דווקה אותי הוא ממש לא הפתיע, זה אפילו מתבקש...מחכה כבר 86zaviv כתב:איציק אחי תתחדש מברוק חייב לציין שהפתעת אותי(b)...
ואיציק, תתחדש שוב

דווקה אותי הוא ממש לא הפתיע, זה אפילו מתבקש...מחכה כבר 86zaviv כתב:איציק אחי תתחדש מברוק חייב לציין שהפתעת אותי(b)...

צודקעופרפולק כתב:אם כול הכבוד לך ומצידי תקנה גם את lx87 שזה יצא לדעתי מיותר מאוד להחליף כי היה לך את ה83 זה אותו מגבר .העיקר תהנה....

זה פרוססור של פיוניר...תן קצת כבודistarmini כתב:צודקעופרפולק כתב:אם כול הכבוד לך ומצידי תקנה גם את lx87 שזה יצא לדעתי מיותר מאוד להחליף כי היה לך את ה83 זה אותו מגבר .העיקר תהנה....פשוט הזוי הפאנטיות הבלתי נשלטת. עכשיו יגיעו התאורים כמה ה 85 טוב יותר . המעבר בין הבמה
הקידמית לאחורית,הפרוססינג וכל זה בזכות מה? הלוגו 85 כמובן.![]()
מילא מגיע בן אדם ואומר ,אני בראש של רוצה הכי חדש שיש. מבחינתי זו סיבה לגיטימית אבל לספר סיפורים על פרוססינג וכל יתר הסיפורים, שמתקימים רק בחלומות, זה כבר מצביע על בעיה מאוד עמוקה באישיות וזה כבר מצריך דיון בפורום המתאים....

איציק , בהשוואה לימהה הסאונדפילד שלו היה גדול יותר, פתוח , אוורירי { 4 כיווני אוויר9000es כתב:bossgt6
תודה על הברכותאכן מדובר ברסיבר מדהים.....
![]()
יש לו DIGITAL FILTER מדהים 3 מצבים שנותנים לשנות את גוון הסאונד דרך כפתור ה AUDIO בשלט .
בוס ... בקרוב אכתוב את רשמי לגבי היכולת שלו בדו ערוצי .
עד אז אני מקווה שאתה תכתוב את רשמך לגבי הרסיבר המדהים הזה![]()
יום טוב לך![]()
...

יפה , אהבתי את הראשBreezeNET כתב:תתחדש רסיבר בן -ז**** , אבל נראה לי שהפעם העיצוב יותר סולידי![]()
ואני כן בעד לחדש מכשיר כל שנה (מי שיכול להרשות לעצמו כמובן), אנחנו הם אלו שמרויחים מזה ( שוק יד שניה פורח)
לסיכום: מאחל לכל מי שקנה (ספרתי כבר שלושה), לאיציק במיוחד ימים ולילות של הנאה...

bossgt6bossgt6 כתב:
איציק , בהשוואה לימהה הסאונדפילד שלו היה גדול יותר, פתוח , אוורירי { 4 כיווני אוויר} האם זה מה שאתה שומע {עם יד על הלב} גם בהשוואה ל 83 ?
...

למעשה אין שום סיבה שלא אם בזמנו איתי כתב9000es כתב:bossgt6bossgt6 כתב:
איציק , בהשוואה לימהה הסאונדפילד שלו היה גדול יותר, פתוח , אוורירי { 4 כיווני אוויר} האם זה מה שאתה שומע {עם יד על הלב} גם בהשוואה ל 83 ?
...
בוס שמוע ועוד איך שומע . לפעמים גם הרגשה מעבר ל 4 כיווני אוויר .
ה 85 משדר אווירה תלת מימדית מדהימה .
הבמה הקדמית נותנת הרגשה של עוד זוג קדמיים בחלק העליון .![]()
החלק האחורי משדר נפח מדהים של הרגשה תלת מימדית מושלמת . יש מאיו הרגשה שיש 10 רמקולים מסביבך .
פשוט מדהים ....
פרוססינג פרוססינגאין לי ספק ואני עם היד הלב שה-81 הוא MAGNIFICENT BEAST והוא הרסיבר היחיד שנתן לי תחושה קולנועית אמיתית, (לאחר שהייתי עם פרוססורים של THETA, SUNFIRE, LEXICON, CLASSE),
מה שכן אני יודע שאני (בניגוד לאיציק) נהנה מאוד מה-81, והוא מבחינתי הרסיבר ק"ב הטוב ביותר שיצא לי לשמוע ולהיות בעל ניסיון איתו, איכות הפרוסינג שלו עולה על פרוססורי הייאנד ייעודיים שהיו לי לפני......

רן היי, זו לא הסיבה שדילגו על המספר 84.RanMoyal כתב:אמורים להיות משמעותיים יותר ..לפחות...על הנייר.
הגברה חדשה. פרוססינג שונה. כל זאת מבלי לדעת את ההשפעה בפועל.
פיוניר טוענים שהם בחרו במספר 85 כי הקפיצה בסאונד הצדיקה קפיצה על המספר 84. לך תדע, אולי זה סתם עוד סלוגן שיווקי.
בכל אופן, תתחדש איציק. מאחל לך שעות של הנאה ומשחק.
אולי אני אחליף את ה-70 סוף כל סוף...
רן...

