הצעות לקניית מכונת E-61
-
ramibl
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 113
אז האחריות של קדמה ל 30 חודשים היא לא טובה?
- חושנגי
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 152
ramibl אפשר לדעת באיזה מחיר הוצעה לך הבזרה.
איתן
איתן
- gedkoz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
חשיבות גדולה יש למעבדה רצינית,שרות טוב לאורך השנים.במכונות האלה אין חשיבות גדולה בין שנה ו 30 חודשים.סיכוי שהיא תתקלקל באחריות מזערי...
-
ramibl
-
- חבר פעיל מאוד

טוב חברים, אין טוב ממראה עיניים. נסעתי לראות את הבזרה וקצת התאכזבתי.גם מהמראה שלה וגם מהמקום בו היא הוצגה....... לא נראתה מסיבית כמו בתמונות אז בחזרה להתלבטות וגם כמה שאלות למועצת החכמים:
1. האם זה קריטי שיש שעון אחד כמו בצ'ליני ועדיף מכונה עם שני שעונים?
2. קראתי שיש אניטה חדשה אז אייך זה שהיבואן לא יודע מזה? האם זה אומר משהו על השירות בהמשך הדרך?
3. האם פעולת ה-pre-infusion זה משהו שכל ה-E61 עושות או רק חברות מסוימות וכמה זה קריטי?
4. האם ECM כבר לא קיימת ובמקומה יש את Rocket?
5. יש לי תחושת בטן לחזור לוויביאמה. האם אני טועה?
6. אם יש חשיבות למעבדה רצינית ואני נוטה להסכים, האם זה צריך לכוון אותי לבחירה הסופית?
בהחלט לא תם ולא נשלם
1. האם זה קריטי שיש שעון אחד כמו בצ'ליני ועדיף מכונה עם שני שעונים?
2. קראתי שיש אניטה חדשה אז אייך זה שהיבואן לא יודע מזה? האם זה אומר משהו על השירות בהמשך הדרך?
3. האם פעולת ה-pre-infusion זה משהו שכל ה-E61 עושות או רק חברות מסוימות וכמה זה קריטי?
4. האם ECM כבר לא קיימת ובמקומה יש את Rocket?
5. יש לי תחושת בטן לחזור לוויביאמה. האם אני טועה?
6. אם יש חשיבות למעבדה רצינית ואני נוטה להסכים, האם זה צריך לכוון אותי לבחירה הסופית?
בהחלט לא תם ולא נשלם
- gedkoz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
1זה ממש לא קריטי,אתה יכול בהמשך להרכיב טרמומטר על ראש e61 וזה יעזור לך בהטמעת שוטים נהדרים
2מוטי כתב על זה,האניון חדשה שינוים קוסמטיים בלבד.
3 כן בכל המכונות HX E61 .
4 אין כבר כשפנה וחצי שנתיים ECM. שם המותג -Rocket.
5.VBM,קויקמיל ורוקט -כולם בחירה טובה.
5 ובהחלט יש חשיבות למעבדה
2מוטי כתב על זה,האניון חדשה שינוים קוסמטיים בלבד.
3 כן בכל המכונות HX E61 .
4 אין כבר כשפנה וחצי שנתיים ECM. שם המותג -Rocket.
5.VBM,קויקמיל ורוקט -כולם בחירה טובה.
5 ובהחלט יש חשיבות למעבדה
- nimitzg
-
- כתב קפה

