שרשור משתמשים הוט מג׳יק HD
- Freedom
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 840
הממיר מוצף תקלות כרגע גם אצלי... בשעה האחרונה ניתקתי פעמיים מהחשמל.... והוא ריסט את עצמו פעמיים בלי קשר...
- avi131
-
- חבר פעיל

- תגובות: 77
כנ"לmagichd כתב:הממיר מוצף תקלות כרגע גם אצלי... בשעה האחרונה ניתקתי פעמיים מהחשמל.... והוא ריסט את עצמו פעמיים בלי קשר......
לא היה לי שום תקלות למעט ריסט אחד מאז העדכון גירסה אבל כעת שלל של תקלות ריסט ואי אפשרות לצפות בתוכנית מוקלטת ברציפות,אחרי 3 דקות ריסט.
למזלי מחר מגיע טכנאי שהולך לבדוק את העסק פה.
- Freedom
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 840
מה יעזור הטכנאי אחי ? זה בעיות שלא קשורות לכך שיבוא מישהו ויעשה בדיקה עם מכשיר צעצוע שלו וכל החרטות האלה....
מה שנותר לנו הוא או להיות סבלניים... או להעיף את הממיר חזרה להוט... ואם בקרוב הם לא יסדרו אותו זה מה שאני בכל אופן יעשה.
מה שנותר לנו הוא או להיות סבלניים... או להעיף את הממיר חזרה להוט... ואם בקרוב הם לא יסדרו אותו זה מה שאני בכל אופן יעשה.
- avi131
-
- חבר פעיל

יש לי בעיה של עוצמות בגלל זה הטכנאי בא אליי. אני אומר לך עד היום לפני שעתיים לא היו לי בעיות כאלה,magichd כתב:מה יעזור הטכנאי אחי ? זה בעיות שלא קשורות לכך שיבוא מישהו ויעשה בדיקה עם מכשיר צעצוע שלו וכל החרטות האלה....
מה שנותר לנו הוא או להיות סבלניים... או להעיף את הממיר חזרה להוט... ואם בקרוב הם לא יסדרו אותו זה מה שאני בכל אופן יעשה....
פתאום התחילו הבעיות האלה.
ננסה את הטריק של הוצאה של הממיר מהחשמל לזמן מסויים,נקווה לטוב..
- dor8
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4835
מר NEW WAVE ,NEW_WAVE כתב:תקנו חלק גדול מהתקלות ועובדים על גירסא חדשה ,הכל בסדר ,אפילו מצויין ,הממיר מוציא 1080P ,הואHertz33 כתב:פשוט בושה להוט שהוציאו מוצר כזה לשוק הרחב. הרי זה לא שיס נושפת בעורפם(בעצם כן עם הסטרימר).
הוצאתם ממיר HD מקליט שנתיים אחרי המתחרה - אז תעבדו עליו עוד קצת שיתן חווית צפיה טובה למשתמש.
במירוץ הטכנולוגי גם ככה כבר הפסדתם.
לקוחות הוט בעוד שנתיים צפו לשירות סטרימר שידע לקרוא רק DVIX עם פסקול AC3 בלבד וייתקע באמצע הסרט.![]()
...
ניתן גם כממיר סטנדרטי עם או בלי דיסק קשיח פלוס 7.1 סראונד ו DNLA בעתיד הקרוב ,אין מה להתלונן ,מה גם
שמדריך התכנויות הוא ב HD שקוף על הערוץ עצמו ,יכול להיות שבעצם המשתמשים החדשים גם נסיינים .
בגדול נשארו להוט 900,000 לקחות ולא אכפת להם ממיר מג'יק HD , אולי כי רוב בעלי הדרישות כמו הגולשים
באתר מנויי YES....
שאלה מתבקשת מזה זמן רב : האם אתה עובד\נציג הוט ?
פשוט נראה שאתה מנסה לשווק\לסנגר עליהם קצת יתר על המידה כמנוי או לקוח רגיל...
שום דבר לא בסדר ובטח ובטח שלא מצוין !הכל בסדר ,אפילו מצויין...
מלא תקלות , תקיעות , ריסטים , הקלטות שלא ניתן להריץ , פספוס של הקלטות , לא ניתן לבחור
להגיע לדקה מסוימת בהקלטה כמו במגי'ק הקודם , DD צריך להגדיר מחדש בכל פעם שעוברים לערוץ
שתומך הזה ( מה שלא קורה בממיר רגיל...) , איטיות בממשק ביחס לממיר רגיל\מג'יק ישן , פס מידע
שאינו מעודכן קבוע בערוצים מסוימים , הקלטות של שידורים חוזרים וחוסר יציבות כללי בכל אופן פעולת הממיר
ועוד ועוד ועוד !!
כולי תקווה שהעניין הזה יטופל ויסתדר בהקדם כי איך שזה עכשיו זה אפילו לא סביר בתור ניסוי .
מה שעוד יותר גרוע שה"ניסוי" הזה שהוט עושה עלינו הEARLY ADOPTERS עולה לנו כסף מדי חודש
ועוד יותר גרוע בעצבים שהשימוש בממיר הזה מביא ביום יום.
- avi131
-
- חבר פעיל

