התחדשתי ברסיבר פיוניר Pioneer SC-LX85 התרשמות ראשונית +יש תמונות

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
itay123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442

שליחה

zaviv כתב:איציק אחי תתחדש מברוק חייב לציין שהפתעת אותי(b) (b)
...
דווקה אותי הוא ממש לא הפתיע, זה אפילו מתבקש...מחכה כבר 86 :wink:

ואיציק, תתחדש שוב (f) , אין ספק שהפכת להיות the TRUE king of Pionner Israel.

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497

שליחה

איציק חזור אחרי , ואין מה לעשות - בגרמנית {משוחדת } זה נשמע הכי טוב

R E F E R E N Z K L A S S E

עם דגש על ה Z , חייב לשמוע את ה Z בכדי שזה יצלצל נכון אומרת סבתא שלי הייקית
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17940

שליחה

עופרפולק כתב:אם כול הכבוד לך ומצידי תקנה גם את lx87 שזה יצא לדעתי מיותר מאוד להחליף כי היה לך את ה83 זה אותו מגבר .העיקר תהנה.
...
צודק (Y) פשוט הזוי הפאנטיות הבלתי נשלטת. עכשיו יגיעו התאורים כמה ה 85 טוב יותר . המעבר בין הבמה
הקידמית לאחורית,הפרוססינג וכל זה בזכות מה? הלוגו 85 כמובן. :lol:

מילא מגיע בן אדם ואומר ,אני בראש של רוצה הכי חדש שיש. מבחינתי זו סיבה לגיטימית אבל לספר סיפורים על פרוססינג וכל יתר הסיפורים, שמתקימים רק בחלומות, זה כבר מצביע על בעיה מאוד עמוקה באישיות וזה כבר מצריך דיון בפורום המתאים.

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3439

שליחה

istarmini כתב:
עופרפולק כתב:אם כול הכבוד לך ומצידי תקנה גם את lx87 שזה יצא לדעתי מיותר מאוד להחליף כי היה לך את ה83 זה אותו מגבר .העיקר תהנה.
...
צודק (Y) פשוט הזוי הפאנטיות הבלתי נשלטת. עכשיו יגיעו התאורים כמה ה 85 טוב יותר . המעבר בין הבמה
הקידמית לאחורית,הפרוססינג וכל זה בזכות מה? הלוגו 85 כמובן. :lol:

מילא מגיע בן אדם ואומר ,אני בראש של רוצה הכי חדש שיש. מבחינתי זו סיבה לגיטימית אבל לספר סיפורים על פרוססינג וכל יתר הסיפורים, שמתקימים רק בחלומות, זה כבר מצביע על בעיה מאוד עמוקה באישיות וזה כבר מצריך דיון בפורום המתאים.
...
זה פרוססור של פיוניר...תן קצת כבוד :)
....

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365

שליחה

istarmini, itay123
לפי מה שהבנתי וגם מבדיקות וחפירות שעשה bossgt6, שההבדלים בין ה 85 ל 83 הרבה יותר גדולים מאשר ההבדל הזניח יחסית שהיה בין ה 82 ל 83.
לא כך?

RanMoyal
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1869

שליחה

אמורים להיות משמעותיים יותר ..לפחות...על הנייר.

הגברה חדשה. פרוססינג שונה. כל זאת מבלי לדעת את ההשפעה בפועל.
פיוניר טוענים שהם בחרו במספר 85 כי הקפיצה בסאונד הצדיקה קפיצה על המספר 84. לך תדע, אולי זה סתם עוד סלוגן שיווקי.

בכל אופן, תתחדש איציק. מאחל לך שעות של הנאה ומשחק.

אולי אני אחליף את ה-70 סוף כל סוף...

רן

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

9000es כתב:bossgt6

תודה על הברכות :) אכן מדובר ברסיבר מדהים..... (Y)

יש לו DIGITAL FILTER מדהים 3 מצבים שנותנים לשנות את גוון הסאונד דרך כפתור ה AUDIO בשלט .

בוס ... בקרוב אכתוב את רשמי לגבי היכולת שלו בדו ערוצי .

עד אז אני מקווה שאתה תכתוב את רשמך לגבי הרסיבר המדהים הזה (Y)

יום טוב לך (f) (f) (f)
...
איציק , בהשוואה לימהה הסאונדפילד שלו היה גדול יותר, פתוח , אוורירי { 4 כיווני אוויר :wink: } האם זה מה שאתה שומע {עם יד על הלב} גם בהשוואה ל 83 ?

