אז מה נסגר? האם מדובר במסך הטוב בעולם?אני מבין שהמחיר קוצץ משמעותית ונראה כאילו הוא זול יותר ממחירו באירופה.האם נמסר היכן המסכים ימכרו?בחנויות מתמחות?
ולא הבנתי את נושא הפיקסלים השרופים (במסך לד??)
יאללה שפכו הכל חברים
gordi כתב:אז מה נסגר? האם מדובר במסך הטוב בעולם?אני מבין שהמחיר קוצץ משמעותית ונראה כאילו הוא זול יותר ממחירו באירופה.האם נמסר היכן המסכים ימכרו?בחנויות מתמחות?
יאללה שפכו הכל חברים
...
לחברי האתר יש מחיר השקה מיוחד.
בערך 10% פחות ממחיר ההשקה המתוכנן.
אני לא בטוח שאפשר לציין כאן את המחיר לעיני כל הגולשים.
כך לפחות ביקשו מניופאן.
gordi כתב:אז מה נסגר? האם מדובר במסך הטוב בעולם?אני מבין שהמחיר קוצץ משמעותית ונראה כאילו הוא זול יותר ממחירו באירופה.האם נמסר היכן המסכים ימכרו?בחנויות מתמחות?
יאללה שפכו הכל חברים
...
לחברי האתר יש מחיר השקה מיוחד.
בערך 10% פחות ממחיר ההשקה המתוכנן.
אני לא בטוח שאפשר לציין כאן את המחיר לעיני כל הגולשים.
כך לפחות ביקשו מניופאן.
...
עוד הנחה מתחת למחיר שצויין? אז אני מבין שמדובר על מחיר שווה ערך(פלוס מינוס קטן) למסך 55D8000 אדג' לד. ופה מדובר על לוקאל דימינג ברמה הגבוהה ביותר!
תגידו לי אתם:יש כאן בכלל צורך לחשוב איזה מסך לרכוש??
כשהמחיר היה 35,000 -אמרו כאן: יקר. ועכשיו??
ועוד משהו שלא הבנתי: פיקסל שרוף במסך לד?? פעם ראשונה שאני שומע על זה.
נערך לאחרונה על ידי gordi ב 12/08/2011 11:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
טלHD כתב:gordi
מה הקשר בין תאורת ל LED של המסך לפיקסלים של הפנל?....
אל תגיד לי שחשבת שזה אותו דבר...
...
קבל תיקון,רשמתי את ההודעה בזריזות וללא השקעת מחשבה לפני שרשמתי את השורה הזו. תוקן.
(תסלח לי על כך-אני מטבעי חובב טכנולוגיית הפלזמה )
ומה לגבי הפיקסל השרוף במסכי לד? זה מאד נדיר,לא?
ומה דעתך על מחיר שהציעו לכם שם? תסכים איתי שמישהו מחפש לרכוש מסך לד 55 לא אמור לחשוב הרבה איזה מסך לרכוש.הלא כך?
נערך לאחרונה על ידי gordi ב 12/08/2011 11:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
יצא לי לראות את מודעת האמצע של טושיבה היום בעיתון. נראה די פספוס האמת....המילה CEVO כמעט לא מוזכרת (לוגו קטן למטה), תכונות רבות של המסך לא מוזכרות, ואפילו שם הדגם לא מופיע...
gordi כתב:
עוד הנחה מתחת למחיר שצויין? אז אני מבין שמדובר על מחיר שווה ערך(פלוס מינוס קטן) למסך 55D8000 אדג' לד. ופה מדובר על לוקאל דימינג ברמה הגבוהה ביותר!
תגידו לי אתם:יש כאן בכלל צורך לחשוב איזה מסך לרכוש??
כשהמחיר היה 35,000 -אמרו כאן: יקר. ועכשיו??
.
...
אם אתה לא בראש של פלזמה
אז באמת אין כאן בכלל צורך לחשוב איזה מסך לרכוש
במחיר שצוין כאן ועם ההנחה הנוספת שהבנתי
שניתנה למשתתפים בהשקה לעניות דעתי יש
כאן אכן הזדמנות מצוינת לשים את היד על המסך
הטוב ביותר שקיים בשוק כרגע !
יש לציין שמחיר המסך בגרמניה כולל באתר אמזון הגרמני הינו 25000 ש״ח......
פיקסל דפוק יכול לקרות בכל מסך. זה הפך בשנים האחרונות למאוד נדיר ובמקרים מסויימים ב-LCD יש דווקא דרך לתקן את זה ("מסאז'" למסך). אם מישהו היה מראה לי את הפיקסל (לצערי לא היה ניתן לראות אותו בלי TEST PATTERN והוא הריץ כל הזמן בלופ את התוכן, ולכן לא יכולתי לעשות את זה) הייתי מנסה.
לגבי התמחור, הוא בהחלט אגרסיבי מאוד, וזה בהחלט הפתיע לטובה. המחיר (שלא צויין) הוא בגדול למי שהיה באירוע, אבל מי שממש לחוץ על המסך, שיצור איתי קשר בפרטי ואני אפנה אותו לגורמים המתאימים בניופאן.
asaf23 כתב:יצא לי לראות את מודעת האמצע של טושיבה היום בעיתון. נראה די פספוס האמת....המילה CEVO כמעט לא מוזכרת (לוגו קטן למטה), תכונות רבות של המסך לא מוזכרות, ואפילו שם הדגם לא מופיע...
asaf23 כתב:יצא לי לראות את מודעת האמצע של טושיבה היום בעיתון. נראה די פספוס האמת....המילה CEVO כמעט לא מוזכרת (לוגו קטן למטה), תכונות רבות של המסך לא מוזכרות, ואפילו שם הדגם לא מופיע...
...
המטרה לגרום לציבור להתעניין ב- Toshiba.
...
ברור...מנהל השיווק גם אמר את זה במפגש.
אולי אחד מאלף צופים שיגיעו לחנויות בעקבות הפרסומת, ירכוש את המסך הזה.
99% מהציבור בכלל לא קהל היעד....ובסוף רוכש 42" ב 4K
ווממש ממש לא 55" ב 23K...