שרשור על כל מה שרציתם לדעת על הגלקסי נקסוס ולא העזתם לשאול
באנדרויד אין בעיה הוא מזוהה
ה-fastboot מראה שגיאה
ניסיתי גם להסיר את הדרייברים ולהתקין מחדש את ה-fastboot בלבד ובמצב הזה הדלקתי את המכשיר במצב fastboot ישירות , אבל אותה בעיה
זה נראה כאילו יש בעיה אצלי במחשב ולאו דוקא בדרייבר עצמו
ה-fastboot מראה שגיאה
ניסיתי גם להסיר את הדרייברים ולהתקין מחדש את ה-fastboot בלבד ובמצב הזה הדלקתי את המכשיר במצב fastboot ישירות , אבל אותה בעיה
זה נראה כאילו יש בעיה אצלי במחשב ולאו דוקא בדרייבר עצמו
- LiorDrZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
AOKP Build 26 שוחרר
http://forum.aokp.co/page/releases/_/build-26-r7
אני כבר לא עומד בקצב השחרור של הקבוצה הזו. אמתין עוד יומיים לראות שלא יצאה גירסה חדשה בינתיים.
http://forum.aokp.co/page/releases/_/build-26-r7
אני כבר לא עומד בקצב השחרור של הקבוצה הזו. אמתין עוד יומיים לראות שלא יצאה גירסה חדשה בינתיים.
- LiorDrZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
קובי גם לך היתה בעיה לאחר ההתקנה של BUILD 25 + ה GAPPS שחלק מהתוכנות של גוגל לא הותקנו בגלל בעיית Region? תוכנת המוסיקה לא הותקנה לי וגם היומן... שניסיתי להתקין את התוכנה של המוסיקה דרך המרקט זה לא נתן לי מכיוון שהשירות לא מתאים לאיזור שאני חי בו יעני ישראל...
את היומן שחזרתי עם הטיטניום ואת תוכנת המוסיקה מצאתי ב XDA. היה ממש מוזר לגלות שאני לא יכול לשמוע פתאום מוסיקה ולא יכול לפתוח יומן...
את היומן שחזרתי עם הטיטניום ואת תוכנת המוסיקה מצאתי ב XDA. היה ממש מוזר לגלות שאני לא יכול לשמוע פתאום מוסיקה ולא יכול לפתוח יומן...
עשיתי יותר טוב - השתמשתי ה-USBDview כדי לאתר ולחסל כל מה שקשור לאנדרויד או סמסונג אתחלתי את המחשב וחיברתי את הגלקסי במצב fastboot ,nokobik כתב:נסה את ההליך הבא
- * תמחק את ההתקן כולל הדרייברים במקרה שהוא ישאל אותך
* תסיר את ה-SDK
* נתק את הטלפון
* תתקין את ה-SDK עם הדרייברים
* תכניס את הטלפון ל-BOOTLOADER
* חבר אותו למחשב...
WIN מתקין אוטומטית Android 1.0 , שאני לאחר מכן מעדכן לו את הדייבר (ניסיתי כמה - למרות שלפי התאריך+גרסא+חותמת כולם אותו דבר)
כרגיל - Galaxy FastBoot מודיע על קוד 10
אני אנסה לחפש מחשב אחר ואח"כ אני הולך להתייאש
nokobik - תודה על העזרה והסבלנות
אני גם הייתי מנסה על מחשב אחר להתחיל את התהליך שכתבתי מההתחלה (כמובן שתצטרך לעשות רק את שלושת השלבים האחרונים)
בהצלחה:o
CALENDAR היה אמור להיות לך, זה מוזר.
בהצלחה:o
הם הוציאו את ה-MUSIC מה-GAPPS.LiorDrZ כתב:קובי גם לך היתה בעיה לאחר ההתקנה של BUILD 25 + ה GAPPS שחלק מהתוכנות של גוגל לא הותקנו בגלל בעיית Region? תוכנת המוסיקה לא הותקנה לי וגם היומן... שניסיתי להתקין את התוכנה של המוסיקה דרך המרקט זה לא נתן לי מכיוון שהשירות לא מתאים לאיזור שאני חי בו יעני ישראל...
את היומן שחזרתי עם הטיטניום ואת תוכנת המוסיקה מצאתי ב XDA. היה ממש מוזר לגלות שאני לא יכול לשמוע פתאום מוסיקה ולא יכול לפתוח יומן......
CALENDAR היה אמור להיות לך, זה מוזר.
קובי
מזמן....
זה לא תחליף קרוב אפילו וזה זייף לי הרבה פעמים.
תחשוב על זה שאתה מצמיד את הטלפון לזרוע ברכב וה-BT נדלק, ה-WIFI כבה, CAR HOME נפתח והווליום עולה למקסימום.
זאת דוגמא אחת למה שאפשרי לעשות עם זה ועם LLAMA בשום אופן זה לא יהיה אפשרי בצורה מדוייקת.
זה לא תחליף קרוב אפילו וזה זייף לי הרבה פעמים.
תחשוב על זה שאתה מצמיד את הטלפון לזרוע ברכב וה-BT נדלק, ה-WIFI כבה, CAR HOME נפתח והווליום עולה למקסימום.
זאת דוגמא אחת למה שאפשרי לעשות עם זה ועם LLAMA בשום אופן זה לא יהיה אפשרי בצורה מדוייקת.
קובי
ניסיתי את llama לתקופה קצרה.
זה נכון שזה לא מדויק - לא הכל קורה מיד כשאני נכנס לאוטו..אבל עד שאני יוצא מהרחוב זה נכנס לפעולה. נכון שלפעמים (למשל אם אתה בשיחה) אז זה מעצבן.
בכל מקרה מעניין העניין. אם תמצא איזה סידור מעניין אז תשתף!
זה נכון שזה לא מדויק - לא הכל קורה מיד כשאני נכנס לאוטו..אבל עד שאני יוצא מהרחוב זה נכנס לפעולה. נכון שלפעמים (למשל אם אתה בשיחה) אז זה מעצבן.
בכל מקרה מעניין העניין. אם תמצא איזה סידור מעניין אז תשתף!
מילה של אקסטרימיסט.
aokp build 28
היי
התקנתי את הרום הזה - http://forum.aokp.co/page/releases/_/build-28-r10
ויש לי (כרגע) שתי בעיות א) לא מצליח להסתנכרן מול החשבון שלי בגוגל
הצלחתי להגדיר כדואר (לאחר אפשור IMAP שלא נדרש קודם), אך האפליקציות ואנשי הקשר
אינם
ב) אין גישה ל-Market אלא דרך דפדפן
מישהו מכיר/התנסה ?
התקנתי את הרום הזה - http://forum.aokp.co/page/releases/_/build-28-r10
ויש לי (כרגע) שתי בעיות א) לא מצליח להסתנכרן מול החשבון שלי בגוגל
הצלחתי להגדיר כדואר (לאחר אפשור IMAP שלא נדרש קודם), אך האפליקציות ואנשי הקשר