FILESONIC R.I.P
טוב , הייתי חולה כך שלא נכנסתי לאינטרנט בכלל . ואני מבין שהמצב גרוע מאוד , יש לי כמה תוכניות טלוויזיה שאני עוקב אחריהן , ויש לינקים רק לנטלואד (שהוא בלתי אפשרי למשתמש חופשי ), מה עושים ? מוותרים על צפיה בסדרות ?
יש טראקר שיש לו סדרות WEB_DL שפתוח להרשמה חופשית ?
יש רעיון אחר מה לעשות ?
איך לומדים על הסידבוקס הזה ?
יש טראקר שיש לו סדרות WEB_DL שפתוח להרשמה חופשית ?
יש רעיון אחר מה לעשות ?
איך לומדים על הסידבוקס הזה ?
יש לך אולי המלצות לטראקרים שמכילים תוכניות טלוויזיה בWEB-DL שניתן להתחבר אליהם ? כאלו שהם עדכניים ? כי בהורדות ישירות עד היום בערב כבר היה WEB-DL של תוכניות ששודרו בבוקר או בלילה לפני כןmp3lll כתב:לא חסרים אתרי טורנט בעברית שהרמה שלהם לא נופלת מליץ׳ אפילו....
היכן אתה מקבל מגה העלאה ? כי לי אין את זה ?Rapture כתב:בדיוק.mp3lll כתב:לא חסרים אתרי טורנט בעברית שהרמה שלהם לא נופלת מליץ׳ אפילו....
למשל דאונרב או היבטס שהם טראקרים ברמה די טובה (צרו איתי קשר אם מישהו רוצה גישה להיבטס)..
אין על טורנטים, אני יכול להבין שקשה להסתדר עם כל הקטע של הרטיו, לפני שעברתי ל12 וחצי מגה עם מגה העלאה היה לי רק 30KB העלאה בבזק.. שכרתי סידבוקס ב20 דולר לחודש עם 100 מגה העלאה/הורדה, אחרי שבוע של שיתוף כבר עמדתי על 1TB העלאה ורק 200 ג'גה הורדה, פשוט אין יותר טוב מזה, אני כבר שנתיים מוריד בלי לעלות כלום ועדיין לא הגעתי לטרה הורדה....
ואם אפשר (לא רוצה לחזור על זה , היכן משיגים תוכן טלוויזיוני ?
אשמח לכול עזרה
היה לי .toxin כתב:גיל, לדעתי התוכן ברפידשר עדיין לא מגיע לרמה של הטראקרים הפרטיים (במיוחד אלו שנחשבים אקסלוסיביים).
מספיק שיש לך חשבון בTL ואתה מסודר....
לא היה בו WEB-DL בזמנו , ולא נתנו לי להוריד שום דבר שלא היה כל כך ישן , שלא הייתי בונה ראטיו אפילו בשנתיים . ונסיתי במשך שנה וחצי לנסות ולהוריד משהו לבנות ראטיו ולא הצלחתי .
אז כנראה משהו אצלי לא בסדר , אבל אני לא יודע מה
אם תוכל לעזור לי אני אשמח מאודsheva23 כתב:הפתרון לראשיו ולחסכון בחשמל זה רק SEEDBOX , לכל מי שיש נקודת כניסה לאתר מוביל כמו TL או כל טראקר HD . חודש השכרה יספיק לכם לכמה שנים של שקט , ואז לא צריך להדליק מחשב ולא לרוץ אחרי ראשיו.
זה אומנם דורש קצת קריאה ולימוד אבל בגדול הרעיון לא כזה מסובך, מקבלים REMOTE למחשב/שרת שנמצא בחול. אתם מורידים עליו את הUTORRENT ומתחילים להוריד לתוכו . עם רוחב פס סימטרי של 100 מגה בתוך שבוע אתם מגיעים ל2 טרה UPLOAD ויותר.
ואז לא צריך לעניין אתכם אם כן יסגרו את NETLOAD או לא יסגרו.