לפי מה שהשירות הטכני טוען היום יצאה הודעה שכל הלקוחות שקיים אצלהם ה-MAGIC HD לא יחוייבו עליו למשך חודשיים בגלל התקלות שקיימות בו.
- jpost
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
מה נותן לך שהממיר מוציא 1080p כשהשידור הוא ב 1080i ?NEW_WAVE כתב: תקנו חלק גדול מהתקלות ועובדים על גירסא חדשה ,הכל בסדר ,אפילו מצויין ,הממיר מוציא 1080P...
מבחינת איכות תמונה, עדיף שהמסך יבצע את פעלות ה deinterlacing.
- Yoel68
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 279
הותקן אצלי לפני כשעה (חינם וגם השאירו את הממיר הקודם כגיבוי). גירסה חדשה ירדה מיד עם ההתקנה.
איכות התמונה טובה מאד. שיפור גדול באיכות התמונה, בייחוד בערוצי הSD לעומת הממיר HD הקודם.
איכות התמונה טובה מאד. שיפור גדול באיכות התמונה, בייחוד בערוצי הSD לעומת הממיר HD הקודם.
- NEW_WAVE
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
היה לך מקרה את הממיר הקטן עם השעון הכחול.Yoel68 כתב:הותקן אצלי לפני כשעה (חינם וגם השאירו את הממיר הקודם כגיבוי). גירסה חדשה ירדה מיד עם ההתקנה.
איכות התמונה טובה מאד. שיפור גדול באיכות התמונה, בייחוד בערוצי הSD לעומת הממיר HD הקודם....
- Yoel68
-
- חבר פעיל מאוד

כן. גם החדש קטן עם שעון כחול...NEW_WAVE כתב:היה לך מקרה את הממיר הקטן עם השעון הכחול.Yoel68 כתב:הותקן אצלי לפני כשעה (חינם וגם השאירו את הממיר הקודם כגיבוי). גירסה חדשה ירדה מיד עם ההתקנה.
איכות התמונה טובה מאד. שיפור גדול באיכות התמונה, בייחוד בערוצי הSD לעומת הממיר HD הקודם.......
- NEW_WAVE
-
- חבר ותיק

מי שמכיר אותי בפורום הרבה זמן יודע שאמרתי כמה וכמה פעמים שיש הבדל בתמונה בין הממיר HDYoel68 כתב:כן. גם החדש קטן עם שעון כחול...NEW_WAVE כתב:היה לך מקרה את הממיר הקטן עם השעון הכחול.Yoel68 כתב:הותקן אצלי לפני כשעה (חינם וגם השאירו את הממיר הקודם כגיבוי). גירסה חדשה ירדה מיד עם ההתקנה.
איכות התמונה טובה מאד. שיפור גדול באיכות התמונה, בייחוד בערוצי הSD לעומת הממיר HD הקודם..........
הירוק (שעון) לבין הממיר הכחול ,לטובת הירוק .
כמו שאני טוען שהבעיה ב YES היא חברת הממירים,עובדה ש ב YESMAX הרגיל רואים טוב SD.
- ALFRED3
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 743
שום דבר לא בסדר ובטח ובטח שלא מצוין !
מלא תקלות , תקיעות , ריסטים , הקלטות שלא ניתן להריץ , פספוס של הקלטות , לא ניתן לבחור
להגיע לדקה מסוימת בהקלטה כמו במגי'ק הקודם , DD צריך להגדיר מחדש בכל פעם שעוברים לערוץ
שתומך הזה ( מה שלא קורה בממיר רגיל...) , איטיות בממשק ביחס לממיר רגיל\מג'יק ישן , פס מידע
שאינו מעודכן קבוע בערוצים מסוימים , הקלטות של שידורים חוזרים וחוסר יציבות כללי בכל אופן פעולת הממיר
ועוד ועוד ועוד !!
כולי תקווה שהעניין הזה יטופל ויסתדר בהקדם כי איך שזה עכשיו זה אפילו לא סביר בתור ניסוי .
מה שעוד יותר גרוע שה"ניסוי" הזה שהוט עושה עלינו הEARLY ADOPTERS עולה לנו כסף מדי חודש
[/quote]
כל מילה בסלע
ועוד ועוד ועוד !!
כל מילה בסלע
- NEW_WAVE
-
- חבר ותיק

