Dexter - עונה 6
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
אני זזתי בספה באי נוחות מטרידה גם כן, מה עבר להם בראש שהכניסו את זה...not cool !
שי
- gordi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 501
סרטים וטורק לא מתרגמים יותר דקסטר??

- uris
-
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- sufgi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3748
I am a father, a son, a serial killer
ענק !!!
ענק !!!
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73425
- שם מלא: ערן
הגיע הזמן באמת, כבר התחיל להיות מגוחך שאף אחד לא עולה עליו למרות כל הפאשלות שהוא ביצע בעונות האחרונות. סופסוף משהו מעניין קורה.
- Chura
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
אני דווקא מאוד התאכזבתי מ2 הפרקים האחרונים
הרוצח הכי מוכשר, מבתר גופות, מייצגים, אש, גזים, ולקשור כמו שצריך ולוודא שדקסטר מת הוא לא יודע ?!
בכל אופן,
לא הבנתי מה הקטע עם המתמחה והיד שהוא שלח לדקסטר, אין לזה פואנטה (לא משהו שהצלחתי לחשוב עליו)
הסם שהוא הזריק לעצמו, התאדה ?
מתחילים הימורים על דברה ?
אני מהמר שפתאום יגלו שיש לה אמנזיה קשה.
הרוצח הכי מוכשר, מבתר גופות, מייצגים, אש, גזים, ולקשור כמו שצריך ולוודא שדקסטר מת הוא לא יודע ?!
בכל אופן,
לא הבנתי מה הקטע עם המתמחה והיד שהוא שלח לדקסטר, אין לזה פואנטה (לא משהו שהצלחתי לחשוב עליו)
אני מהמר שפתאום יגלו שיש לה אמנזיה קשה.
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
טראוויס - אל תשכח שהוא סובל ממחלת נפש כזו או אחרת, הבנאדם מדבר עם גופות. אי אפשר לצפות ממנו שיהיה יציב במיוחד.
המתמחה - גם אני מרגיש שסתם פיתחו את כל זה עכשיו כדי למלאות חללים בעונה ולהעביר זמן, אבל אין ספק שיעשו עם זה משהו בהמשך. אני מהמר שיש לו קשר כלשהו לדקסטר, או שהוא יודע את האמת או שהוא אחיין שלו.
המזרק - לא ראו את המזרק ממש נכנס לתוך הוריד, מבחינת המצלמה (וטראוויס שלא בדק את זה) הוא היה יכול סתם ללחוץ על המזרק צמוד לעור. זה גם היה מאד צפוי.
דברה - אני מאמין ומקווה שברגע שהנושא נחשף הוא ישאר ויפתחו אותו, אחרת אני אהיה מאד מאוכזב.
המתמחה - גם אני מרגיש שסתם פיתחו את כל זה עכשיו כדי למלאות חללים בעונה ולהעביר זמן, אבל אין ספק שיעשו עם זה משהו בהמשך. אני מהמר שיש לו קשר כלשהו לדקסטר, או שהוא יודע את האמת או שהוא אחיין שלו.
המזרק - לא ראו את המזרק ממש נכנס לתוך הוריד, מבחינת המצלמה (וטראוויס שלא בדק את זה) הוא היה יכול סתם ללחוץ על המזרק צמוד לעור. זה גם היה מאד צפוי.
דברה - אני מאמין ומקווה שברגע שהנושא נחשף הוא ישאר ויפתחו אותו, אחרת אני אהיה מאד מאוכזב.
- Hertz33
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
שונא קליפהנגרים כאלה, במיוחד בסוף העונה. כ"כ ברור שהוא ירדוף אחריה להסביר והיא מגושמת שכמותה תמעד ותחבוט את ראשה באבן ולא תזכור כלום.
"על החתום...."
- shayf
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1162
העונה החלשה ביותר עד כה, ובפער עצום.
עכשיו דקסטר הוא כבר סוג של גיבור על ששורד פיצוצים ולילה בים, לוחם שיכול לגבור על כל אחד (אחרי שבכל העונות עד עכשיו ראינו אותו רק פעם אחת על מכשיר ריצה) ומלא רגשות כרימון ברמה שדב מתאהבת בו.
ובכלל - מה זה הקטע החולני הזה של דב אליו? זה שהם לא אחים ביולוגיים לא עושה את זה פחות גילוי עריות.
קשה לי להבין לאן הם רוצים לקחת את זה.
לפחות גמרנו עם עונת ה"בטיפול" של דב.
וטראוויס? הרוצח הכי עלוב ומעצבן שהיה לנו (וככלל כל ההכנסה של הדת לסדרה לא במקום לדעתי), כאילו - לאן כבר יכלו לפתח את זה? היינו אמורים לפחד שהוא ישמיד את העולם?
ומאדם זהיר שחרד לכל בדל ראיה עליו, דקסטר הפך לבריון שמתרוצץ והורג אנשים מול עדים, באמת...
הקטע שדב תופסת אותו בסוף היה צריך להגיע לפני שתי עונות ושם גם היה צריך לגמור את הסדרה.
מבחינתי, בכל אופן, הסדרה הזאת נגמרה.
