והנה בהקשר למה שאמרתם קודם עם "מי שמסתבך שיקנה אייפון" קטע מצחיק שמצאתי במקרה ביוטיוב כשחיפשתי השוואה בין גלקסי נקסוס וגלקסי 2 שאני מתלבטת מה לקנות (כרגע החלטתי על אף אחד מהם..)
לא הצלחתי להבין אם זה רציני או בדיחה
[/b]

אני לא ממש שם, עוד לא התעסקתי עם ICS בגירסתו החדשה...Lior_M כתב:חברים מה עשיתם עם root ?
מישהו יכול לעזור לי עם החזרת ה recovery בלי לדרוס את כל הטלפון ?
לאן כולם רצים ולמה אף אחד לא עוזר לפצועים ?...

אני מצטערת, גם לי אין מה לומר, אני עם סטוק, וידעתי מראש שהכל חוזר למקור - ריקברי, רוט, הכל, לקחתי את זה בחשבון, בכלל לא התקנתי טיטניום או כל מה שצריך הרשאות רוט.. עוד יקח קצת זמן עד שיהיה רוט מסודר.. בינתיים אני מעדיפה "נקי"AviBiton כתב:אני לא ממש שם, עוד לא התעסקתי עם ICS בגירסתו החדשה...Lior_M כתב:חברים מה עשיתם עם root ?
מישהו יכול לעזור לי עם החזרת ה recovery בלי לדרוס את כל הטלפון ?
לאן כולם רצים ולמה אף אחד לא עוזר לפצועים ?......

יאלה,Lior_M כתב:לא כל כך,osherov כתב:ליאור ו urik79,
הסתדרתם?
כל התשובות לשאלות שלכם לדעתי נמצאות בשרשור הזה.
Mika,
סה"כ bootloader![]()
אגב, אין לי מושג אם ולצורך מה צריך להחליף את ה bootloader. ההגיון שלי אומר שגוגל לא היו צריכים לשנות בו שום דבר....באמת מוזר...
יש לי עוד כמה דברים שאני לא מבין. אני עם סטוק ו root. הבעיה שלי היא ה recovery.
אם אני מבין נכון, התקנת ה ICS OTA על סטוק עם תוכנות מותקנות, אמורה להביא את המכשיר שלי לגרסה החדשה בלי צורך להתקין מחדש את התוכנות. ( אני יכול לגבות עם TB ולשחזר אבל תזרום איתי רגע ).
כל מה שאני צריך לעשות זה להפטר מה recovery של ה CW ולהריץ את העדכון מתוך הטלפון.
אבל לא מצליח להבין איך להחליף את ה recovery בלבד..
שאלה נוספת בהנחה שעברתי את השלב הזה, אם אני מריץ את העדכון אני מאבד את ה root.
האם יש superuser עבור ICS ? או שמשתמשים בישן ?
חוץ מזה,
ראיתי שיש ב XDA גרסאות רשמיות של ICS שניתן להתקין מתוך CW..
למשל זה
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1398302
וגם פה למטה
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1063664
המון תודה
ליאור...

דיברתם פה על משחקים וקוסטומיזצייה מסובכת אל מול האייפון. הנה דוגמא, בהודעת "התלונות" ש-mikai רשמה, שאותה קסטומיזציה והתקנת רומים משודרגים, שאפשרית באנדרואיד, יכולה לפתור לה כמעט את כל הדברים שהיא פחות אוהבת ב ICS (הדגשתי את החלקים שניתנים לשינוי ולפתרון). באייפון אין יכולת לשנות כלום!mikai כתב: חוץ מזה, המהירות של הגלילה ממש איטית ולא זורמת כל כך (באנשי קשר ובאפליקציות), רשימת האנשי קשר לא נראית טוב (אהבתי שהכל ברקע שחור) והתמונות של האנשי קשר שמתקשרים מוצגות על מסך מלא, אבל הרזולוציה כזו גרועה, שזה נראה ממש לא טוב (רוב התמונות הן מהפייסבוק)
וגם הוייבר לא עובד
זה מה ראיתי עד כה.....

אריה,osherov כתב:רגע....רגע...לפני שאתה ממשיך לסעיף הבא שלי, אתה בטוח שאין לך גישה ל bootloader ולריקוברי
תצרוב את הסטוק ריקוברי כאשר המכשיר שלך במצב bootloader (כפתור Volume Up & Power). משם אחרי שהמכשיר מחובר למחשב אתה מריץ את פקודת fastboot flash recovery recovery_image_name_you_downloaded.img...

urik79 כתב:אריה,osherov כתב:רגע....רגע...לפני שאתה ממשיך לסעיף הבא שלי, אתה בטוח שאין לך גישה ל bootloader ולריקוברי
תצרוב את הסטוק ריקוברי כאשר המכשיר שלך במצב bootloader (כפתור Volume Up & Power). משם אחרי שהמכשיר מחובר למחשב אתה מריץ את פקודת fastboot flash recovery recovery_image_name_you_downloaded.img...
איך צורבים את הסטוק ריקוברי? מאיפה אני משיג אותו?
אני יכול להכנס למצב של ה bootloader, אבל שאני בוחר באופציה של recovery הוא מת לי......

