10 מיליארד הורדות מהמרקט - מבצע ב-10 סנט ל-10 ימים
אוי-אוי-אויtheProfessor כתב:תודה! הנחתי שכנראה היה איזה גליץ' עם המשחק הזה. עכשיו קניתי אותוירקרק כתב:theProfessor
זו דוקא כן אחת האפליקציות שתהיה היום במחיר של 10 סנט
https://market.android.com/details?id=c ... FyYXR1cyJd...
קניתי גם את pano, נראה חמוד
ועוד משהו, כנראה שהשער דולר שקל עלה, כי עכשיו האפליקציות עולות 38 אגורות, במקום 37! תמיד דופקים אותנו כי אנחנו ישראלים...
קניתי את
Apparatus
SlideIT Keyboard
Kids Connect the Dots
קובי
- theProfessor
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 226
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
קניתי גם את slideIT, ואת age of zombies
עם Season Zen HD אין לי מה לעשות, אבל קניתי בכל זאת
כי איך אמרו פה כבר? ב38 אגורות קודם קונים ואחרי זה שואלים שאלות...
I'm not as think as you drunk i am
וואי יום טוב היום
:
קניתי את Apparatus (סתאם, הוידאו של המשחק נראה נחמד)
Snowfall Live Wallpaper כבר קניתי בעבר
Kids Connect the Dots כבר קניתי בעבר
SlideIT Keyboard-אין פה בכלל שאלה
Pano-למרות, שיש תמיכה בתמונה פנורמית ב SGSII
קניתי את Apparatus (סתאם, הוידאו של המשחק נראה נחמד)
Snowfall Live Wallpaper כבר קניתי בעבר
Kids Connect the Dots כבר קניתי בעבר
SlideIT Keyboard-אין פה בכלל שאלה
Pano-למרות, שיש תמיכה בתמונה פנורמית ב SGSII
נערך לאחרונה על ידי osherov ב 10/12/2011 15:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
ירקרק,
הפיצוחים מוקפאים כבר כמה שנים, רק מחכים ליום שננצח את הקטלונים בליגה הספרדית. אני מקווה מאוד שהיום הזה הגיע
הפיצוחים מוקפאים כבר כמה שנים, רק מחכים ליום שננצח את הקטלונים בליגה הספרדית. אני מקווה מאוד שהיום הזה הגיע
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
באמת יום לא רע היום.
apparatus
slideIT
pano
מעניין שחלק מהאפליקציות של ימים קודמים חוזרות להנחה, כמו המשחק asphalt6 למשל, שהיה בהנחה, חזר לעלות 26 והיום שוב בהנחה, אותו דבר עם paper camera.
apparatus
slideIT
pano
מעניין שחלק מהאפליקציות של ימים קודמים חוזרות להנחה, כמו המשחק asphalt6 למשל, שהיה בהנחה, חזר לעלות 26 והיום שוב בהנחה, אותו דבר עם paper camera.
לדעתי הם חוזרים להנחה אצל מי שלא יכול לרכוש את כל האפליקציות באותו היום למכשיר שלו. לדוגמא ה paper camera חזרה רק לאלה שלא יכלו להתקין על המכשיר שלהם NFS
הכוונה היא שמקלדת מעצם הוויתה משמשת בין השאר להקלדת ססמאות וכשיש לה גם גישה לרשת, היא יכולה להעביר את המידע הזה לגורם "עויין".
קשה לי להאמין המפתחים של SlideIt שהיא אפליקציה עם כל-כך הרבה משתמשים טפשים מספיק לעשות דבר כזה.
קשה לי להאמין המפתחים של SlideIt שהיא אפליקציה עם כל-כך הרבה משתמשים טפשים מספיק לעשות דבר כזה.
קובי
- harari
- חבר מביא חבר

- יצירת קשר:
בגלל שהמקלדת לומדת ומכניסה למילון את מה שאתה מקליד, היא יכולה, באופן תיאורטי, להאזין גם לססמאות. יחד עם הרשאת גישה לרשת היא יכולה, שוב, באופן תיאורטי, לשלוח את אותן ססמאות למפתחים. ההודעה שהמכשיר מקפיץ היא ליידע אותך שאם האפליקציה היא ממקור מפוקפק (למשל אפליקציה לא מוכרת שמישהו פיתח בבית ופרסם באיזה פורום) היא יכולה להיות מסוכנת. אני לא חושב שזה המצב (אל תתפוס אותי במילה כשיפרצו לך למיילnokobik כתב:הכוונה היא שמקלדת מעצם הוויתה משמשת בין השאר להקלדת ססמאות וכשיש לה גם גישה לרשת, היא יכולה להעביר את המידע הזה לגורם "עויין".
קשה לי להאמין המפתחים של SlideIt שהיא אפליקציה עם כל-כך הרבה משתמשים טפשים מספיק לעשות דבר כזה....
שכחתי פסיק, אז הנה:zovirax כתב:לא הבנתי...nokobik כתב: קשה לי להאמין המפתחים של SlideIt שהיא אפליקציה עם כל-כך הרבה משתמשים טפשים מספיק לעשות דבר כזה.......
קשה לי להאמין המפתחים של SlideIt שהיא אפליקציה עם כל-כך הרבה משתמשים,
טפשים מספיק לעשות דבר כזה.
בקיצור, קשה לי להאמין שהמפתחים טפשים מספיק
אבל אף-פעם אי אפשר לדעת.
קובי
- menger
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 185
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
slidit - הורדתי אותו כי הוא נחמד מאוד.
בזמן ההתקנה לא איפשרתי לו "import contacts" - האם זה עדיין מסכן את הפרטיות?
לא נעים שהוא שולח הודעות שלי לסרבר לשימוש עתידי (תאורטי)
. האם אפשר לנטרל את האפשרות זו?
בזמן ההתקנה לא איפשרתי לו "import contacts" - האם זה עדיין מסכן את הפרטיות?
לא נעים שהוא שולח הודעות שלי לסרבר לשימוש עתידי (תאורטי)
- harari
- חבר מביא חבר

- יצירת קשר:
import contacts מכניס את השמות והפרטים למילון כדי שתוכן להקליד אותם מהר ושיהיו חלק מההצעות של המילון. הוא לא שולח אותם לשום מקום.
אני לא חושב שאפשר לנטרל את הגישה שלו לאינטרנט ואם כן, אני לא יודע מה תהיה ההשפעה על הפעולה התקינה של המקלדת.
אני לא חושב שאפשר לנטרל את הגישה שלו לאינטרנט ואם כן, אני לא יודע מה תהיה ההשפעה על הפעולה התקינה של המקלדת.