עכשיו דקסטר הוא כבר סוג של גיבור על ששורד פיצוצים ולילה בים, לוחם שיכול לגבור על כל אחד (אחרי שבכל העונות עד עכשיו ראינו אותו רק פעם אחת על מכשיר ריצה) ומלא רגשות כרימון ברמה שדב מתאהבת בו.
ובכלל - מה זה הקטע החולני הזה של דב אליו? זה שהם לא אחים ביולוגיים לא עושה את זה פחות גילוי עריות.
קשה לי להבין לאן הם רוצים לקחת את זה.
לפחות גמרנו עם עונת ה"בטיפול" של דב.
וטראוויס? הרוצח הכי עלוב ומעצבן שהיה לנו (וככלל כל ההכנסה של הדת לסדרה לא במקום לדעתי), כאילו - לאן כבר יכלו לפתח את זה? היינו אמורים לפחד שהוא ישמיד את העולם?
ומאדם זהיר שחרד לכל בדל ראיה עליו, דקסטר הפך לבריון שמתרוצץ והורג אנשים מול עדים, באמת...
הקטע שדב תופסת אותו בסוף היה צריך להגיע לפני שתי עונות ושם גם היה צריך לגמור את הסדרה.
מבחינתי, בכל אופן, הסדרה הזאת נגמרה.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
- amir073
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 789
התסריטאים של הסדרה הזאת בפשיטת רגל מוחלטת. הכל מקרי. הכל סתמי. עושים צחוק מהאינטיליגנציה של הצופים.
אז מה היה לנו?
בשנייה האחרונה לפני שהפסיכית שחררה את הגז, דקסטר מגלה מי היא (בגוגל, אלא מה) ועוצר אותה. לגמרי במקרה היא נמצאת ליד דלת ננעלת ומבודדת.
טרוויס שחשב שהרג את דקסטר מחליט, ככה סתם, ללכת לבית של דקסטר. במקרה הוא מגלה שיש לו בן ובמקרה הוא מגלה איפה הבן נמצא. ואז הוא חוטף אותו בקלות. איזה קטע, זה קרה לגמרי במקרה, בדיוק בשנייה שדקסטר לא היה ליד הבן שלו. אבל בקטנה, דקסטר תוך שנייה מבין מי חטף את הבן והוא גם הבין תוך שנייה לאן הוא הלך. והנה, דקסטר מגיע לשם, בדיוק שניה לפני שטראויס משסף את האריסון. איזה מזל שלדקסטר היו בכיס מזרקים. לגמרי במקרה. הוא מציל את האריסון ומרדים את טרויס. כי היי, הוא הכין את הכנסייה להרוג את טרוויס. אז מה אם תוך שניות המשטרה תגיע. דקסטר יספיק לסחוב את טרויס ואת הריסון, לזרוק את הריסון בבית, והופ לכנסייה.
ודב, אחרי שהיא התבאסה שהרוצח ברח לה היא מחליטה לקפוץ לכנסייה הנטושה, באמצע הלילה. לבד. הכי הגיוני בעולם, לא? לגמרי במקרה היא מוצאת שם את דקסטר. בדיוק בשניה שהוא הורג את טרויס. איזה קטע שכל זה קורה, בדיוק ביום שדב מודה שהיא מאוהבת בדקסטר.
העונה הזאת היתה בית ספר לתסריטאות דרג ז'.
אז מה היה לנו?
בשנייה האחרונה לפני שהפסיכית שחררה את הגז, דקסטר מגלה מי היא (בגוגל, אלא מה) ועוצר אותה. לגמרי במקרה היא נמצאת ליד דלת ננעלת ומבודדת.
טרוויס שחשב שהרג את דקסטר מחליט, ככה סתם, ללכת לבית של דקסטר. במקרה הוא מגלה שיש לו בן ובמקרה הוא מגלה איפה הבן נמצא. ואז הוא חוטף אותו בקלות. איזה קטע, זה קרה לגמרי במקרה, בדיוק בשנייה שדקסטר לא היה ליד הבן שלו. אבל בקטנה, דקסטר תוך שנייה מבין מי חטף את הבן והוא גם הבין תוך שנייה לאן הוא הלך. והנה, דקסטר מגיע לשם, בדיוק שניה לפני שטראויס משסף את האריסון. איזה מזל שלדקסטר היו בכיס מזרקים. לגמרי במקרה. הוא מציל את האריסון ומרדים את טרויס. כי היי, הוא הכין את הכנסייה להרוג את טרוויס. אז מה אם תוך שניות המשטרה תגיע. דקסטר יספיק לסחוב את טרויס ואת הריסון, לזרוק את הריסון בבית, והופ לכנסייה.
ודב, אחרי שהיא התבאסה שהרוצח ברח לה היא מחליטה לקפוץ לכנסייה הנטושה, באמצע הלילה. לבד. הכי הגיוני בעולם, לא? לגמרי במקרה היא מוצאת שם את דקסטר. בדיוק בשניה שהוא הורג את טרויס. איזה קטע שכל זה קורה, בדיוק ביום שדב מודה שהיא מאוהבת בדקסטר.
