אמרתי NO ל-YES והתחדשתי בצלחת לווין עם 4 לווינים :-)

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
ddp
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 186
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #101 

Itay_Pollak כתב:מה שכן - איכות הSD כזו גבוהה - שזה ייראה איכותי למדיי.
יש לך מסך HD?
...
כן,יש לי טלויזיה שהיא HD Ready.

את הטלויזיה הזו קניתי לפני שנתיים .
http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=735417

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #102 

אז זה עוד יותר פחות קריטי. הרי המקסימום שתוכל לקבל זה 720 שורות. ככה אתה מקבל 576...

ddp
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #103 

Itay_Pollak כתב:אז זה עוד יותר פחות קריטי. הרי המקסימום שתוכל לקבל זה 720 שורות. ככה אתה מקבל 576...
...
למרות החשש שלי אני חושב שאני אעשה שיתוף לניסיון של כמה ימים.
ורק אז אני אדע אם זה בכלל משתלם .

אני מודה לך מאוד על העזרה (Y) .

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #104 

אתה צריך ממיר hd.

dankoman
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

YES

שליחה #105 

יש להם את הערוץ החדש HO...רציתי להתחבר אבל רק למי שיש חבילת בידור יכול לראות...ולי אין!
אולי באמת אעשה צלחות כמוך?:) :lol:

unzi200888
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 578

שליחה #106 

נו מה אני אגיד לכם....

משחק של מכבי ב-HD(ממש עכשיו!) לעומת מה שרואים בערוץ 10.... :roll:

לווין שולט!

ddp
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #107 

לפי מה שרשום ב"פורום הלווינים הישראלי" יש בעיה לעשות שיתוף בממירים רגילים (יש כמה סוגים של שיתוף) הבעיה גדולה יותר בממירים של דרים בוקס.

ככה שאני חושב לרדת מהרעיון הזה. :(

pazitush
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 143
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #108 

למי שמתחבר לשיתוף , אין ממש בעייה. למי שמבצע ומתחזק השיתוף , קצת מורכב יותר.... :roll:

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1813
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #109 

ddp כתב:לפי מה שרשום ב"פורום הלווינים הישראלי" יש בעיה לעשות שיתוף בממירים רגילים (יש כמה סוגים של שיתוף) הבעיה גדולה יותר בממירים של דרים בוקס.

...
חחחח אחת הבדיחות החזקות
:lol:
לכתוב שיש בעיה לעשות שיתוף בדרימבוקס זה כמו לכתוב שיש בעיה לראות סרטים בסטרימר או לשמוע אודיו מרמקולים
התפקיד של הדרימבוקס זה שיתוף (והוא עושה אותו הכי טוב שאפשר), אחרת אפשר לזרוק את המכשיר

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1609
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #110 

ddp כתב:........הבעיה גדולה יותר בממירים של דרים בוקס..........(
...
8O 8O 8O
משפט תלוש ממציאות,ממיר HD עם עלות תועלת מדהימה (בין 800-1000 ש"ח),שלא רואה את יס מקס/הוט מג'ק
,עם תמיכה עשירה של הקהילה.
רק שתבינו מה מקבלים מנויי SKY ITALIA שנחשב לחבילה יקרה מאוד (בסביבות 3500 ש"ח לשנה)..אני כבר לא מתייחס לתוכן SD שמכסה כל תחום התעייננות אפשרית,רק התייחס ל-HD שבארצנו מתעקשים לגבות פעמיים על אותו תוכן,כאשר הבסיס + עולה כמו חבילה יוקרתית בחו"ל :@ .
עד עכשיו היה להם 40 ערוצי HD (ולא בדיחה של כאילו/דחוס של 5-6 מגהביט של יס (n) ),שכלל את:
FOX HD
FOX CRIME HD
SKY UNO HD
NATONAL GEOGRAPHIC HD
DISCOVERY HD SHOWCASE
Cinema Comedy HD
Sky Cinema HD
Cinema Classics HD
Sky Hits HD
Sky Cinema Family HD
Sky Max HD
Cinema Passion HD
AXN HD
Sky Sport 1 HD
Sky Sport 2 HD
Sky Sport 3 HD
Sky Sport 24 HD
Sky Supercalcio HD
......ועוד.אז מכוון שזאת רשימה עלובה (ביחס ליס כמובן :lol: ),אז מ-01.02.2012 הולכים להוסיף עוד 12 ערוצים חדשים
ESPN America HD
Discovery Science HD
Discovery Travel & Living HD
History HD
Fox Life HD
Real Time HD
Extreme Sports HD
Eurosport 2 HD
NatGeo Wild HD
NatGeo Adventure HD
Gambero Rosso HD
Disney Channel HD
MTV Live HD