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

BreezeNET
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1757
שם מלא: אבי כהן

שליחה

תתחדש רסיבר בן -ז**** , אבל נראה לי שהפעם העיצוב יותר סולידי :D

ואני כן בעד לחדש מכשיר כל שנה (מי שיכול להרשות לעצמו כמובן), אנחנו הם אלו שמרויחים מזה ( שוק יד שניה פורח)

לסיכום: מאחל לכל מי שקנה (ספרתי כבר שלושה), לאיציק במיוחד ימים ולילות של הנאה (Y)

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

BreezeNET כתב:תתחדש רסיבר בן -ז**** , אבל נראה לי שהפעם העיצוב יותר סולידי :D

ואני כן בעד לחדש מכשיר כל שנה (מי שיכול להרשות לעצמו כמובן), אנחנו הם אלו שמרויחים מזה ( שוק יד שניה פורח)

לסיכום: מאחל לכל מי שקנה (ספרתי כבר שלושה), לאיציק במיוחד ימים ולילות של הנאה (Y)
...
יפה , אהבתי את הראש :wink:

9000es פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208

שליחה

bossgt6 כתב:
איציק , בהשוואה לימהה הסאונדפילד שלו היה גדול יותר, פתוח , אוורירי { 4 כיווני אוויר :wink: } האם זה מה שאתה שומע {עם יד על הלב} גם בהשוואה ל 83 ?
...
bossgt6

בוס שומע ועוד איך שומע . לפעמים גם הרגשה מעבר ל 4 כיווני אוויר .

ה 85 משדר אווירה תלת מימדית מדהימה .

הבמה הקדמית נותנת הרגשה של עוד זוג קדמיים בחלק העליון . (Y)

החלק האחורי משדר נפח מדהים .
של הרגשה של תלת מימדיות מושלמת . יש מאין הרגשה שיש 10 רמקולים מסביבך .

פשוט מדהים .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

9000es כתב:
bossgt6 כתב:
...
bossgt6

בוס שמוע ועוד איך שומע . לפעמים גם הרגשה מעבר ל 4 כיווני אוויר .

החלק האחורי משדר נפח מדהים של הרגשה תלת מימדית מושלמת . יש מאיו הרגשה שיש 10 רמקולים מסביבך .

פשוט מדהים .
...
למעשה אין שום סיבה שלא אם בזמנו איתי כתב

itay123 כתב :
אין לי ספק ואני עם היד הלב שה-81 הוא MAGNIFICENT BEAST והוא הרסיבר היחיד שנתן לי תחושה קולנועית אמיתית, (לאחר שהייתי עם פרוססורים של THETA, SUNFIRE, LEXICON, CLASSE),

מה שכן אני יודע שאני (בניגוד לאיציק) נהנה מאוד מה-81, והוא מבחינתי הרסיבר ק"ב הטוב ביותר שיצא לי לשמוע ולהיות בעל ניסיון איתו, איכות הפרוסינג שלו עולה על פרוססורי הייאנד ייעודיים שהיו לי לפני...
...
פרוססינג פרוססינג :) אבל כנראה שכן , אם זה מה שכתב ידידי איתי , וכבר אז הרסיבר עשה ביה''ס לפרוססורים יעודים לדבריו , אז אני מניח שהמצב היום לא שונה בהרבה

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365

שליחה

RanMoyal כתב:אמורים להיות משמעותיים יותר ..לפחות...על הנייר.

פיוניר טוענים שהם בחרו במספר 85 כי הקפיצה בסאונד הצדיקה קפיצה על המספר 84. לך תדע, אולי זה סתם עוד סלוגן שיווקי.

רן
...
רן היי, זו לא הסיבה שדילגו על המספר 84.
דיברנו על זה בעבר:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 53#1280653

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 82#1280982

9000es פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

RanMoyal כתב:אמורים להיות משמעותיים יותר ..לפחות...על הנייר.

רן
...

RanMoyal

רן .

מעבר למה שכתבת בפועל ה 85 נשמע פנטסטי ומשדר אווירה תלת מימדית מדהימה ..

לגבי חותם הסאונד של ה 85 .

ל 85 יש DIGITAL FILTER הכולל 3 מצבים . שמשנים את גוון הסאונד .

יום טוב לך (f)

itay123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

bossgt6 כתב:
9000es כתב:
bossgt6 כתב:
...
bossgt6

החלק האחורי משדר נפח מדהים של הרגשה תלת מימדית מושלמת . יש מאיו הרגשה שיש 10 רמקולים מסביבך .

פשוט מדהים .
...

itay123 כתב :
אין לי ספק ואני עם היד הלב שה-81 הוא MAGNIFICENT BEAST והוא הרסיבר היחיד שנתן לי תחושה קולנועית אמיתית, (לאחר שהייתי עם פרוססורים של THETA, SUNFIRE, LEXICON, CLASSE),

