 שהשכנים גם מצטרפים לחגיגה, ומה מצב הניתוקים של הקו ?
אישית אני מעדיף 50 מגה שנשאר 50 מגה כל הזמן עם מעט ניתוקים מאשר 100 מגה בכמה שעות ביום והמון ניתוקים.
האם זה המקרה בהוט ?
ומה עם איכות הגלישה בהוט ? האם בשעות מסויימות ה 100 הופך ל 20 שהשכנים גם מצטרפים לחגיגה, ומה מצב הניתוקים של הקו ?
אישית אני מעדיף 50 מגה שנשאר 50 מגה כל הזמן עם מעט ניתוקים מאשר 100 מגה בכמה שעות ביום והמון ניתוקים.
האם זה המקרה בהוט ?
שי
- fighter
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1144
ועדיין מי שחשוב לו פינג יציב שלא משתנה כל רגע והרבה יותר נמוך, שישאר בVDSL כי מה שקורה בכבלים זה קטסטרופה אפילו שיש להם רוחב פס של 100 מגה
-
erezcap
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 395
אתה כנראה לא מעודכן , הורידו את האנלוגי ,פינו המון מקום , שידרגו את התשתיות ואין ניתוקים כלל .Shayosef כתב:Class889
האם זה המקרה בהוט ?...
בבזק המצב נורא יותר כי גם אתה תלוי במרחק למרכזיה השכונתית וגם אתה מתחלק עם השכנים בחגיגה ,
שכחת שהארון של בזק מתחת לבית שלך במרחק עד 2 ק"מ וכל השכונה מחוברת אליו .
אני מחובר ל 30 מגה בהוט ומקבל 30 מגה כל היום והמחיר ריצפה כולל טלפון חינם לסלולר וטלוויזיה 15 ערוצי HD.
- Foxhole
-
- חבר פעיל

- תגובות: 75
לא יודע מה אתכם, אבל לי מפריע רק משהו אחד בחוזה שלהם, העובדה שרשום שהם יכולים לחייב אחרי 50 ג'יגה בתשלום נוסף.
מילא ההגבלה המגוכחת, אבל תשלום נוסף זה כבר מרתיע.
אגב, חדש בפורום, אחלה פורום.
אגב, חדש בפורום, אחלה פורום.
- Lee
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4282
הודעה ראשונה וכבר מתלונן?Foxhole כתב:לא יודע מה אתכם, אבל לי מפריע רק משהו אחד בחוזה שלהם, העובדה שרשום שהם יכולים לחייב אחרי 50 ג'יגה בתשלום נוסף.
אגב, חדש בפורום, אחלה פורום....
סתאאאם... ברוך הבא
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
זה באמת משנה כשגם בספק שלך (בכולם) רשום את אותו הסעיף .. זה בולשיט וזה כנראה נועד רק למשתשמים קיצוניים שמורידים כמה TB בחודש... משהו שלדעתי לא קל בכלל להגיעה אליו .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
-
erezcap
-
- חבר פעיל מאוד

בוקר טוב אליהו ,זה קיים אצל כולם בחוזה באופן תאורטי ,חזרו על ,1000 פעם.Foxhole כתב:לא יודע מה אתכם, אבל לי מפריע רק משהו אחד בחוזה שלהם, העובדה שרשום שהם יכולים לחייב אחרי 50 ג'יגה בתשלום נוסף.
- LexRio
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 469
קראתי איפשהו שמישהו דיבר עם 014 או 012 ואמרו לו שכן יש את הסעיף בכל החברות..אף אחד לא משתמש בזה..אם מישהו מהחברות מתחילה להשתמש בסעיף הזה..אז ישר כל החברות מצטרפות לזה גם
- Foxhole
-
- חבר פעיל

