תוכנה למשיכת שידורים ל MC7 ומדיה פורטל (גרסא 1.0.3)
אני לא יודע איך המנוע של התוכנה עובד, אבל שימו לב שבאתר של YES בלוח השידורים שלהם לפעמים עבור ערוץ מסויים ויום מסויים הלוח לא נגמר בשעה 24:00 אלא ממשיך עד 06:00 ביום למחרת.
למשל תבדקו ערוץ 1 בתאריך 30/8. לוח השידורים ממשיך שם עד 05:45 ביום שלאחרי.
יכול להיות שזה מה שגורם לבעיות אצך shayc84
יכול להיות שזה מה שגורם לבעיות אצך shayc84
- shayc84
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 144
- שם מלא: [email protected]
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
- יצירת קשר:
תודה, אחלה כלי, רק שצריך לתפוס בדיוק בזמן העברת ערוץ את ה-EPG שעולה מהממיר של YES ע"מ להראות את השוואה.eyal_123 כתב:אתה יכול לתת צילום מסך של יום עתידי, כזה שאני אוכל להשוות בינו לבין מה שיש באתר של יס?
דרך אגב, לווינדווז 7 יש כלי ב accessories שנקרא snipping tool, ללקיחת תמונות מסך בקלות....
בכלי חיתוך זה לא אפשרי ברגע שרוצים לעשות איתו תמונת מסך הוא צובע את כל הרקע בלבן ולא מאפשר שליטה של דברים ברקע תוך כדי צילום מסך.
צילום מסך כמובן :

- shayc84
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 144
- שם מלא: [email protected]
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
- יצירת קשר:
lebovitz כתב:אני לא יודע איך המנוע של התוכנה עובד, אבל שימו לב שבאתר של YES בלוח השידורים שלהם לפעמים עבור ערוץ מסויים ויום מסויים הלוח לא נגמר בשעה 24:00 אלא ממשיך עד 06:00 ביום למחרת.
יכול להיות שזה מה שגורם לבעיות אצך shayc84...
אתה מדבר על יותר מ-90% מהתוכניות / סרטים..
זאת בדיוק הנקודה שלי שבשעות הלילה המאוחרות / בוקר מוקדמות , אין לך לוח שידורים.
אם היה אפשר להגדיר את לוח השידורים לפי תוכנית אחרונה ותוכנית ראשונה ולא לפי תאריכים, נשמע שזה היה פותר את הבעיה.
מעבר לזה אין לי מושג איך לפתור את הבעיה, בנתיים רק מציף למומחים.
התכוונתי לתמונת מסך של המדריך עצמו, אבל לא משנה.
בוא נעשה קצת סדר כי ממש בלבלת אותי לגבי הבעיה שלך, באתר של יס עצמו, תיכנס ותראה, לרוב הערוצים, ברוב הימים אין מדריך שידורים בין השעות 24:00 - 6:00, כלומר התוכנית האחרונה כל יום היא באיזור חצות, וביום הבא התוכנית הראשונה היא באיזור 6 בבוקר, למה זה ככה? אין לי מושג, צריך לשאול את יס, אבל לי כמובן שאין מה לעשות בקשר לזה מבחינה תכנותית.
עכשיו, בגלל המצב הזה, מה שאמור לקרות בפועל במדיה סנטר, הוא שהתוכנית האחרונה כל יום פשוט תוצג כאילו היא נמשכת כל הלילה עד 6:00, וזה בגלל שהתוכנה מחשבת את זמן התוכנית על ידי השוואה בין שעות ההתחלה של התוכניות העוקבות אחת אחרי השנייה, (מי שבהוט, בטח שם לב שזה היה ככה גם בערוצי הסרטים של הוט אפילו במדריך האורגינלי של מיקרוסופט משום מה).
אם זה מה שקורה אצלך, אז זה לא באג, זה פשוט המצב מתוקף הנסיבות, אם זה לא מה שקורה אצלך, אז אני אצטרך הסבר הרבה יותר מקיף לגבי מה כן קורה, מתי ואיפה כדי לעזור, כי הגדרתי אצלי את המדיה סנטר לעבוד עם ערוצי יס כדי לנסות להבין, ואני לא רואה שום הזזה של השידורים, אלא רק את מה שתיארתי למעלה.
לגבי התמונה שלך עם התוכנית שלא תואמת למה שמשודר, זה יכול להיגרם בגלל הרבה גורמים, חלק מהם בגלל שהמדריך של יס פשוט לא נכון, מה שמעניין אותי כדי לנסות להבין מה קורה הוא מתי התוכנית(הלא נכונה) שרשומה במדריך כן באמת משודרת, אם תוכל למצוא את הנתון הזה, זה יעזור הרבה יותר כדי להבין מה קורה אצלך.
