שרשור משתמשים הוט מג׳יק HD

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
Freedom
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 840

שליחה

הממיר מוצף תקלות כרגע גם אצלי... בשעה האחרונה ניתקתי פעמיים מהחשמל.... והוא ריסט את עצמו פעמיים בלי קשר...

avi131
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 77

שליחה

magichd כתב:הממיר מוצף תקלות כרגע גם אצלי... בשעה האחרונה ניתקתי פעמיים מהחשמל.... והוא ריסט את עצמו פעמיים בלי קשר...
...
כנ"ל
לא היה לי שום תקלות למעט ריסט אחד מאז העדכון גירסה אבל כעת שלל של תקלות ריסט ואי אפשרות לצפות בתוכנית מוקלטת ברציפות,אחרי 3 דקות ריסט.
למזלי מחר מגיע טכנאי שהולך לבדוק את העסק פה.

Freedom
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 840

שליחה

מה יעזור הטכנאי אחי ? זה בעיות שלא קשורות לכך שיבוא מישהו ויעשה בדיקה עם מכשיר צעצוע שלו וכל החרטות האלה....
מה שנותר לנו הוא או להיות סבלניים... או להעיף את הממיר חזרה להוט... ואם בקרוב הם לא יסדרו אותו זה מה שאני בכל אופן יעשה.

avi131
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

magichd כתב:מה יעזור הטכנאי אחי ? זה בעיות שלא קשורות לכך שיבוא מישהו ויעשה בדיקה עם מכשיר צעצוע שלו וכל החרטות האלה....
מה שנותר לנו הוא או להיות סבלניים... או להעיף את הממיר חזרה להוט... ואם בקרוב הם לא יסדרו אותו זה מה שאני בכל אופן יעשה.
...
יש לי בעיה של עוצמות בגלל זה הטכנאי בא אליי. אני אומר לך עד היום לפני שעתיים לא היו לי בעיות כאלה,
פתאום התחילו הבעיות האלה.
ננסה את הטריק של הוצאה של הממיר מהחשמל לזמן מסויים,נקווה לטוב.. 8)

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835

שליחה

NEW_WAVE כתב:
Hertz33 כתב:פשוט בושה להוט שהוציאו מוצר כזה לשוק הרחב. הרי זה לא שיס נושפת בעורפם(בעצם כן עם הסטרימר).
הוצאתם ממיר HD מקליט שנתיים אחרי המתחרה - אז תעבדו עליו עוד קצת שיתן חווית צפיה טובה למשתמש.
במירוץ הטכנולוגי גם ככה כבר הפסדתם.
לקוחות הוט בעוד שנתיים צפו לשירות סטרימר שידע לקרוא רק DVIX עם פסקול AC3 בלבד וייתקע באמצע הסרט. (Y)
:lol:
...
תקנו חלק גדול מהתקלות ועובדים על גירסא חדשה ,הכל בסדר ,אפילו מצויין ,הממיר מוציא 1080P ,הוא

ניתן גם כממיר סטנדרטי עם או בלי דיסק קשיח פלוס 7.1 סראונד ו DNLA בעתיד הקרוב ,אין מה להתלונן ,מה גם

שמדריך התכנויות הוא ב HD שקוף על הערוץ עצמו ,יכול להיות שבעצם המשתמשים החדשים גם נסיינים .

בגדול נשארו להוט 900,000 לקחות ולא אכפת להם ממיר מג'יק HD , אולי כי רוב בעלי הדרישות כמו הגולשים

באתר מנויי YES.
...
מר NEW WAVE ,

שאלה מתבקשת מזה זמן רב : האם אתה עובד\נציג הוט ?
פשוט נראה שאתה מנסה לשווק\לסנגר עליהם קצת יתר על המידה כמנוי או לקוח רגיל... :roll:
הכל בסדר ,אפילו מצויין
...
שום דבר לא בסדר ובטח ובטח שלא מצוין ! (n) (n) (n)
מלא תקלות , תקיעות , ריסטים , הקלטות שלא ניתן להריץ , פספוס של הקלטות , לא ניתן לבחור
להגיע לדקה מסוימת בהקלטה כמו במגי'ק הקודם , DD צריך להגדיר מחדש בכל פעם שעוברים לערוץ
שתומך הזה ( מה שלא קורה בממיר רגיל...) , איטיות בממשק ביחס לממיר רגיל\מג'יק ישן , פס מידע
שאינו מעודכן קבוע בערוצים מסוימים , הקלטות של שידורים חוזרים וחוסר יציבות כללי בכל אופן פעולת הממיר
ועוד ועוד ועוד !!

כולי תקווה שהעניין הזה יטופל ויסתדר בהקדם כי איך שזה עכשיו זה אפילו לא סביר בתור ניסוי .
מה שעוד יותר גרוע שה"ניסוי" הזה שהוט עושה עלינו הEARLY ADOPTERS עולה לנו כסף מדי חודש
ועוד יותר גרוע בעצבים שהשימוש בממיר הזה מביא ביום יום. :@

avi131
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

לפי מה שהשירות הטכני טוען היום יצאה הודעה שכל הלקוחות שקיים אצלהם ה-MAGIC HD לא יחוייבו עליו למשך חודשיים בגלל התקלות שקיימות בו.

jpost
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4861
שם מלא: (~)

שליחה

NEW_WAVE כתב: תקנו חלק גדול מהתקלות ועובדים על גירסא חדשה ,הכל בסדר ,אפילו מצויין ,הממיר מוציא 1080P
...
מה נותן לך שהממיר מוציא 1080p כשהשידור הוא ב 1080i ?
מבחינת איכות תמונה, עדיף שהמסך יבצע את פעלות ה deinterlacing.