RanMoyal כתב:אמורים להיות משמעותיים יותר ..לפחות...על הנייר.
הגברה חדשה. פרוססינג שונה. כל זאת מבלי לדעת את ההשפעה בפועל.
פיוניר טוענים שהם בחרו במספר 85 כי הקפיצה בסאונד הצדיקה קפיצה על המספר 84. לך תדע, אולי זה סתם עוד סלוגן שיווקי.
בכל אופן, תתחדש איציק. מאחל לך שעות של הנאה ומשחק.
אולי אני אחליף את ה-70 סוף כל סוף...
רן...

אכן כן בוס ידידי, אבל אתה שוכח שראשית זה היה לפני המוווווווווווווווווווווווון זמן, ושנית אחרי ה-81 נחשפתי לדברים איכותיים יותר, ושלישי החשוב ביותר שהפרוססינג של פיוניר (לפחות ה-81 שהיה לי), נמדד וקבל את שבחיו לאחר שכיילתי אותו אין ספור פעמים בכדי להגיע לרמה שהוא הגיע אצלי.bossgt6 כתב:למעשה אין שום סיבה שלא אם בזמנו איתי כתב9000es כתב:bossgt6bossgt6 כתב:
...
החלק האחורי משדר נפח מדהים של הרגשה תלת מימדית מושלמת . יש מאיו הרגשה שיש 10 רמקולים מסביבך .
פשוט מדהים ....
itay123 כתב :
פרוססינג פרוססינגאין לי ספק ואני עם היד הלב שה-81 הוא MAGNIFICENT BEAST והוא הרסיבר היחיד שנתן לי תחושה קולנועית אמיתית, (לאחר שהייתי עם פרוססורים של THETA, SUNFIRE, LEXICON, CLASSE),
מה שכן אני יודע שאני (בניגוד לאיציק) נהנה מאוד מה-81, והוא מבחינתי הרסיבר ק"ב הטוב ביותר שיצא לי לשמוע ולהיות בעל ניסיון איתו, איכות הפרוסינג שלו עולה על פרוססורי הייאנד ייעודיים שהיו לי לפני......אבל כנראה שכן , אם זה מה שכתב ידידי איתי , וכבר אז הרסיבר עשה ביה''ס לפרוססורים יעודים לדבריו , אז אני מניח שהמצב היום לא שונה בהרבה
...

bossgt6 כתב:
אין שום סיבה שלא אם בזמנו איתי כתב
itay123 כתב :
מה שכן אני יודע שאני (בניגוד לאיציק) נהנה מאוד מה-81, והוא מבחינתי הרסיבר ק"ב הטוב ביותר שיצא לי לשמוע ולהיות בעל ניסיון איתו, איכות הפרוסינג שלו עולה על פרוססורי הייאנד ייעודיים שהיו לי לפני......אבל כנראה שכן , אם זה מה שכתב ידידי איתי , וכבר אז הרסיבר עשה ביה''ס לפרוססורים יעודים לדבריו , אז אני מניח שהמצב היום לא שונה בהרבה
...

תשובה חד משמעית לאLiorShap כתב:האם עשו בדגם הזה שינוי לטובה בכיול האוטומטי ?
או שעדיין צריך שבוע חופש מהעבודה רק בשביל לכייל ידנית ולהגיע לתוצאה שאודיסי XT32 עושה בכמה דקות ?...

itay123 כתב:אכן כן בוס ידידי, אבל אתה שוכח שראשית זה היה לפני המוווווווווווווווווווווווון זמן, ושנית אחרי ה-81 נחשפתי לדברים איכותיים יותר, ושלישי החשוב ביותר שהפרוססינג של פיוניר (לפחות ה-81 שהיה לי), נמדד וקבל את שבחיו לאחר שכיילתי אותו אין ספור פעמים בכדי להגיע לרמה שהוא הגיע אצלי.bossgt6 כתב:למעשה אין שום סיבה שלא אם בזמנו איתי כתב9000es כתב:bossgt6bossgt6 כתב:
...
פשוט מדהים ....
itay123 כתב :
...
ב-DIRECT הוא היה "שלא נדע"...
גם אם האינטגרה שעכשיו נמצא ברשותי, יצא לי לשחק לא מעט, אבל מבחינת רמה גבוהה מאוד לאחר כיול, אם האינטגרה עשיתי זאת בשעות ספורות ועם הפיוניר בכמה ימים טובים אם לא שבוע, וגם אז הרגשתי שאני "מסוגל" ליותר.
*אני זוכר שלקתי יום חופש מהעבודה במיוחד לכייל את ה-81 וזה התחיל מ-8:00 בבוקר עד 18:00 בערב, וכאמור זה המשיך גם יוםאחרי ואחריו...
אם האינטגרה, כיול אוטומט, עוד שעתיים-שלוש משחקים באיזונים של הסאב מול הרמקולים, והגעתי לתוצאה טובה פי כמה וכמה מהפיוניר.
זה אומר לי ההההההההההההרבה על המוצרים...

[/quote]כן
העיקר שכתבת שהגעת לסאונד חלומי פנומנאלי שבהחלט מהווה רפרנס עבורך !...