כמובן בכל ערוץ משמרים את שפת המקור (אנגלית),וכן לרוב גם כתוביות באנגלית.
ודרך אגב אם אתה כבר מכוון ל-13 מעלות עליו משודר החבילה האיטלקית,יש עוד שפע של ערוצי HD:
http://en.kingofsat.net/hdtv.php
הקצפת
BBC HD
ANIMAL PLANET HD
MEZZO HD
HBO HD
HBO 2 HD
HBO COMEDY HD
Nickelodeon HD
CINEMAX 1 HD
CINEMAX 2 HD
...ואני משתדל להתייחס רק לערוצים שיש להם פס-קול אנגלי.....
אז לסיכום,למי שלא "מאותגר טכנולוגית" (אם אני זוכר,אנחנו נמצאים בפורום כזה 8O ),מפספס הרבה ללא צלחת פרטית (i)

shraga007 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #111 

היום בכלל קיבלתי בוסט רציני לחוויה שלי, שידרגתי לממיר ויז'ינט האמר 5400 עם תמיכה מלאה בעברית.
וואלה אני מרוצה עד הגג.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

shoko1234
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 36

שליחה #112 

יש לך ערוצי 10/2/1 ?
יש לך ערוצים בעברית בכלל או סדרות עם תרגום לעברית?

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #113 

shraga007 כתב:היום בכלל קיבלתי בוסט רציני לחוויה שלי, שידרגתי לממיר ויז'ינט האמר 5400 עם תמיכה מלאה בעברית.
וואלה אני מרוצה עד הגג.
...
הבעיה שלך שמראש נכנסתה לתחום עם ממיר נחות דרגון (i) שהמתקינים אוהבים להתקין לפנסיונרים/או למאותגרים טכנולוגית (i).
לא יעזור כלום,אין על DM800HD SE או VUO+ או אפילו AZ BOX ELITE,כאשר קונים ממיר הכי חשוב פיתוח/תמיכה רחבה של הקהילה,ולא לחכות שאיזה יבואן מקומי שיוציא לך עידכון :wink:
מה זה בשבילך תמיכה מלאה בעברית ? EPG ברור שיש לך....GUI אם רשום SEARCH במקום "חפש" אז נכון,תישאר עם ממירים כאלו.
ניחה הייתה משלם מחיר נוח על האמר...אבל לפי התמחור בארץ,יכולתה לקנות מחו"ל 2 של DM800HD SE (Y)
http://www.satmanual.com/index.php?opti ... Itemid=247

מול
http://satfooldeals.co.uk/dreambox/229- ... rsion.html

shraga007 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #114 

ocsi כתב:
shraga007 כתב:היום בכלל קיבלתי בוסט רציני לחוויה שלי, שידרגתי לממיר ויז'ינט האמר 5400 עם תמיכה מלאה בעברית.
וואלה אני מרוצה עד הגג.
...
הבעיה שלך שמראש נכנסתה לתחום עם ממיר נחות דרגון (i) שהמתקינים אוהבים להתקין לפנסיונרים/או למאותגרים טכנולוגית (i).
לא יעזור כלום,אין על DM800HD SE או VUO+ או אפילו AZ BOX ELITE,כאשר קונים ממיר הכי חשוב פיתוח/תמיכה רחבה של הקהילה,ולא לחכות שאיזה יבואן מקומי שיוציא לך עידכון :wink:
מה זה בשבילך תמיכה מלאה בעברית ? EPG ברור שיש לך....GUI אם רשום SEARCH במקום "חפש" אז נכון,תישאר עם ממירים כאלו.
ניחה הייתה משלם מחיר נוח על האמר...אבל לפי התמחור בארץ,יכולתה לקנות מחו"ל 2 של DM800HD SE (Y)
http://www.satmanual.com/index.php?opti ... Itemid=247

מול
http://satfooldeals.co.uk/dreambox/229- ... rsion.html
...
אני לא הייתי מגדיר את הדרגון בתור ממיר נחות. הוא סך הכל נתן תמורה יפה עם הגירסא האחרונה שכללה מספר אפליקציות ואפילו IPTV.
לגבי העברית, נכון שאפשר בלי, אבל הרבה יותר נוח עם. מה גם שאני לא היחיד שמשתמש. יש גם את האישה שהיא פחות טכנלוגית.
לגבי הדרים הסיני, אני חדש בתחום ונכון שאנשים ששאלתי אמרו ללכת עליו כי יש לו הכי הרבה תמיכה ועדכונים. אבל זה דרש ממני לרכוש אותו לבד בחו"ל(בלי אבא ואמא) או פה בארץ במחיר מופקע.
המתקין שלי נתן לי עסקת חבילה עם הדרגון + הבטחה לשדרוגים ותמיכה גם אחרי ההתקנה. מה שבאמת קרה.
אגב, אני קראתי על לא מעט בעיות גם עם הדרים, החל מבעיות תוכנה, קליטה , זיופים ומה לא. וגם כולם ללא יוצא מהכלל אמרו לי שהוא לא מתאים לכל אחד. אני בטוח הייתי מסתדר אבל מה עם האישה?