- תגובות: 2060
גנאדי,gedkoz כתב:3 כן בכל המכונות HX E61 .ה...
דווקא קראתי כמה דברים באינטרנט שקצת סותרים את את הנקודה שציינת.
זה נכון שב E-61 ה"מסורתי" תמיד יש pre infusion.
אבל היום לא בכל המכונות יש....אני לא יודע למה או איך זה...
ב pre-infusion אמורה להיות עליה הדרגתית ללחץ 4 bar ומשם עליה מהירה ל 8.
אצלי ב VBM SDB יש התנהגות כזו אך לא מובהקת... ולא ממש חיפשתי בתיעוד אם באמת יש או אין...
"Cigars change thoughts into dreams."
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
- כפיר_ש
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
משאבת רטט בונה לחץ לאט ולכן הלחץ משתנה בהדרגה.
לגבי הפרה אנפיוזן, ב e61 יש תא קטן שאוגר מים בתוכו ובזמן הפעלת המשאבה השסתום נפתח והמים מוזרמים לראש ומרטיבים את העוגיה עד שהמשאבה בונה את הלחץ.
מן הסתם אורך הפרה אנפיוזן תלוי במהירות בניית הלחץ של המשאבה ומשאבה סיבובית לדוגמה בונה לחץ הרבה יותר מהר.
לגבי הפרה אנפיוזן, ב e61 יש תא קטן שאוגר מים בתוכו ובזמן הפעלת המשאבה השסתום נפתח והמים מוזרמים לראש ומרטיבים את העוגיה עד שהמשאבה בונה את הלחץ.
מן הסתם אורך הפרה אנפיוזן תלוי במהירות בניית הלחץ של המשאבה ומשאבה סיבובית לדוגמה בונה לחץ הרבה יותר מהר.
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
השעון על המכונה מראה לחץ חליטה בראש ולא טמפ'. לא יעזור לשים טרמומטר.
לדעתי זה שעון חשוב ולא הייתי מוותר עליו, כי הכיוון של ה-OPV "זוחל" למעלה. אם אתה לוקח כזו מכונה, ממליץ מאוד לרכוש ידית עם שעון כזה או לוודא שאתה מגיע לטכנאי פעם בכמה חודשים, לפחות בשנתיים-שלוש הראשונות.
(אגב, את הכיוון האחרון עשיתי לפני כחצי שנה, לדעתי, ורק עכשיו השעון מזדחל לו קצת מעבר ל-8.5. אולי עם הזמן ה-OPV 'מסתדר').
לדעתי זה שעון חשוב ולא הייתי מוותר עליו, כי הכיוון של ה-OPV "זוחל" למעלה. אם אתה לוקח כזו מכונה, ממליץ מאוד לרכוש ידית עם שעון כזה או לוודא שאתה מגיע לטכנאי פעם בכמה חודשים, לפחות בשנתיים-שלוש הראשונות.
(אגב, את הכיוון האחרון עשיתי לפני כחצי שנה, לדעתי, ורק עכשיו השעון מזדחל לו קצת מעבר ל-8.5. אולי עם הזמן ה-OPV 'מסתדר').
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
-
ramibl
-
- חבר פעיל מאוד

אז נראה לי שזה מצטמצם לכיוון הVBM או ה אניטהmoti_r כתב:השעון על המכונה מראה לחץ חליטה בראש ולא טמפ'. לא יעזור לשים טרמומטר.
(אגב, את הכיוון האחרון עשיתי לפני כחצי שנה, לדעתי, ורק עכשיו השעון מזדחל לו קצת מעבר ל-8.5. אולי עם הזמן ה-OPV 'מסתדר')....
- כפיר_ש
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
אין שום דבר רע בכיוון אלא ההיפך 
- דבוטאנט
-
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
הפרה אינפיוז'ן בכל ה E61 זהה - הוא מכני.
1 בר ואז נבנה הלחץ במלואו.
אפשר לשחק עם הקפיץ בפנים ולשלוט על הזמן.
1 בר ואז נבנה הלחץ במלואו.
אפשר לשחק עם הקפיץ בפנים ולשלוט על הזמן.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
-
ramibl
-
- חבר פעיל מאוד

דיברתי עם אנדריי שנותן שירות לקוויקמיל והוא ממליץ על האניטה מהסיבה שהכרטיס בפנים הרבה יותר פשוט מה VBM וה Bezzera ובשל כך הסיכוי לתקלות הוא נמוך יותר
- דבוטאנט
-
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
לא נראה לי. ברוב המכונות יש בקר סטנדרטי כמו של gicar.
אם יש משהו מסובך זה יהיה טיימר לחליטה וכאלה - אם תקנה מכונה עם ידית הפעלה לא יהיה טיימר.
אם יש משהו מסובך זה יהיה טיימר לחליטה וכאלה - אם תקנה מכונה עם ידית הפעלה לא יהיה טיימר.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
-
ramibl
-
- חבר פעיל מאוד

