[אוחד] הוט העלתה ערוצי סרטים חדשים ב-HD וביצעה שינוי במספרי הערוצים
- lieli
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 460
לפי דעתי לא היה הבדל גדול בשודדי הקריביים 4
ממש קצת
ממש קצת
- ORELp78
-
- חבר פעיל

- תגובות: 56
האיכות לא היתה בHD הם רק שיפרו את התמונה
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4854
גם ב-yes שודדי הקריביים 4 לא נראה טוב מהדקות הספורות שראיתי.
אל תרגישו מקופחים:)
אל תרגישו מקופחים:)
- ORELp78
-
- חבר פעיל

שמעתי שגם ביס היה ככה
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4854
אז עכשיו גם שמעת וגם קראת
-
ITAY25
-
- חבר פעיל

- תגובות: 50
מיום חמישי הממיר עושה לי בעיות לא מגיב לשלט ולא כלום היו מתים אני ישלם להם כסף בא לפה טכנאי היום החליף לי ממיר לא פתר את הבעיה בכלל
- ORELp78
-
- חבר פעיל

איזה הרגיל או המגיק HD?
-
ITAY25
-
- חבר פעיל

- תגובות: 50
HD המקליט אין לי ממיר רגיל.ORELp78 כתב:איזה הרגיל או המגיק HD?...
- MrMoris
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 470
ההורים שלי עם ממיר תומפסון (עם התאורה הכחולה) HD רגיל - אין שום הבדל בין HD לערוצי הרגילים.ITAY25 כתב:אני לא רואה בכלל הבדלים בין SD לHD של הוט אותו דבר אולי בHD מראים טיפה יותר חד לא מעבר לזה...
בדקתי את זה לאורך כל הסופ"ש, ובמספר ערוצים.
היה איזה סרט בודד שנראה קצת יותר טוב בUPSCALE, אבל כל השאר נראו אותו הדבר בדיוק. או שהם מתקמצנים בטירוף על רוחב פס, או שפשוט אין להם שום תוכן בHD.
התוכן היחידי שכנראה משודר בHD בערוצי הסרטים זה הפרומואים שלהם.
לא הבנתי עד מתי הערוצים האלה פתוחים. להורים שלי אין חבילת HD (יש להם 3HD אבל אין להם ZONEHD).
מישהו יודע מה איכות zone HD (ערוץ 505 /005 אם אני לא טועה).
- ORELp78
-
- חבר פעיל

אותו דבר יש לי אותו וגם בערוץ הרגיל שנגמרת פרסומת של הוט עולה שקופית שלzone HD ובכלל בסמל יש HOT zone רגילהMrMoris כתב:ההורים שלי עם ממיר תומפסון (עם התאורה הכחולה) HD רגיל - אין שום הבדל בין HD לערוצי הרגילים.ITAY25 כתב:אני לא רואה בכלל הבדלים בין SD לHD של הוט אותו דבר אולי בHD מראים טיפה יותר חד לא מעבר לזה...
בדקתי את זה לאורך כל הסופ"ש, ובמספר ערוצים.
היה איזה סרט בודד שנראה קצת יותר טוב בUPSCALE, אבל כל השאר נראו אותו הדבר בדיוק. או שהם מתקמצנים בטירוף על רוחב פס, או שפשוט אין להם שום תוכן בHD.
התוכן היחידי שכנראה משודר בHD בערוצי הסרטים זה הפרומואים שלהם.
לא הבנתי עד מתי הערוצים האלה פתוחים. להורים שלי אין חבילת HD (יש להם 3HD אבל אין להם ZONEHD).
מישהו יודע מה איכות zone HD (ערוץ 505 /005 אם אני לא טועה)....
- tsahibg
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 230
היום הם סגרו את ערוצי הסרטים ב-HD... הם דורשים תשלום..
נראה לי שזו הפרת חוזה, הרי בחבילת הבסיס (לפחות זו שאני חתום עליה) כתוב שחבילת ה-HD הבסיסית כוללת את ערוץ 3HD, NGHD, וערוץ הסרטים HD (ערוץ ביחיד... לא ערוצים).
האם זו עילה לביטול חוזה?
צחי
נראה לי שזו הפרת חוזה, הרי בחבילת הבסיס (לפחות זו שאני חתום עליה) כתוב שחבילת ה-HD הבסיסית כוללת את ערוץ 3HD, NGHD, וערוץ הסרטים HD (ערוץ ביחיד... לא ערוצים).
האם זו עילה לביטול חוזה?
צחי
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
הם לפחות עשו צעד חכם וכללו את חבילת הHD בטריפל החדש .. ככה שלמי שעשה את הטריפל יש את הערוצים האלו ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- liav5000
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 264
לא. זו לא עילה לביטול חוזה...tsahibg כתב:היום הם סגרו את ערוצי הסרטים ב-HD... הם דורשים תשלום..
האם זו עילה לביטול חוזה?
צחי...
תשובה שקיבלתי ממשרד התקשורת בנושא הוא שהערוץ ירד באישור המועצה וזאת בתנאי שתספק ערוץ
סרטים חלופי ללא תשלום (להלן ערוץ MGM HD שנפתח ללא תשלום) - למרות שמדובר בערוץ עם סרטי קלסיקות.
מה גם שהם הוסיפו בתשובתם זה שהערוץ סרטים שידר רק 5-6 ביום בעוד שערוץ MGM HD משדר בין 20-24 שעות.