חבל רק שהיה להוט שנתיים להתכונן למבחן והיא לא השכילה להוציא מוצר מוגמר .avi131 כתב:לפי מה שהשירות הטכני טוען היום יצאה הודעה שכל הלקוחות שקיים אצלהם ה-MAGIC HD לא יחוייבו עליו למשך חודשיים בגלל התקלות שקיימות בו....
- ALFRED3
-
- חבר פעיל במיוחד

לא הבנתי יש שני ממרים ?NEW_WAVE כתב:מי שמכיר אותי בפורום הרבה זמן יודע שאמרתי כמה וכמה פעמים שיש הבדל בתמונה בין הממיר HDYoel68 כתב:כן. גם החדש קטן עם שעון כחול...NEW_WAVE כתב:היה לך מקרה את הממיר הקטן עם השעון הכחול.Yoel68 כתב:הותקן אצלי לפני כשעה (חינם וגם השאירו את הממיר הקודם כגיבוי). גירסה חדשה ירדה מיד עם ההתקנה.
איכות התמונה טובה מאד. שיפור גדול באיכות התמונה, בייחוד בערוצי הSD לעומת הממיר HD הקודם..........
הירוק (שעון) לבין הממיר הכחול ,לטובת הירוק .
כמו שאני טוען שהבעיה ב YES היא חברת הממירים,עובדה ש ב YESMAX הרגיל רואים טוב SD....
- NEW_WAVE
-
- חבר ותיק

הכוונה לממיר הרגיל HD ,לא המקליט HD.
- ALFRED3
-
- חבר פעיל במיוחד

איזה מספר גירסא ימותקן לך עכשיו ?Yoel68 כתב:הותקן אצלי לפני כשעה (חינם וגם השאירו את הממיר הקודם כגיבוי). גירסה חדשה ירדה מיד עם ההתקנה.
איכות התמונה טובה מאד. שיפור גדול באיכות התמונה, בייחוד בערוצי הSD לעומת הממיר HD הקודם....
- Yoel68
-
- חבר פעיל מאוד

1.00.384alALFRED3 כתב:איזה מספר גירסא ימותקן לך עכשיו ?Yoel68 כתב:הותקן אצלי לפני כשעה (חינם וגם השאירו את הממיר הקודם כגיבוי). גירסה חדשה ירדה מיד עם ההתקנה.
איכות התמונה טובה מאד. שיפור גדול באיכות התמונה, בייחוד בערוצי הSD לעומת הממיר HD הקודם.......
- shmuliksh90
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 18
יש לי בבית lcd hd ready עם רזולוציה של 768*1366 ,
1.בהגדרות של הממיר איך הכי טוב להגדיר את הרזולוציה של הhdmi ?
כי כרגע זה נמצא על auto מה עדיף ? 720p או 1080i?
----------------------
2.פורמט תמונת (scart) מה עדיף ? rgb או pal ?
----------------------
3.תמונת scart יש לי 4:3 ' letter box 4:3 ו16:9 מה עדיף?
---------------------
4.תמונת hdmi מה עדיף? pillar box , zoom , stretched?
1.בהגדרות של הממיר איך הכי טוב להגדיר את הרזולוציה של הhdmi ?
כי כרגע זה נמצא על auto מה עדיף ? 720p או 1080i?
----------------------
2.פורמט תמונת (scart) מה עדיף ? rgb או pal ?
----------------------
3.תמונת scart יש לי 4:3 ' letter box 4:3 ו16:9 מה עדיף?
---------------------
4.תמונת hdmi מה עדיף? pillar box , zoom , stretched?
- Yoel68
-
- חבר פעיל מאוד

טוב מראה עיניים
לא הזמנתי שום הקלטה... 
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- avi131
-
- חבר פעיל

Re: טוב מראה עיניים
הזמנת תוכנית להקלטה בערוץ 2 ?Yoel68 כתב:לא הזמנתי שום הקלטה......
כי זה באג כאשר מוזמנות תוכנית אחת אחרי השנייה, אז כאשר הוא מתחיל להקליט את התוכנית השנייה הוא מתחיל אותה 5 דקות קודם(הקלטה מקדימה, והקלטה מסיימת)
בוא נקווה שכבר תצא הגירסה החדשה.. שתסדר מרבית מהתקלות או אפילו את חלקן.