זה כמובן לא מתאים לכל אחד, אם רוצים כניסה לאתר פרטי צריך לחפש דרכים להכנס לאתר הזה. כמו שאמרתי מחפשים בגוגל אתרים שצריך להרשם אליהם ושם מחלקים הזמנות (חלק עם תנאים מקדימים וחלק בלי, לא ממש התעמקתי בזה כי אין לי צורך בזה).
כמו כן זה דורש קצת קריאת מדריכים למי שישכיר שרת LINUX ושעובד על UBUNTU . גם זה דיי פשוט , לדעתי להתקין רשת בסטרימר זה בערך אותה רמה.
בשביל זה קיימים מדריכים.
למי שזה לא מתאים לו שישלם מכיסו על זמנו הפנוי.
אני אוהב את ההתעסקות, שהיא לא כזו גדולה אבל מעניינת , והתמורה מגיעה לכך שיש שקט נפשי לתקופה של מעל 5 שנים ללא צורך בהשכרה נוספת של סידבוקס. תחשבו שנים ללא צורך לשבור את הראש מאיפה להשיג חומר, ללא תשלומים לכל מיני ספקי NEWS או שרתי אחסון.
אנשים לא מכירים את הפתרונות האלה וחבל...
אני שוקל לעשות את הסידבוקס הזה..sheva23 כתב: אנשים לא מכירים את הפתרונות האלה וחבל
אם תוכל לעזור לי אני אשמח מאוד...
http://seed.st/
חבילה הכי זולה של 10$ לחודש להתנסות. זה נותן לי 2MB נקי שזה נראה לי בתור התחלה מספיק לי (בחישוב פשוט של 60*60*24*2=172800 שזה 170GB ביום אם חישבתי נכון
ננסה ונדווח
היה לי טראקר אחד , ובו הייתי מקבל נקודות בונוס על להשאיר את זה דולק. אז בד"כ הנקודות בונוס היצילו אותי כי כמעט לא הורידו ממני.
כך שאני ממש לא יודע . בטורנט ליץ' ניסיתי להוריד משהו ראשון , וכשכבר נתנו לי להוריד משהו , היו לו המון סידרים ואף ליצ'ר , ופחדתי שאני אגמור את הראטיו על דברים שלא כל כך נחשבים אז בכלל לא הורדתי שום דבר . אחרי זה הייתי חולה חודש והחשבון שלי שם נגמר . אבל על זה לא הצטערתי
ראיתי בלינקים של טראקרים פתוחים, שיש טראקים רוסיים ועוד שפות , איך מסתדרים שם עם למצוא דברים ולדעת את החוקים ? הרי זה בשפות שאני לא מבין ?
כך שאני ממש לא יודע . בטורנט ליץ' ניסיתי להוריד משהו ראשון , וכשכבר נתנו לי להוריד משהו , היו לו המון סידרים ואף ליצ'ר , ופחדתי שאני אגמור את הראטיו על דברים שלא כל כך נחשבים אז בכלל לא הורדתי שום דבר . אחרי זה הייתי חולה חודש והחשבון שלי שם נגמר . אבל על זה לא הצטערתי
ראיתי בלינקים של טראקרים פתוחים, שיש טראקים רוסיים ועוד שפות , איך מסתדרים שם עם למצוא דברים ולדעת את החוקים ? הרי זה בשפות שאני לא מבין ?
תודה . תדווח איך זה הלך . אני צריך עכשיו בכלל למצוא טראקרים , או דרך אחרת להוריד את הסדרות שלי של השלושה שבועות בערך שהייתי חולהpargit כתב:אני שוקל לעשות את הסידבוקס הזה..sheva23 כתב: אנשים לא מכירים את הפתרונות האלה וחבל
חבילה הכי זולה של 10$ לחודש להתנסות. זה נותן לי 2MB נקי שזה נראה לי בתור התחלה מספיק לי (בחישוב פשוט של 60*60*24*2=172800 שזה 170GB ביום אם חישבתי נכון)ו 225GB שטח, אני יכול להפנות לשם כמה טראקרים פרטיים שיש לי וזה יכסה לכולם את ה RATIO.