לסיכום, זה טוב שיש הרבה אופציות לבחור מהן, אני מאוד מאוד מרוצה במיוחד אחרי אתמול. :)
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

ddp
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #115 

sheva23 כתב:
ddp כתב:לפי מה שרשום ב"פורום הלווינים הישראלי" יש בעיה לעשות שיתוף בממירים רגילים (יש כמה סוגים של שיתוף) הבעיה גדולה יותר בממירים של דרים בוקס.

...
חחחח אחת הבדיחות החזקות
:lol:
לכתוב שיש בעיה לעשות שיתוף בדרימבוקס זה כמו לכתוב שיש בעיה לראות סרטים בסטרימר או לשמוע אודיו מרמקולים
התפקיד של הדרימבוקס זה שיתוף (והוא עושה אותו הכי טוב שאפשר), אחרת אפשר לזרוק את המכשיר
...
למרות שכל יום אני מגלה דברים חדשים (וגם ערוצים חדשים :D)
אני יודע שסך הכל הדרים בוקס הוא ממיר אמין שכמעט ולא עושה בעיות בערוצים הפתוחים (FTA)
הבעיה מתחילה כשעושים שיתוף.

כמה סוגים של שיותפים יש? 3? 5? הרי כל שיתוף עובד בצורה אחרת
וממה שאני מבין לא כל צורה של שיתוף תעבוד ב-100% בדרים בוקס או בממירים שלא תומכים ב-HD.

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #116 

shraga007 כתב:...אגב, אני קראתי על לא מעט בעיות גם עם הדרים, החל מבעיות תוכנה, קליטה , זיופים ומה לא. וגם כולם ללא יוצא מהכלל אמרו לי שהוא לא מתאים לכל אחד. אני בטוח הייתי מסתדר אבל מה עם האישה?
לסיכום, זה טוב שיש הרבה אופציות לבחור מהן, אני מאוד מאוד מרוצה במיוחד אחרי אתמול. :)
...
אני נכנסתי לפני שנתיים לתחום (...ניצלתי את המקרה של הולמרק לברוח מהתחייבות דרקונית של יס,ועם הרגשה שלא ברור לי על מה אני משלם הון תועפות :lol: ),אני מגדיר את עצמי איש טכני,מנגד לא עיניין אותי העבודה של ברזלנות/כיוון צלחת,לצורך זה הזמנתי איש מקצוע בתשלום הולם.
אם הייתה מבין קצת בתחום,אז הייתה מבין מה זה CUBEREVO 250HD קוריאני שהפך להיות הממיר הראשון שלי,עם איכות תמונה מדהימה,אבל מצריך ידע כדי לייצב אותו.וכן יש לי בבית אשה ועוד 2 ילדים קטנים שהם לא טכנולוגיים,ולא זכור לי מקרה מיוחד שלא הסתדרו איתו (כמו אין בעיה ללמד אותם לתפעל סטרימרים).
דווקה אימג'ם של DM הכי יציבים.בעיניי הבוסט הכי רציני הייתה ההרגשה של שליטה שלי,לצרכים שלי.אני מחליט מה אני רוצה/חשוב שהממיר יעשה,אני קובעה לעצמי את החבילות לרמה של יום !!!! בלי להזדקק לשרות בארץ עם הסיכונים הכרוכים בזה (i)

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #117 

ddp כתב: כמה סוגים של שיותפים יש? 3? 5? הרי כל שיתוף עובד בצורה אחרת
וממה שאני מבין לא כל צורה של שיתוף תעבוד ב-100% בדרים בוקס או בממירים שלא תומכים ב-HD.
...
אתה בטוח שאתה מבין על מה אתה מדבר 8O 8O 8O
לפי משפטים כאלו אין לך שמץ מה זה שרינג/CW/אמולטור/MGCAMD/CCCAM/CAID.....בשבילך כל זה סינית....אין דרך אחרת להגיד לך את זה בצורה יותר עדינה,ולפעמים אם לא מבינים במשהו זה לא בושה לא להגיב :idea:

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”