חחח, תודה.Lee כתב:הודעה ראשונה וכבר מתלונן?Foxhole כתב:לא יודע מה אתכם, אבל לי מפריע רק משהו אחד בחוזה שלהם, העובדה שרשום שהם יכולים לחייב אחרי 50 ג'יגה בתשלום נוסף.
סתאאאם... ברוך הבא...
מה שהתכוונתי מקודם זה שכל הספקיות רושמות שיש מגבלת נפח, אבל אף אחת מהן לא רושמת שיהיה חיוב נוסף במידה ותהיה חריגה, הוט/הוטנט היחידים ששומרים לעצמם את הזכות לחייב בגין חריגה.
זה הדבר היחיד שמונע ממני מלהתקשר אליהם ולהצטרף, וזה שנציג יגיד שלא באמת זה ככה זה לא כזה רלוונטי, כי בפועל מה שקובע זה מה שרשום על הנייר.
-
erezcap
-
- חבר פעיל מאוד

בוא תסביר את ההיגיון בשביל מה כל שאר החברות כותבות את זה שיש מגבלה והאם שמעת על מישהו שעשוFoxhole כתב:חחח, תודה.Lee כתב:הודעה ראשונה וכבר מתלונן?Foxhole כתב:לא יודע מה אתכם, אבל לי מפריע רק משהו אחד בחוזה שלהם, העובדה שרשום שהם יכולים לחייב אחרי 50 ג'יגה בתשלום נוסף.
סתאאאם... ברוך הבא...
מה שהתכוונתי מקודם זה שכל הספקיות רושמות שיש מגבלת נפח, אבל אף אחת מהן לא רושמת שיהיה חיוב נוסף במידה ותהיה חריגה, הוט/הוטנט היחידים ששומרים לעצמם את הזכות לחייב בגין חריגה.
זה הדבר היחיד שמונע ממני מלהתקשר אליהם ולהצטרף, וזה שנציג יגיד שלא באמת זה ככה זה לא כזה רלוונטי, כי בפועל מה שקובע זה מה שרשום על הנייר....
לו בעיות בהוט .
חוץ מזה את יכול להישאר בבזק לא קרה כלום .
- GioraS
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 222
צריך להיזהר מדברים ש- HOT מכניסים לחוזה, בעבר זה לא היה קיים, לא סתם מכניסים דברים לחוזה,erezcap כתב:בוקר טוב אליהו ,זה קיים אצל כולם בחוזה באופן תאורטי ,חזרו על ,1000 פעם.Foxhole כתב:לא יודע מה אתכם, אבל לי מפריע רק משהו אחד בחוזה שלהם, העובדה שרשום שהם יכולים לחייב אחרי 50 ג'יגה בתשלום נוסף.
אגב, חדש בפורום, אחלה פורום.......
בטח לא HOT.
לכל מי שניכנס למיבצע של ה- 100 מגה שיקח בחשבון, שבסיום המבצע (בעוד שנה וחצי לפי נציג מכירות HOT), המחיר יוקפץ למחיר מחירון של ה- 100 מגה (היום, המחיר המחירון של ה-100 מגה הוא 620 ש"ח), ללא התראה מוקדמת, HOT עושים את זה כי הם מאווווווווווווווווווווווווווווווווד אוהבים את הלקוחות שלהם.
נערך לאחרונה על ידי GioraS ב 17/02/2012 16:09, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- Foxhole
-
- חבר פעיל