ננסה ונדווח...
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
2 מגה בממוצע הם אומרים, כך בחשבון שככל שאתה זורק יותר טורנטים לUTTORENT כך הOVERHEAD והCONNECTIONS גדלים ורוחב הפס מתחיל להחנק.
תתחיל ולאט לאט תתפוס את העניין, צריך למצוא את נקודת האיזון , לא לשים יותר מדי טורנטים חונקים ומצד שני לנצל כמה שיותר את רוחב הפס.
TRUEJOKER , המשימה "הקשה" ביותר זה להשכיר את השרת ולדאוג שיותקן עליו UTORRENT (יש חברות שדואגות לך להתקנה במידה ומדובר בLINUX). כל השאר זה כמו בבית.
אם יהיה לך שאלות , אנסה לעזור כמה שניתן בפרטי.
תתחיל ולאט לאט תתפוס את העניין, צריך למצוא את נקודת האיזון , לא לשים יותר מדי טורנטים חונקים ומצד שני לנצל כמה שיותר את רוחב הפס.
TRUEJOKER , המשימה "הקשה" ביותר זה להשכיר את השרת ולדאוג שיותקן עליו UTORRENT (יש חברות שדואגות לך להתקנה במידה ומדובר בLINUX). כל השאר זה כמו בבית.
אם יהיה לך שאלות , אנסה לעזור כמה שניתן בפרטי.
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
10 דולר לחודש ועדיין לא תירשם לשרת את נטלוד?pargit כתב:אני שוקל לעשות את הסידבוקס הזה..sheva23 כתב: אנשים לא מכירים את הפתרונות האלה וחבל
חבילה הכי זולה של 10$ לחודש להתנסות. זה נותן לי 2MB נקי שזה נראה לי בתור התחלה מספיק לי (בחישוב פשוט של 60*60*24*2=172800 שזה 170GB ביום אם חישבתי נכון)ו 225GB שטח, אני יכול להפנות לשם כמה טראקרים פרטיים שיש לי וזה יכסה לכולם את ה RATIO.
ננסה ונדווח...
אם אתם משתמשים בטורנטים וזה בחינם אני יכול להבין אתכם (לא לגמרי
על זה בידיוק חשבתי,כל הזמן שהשירשור הנ"ל הפך להיות ל"מדריך להורדה מטורנט".gilos כתב: 10 דולר לחודש ועדיין לא תירשם לשרת את נטלוד?
אם אתם משתמשים בטורנטים וזה בחינם אני יכול להבין אתכם (לא לגמרי), אבל במידה ואתה משלם גם על זה, לא עדיף להירשם לנטלוד לתקופה של כמה חודשים?! וגם אם יסגרו אז הפסדת 100 שקל.. ביג-דיל.. תחשוב שאכלת מנה שווארמה עם החברה...
...
מכבד אנשים,שעקרונית לא מוכנים לשלם,כי מאמינים שהמידע חופשי.....אבל אז מתברר שבארצנו,יש קושי רציני גם "לתת",ובכך מתחיל כל ההסברים,איך בסוף כן צריך לשלם,כדי להנות מהפרוטוקול החינמי הזה
....לכן אני משיקולי נוחות,מראש מוכן לשלם עבור נטלואד,ולקבל אותו דבר,בלי כאב ראש.
רמז לאנשים שמחפשים WEB-DL.
אלו אופלואדרים ברמה עולמית,שיגישו לך את כל ה"מנות החמות" מכל הטראקרים הפרטיים הכי איכותיים ואקסלוסיווים....מקס. ב-DELAY של 24/48 שעות.cardman
fourqui
ceycey72...
יש לי הרגשה שאתה לא מבין עד כמה "הרבה מאוד טרות",אנשים פה צורכים בחודשtoxin כתב:ההבדל הוא שאם שילמת לנטלוד פרימיום והוא נסגר מחר בבוקר הפסדת 100 שקל אבל אם השכרת שרת באותו סכום והעלת את הרשיו שלך לכמות יפה (כמה טרות) אז אתה מסודר לכמה שנים עם הורדות תכנים....
