************** Exception Text **************
System.TypeLoadException: Could not load type 'Infrastructure.SettingsManager' from assembly 'Infrastructure, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null'.
at SubsDownloader.SubsDownloaderControl.TimerTick(Object sender, EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Timer.OnTick(EventArgs e)
at System.Windows.Forms.Timer.TimerNativeWindow.WndProc(Message& m)
at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)
הורדתי והתקנתי את התוכנה, הוספתי סיפרייה של סידרה, ה BAR של ה PROGRESS מגיע ל100 אחוז וכלום לא לא קורה. בנוסף ,הוספתי את אותה סיפרייה בטעות פעמיים, איך אני מוחק אופציות שכבר נבחרו?
יש פיתוחים חדשים?
זאת התוכנה עם ה UI הכי נוח שהייתה עד כה ועבדה נפלא...
לאחרונה כשאני פותח אותה אני פשוט לא רואה חלון היא נעלמה...
מחיקה והתקנה מחדש גם לא מתקן את הבעיה משהו ממש מוזר...
בנוסף הרבה אתרים השתנו...
יש מצב לעדכון?
יש המון עדכונים לתוכנה, אני אעלה גרסא בהמשך היום
כמה אפשרויות:
א. למחוק את הקובץ הזה: C:\Users\%USERNAME%\AppData\Local\SubsDownloader\SubsDownloaderSettings.xml
ב. לפתוח את התוכנה, ללכת ל Task Manager. לבחור את הTASK מהרשימה, לעשות עליו כפתור ימני עם העכבר וללחו Maximize ו Bring To Front
מצטער על העיקוב.
העלתי גרסא חדשה.
נוספה תמיכה בשפות: עברית, אנגלית ורוסית
נוספה תמיכה ב Open Subtitles
נוספה תמיכה בכפתור ימני בEXPLORER, על תקיות וקבצים
ועוד הרבה דברים אחרים, אני פשוט לא זוכר
נראה לי שהתוכנית חדלה מלעבוד...
יש מצב שאתה מעלה עדכון? או נותן לי גישה לקוד שאני יוכל להוריד אותו ולתקן אותו מתי שהוא הופך להיות לא פעיל?
אשמח להמשיך לפתח מהנקודה שהפסקת ולראות מה קורה שם
תודה מראש
תנסה להוריד תרגום ל Boardwalk.Empire.S01E04.Anastasia.720p.HDTV.x264-CTU
התוכנה כן מוצאת את השם ומחזירה תוצאות אבל בסוף משהו נכשל בהורדה... ומופיע בסופו של דבר X
הטאב של הלוג ריק....
אז אין לי מושג איפה הכל נכשל...
יש לי קטע ממש מוזר עם התוכנה שאם משתמשים באופציה של Context Menu
אז אני לא מוצא תרגום... אבל במידה ואני גורר את הסרט לתוכנה היא כן מוצאת תרגום....
רציתי לנסות לראות בדיוק איפה הבעיה ולתקן אותה בעצמי אך שמתי לב שבגוגל קוד שלך הSVN לא מעודכן לגרסה האחרונה...
אשמח אם תוכל לתקן את הבעיה של הCONTEXT או אפילו לתת לי גישה לקוד המלא ואני אנסה לשבור את הראש משם
במידה וזה בסדר מבחינתך שאני אעזור לך קצת בקוד