שרשור תגובות: האם ה-Nexus Prime יגיע בשבוע הבא?
מה מוטורולה מתכננת לנו כמה שעות לפני השקת הנקסוס פריים ומערכת ה ICS בהונג קונג?!
הנה הטיזר:
אם זה ה XOOM הבא?
הנה הטיזר:
אם זה ה XOOM הבא?
לא סתאם לא רשמתי Atrix מכיוון שלא נראה לי הגיוני ששני מכשירי סמארטפון יריצו מייד עם ההשקה את ה ICS. נשמע לי שגוגל, כמו בעבר, יתנו בלעדיות ואת כל הפוקוס למכשיר אחד. ה XOOM 2 נשמע לי בחירה הגיונית יותר מכיוון שאחת התכונות החשובות ב ICS זה התמיכה במקביל גם בסמארטפונים וגם בטאבלטים. לכן לי זה נשמע הגיוני שבזמן השקת ICS יצאו לשוק כמעט בו זמנית מכשיר טבלט אחד ומכשיר סמארטפון אחד (הנקסוס פריים)
עד סוף השנה ייתכן אבל האם מוטורולה כמה שעות לפני ההשקה של הנקסוס פריים ושל ה ICS תכריז בעצמה על מכשיר סמארטפון שיריץ את ה ICS?! זה יהיה מפתיע בעיני עד מאוד....נחכה יום וחצי ונראה
-
AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
גם לי קשה להאמין, אבל אני מניח שאם יהיה מכשיר שכזה, הוא אכן יהיה של מוטורולה (כזכור, מוטורולה מובייל נרכשה ע"י גוגל).
אז את ההשקה הקרובה, גוגל לא תיתן למוטורולה להרוס (גוגל גם לא ממש רוצה לפגוע בידידתה הגדולה ביותר - סמסונג), אבל בהמשך, כנראה שכן נראה מכשיר שכזה.
אז את ההשקה הקרובה, גוגל לא תיתן למוטורולה להרוס (גוגל גם לא ממש רוצה לפגוע בידידתה הגדולה ביותר - סמסונג), אבל בהמשך, כנראה שכן נראה מכשיר שכזה.
אגב, אני כמעט בטוח שעסקת מוטורלה-גוגל עוד לא אושרה לגמרי, לכן באופן רשמי מוטורולה (Mobility) לא שייכת לגוגל עדיין
או שסתאם מוטורולה ישיקו עוד מכשירי אנדרואיד מבוססי Gingerbread ו Honeycomb ולא ICS
-
AviBiton
- גורו HTmobile

השוואה בין הנקסוס S לנקסוס פריים:
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=4219
התווסף רדיו FM למכשיר.
בנוסף, המחיר בווריזון יעמוד על 299$ (כנראה שזה בהתחייבות).
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=4219
התווסף רדיו FM למכשיר.
בנוסף, המחיר בווריזון יעמוד על 299$ (כנראה שזה בהתחייבות).
-
AviBiton
- גורו HTmobile

מדוע המסך גדל ל-4.65"?
לפי Android Community, הסיבה היא ככל הנראה הכנסתם של כפתורי הניווט אל תוך המסך ולא ככפתורי מגע חיצוניים, השאלה היא אם זה יהיה קבוע או שבאפליקציות מסויימות ניתן יהיה להחביא את הכפתורים.
עוד שאלה היא מהם שלושת הכפתורים בצידו של המסך?
האם אלו מחברים לעריסה מיוחדת? או שמא מדובר בחיוויי לד לשיחות, מיילים הודעות וכו'...?
לפי Android Community, הסיבה היא ככל הנראה הכנסתם של כפתורי הניווט אל תוך המסך ולא ככפתורי מגע חיצוניים, השאלה היא אם זה יהיה קבוע או שבאפליקציות מסויימות ניתן יהיה להחביא את הכפתורים.
עוד שאלה היא מהם שלושת הכפתורים בצידו של המסך?
האם אלו מחברים לעריסה מיוחדת? או שמא מדובר בחיוויי לד לשיחות, מיילים הודעות וכו'...?
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
אכן, גודל המסך שנדמה בהתחלה למפלצתי הוא בגלל שאין יותר כפתורים פיזיים/מגע בנפרד וכעת הם חלק מהמסך.
כלומר, הם חלק מאותו שטח מסך ראשי של 1280x720 במקרה הזה.
הפלוס הגדול כאן הוא שבדומה ל Honeycomb, הכפתורים האלו יכולים להעלם כשאתה מנגן סרט ב 720P או משחק משחק על כל המסך וכו.
לפי חישוב שעשיתי, יוצא שגודל המסך מקביל לגודל מסך של 4.3"~ אם מחסירים את השטח שהכפתורים תופסים ולמען האמת, לפי המידות שראינו מה FCC שטח הטלפון גדול בממש מעט מהנקסוס one.
מדובר בניצול שטח גבוהה מאד
ה 3 נקודות הכתומות/זהובות בצד המכשיר לדעתי מיועדות לחיבור ל docking כלשהוא על הצד להבדיל מהחלק התחתון שנפוץ בהרבה מכשירים.
כלומר, הם חלק מאותו שטח מסך ראשי של 1280x720 במקרה הזה.
הפלוס הגדול כאן הוא שבדומה ל Honeycomb, הכפתורים האלו יכולים להעלם כשאתה מנגן סרט ב 720P או משחק משחק על כל המסך וכו.
לפי חישוב שעשיתי, יוצא שגודל המסך מקביל לגודל מסך של 4.3"~ אם מחסירים את השטח שהכפתורים תופסים ולמען האמת, לפי המידות שראינו מה FCC שטח הטלפון גדול בממש מעט מהנקסוס one.
מדובר בניצול שטח גבוהה מאד
ה 3 נקודות הכתומות/זהובות בצד המכשיר לדעתי מיועדות לחיבור ל docking כלשהוא על הצד להבדיל מהחלק התחתון שנפוץ בהרבה מכשירים.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לא בדיוק הזמן לשאול שאלות (או שאולי כן, לאור המיחזור הבלתי נגמר של הדיבורים),
מתי מתחילה איזו הכרזה? איפה רואים?
מתי מתחילה איזו הכרזה? איפה רואים?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136