מחר ניסגר נטלואד.....נעבור להבאה,זאת דרכו של העולם.
אז אחלהtoxin כתב:Ocsi, אני יודע כמה תוכן אנשים צורכים כאן באתר. בשביל זה המציאו את הפריליץ׳....
את האחרון אני לא מכיר (מעניין היכן הוא מעלה , אם תוכל גם בפרטי ), אבל שני האחרים מסתמכים על נטלואד , ונטלואד ברוב היום עובד ליוזר חופשי במהירות של 6-5 ביטיםocsi כתב:על זה בידיוק חשבתי,כל הזמן שהשירשור הנ"ל הפך להיות ל"מדריך להורדה מטורנט".gilos כתב: 10 דולר לחודש ועדיין לא תירשם לשרת את נטלוד?
אם אתם משתמשים בטורנטים וזה בחינם אני יכול להבין אתכם (לא לגמרי), אבל במידה ואתה משלם גם על זה, לא עדיף להירשם לנטלוד לתקופה של כמה חודשים?! וגם אם יסגרו אז הפסדת 100 שקל.. ביג-דיל.. תחשוב שאכלת מנה שווארמה עם החברה...
...
מכבד אנשים,שעקרונית לא מוכנים לשלם,כי מאמינים שהמידע חופשי.....אבל אז מתברר שבארצנו,יש קושי רציני גם "לתת",ובכך מתחיל כל ההסברים,איך בסוף כן צריך לשלם,כדי להנות מהפרוטוקול החינמי הזה![]()
....לכן אני משיקולי נוחות,מראש מוכן לשלם עבור נטלואד,ולקבל אותו דבר,בלי כאב ראש.
רמז לאנשים שמחפשים WEB-DL.אלו אופלואדרים ברמה עולמית,שיגישו לך את כל ה"מנות החמות" מכל הטראקרים הפרטיים הכי איכותיים ואקסלוסיווים....מקס. ב-DELAY של 24/48 שעות.cardman
fourqui
ceycey72......
אתה יכול להבין מה קורה אם אני רוצה להעלות פרק אחד .
פעם הם העלו לראפידשייר , ואז היה לי את כול הסדרות שלי באותו יום . היום אין להם גישה אליו , ולי יש פיגור של שבועיים שבהם לא הייתי באינטרנט , כך שכרגע אני בכלל חושב מה לעשות .
מה עוד שאם לא אמצא פתרון , הפיגור יהיה בעשרות גי'גות שלא בטוח איך אוכל להוריד .
שילמתי לפיילסוניק , ועכשיו לשים עוד כסף על קרן הצבי לא ממש נראה לי
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
Ocsi לא יודע לגבי WEB-DL בשרתי הNEWS , אבל בניוז לפי התאוריות של "אין כח להתעסק" אתה תמצא את כל מה שאתה מחפש בלי לסכן את הארנק בסגירה של השירותים שלהם.
בנוסף מי שמצא את הנחלה בטורנטים
, אפשר להגיד שאפשר להוריד משם כמות בלתי מבוטלת של טרות בFL כי כמעט כל הBD זה FL (בBIT-HDTV למשל). לגבי MKV אם יש ברשותך כמה אתרים פרטיים, אז אפשר להסתדר מצויין, כשבכל אחד יש לך כמה טרות של ראשיו.כמו כן MKV חדשים אפשר למצוא בלי בעיה גם בטראקרים פתוחים .
WEB-DL יש מלא בFRESHON TV שזה אתר טורנטים מוביל של סדרות (לא יודע מה לגבי השגת הזמנות לשם, אני רק יודע שיש ממקור ראשון).
בנוסף מי שמצא את הנחלה בטורנטים
WEB-DL יש מלא בFRESHON TV שזה אתר טורנטים מוביל של סדרות (לא יודע מה לגבי השגת הזמנות לשם, אני רק יודע שיש ממקור ראשון).
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/