אוקי רק עוד שאלה קטנה, הריי זה rom cw, האם זה לא דורס את כל התוכנות שלי? כלומר זה לא דורס את /data?osherov כתב:יאלה,Lior_M כתב:לא כל כך,osherov כתב:ליאור ו urik79,
הסתדרתם?
כל התשובות לשאלות שלכם לדעתי נמצאות בשרשור הזה.
Mika,
סה"כ bootloader![]()
אגב, אין לי מושג אם ולצורך מה צריך להחליף את ה bootloader. ההגיון שלי אומר שגוגל לא היו צריכים לשנות בו שום דבר....באמת מוזר...
יש לי עוד כמה דברים שאני לא מבין. אני עם סטוק ו root. הבעיה שלי היא ה recovery.
אם אני מבין נכון, התקנת ה ICS OTA על סטוק עם תוכנות מותקנות, אמורה להביא את המכשיר שלי לגרסה החדשה בלי צורך להתקין מחדש את התוכנות. ( אני יכול לגבות עם TB ולשחזר אבל תזרום איתי רגע ).
כל מה שאני צריך לעשות זה להפטר מה recovery של ה CW ולהריץ את העדכון מתוך הטלפון.
אבל לא מצליח להבין איך להחליף את ה recovery בלבד..
שאלה נוספת בהנחה שעברתי את השלב הזה, אם אני מריץ את העדכון אני מאבד את ה root.
האם יש superuser עבור ICS ? או שמשתמשים בישן ?
חוץ מזה,
ראיתי שיש ב XDA גרסאות רשמיות של ICS שניתן להתקין מתוך CW..
למשל זה
וגם פה למטה
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1063664
המון תודה
ליאור...
הכי פשוט, זה באמת לבצע את הרשום בקישור הבא:
פשוט מורידים את הרום בקישור ומתוך ה ClockworkMod מתקינים אותו.
הסבר קצר:
הרום הזה שהורד משם, כבר מכיל בתוכו את:
-הסטוק אנדרואיד של ICS למכשיר
-את ה bootloader (שלדעתי אין בו צורך אבל..יאלה נזרום עם זה)
-את גירסת הרדיו של ה ICS
-ואת הסטוק ריקוברי
יש לשים לב שהסטוק ריקוברי יחליף בצריבה שלו את ה CWM ריקוברי במכשיר שלך ולכן אין צורך לצרוב ריקוברי לפני כן בנפרד. אבל.....עוד לשים לב שאתה מאבד כאן את הרוט ולכן, לדעתי, כל האפליקציות יישארו לך, אבל אלה שהתקנת שדורשות רוט לא יעבדו (כי אין להן רוט). בנוסף, גם ה TB לא יעבוד לך על הסטוק החדש כי גם הוא דורש הרשאות רוט.
אבל נוסף....אם תרצה, יש שם קישור נוסף שניתן להתקין אותו אח"כ שמכיל את ה CWM ריקבורי ואת הרוט ל ICS שהתקנת (הקישור נקרא שם 5.0.2.3 recovery and superuser.rar)
אם תרצה ותגיע לגשר, אני אוכל להדריך אותך איך לצרוב את CWM ריקוברי ואת הרוט למכשיר אחרי התקנת הסטוק ICS...

לינק ישן תתעלםurik79 כתב:זה מתאים ל ICS?
אני רואה שהוא של GRJ22, שזה בעצם 2.3 לא?...

אז לא להוריד משם?Rino כתב:לינק ישן תתעלםurik79 כתב:זה מתאים ל ICS?
אני רואה שהוא של GRJ22, שזה בעצם 2.3 לא?......

עזוב את זה,urik79 כתב:אז לא להוריד משם?Rino כתב:לינק ישן תתעלםurik79 כתב:זה מתאים ל ICS?
אני רואה שהוא של GRJ22, שזה בעצם 2.3 לא?.........

מה זה אנדרויד מת?urik79 כתב:אני עכשיו עם ICS. הבעיה שלי היא שאני לא יכול להכנס ל recovery. אם אני מנסה להכנס אני מקבל אנדרויד מת עם סימן אזהרה אדום.
לצערי איבדתי חלק גדול מה data של האפלקציות כי לא הצלחתי לשחזר אותם שחזרתי לסטוק...