אז כנראה שיש כאן אינטרס שיווקי מכיוון שהם המעבדה הרישמית של קוויקמיל. אני הולך לבדוק את כולם כולל את היבואן הרשמי של בזרה (ג.לי.ס) ואז אחזור אליכם עם התובנות
- nimitzg
-
- כתב קפה

מעניין.לא ידעתי.כפיר_ש כתב:משאבת רטט בונה לחץ לאט ולכן הלחץ משתנה בהדרגה.
מן הסתם אורך הפרה אנפיוזן תלוי במהירות בניית הלחץ של המשאבה ומשאבה סיבובית לדוגמה בונה לחץ הרבה יותר מהר....
אולי בעתיד אעשה הסבה ואכניס משאבה וולמטרית
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

זה נכון, וגם מה שדבוטאנט כתב הוא נכון.ramibl כתב:אז כנראה שיש כאן אינטרס שיווקי מכיוון שהם המעבדה הרישמית של קוויקמיל. אני הולך לבדוק את כולם כולל את היבואן הרשמי של בזרה (ג.לי.ס) ואז אחזור אליכם עם התובנות...
*אבל* היות ומדובר באספרסימו ואנחנו יודעים שהם מאוד אמינים ואמיתיים, הייתי מנסה לברר יותר לעומק למה התכוון אנדריי.
יתכן וזה עניין שיווקי, אבל יתכן גם שיש משהו יותר עמוק שאנחנו לא מבינים.
שאל אותו לעוד פרטים, שיהיה ספציפי וטכני ככל שהוא יכול...
- shtud
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1591
תקלה בכרטיס במכונה ביתית זה די נדיר (במסעדה ההפך הוא הנכון) . לדעתי השיקול העיקרי צריך להיות הטעם של הקפה, שירות טוב, וענייני נוחות, הקצפת חלב וכו', ובקשר לתחזוקה, למי זה משנה עם משהו יתקלקל פעם בהרבה זמן או הרבה מאוד זמן. בגדול כל המכונות שנאמרו כאן מאוד טובות והתקלות בכולם נדירות. זה לא שקונים מכונה ואז צריך להזמין טכנאי כל יומיים ובדרך כלל גם לא פעם בשנה.
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

shtud, אתה צודק.
אבל אתה גם עוסק בתחום (עם חנות חדשה
). אז ההודעה שלך היא קצת על הגבול (למרות שהיא כ"כ חיובית שבא לי לחבק אותך
).
אני לא צובע אבל נסה להמנע להבא... באסה, אני יודע... אבל אלו החוקים.
בכל אופן, אני מסכים איתך לגמרי. לא נראה לי שזה צריך להיות שיקול ובאמת לא שמעתי אף פעם על מכונה ביתית שהתקלקל בה הבקר, כך שכנראה מדובר באמת בתקלה מאוד נדירה.
אבל אתה גם עוסק בתחום (עם חנות חדשה
אני לא צובע אבל נסה להמנע להבא... באסה, אני יודע... אבל אלו החוקים.
בכל אופן, אני מסכים איתך לגמרי. לא נראה לי שזה צריך להיות שיקול ובאמת לא שמעתי אף פעם על מכונה ביתית שהתקלקל בה הבקר, כך שכנראה מדובר באמת בתקלה מאוד נדירה.
- nimitzg
-
- כתב קפה

אפרופו- אתמול הגיעו לבקשתי 4 ברגים למכסה ה VBM בחינם.....מישהו אמר שירות ולא קיבל ?moti_r כתב: *אבל* היות ומדובר באספרסימו ואנחנו יודעים שהם מאוד אמינים ואמיתיים, הייתי מנסה לברר יותר לעומק למה התכוון אנדריי....
שאלתי אותם אם הם עושים גם שידרוגים למכונה (אני שוקל החלפה למשאבה וולמטרית) אבל הנציג אמר
שהם מונחים על ידי היצרן לא לבצע מודיפיקציות למכונות אותם הם מקבלים)
נערך לאחרונה על ידי nimitzg ב 15/11/2011 16:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
- zylber
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 312
כל בורג עולה חצי שקל אז תכניסו לפרופורציה את המושג חינם.