יש...יש..יש..
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
טנזניה לא מתקרב לבורונדי - כחד זני אין לו טעם ברור. רק בתערובות הוא בסדר.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
גנדי...מה אתה בוכה...gedkoz כתב:טוב,דיווח חי מירכא:אני אצל סלמאן וגם כן נגמר בורונדי....יש סופרימו נהדר,ניקראגוע שני סוגים,הודי שלושה סוגים(פלנטישן,צ׳רי ומונסון ארביקה)יש גם קמרון וקונגו(מי שאל על קונגו?).אין ברזיל...
...
אתה הספקת לקנות...
"Cigars change thoughts into dreams."
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
מונסון ארביקה מוטי חיפש וקונגו כפיר חיפש יאללה סעו ...gedkoz כתב:טוב,דיווח חי מירכא:אני אצל סלמאן וגם כן נגמר בורונדי....יש סופרימו נהדר,ניקראגוע שני סוגים,הודי שלושה סוגים(פלנטישן,צ׳רי ומונסון ארביקה)יש גם קמרון וקונגו(מי שאל על קונגו?).אין ברזיל...
...
למה אין בתי קלייה במרכז ,שמוכרים במחיר הגון? רק בצפון יש אנשים הגונים?
מה שיגלה אותו סוחר זריז , אם באמת קיים כזה, שינסה לדחוף לנו קפה זול יחסית מבורונדי במחיר פנמי, הוא שרוב הצרכנים שלו קשורים זה לזה והם לא יתכופפו כל כך מהר. כך אני מקווה ואפעל שכך יהיה. זאת ועוד, כשמישהו מנסה לדפוק אותי, או דופק אותי, מבחינה צרכנית כמובן(...), אני גם נוטר טינה, וגם עוזר לאחרים למצוא אלטרנטיבות. כך נמחקו מבחינתי סלקום (שגיאות מכוונות בחשבון וברמה חודשית, נשבר לי באיזשהו שלב להתווכח ולחכות לזיכוי - פשוט נטשתי ולעד), נטויז'ן (אין לי ולו מילה אחת טובה להגיד על הרמאים האלה. רמאות משולבת באכזריות ללקוחות. שומר נפשו ירחק), קפה ג'ו בפארק המדע ברחובות (שגיאות בחשבון, בצורה עקבית). ויש עוד כמה שאין טעם לפרסם. כולם אגב ניזוקו ממני בעקיפין בסכומים גבוהים הרבה יותר ממה שהוציאו ממני. כל מה שאני דורש כלקוח הוא - הוגנות, ושירות סביר.
אני מצהיר כאן שאם יעשה ניסיון לגזור עלינו קופון, ובכל נושא שהוא (זוכרים את גאגיה במחירים של פי 3 מחו"ל?) אותו הסוחר "יהנה" מחשיפה שלילית ושכרו יצא בהפסדו. נקוה שלא נגיע לכך. אני מקווה שמה שיקרה זה בדיוק ההיפך - בורונדי הוא דרך מצויינת למשוך לקוחות
אני מצהיר כאן שאם יעשה ניסיון לגזור עלינו קופון, ובכל נושא שהוא (זוכרים את גאגיה במחירים של פי 3 מחו"ל?) אותו הסוחר "יהנה" מחשיפה שלילית ושכרו יצא בהפסדו. נקוה שלא נגיע לכך. אני מקווה שמה שיקרה זה בדיוק ההיפך - בורונדי הוא דרך מצויינת למשוך לקוחות
נערך לאחרונה על ידי hosq ב 28/10/2011 14:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
what's next?
- joncafe
- גורו קפה

- תגובות: 2335
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
למה? אם מישהו ימכור במחיר הגון (נאמר, מחיר ג'דיידה פלוס כמה שקלים בודדים), אני אקנה.nimitzg כתב:מראש אין לי כוונה לקנות בורונדי באף מקום בעתיד הקרוב חוץ מג'דידה...
או לחליפין, אם מישהו ימכור במחיר גבוה אבל בעזרת קופון המחיר יורד לאיזור השפוי (וכולנו מכירים את הדוגמה), אני אקנה.
אני משתדל להיות ענייני ולקנות כשמוכרים לי במחיר הגון ולא לקנות כשאין זה כך.
טעויות מכוונות בחשבון, כמו ש-hosq דיבר עליהן, זה דבר שלילי ואכן יש להתרחק ממוכר כזה, אבל עסק שמוכר במחיר גבוה ומוצהר, ללא שום נסיון להטעות, ואז מוריד את המחיר במבצע - מקובל עלי לחלוטין.
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
בכלל, נשמע לי שהופרכו כאן תיאוריות קונספירציה.
סוחרים שהולכים וקונים 60 שקים של 60 ק"ג קפה ירוק רק כדי לדפוק כמה מטורפים שקולים קפה ירוק לבד בבית...?
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- gedkoz
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
לי נראה שמישהו שקנה בורונדי הולך להכניס אותו לתוך אחת התערובות שרצה ברשתות בתי קפה בארץ.הם קנו במחיר זול נגיד שלושים שקים ,שזה 1800 קג׳.במחיר 20 או פחות,שזה נגיד 50% פחות ממחיר קולומביה או קפה דומה לו שמביאים בדרך מסודרת. חיסכון הוא מינימום 18000₪ !!!!! וזה בלי ניסיון למכור למישהו קפה ירוק במחיר 60₪ לקילו...מי אמר קונספירציה...יש כאן גישה עסקית נטו...
- joncafe
- גורו קפה

- תגובות: 2335
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
מוטי כנראה צודק. קשה לי להאמין שיש שוק ל-3.5 טון קפה בוטיק בשוק הקליה הבייתית. רוב הסיכויים שזה הולך לתערובות בתור תחליף זול יותר (ובמקרה זה גם טוב יותר) לברזיל סרדו, למשל. ואם הסוחר שקנה את כל המלאי הזה גם מוכר ליחידים בכמויות של קילוגרמים בודדים, ולוקח על זה פרמיום לא סביר, פשוט אל תקנו... אבל קשה לי להאמין שמישהו קנה 3.5 טון קפה כדי לעשות קופה על קולים ביתיים. המספרים פשוט לא מסתדרים.
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
איזה ניקרגואה יש לו ?,ואיך הפולים?.gedkoz כתב:טוב,דיווח חי מירכא:אני אצל סלמאן וגם כן נגמר בורונדי....יש סופרימו נהדר,ניקראגוע שני סוגים,הודי שלושה סוגים(פלנטישן,צ׳רי ומונסון ארביקה)יש גם קמרון וקונגו(מי שאל על קונגו?).אין ברזיל...
...
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
הניקרגואה שהיה לפני לפני כשנה גם מהאזור היה ענקי יפה ונקי אבל בטעם איכזב נורא, גוף חלש חמיצות עדינה וללא שום טעם מיוחד ולבטח לא מתקרב לגואטמלה.
אפילו ברזיל סטנדרטי יהיה עדיף עליו, אשמח לשמוע אם מה שקנית טוב יותר.
אפילו ברזיל סטנדרטי יהיה עדיף עליו, אשמח לשמוע אם מה שקנית טוב יותר.