Yoel68
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 279

שליחה

הותקן אצלי לפני כשעה (חינם וגם השאירו את הממיר הקודם כגיבוי). גירסה חדשה ירדה מיד עם ההתקנה.
איכות התמונה טובה מאד. שיפור גדול באיכות התמונה, בייחוד בערוצי הSD לעומת הממיר HD הקודם.

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166

שליחה

Yoel68 כתב:הותקן אצלי לפני כשעה (חינם וגם השאירו את הממיר הקודם כגיבוי). גירסה חדשה ירדה מיד עם ההתקנה.
איכות התמונה טובה מאד. שיפור גדול באיכות התמונה, בייחוד בערוצי הSD לעומת הממיר HD הקודם.
...
היה לך מקרה את הממיר הקטן עם השעון הכחול.

Yoel68
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

NEW_WAVE כתב:
Yoel68 כתב:הותקן אצלי לפני כשעה (חינם וגם השאירו את הממיר הקודם כגיבוי). גירסה חדשה ירדה מיד עם ההתקנה.
...
...
כן. גם החדש קטן עם שעון כחול...

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

Yoel68 כתב:
NEW_WAVE כתב:
...
...
...
מי שמכיר אותי בפורום הרבה זמן יודע שאמרתי כמה וכמה פעמים שיש הבדל בתמונה בין הממיר HD

הירוק (שעון) לבין הממיר הכחול ,לטובת הירוק .

כמו שאני טוען שהבעיה ב YES היא חברת הממירים,עובדה ש ב YESMAX הרגיל רואים טוב SD.

ALFRED3
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 743

שליחה

שום דבר לא בסדר ובטח ובטח שלא מצוין ! (n) (n) (n)
מלא תקלות , תקיעות , ריסטים , הקלטות שלא ניתן להריץ , פספוס של הקלטות , לא ניתן לבחור
להגיע לדקה מסוימת בהקלטה כמו במגי'ק הקודם , DD צריך להגדיר מחדש בכל פעם שעוברים לערוץ
שתומך הזה ( מה שלא קורה בממיר רגיל...) , איטיות בממשק ביחס לממיר רגיל\מג'יק ישן , פס מידע
שאינו מעודכן קבוע בערוצים מסוימים , הקלטות של שידורים חוזרים וחוסר יציבות כללי בכל אופן פעולת הממיר
ועוד ועוד ועוד !!

כולי תקווה שהעניין הזה יטופל ויסתדר בהקדם כי איך שזה עכשיו זה אפילו לא סביר בתור ניסוי .
מה שעוד יותר גרוע שה"ניסוי" הזה שהוט עושה עלינו הEARLY ADOPTERS עולה לנו כסף מדי חודש
ועוד יותר גרוע בעצבים שהשימוש בממיר הזה מביא ביום יום. :@[/quote]

כל מילה בסלע (Y)

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

avi131 כתב:לפי מה שהשירות הטכני טוען היום יצאה הודעה שכל הלקוחות שקיים אצלהם ה-MAGIC HD לא יחוייבו עליו למשך חודשיים בגלל התקלות שקיימות בו.
...
חבל רק שהיה להוט שנתיים להתכונן למבחן והיא לא השכילה להוציא מוצר מוגמר .

ALFRED3
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

NEW_WAVE כתב:
Yoel68 כתב:
NEW_WAVE כתב:
...
...
...
מי שמכיר אותי בפורום הרבה זמן יודע שאמרתי כמה וכמה פעמים שיש הבדל בתמונה בין הממיר HD

הירוק (שעון) לבין הממיר הכחול ,לטובת הירוק .

כמו שאני טוען שהבעיה ב YES היא חברת הממירים,עובדה ש ב YESMAX הרגיל רואים טוב SD.
...
לא הבנתי יש שני ממרים ?

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

הכוונה לממיר הרגיל HD ,לא המקליט HD.

ALFRED3
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

...
איזה מספר גירסא ימותקן לך עכשיו ?

Yoel68
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

ALFRED3 כתב:
...
איזה מספר גירסא ימותקן לך עכשיו ?
...
1.00.384al

shmuliksh90
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18

שליחה

יש לי בבית lcd hd ready עם רזולוציה של 768*1366 ,
1.בהגדרות של הממיר איך הכי טוב להגדיר את הרזולוציה של הhdmi ?
כי כרגע זה נמצא על auto מה עדיף ? 720p או 1080i?
----------------------
2.פורמט תמונת (scart) מה עדיף ? rgb או pal ?
----------------------
3.תמונת scart יש לי 4:3 ' letter box 4:3 ו16:9 מה עדיף?
---------------------
4.תמונת hdmi מה עדיף? pillar box , zoom , stretched?

Yoel68
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

טוב מראה עיניים

שליחה

לא הזמנתי שום הקלטה... 8O
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

avi131
חבר פעיל
חבר פעיל

Re: טוב מראה עיניים

שליחה

Yoel68 כתב:לא הזמנתי שום הקלטה... 8O
...
הזמנת תוכנית להקלטה בערוץ 2 ?
כי זה באג כאשר מוזמנות תוכנית אחת אחרי השנייה, אז כאשר הוא מתחיל להקליט את התוכנית השנייה הוא מתחיל אותה 5 דקות קודם(הקלטה מקדימה, והקלטה מסיימת)

בוא נקווה שכבר תצא הגירסה החדשה.. שתסדר מרבית מהתקלות או אפילו את חלקן.

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”