מה שכן אני יודע שאני (בניגוד לאיציק) נהנה מאוד מה-81, והוא מבחינתי הרסיבר ק"ב הטוב ביותר שיצא לי לשמוע ולהיות בעל ניסיון איתו, איכות הפרוסינג שלו עולה על פרוססורי הייאנד ייעודיים שהיו לי לפני...
...
פרוססינג פרוססינג :) אבל כנראה שכן , אם זה מה שכתב ידידי איתי , וכבר אז הרסיבר עשה ביה''ס לפרוססורים יעודים לדבריו , אז אני מניח שהמצב היום לא שונה בהרבה
...
אכן כן בוס ידידי, אבל אתה שוכח שראשית זה היה לפני המוווווווווווווווווווווווון זמן, ושנית אחרי ה-81 נחשפתי לדברים איכותיים יותר, ושלישי החשוב ביותר שהפרוססינג של פיוניר (לפחות ה-81 שהיה לי), נמדד וקבל את שבחיו לאחר שכיילתי אותו אין ספור פעמים בכדי להגיע לרמה שהוא הגיע אצלי.
ב-DIRECT הוא היה "שלא נדע"...
גם אם האינטגרה שעכשיו נמצא ברשותי, יצא לי לשחק לא מעט, אבל מבחינת רמה גבוהה מאוד לאחר כיול, עם האינטגרה עשיתי זאת בשעות ספורות ועם הפיוניר בכמה ימים טובים אם לא שבוע, וגם אז הרגשתי שאני "מסוגל" ליותר.

*אני זוכר שלקתי יום חופש מהעבודה במיוחד לכייל את ה-81 וזה התחיל מ-8:00 בבוקר עד 18:00 בערב, וכאמור זה המשיך גם יוםאחרי ואחריו...
עם האינטגרה, כיול אוטומט, עוד שעתיים-שלוש משחקים באיזונים של הסאב מול הרמקולים, והגעתי לתוצאה טובה פי כמה וכמה מהפיוניר.
זה אומר לי ההההההההההההרבה על המוצרים :wink:
נערך לאחרונה על ידי itay123 ב 28/10/2011 14:55, נערך 2 פעמים בסך הכל.

9000es פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

bossgt6 כתב:
אין שום סיבה שלא אם בזמנו איתי כתב

itay123 כתב :

...
...

(Y)

LiorShap
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3068

שליחה

האם עשו בדגם הזה שינוי לטובה בכיול האוטומטי ?
או שעדיין צריך שבוע חופש מהעבודה רק בשביל לכייל ידנית ולהגיע לתוצאה שאודיסי XT32 עושה בכמה דקות ?

itay123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

LiorShap כתב:האם עשו בדגם הזה שינוי לטובה בכיול האוטומטי ?
או שעדיין צריך שבוע חופש מהעבודה רק בשביל לכייל ידנית ולהגיע לתוצאה שאודיסי XT32 עושה בכמה דקות ?
...
תשובה חד משמעית לא :!:

שלטעמי זה עקב אכילס רציני אצלהם.
אבל אנו רואים שמצב ה-DIRECT כניראה מספק את לקוחות פיוניר וזה בסדר גמור, כל אחד וטעמו האישי.

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

itay123 כתב:
bossgt6 כתב:
9000es כתב:
bossgt6 כתב:
...
bossgt6

פשוט מדהים .
...

itay123 כתב :

...
...
אכן כן בוס ידידי, אבל אתה שוכח שראשית זה היה לפני המוווווווווווווווווווווווון זמן, ושנית אחרי ה-81 נחשפתי לדברים איכותיים יותר, ושלישי החשוב ביותר שהפרוססינג של פיוניר (לפחות ה-81 שהיה לי), נמדד וקבל את שבחיו לאחר שכיילתי אותו אין ספור פעמים בכדי להגיע לרמה שהוא הגיע אצלי.
ב-DIRECT הוא היה "שלא נדע"...
גם אם האינטגרה שעכשיו נמצא ברשותי, יצא לי לשחק לא מעט, אבל מבחינת רמה גבוהה מאוד לאחר כיול, אם האינטגרה עשיתי זאת בשעות ספורות ועם הפיוניר בכמה ימים טובים אם לא שבוע, וגם אז הרגשתי שאני "מסוגל" ליותר.

*אני זוכר שלקתי יום חופש מהעבודה במיוחד לכייל את ה-81 וזה התחיל מ-8:00 בבוקר עד 18:00 בערב, וכאמור זה המשיך גם יוםאחרי ואחריו...
אם האינטגרה, כיול אוטומט, עוד שעתיים-שלוש משחקים באיזונים של הסאב מול הרמקולים, והגעתי לתוצאה טובה פי כמה וכמה מהפיוניר.
זה אומר לי ההההההההההההרבה על המוצרים :wink:
...
:) כן

העיקר שכתבת שהגעת לסאונד חלומי פנומנאלי שבהחלט מהווה רפרנס עבורך !

itay123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

:) כן

העיקר שכתבת שהגעת לסאונד חלומי פנומנאלי שבהחלט מהווה רפרנס עבורך !
...
[/quote]

וזה אכן היה, עד שהבאתי אינטגרה הביתה (b)

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

אהה .... אז לך תדע אולי תביא דנון הביתה והרפרנס ישבור שוב שיא חדש :wink:

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”