הגיון בחברות תקשורת? כבר מזמן הפסקתי לנסות להבין.erezcap כתב:בוא תסביר את ההיגיון בשביל מה כל שאר החברות כותבות את זה שיש מגבלה והאם שמעת על מישהו שעשוFoxhole כתב:חחח, תודה.Lee כתב:הודעה ראשונה וכבר מתלונן?Foxhole כתב:לא יודע מה אתכם, אבל לי מפריע רק משהו אחד בחוזה שלהם, העובדה שרשום שהם יכולים לחייב אחרי 50 ג'יגה בתשלום נוסף.
סתאאאם... ברוך הבא...
זה הדבר היחיד שמונע ממני מלהתקשר אליהם ולהצטרף, וזה שנציג יגיד שלא באמת זה ככה זה לא כזה רלוונטי, כי בפועל מה שקובע זה מה שרשום על הנייר....
לו בעיות בהוט .
חוץ מזה את יכול להישאר בבזק לא קרה כלום ....
הסיבה שאני יכול לחשוב עליה שהם כותבים את זה, זה בגלל שבעבר היה אפשר להתחבר מספר אנשים על שם משתמש וסיסמא אחת, לכן בנאדם אחד היה רוכש חבילת גלישה ובפועל מחלק בין כמה אנשים.(חבר, קרוב משפחה וכו')
נראה לי שגם היום אפשר לבצע את זה, אבל לא בכל הספקיות. במילים אחרות: ABUSE
בכל מקרה, כל הנושא של החיוב הנוסף הוא תמוה ודי מרתיע, אני מקווה שלא לשמוע בעתיד שבנאדם חויב בעוד כמה שקלים או גרוע מזה בגלל "חריגה".
- LexRio
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 469
אף אחד לא מחייב דבר ראשון דבר שני לך תדע מה יהיה עוד שנה וחציGioraS כתב:צריך להיזהר מדברים ש- HOT מכניסים לחוזה, בעבר זה לא היה קיים, לא סתם מכניסים דברים לחוזה,erezcap כתב:בוקר טוב אליהו ,זה קיים אצל כולם בחוזה באופן תאורטי ,חזרו על ,1000 פעם.Foxhole כתב:לא יודע מה אתכם, אבל לי מפריע רק משהו אחד בחוזה שלהם, העובדה שרשום שהם יכולים לחייב אחרי 50 ג'יגה בתשלום נוסף.
בטח לא HOT. לכל מי שניכנס למיבצע של ה- 100 מגה שייכח בחשבון גם שבעוד שנה וחצי, בסיום המבצע, אם אני לא טועה, המחיר יוקפץ ל- 620 ש"ח (המחיר הנוכחי של 100 מגה שלא במבצע), ללא התראה מוקדמת, HOT עושים
את זה כי הם מאווווווווווווווווווווווווווווווווד אוהבים את הלקוחות שלהם....
-
erezcap
-
- חבר פעיל מאוד

עוד שנה וחצי אולי יגיע המשיח על החמור במהירות 1 ג'יגה.LexRio כתב:אף אחד לא מחייב דבר ראשון דבר שני לך תדע מה יהיה עוד שנה וחציGioraS כתב:צריך להיזהר מדברים ש- HOT מכניסים לחוזה, בעבר זה לא היה קיים, לא סתם מכניסים דברים לחוזה,erezcap כתב:בוקר טוב אליהו ,זה קיים אצל כולם בחוזה באופן תאורטי ,חזרו על ,1000 פעם.Foxhole כתב:לא יודע מה אתכם, אבל לי מפריע רק משהו אחד בחוזה שלהם, העובדה שרשום שהם יכולים לחייב אחרי 50 ג'יגה בתשלום נוסף.
בטח לא HOT. לכל מי שניכנס למיבצע של ה- 100 מגה שייכח בחשבון גם שבעוד שנה וחצי, בסיום המבצע, אם אני לא טועה, המחיר יוקפץ ל- 620 ש"ח (המחיר הנוכחי של 100 מגה שלא במבצע), ללא התראה מוקדמת, HOT עושים
את זה כי הם מאווווווווווווווווווווווווווווווווד אוהבים את הלקוחות שלהם.......
- batman
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
הענין הוא שהוט בתור חברת התשתית (לא ספק האינטרנט HOTNET) החליטו פתאום להכניס את המגבלה הזו לחוזה הטריפל.IamEzio כתב:זה באמת משנה כשגם בספק שלך (בכולם) רשום את אותו הסעיף .. זה בולשיט וזה כנראה נועד רק למשתשמים קיצוניים שמורידים כמה TB בחודש... משהו שלדעתי לא קל בכלל להגיעה אליו ....
ולמה לא קל להגיע? למגבלה שלהם תגיע במהירות 100Mb תוך שעה. לטרה תוך יום.
אם התמזל מזלך ואתה בפברואר, ישארו לך רק 27 יום ללא אינטרנט.