בוא נעשה קצת סדר כי ממש בלבלת אותי לגבי הבעיה שלך, באתר של יס עצמו, תיכנס ותראה, לרוב הערוצים, ברוב הימים אין מדריך שידורים בין השעות 24:00 - 6:00, כלומר התוכנית האחרונה כל יום היא באיזור חצות, וביום הבא התוכנית הראשונה היא באיזור 6 בבוקר, למה זה ככה? אין לי מושג, צריך לשאול את יס, אבל לי כמובן שאין מה לעשות בקשר לזה מבחינה תכנותית.
עכשיו, בגלל המצב הזה, מה שאמור לקרות בפועל במדיה סנטר, הוא שהתוכנית האחרונה כל יום פשוט תוצג כאילו היא נמשכת כל הלילה עד 6:00, וזה בגלל שהתוכנה מחשבת את זמן התוכנית על ידי השוואה בין שעות ההתחלה של התוכניות העוקבות אחת אחרי השנייה, (מי שבהוט, בטח שם לב שזה היה ככה גם בערוצי הסרטים של הוט אפילו במדריך האורגינלי של מיקרוסופט משום מה).
אם זה מה שקורה אצלך, אז זה לא באג, זה פשוט המצב מתוקף הנסיבות, אם זה לא מה שקורה אצלך, אז אני אצטרך הסבר הרבה יותר מקיף לגבי מה כן קורה, מתי ואיפה כדי לעזור, כי הגדרתי אצלי את המדיה סנטר לעבוד עם ערוצי יס כדי לנסות להבין, ואני לא רואה שום הזזה של השידורים, אלא רק את מה שתיארתי למעלה.
לגבי התמונה שלך עם התוכנית שלא תואמת למה שמשודר, זה יכול להיגרם בגלל הרבה גורמים, חלק מהם בגלל שהמדריך של יס פשוט לא נכון, מה שמעניין אותי כדי לנסות להבין מה קורה הוא מתי התוכנית(הלא נכונה) שרשומה במדריך כן באמת משודרת, אם תוכל למצוא את הנתון הזה, זה יעזור הרבה יותר כדי להבין מה קורה אצלך.
תודה על ההשקעה בתמונות מסך
, אבל אני יודע את זה, כתבתי "ברוב הערוצים, ברוב הימים", לפעמים יש תוכניות בלילה ולפעמים לא, אם יש תוכניות אז זאת לא בעיה, התוכנה תסרוק ותכניס אותם, בדיוק כמו בהוט ווואלה.
אני מבקש שוב, כדי שאני אוכל לעזור במשהו, אם יש בעיה כלשהיא עם התוכניות, חוץ מזה שלפעמים אין תוכניות בלילה(שזה כאמור, בגלל האתר של יס עצמו) אז תסבירו לי בפירוט ככל האפשר מה הבעיה, כי שוב, עדיין לא הבנתי..אם התוכניות זזות, קדימה, אחורה, למעלה, למטה, אז לאן הן זזות והכי חשוב, מאיפה ומה יש במקומן.
אני מבקש שוב, כדי שאני אוכל לעזור במשהו, אם יש בעיה כלשהיא עם התוכניות, חוץ מזה שלפעמים אין תוכניות בלילה(שזה כאמור, בגלל האתר של יס עצמו) אז תסבירו לי בפירוט ככל האפשר מה הבעיה, כי שוב, עדיין לא הבנתי..אם התוכניות זזות, קדימה, אחורה, למעלה, למטה, אז לאן הן זזות והכי חשוב, מאיפה ומה יש במקומן.
אני חושב שהבעיה שלו היא שהתוכניות של יום למחרת עוברות 24 שעות אחורנית.
לדוגמא התמונה של YES4 שמופיעה למעלה. הסרט "היד שמנענעת את העריסה" מתחיל ב-00:13 בתאריך 31/8 אבל התוכנה חושבת שמדובר ב-30/8 (כי זה התאריך שהיא עשתה עליו query) ולכן תשים את התוכנית הזאת ב-00:13 בתאריך 30/8.
שוב - יכול להיות שאני טועה. אני לא יודע איך התוכנה עובדת. זאת רק הצעה למקור הבעיה.
לדוגמא התמונה של YES4 שמופיעה למעלה. הסרט "היד שמנענעת את העריסה" מתחיל ב-00:13 בתאריך 31/8 אבל התוכנה חושבת שמדובר ב-30/8 (כי זה התאריך שהיא עשתה עליו query) ולכן תשים את התוכנית הזאת ב-00:13 בתאריך 30/8.