העונה הזאת היתה בית ספר לתסריטאות דרג ז'.
- yakirh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 217
אוף, כמה תלונות.. אם זה כל כך צפוי ומשעמם אל תראו.
אני מאוד נהניתי מהעונה הזאת ומפיתוח הדמות של דברה. היו הרבה דברים צפויים אבל גם הרבה הפתעות.. במיוחד הסוף.
לא יודע מה אתכם אני כבר לא יכול לחכות לעונה הבאה!
אני מאוד נהניתי מהעונה הזאת ומפיתוח הדמות של דברה. היו הרבה דברים צפויים אבל גם הרבה הפתעות.. במיוחד הסוף.
לא יודע מה אתכם אני כבר לא יכול לחכות לעונה הבאה!
- shuali
-
- טרול

- תגובות: 5010
Chura כתב:אני דווקא מאוד התאכזבתי מ2 הפרקים האחרונים
בכל אופן,
אני מהמר שפתאום יגלו שיש לה אמנזיה קשה....
אם אני לא טועה זה היה ה ice truck killer שהרג איזו !!!! וכרת לה את היד (כל אצבע הייתה צבועה בצבע לק אחר), למה הוא שלח את היד לדקסטר אין לי מושג
- sBaB
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 705
בניגוד לדעה הרווחת בשרשור זה נהנתי מאוד מהעונה הנוכחית (נכון קצת פחות מרגשת מהעונות הקודמות, אך עדיין מרתקת).
לדעתי מי שמוותר על הסדרה הזאת מפסיד את אחת הסדרות הטובות שיש עדיין בטלוויזה ובפער ניכר.
לדעתי כל נושא המתמחה והיד הכרותה הוא בילדאפ לעונה הבאה וכן אני כבר לא יכול לחכות לראות לאן יתפתח כל העניין עם דברה.
כן ירבו.
לדעתי מי שמוותר על הסדרה הזאת מפסיד את אחת הסדרות הטובות שיש עדיין בטלוויזה ובפער ניכר.
לדעתי כל נושא המתמחה והיד הכרותה הוא בילדאפ לעונה הבאה וכן אני כבר לא יכול לחכות לראות לאן יתפתח כל העניין עם דברה.
כן ירבו.
- uris
-
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- BigDragoon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- ride
-
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
גם אני מאוד נהנתי מהעונה למרות שהייתה איטית יותר ממה שהורגלנו. לא מבין אתכם, לא אהבתם תפסיקו לצפות !
- Chura
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
אני מאוד נהנה מהתוכנית שעה קודם בשואוטיים, הומלנד.
מומלץ לכולם, לדעתי ההשקעה של הערוץ עברה לשם
מומלץ לכולם, לדעתי ההשקעה של הערוץ עברה לשם
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
מה הקשר, ברור שאהבנו, וברור שנחכה לעונה החדשה, אבל זה שרשור על הסדרה ומותר להוציא כאן קיטור אם אנחנו חושבים שיש על מה...
ובעונה הזאת איך שלא תסובבו את זה היו די הרבה דברים שאכזבו.
נבל
אהבה בין אחים חורגים
דת
נוסעים אפלים בחופשי חודשי
דקסטר הפך לסופרמן/ג'ימס בונד
עדיין סדרה טובה מהרבה אחרות אבל עונה חלשה.
ובעונה הזאת איך שלא תסובבו את זה היו די הרבה דברים שאכזבו.
נבל
אהבה בין אחים חורגים
דת
נוסעים אפלים בחופשי חודשי
דקסטר הפך לסופרמן/ג'ימס בונד
עדיין סדרה טובה מהרבה אחרות אבל עונה חלשה.
שי
- sBaB
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 705
אם כבר מדברים על סדרה איטית homeland, מאושרת כבר לעונה שנייה.Chura כתב:אני מאוד נהנה מהתוכנית שעה קודם בשואוטיים, הומלנד.
מומלץ לכולם, לדעתי ההשקעה של הערוץ עברה לשם...
- avioren
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
Shayosef כתב:מה הקשר, ברור שאהבנו, וברור שנחכה לעונה החדשה, אבל זה שרשור על הסדרה ומותר להוציא כאן קיטור אם אנחנו חושבים שיש על מה...
ובעונה הזאת איך שלא תסובבו את זה היו די הרבה דברים שאכזבו.![]()
נבל![]()
אהבה בין אחים חורגים![]()
דת![]()
נוסעים אפלים בחופשי חודשי![]()
דקסטר הפך לסופרמן/ג'ימס בונד![]()
עדיין סדרה טובה מהרבה אחרות אבל עונה חלשה....
ולמי שבא בטענות לביקורת, אז תבינו שדווקא למעריצי הסדרה וביניהם אני, יש את כל הזכות והלגיטימיות לבקר אותה, בעיקר כשהתסריט די מזלזל באינטליגנציה של הצופה כפי שתיאר יפה amir073.
ראיתי את כל העונות בהתלהבות רבה (את השלישית קצת פחות) ,וגם אני חושב שהעונה הזאת החלשה ביותר.
בלי קשר, ממתין כמובן לעונה הבאה.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.