שוב - יכול להיות שאני טועה. אני לא יודע איך התוכנה עובדת. זאת רק הצעה למקור הבעיה.
יכול להיות שאין ערך של תוכנית מאחורי הקלעים, אבל בתכלס, כשהמדיה סנטר הוריד את זה ממיקרוסופט זה זיהה את הסדרה כסדרה והוא ידע לא להקליט פרקים פעמיים...אולי צריך איזשהי התייחסות מיוחדת לזה, אני לא בטוח...eyal_123 כתב:
2. אם כתוב בכותרת המשנה "פרק 15" אז זה אומר שהתוכנה גם הכניסה את הערך 15 כמספר הפרק של התוכנית למדיה סנטר, יותר מזה אין לי כל כך מה לעשות, יכול להיות שאם אין ערך של עונה לתוכנית אז גם אם מספר הפרק זהה המדיה סנטר מתייחס לתוכנית כאל פרק חדש...לא יודע, אני אבדוק אם זה באמת המקרה.
...
תודה רבה!
אני "שמח" להודיע שסוף סוף גם אני חוויתי את הבעיה הזאת, גם בלילה, אני קצת עסוק השבוע, אבל אני אנסה להתעסק עם זה שבוע הבא, בנתיים אתה יכול לנסות לכבות את השימוש ב cache בהגדרות, אולי הבעיה שם.oshrychen כתב:לא עליתי על הבעיה, אבל מה שכן אחרי השעה 12 בלילה כל הלוח שידורים מבלוגן לגמרי.
עריכה: עכשיו 1.9 שעה 1:00 לוח השידורים מראה נתונים של אתמול! (פרק אחרון של חברים שודר אתמול)
...
אני לא אומר שזאת הסיבה, אבל תזכור שבמדריך של מיקרוסופט כנראה שהיו להם במדויק את מספרי הפרקים והעונות כחלק מהדאטה שהם קיבלו מחברות הכבלים / לווין, בכל מקרה, אני אנסה לבדוק גם את זה שבוע הבא.LidanH כתב: יכול להיות שאין ערך של תוכנית מאחורי הקלעים, אבל בתכלס, כשהמדיה סנטר הוריד את זה ממיקרוסופט זה זיהה את הסדרה כסדרה והוא ידע לא להקליט פרקים פעמיים...אולי צריך איזשהי התייחסות מיוחדת לזה, אני לא בטוח......
היי
קודם כל כל הכבוד על ההשקעה העצומה בתוכנה
אני משתמש בMEGAEPG שמושכת את הלוח ישירות מהלווין ובBIGSCREEN EPG כדי לדחוף את לוח השידורים למדיה סנטר
רציתי לשאול אם יש דרך להשתמש בתוכנה שלך רק לצורך דחיפת הלוח למדיה סנטר
הסיבה שרציתי לנסות זאת היא מכיוון שBIGSECREEN מעבדת את קובץ הXMLTV ועשה זאת בתחכום יתר שלא מתאימה לחומר הגולמי שמגיע מיס וכתוצאה מכך חלק מהסדרות שאני רוצה להקליט מסומנות כתוכנית שכבר הוקלטה. עשיתי אין סוף נסיונות בהגדרות של BIGSECREEN אבל ללא תוצאות
ראיתי בשרשור שאנשים מתלוננים על הקלטה חוזרת של פרקים שכבר שודרו ומבחינתי זה דוקא עדיף על פני מצב שהמדיה סנטר בוחרת מה להקליט עפ הפרמטר של השידורים החוזרים
התכתבתי רבות עם כותב התוכנה ולטענתו המידע שמסופק מיס לא עומד בתקנים של קובצי הXMLTV ומכך נובעת הבעיה
קודם כל כל הכבוד על ההשקעה העצומה בתוכנה
אני משתמש בMEGAEPG שמושכת את הלוח ישירות מהלווין ובBIGSCREEN EPG כדי לדחוף את לוח השידורים למדיה סנטר
רציתי לשאול אם יש דרך להשתמש בתוכנה שלך רק לצורך דחיפת הלוח למדיה סנטר
הסיבה שרציתי לנסות זאת היא מכיוון שBIGSECREEN מעבדת את קובץ הXMLTV ועשה זאת בתחכום יתר שלא מתאימה לחומר הגולמי שמגיע מיס וכתוצאה מכך חלק מהסדרות שאני רוצה להקליט מסומנות כתוכנית שכבר הוקלטה. עשיתי אין סוף נסיונות בהגדרות של BIGSECREEN אבל ללא תוצאות
ראיתי בשרשור שאנשים מתלוננים על הקלטה חוזרת של פרקים שכבר שודרו ומבחינתי זה דוקא עדיף על פני מצב שהמדיה סנטר בוחרת מה להקליט עפ הפרמטר של השידורים החוזרים
התכתבתי רבות עם כותב התוכנה ולטענתו המידע שמסופק מיס לא עומד בתקנים של קובצי הXMLTV ומכך נובעת הבעיה
אתה יכול להשתמש בתוכנה הזאת:
http://code.google.com/p/xmltv2mxf/downloads/list
(לא ניסיתי אותה, רק חיפשתי בגוגל), היא אמורה להמיר קובץ XMLTV לקובץ MXF, את קובץ ה MXF אתה מייבא למדיה סנטר באמצעות loadMXF.exe שנמצא ב \windows\ehome
http://code.google.com/p/xmltv2mxf/downloads/list
(לא ניסיתי אותה, רק חיפשתי בגוגל), היא אמורה להמיר קובץ XMLTV לקובץ MXF, את קובץ ה MXF אתה מייבא למדיה סנטר באמצעות loadMXF.exe שנמצא ב \windows\ehome
מישהו יודע איך מאפסים את כל הלוח שידורים של המדיה סנטר? מאז שאני מעדכן את השידורים אצלי עם totalepg המדיה סנטר שלי לא מפסיק להתקע.
גם הלוח שידורים עצמו בכמה ימים הראשונים שהשתמשתי בתוכנה היה פגז, השידורים היו מסונכרנים עם התוכניות, אבל בשבוע האחרון לא רק שהמדיה סנטר זוחל הוא גם לא מסונכרן עם התוכניות
גם הלוח שידורים עצמו בכמה ימים הראשונים שהשתמשתי בתוכנה היה פגז, השידורים היו מסונכרנים עם התוכניות, אבל בשבוע האחרון לא רק שהמדיה סנטר זוחל הוא גם לא מסונכרן עם התוכניות
cozzmo כתב:רציתי כבר לוותר על ה htpc מה החוכמה במחשב אם לא ניתן להקליט!!!!
יישר כוח...
כדי לאנדקס את הלוח שידורים, שאולי יפתור את בעיית הקריסות, תעשה את מה שכתוב בהודעה כאן:dop54321 כתב:מישהו יודע איך מאפסים את כל הלוח שידורים של המדיה סנטר? מאז שאני מעדכן את השידורים אצלי עם totalepg המדיה סנטר שלי לא מפסיק להתקע.
גם הלוח שידורים עצמו בכמה ימים הראשונים שהשתמשתי בתוכנה היה פגז, השידורים היו מסונכרנים עם התוכניות, אבל בשבוע האחרון לא רק שהמדיה סנטר זוחל הוא גם לא מסונכרן עם התוכניות...
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 30#1482530
זה ייקח קצת זמן, אבל תן לו לסיים.
כדי להגדיר ערוץ שישתמש בליסטינג המקורי שלו, פשוט תערוך את הגדרות הליסטינג שלו כמו כשהגדרת אותו להשתמש בתוכנה, ותבחר את הליסטינג המקורי שלו, כדי לאפס את כל הערוצים בצורה גורפת, תבצע את וויזארד ה TV Setup מחדש והכל יתאפס.
הודעה:
אני אנסה לראות מה הסיפור של בעיית הסנכרון בלילה ועוד כמה דברים שאפשר לתקן / לשפר בתוכנה על מנת להוציא גרסא חדשה וטובה יותר, אבל בגלל ששבוע הבא אני יוצא למילואים של חודש ואני לא אוכל להתעסק עם התוכנה בזמן הזה, אז ייקח לפחות עוד חודש-חודש וחצי עד שתצא גרסא חדשה, בנתיים למי שיש בעיות של סנכרון, אני מציע לכבות את השימוש ב cache בהגדרות ולראות אם זה עוזר(אם זה לא עוזר אז תפעילו את זה בחזרה כדי לא לסרוק סתם עוד דפים).
בעיה ב epg
היי אייל
גם אצלי הכל עבד פגז למשך כמה ימים
לפני כיומיים נכנסתי לראות מה המצב וגיליתי שכמעט כל הערוצים נעלמו.....
הלוחות ללא מידע.
אשמח לשלוח debug info או להבין מאיפה הבעיה נוצרת
תודה
גם אצלי הכל עבד פגז למשך כמה ימים
לפני כיומיים נכנסתי לראות מה המצב וגיליתי שכמעט כל הערוצים נעלמו.....
הלוחות ללא מידע.
אשמח לשלוח debug info או להבין מאיפה הבעיה נוצרת
תודה